!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:28
Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:30
sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:24
Εγώ πάντως δεν θα σήκωνα γιατί σε έχω.
:smt005:
Ο,τι λειτουργεί υπέρ της επιβίωσης καλό είναι. Για όποιον λόγο και μην το έκανες, καλό για σένα θα ήταν.
Δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κανέναν και για κανέναν λόγο, μόνον άμυνα και μόνον όταν δεν υπάρχει καμμία άλλη επιλογή άμεσα διαθέσιμη.
Το "σε έχω" δεν το ανέφερα επειδής πιστεύω ότι σε έχω ή δεν σε έχω στο ξύλο.
:8)
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:24
Εγώ πάντως δεν θα σήκωνα γιατί σε έχω.
Ο,τι λειτουργεί υπέρ της επιβίωσης καλό είναι. Για όποιον λόγο και μην το έκανες, καλό για σένα θα ήταν.
Δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κανέναν και για κανέναν λόγο, μόνον άμυνα και μόνον όταν δεν υπάρχει καμμία άλλη επιλογή άμεσα διαθέσιμη.
Ναι το κατάλαβα, με έχεις για βλάκα και γι'αυτό δε θα σήκωνες χέρι.
Από την απάντηση μου θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι το κατάλαβα, ως έξυπνος που είσαι (τρίτη φορά που σε πιάνω να μην καταλαβαίνεις ότι κατάλαβα τι είπες)

Επίσης, φιλική συμβουλή, δεν έχει σημασία τόσο αν σηκώνεις χέρι πρώτος αν ταυτόχρονα πυροδοτείς καταστάσεις.
Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι "αφού δε σήκωσα χέρι πρώτος, δε φταίω σε τίποτα" αλλά δεν είναι της παρούσης να τον αναλύσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ έκανα την αναφορά (βασικά στο nostromo απευθυνομουν) επειδή έχεις ξαναπεί το "από κοντά" και σε μένα, τότε που ξέφυγε η κατάσταση και κυριολεκτικά την πάτησα σαν μαλάκας και έγραψα καφρίλες που δεν θα έκανα ποτέ στην πραγματικότητα.

Είναι περίεργο όμως να λες "από κοντά" και μετά να υποστηρίζεις ότι δεν εννοείς σωματική βία, όταν ουσιαστικά είναι το μόνο που γίνεται αποκλειστικά από κοντά.
Εκτός και αν εννοείς ότι θα ρίξεις καμία χλεπα, νερομπομπα, τάρτα στη μούρη κλπ και θα αρχίσεις να τρέχεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:51 Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι "αφού δε σήκωσα χέρι πρώτος, δε φταίω σε τίποτα" αλλά δεν είναι της παρούσης να τον αναλύσουμε.
Εγώ πάντως θα αντέτεινα ότι είναι 100% της παρούσης, αφού αυτό λένε και οι Ισραηλινοί, δεν πειράζει που κάνουμε κατοχή, εσείς μας επιτεθήκατε όμως. :smt047
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

zteo έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:32
Unique έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:45
zteo έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:40
Τότε να σε ενημερώσουμε ότι το ΚΚΕ υποστηρίζει το δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων όχι την Χαμας.
Εσείς οι υποστηρικτές του ολοκαυτώματος του Παλαιστινίων χειροκροτουσατε την χρηματοδότηση της Χαμας από το Ισραήλ για προκληθεί εμφύλιος στους Παλαιστινιους.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2006_Pa ... e_election
Εάν έχεις το θάρρος δες τα υπόλοιπα κόμματα του Παλαιστινιακου κοινοβουλίου σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν.
Καλή η προσπάθεια να ξεχωρίσεις τους Παλαιστίνους απο τη Χαμάς, αλλά βλέπεις η Χαμάς εκλέχθηκε απο τους Παλαιστίνιους. Επίσης τα εκατομμυρια διαδηλωτών παγκοσμίως σκούζουν ΟΧΙ για την καταστροφή της Χαμάς, αλλά την καταστροφη του Ισραήλ.

Τα ίδια σκατά είναι και οποιαδήποτε πονηρή προσπάθεια διαχωρισμου τους πέφτει στο κενό.
Στην κυβέρνηση του Ισραήλ υπάρχουν κόμματα που η κυρία πολιτική τους τοποθέτηση είναι το Ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων όπως το πραγματοποιεί η κυβέρνηση του Μπιμπι.
Άρα με βάση την δικιά σου λογική της συλλογικής ευθύνης του ναζιστικού τύπου ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων το στηρίζει το 100% του Ισραηλινού λαού.
Άρα με βάση την δικιά σου λογική δικαιολογειτε η επίθεση της Χαμας " ως αυτοάμυνα " μιας και " όλοι " οι Ισραηλινοι θέλουν την εξόντωση των Παλαιστινίων.
Βλέπεις λοιπόν ότι η δικιά σου λογική ταυτίζεται απόλυτα με την λογική της Χαμας και των ναζιστων της κυβερνησης Μπιμπι.
Θέατρο του παραλόγου!
Για άλλη μια φορά το ΚΚΕ αποδεικνύει ότι ζει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.
Θυμίζει πολύ το "ανέκδοτο" του 1993 όταν είχε έρθει ο Ράντοβαν Κάρατζιτς στην Αθήνα και έδωσε ομιλία στο ΣΕΦ.
Όπου ο Αρης Μουσιώνης, που εκτελούσε άτυπα χρέη διερμηνέα και γραμματέα του Κάρατζιτς στην Αθήνα εκείνες τις ημέρες, εξιστόρησε αργότερα τούτο το τραγελαφικό περιστατικό:
Όταν τελείωσε η συγκέντρωση στο ΣΕΦ, ο Κάρατζιτς έμεινε εμβρόντητος από το πλήθος κόκκινων σημαιών με το σφυροδρέπανο που υπήρχαν στο στάδιο, τα συνθήματα περί σοσιαλισμού και το γεγονός πως ηγετικά μέλη του ΚΚΕ κάθονταν δίπλα του και μίλησαν κιόλας στην εκδήλωση μετά από αυτόν, σε τέτοιο βαθμό, που γύρισε και είπε στην Πλάβσιτς:
"Μα καλά αυτοί τόσο ηλίθιοι είναι? Δεν το ξέρουν ότι είμαστε φιλοβασιλικοι?"...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:56
Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:51 Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι "αφού δε σήκωσα χέρι πρώτος, δε φταίω σε τίποτα" αλλά δεν είναι της παρούσης να τον αναλύσουμε.
Εγώ πάντως θα αντέτεινα ότι είναι 100% της παρούσης, αφού αυτό λένε και οι Ισραηλινοί, δεν πειράζει που κάνουμε κατοχή, εσείς μας επιτεθήκατε όμως. :smt047
Φτάνει με την "κατοχή". Οι Χαμάς θα ξεκωλιαστει και εσείς απλά θα πάψετε να αναμασατε την προπαγάνδα της.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Fipps έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:57
"Μα καλά αυτοί τόσο ηλίθιοι είναι? Δεν το ξέρουν ότι είμαστε φιλοβασιλικοι?"...
Φιλοβασιλικοι ειναι κι αυτοι, απλα έχουν διαφορετικά ονοματα για καθε τι

Οπως ο απολυτος Μοναρχης εχει παντα δικιο, το ιδιο ισχυει και για τον ιστορικο υλισμο... και για τον ΓΓ του κομματος ασφαλως

Ενα ειδος θρησκειας ειναι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:01
Φτάνει με την "κατοχή". Οι Χαμάς θα ξεκωλιαστει και εσείς απλά θα πάψετε να αναμασατε την προπαγάνδα της.
Το πρωτό μπορεί άνετα (αν και αν δεν τελειώσει το Ισραήλ την εθνοκάθαρση θα υπάρξει Χαμάς 2.0, 3.0 κοκ). Το δεύτερο δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:51

Ναι το κατάλαβα, με έχεις για βλάκα και γι'αυτό δε θα σήκωνες χέρι.
Από την απάντηση μου θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι το κατάλαβα, ως έξυπνος που είσαι (τρίτη φορά που σε πιάνω να μην καταλαβαίνεις ότι κατάλαβα τι είπες)

Επίσης, φιλική συμβουλή, δεν έχει σημασία τόσο αν σηκώνεις χέρι πρώτος αν ταυτόχρονα πυροδοτείς καταστάσεις.
Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι "αφού δε σήκωσα χέρι πρώτος, δε φταίω σε τίποτα" αλλά δεν είναι της παρούσης να τον αναλύσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ έκανα την αναφορά (βασικά στο nostromo απευθυνομουν) επειδή έχεις ξαναπεί το "από κοντά" και σε μένα, τότε που ξέφυγε η κατάσταση και κυριολεκτικά την πάτησα σαν μαλάκας και έγραψα καφρίλες που δεν θα έκανα ποτέ στην πραγματικότητα.

Είναι περίεργο όμως να λες "από κοντά" και μετά να υποστηρίζεις ότι δεν εννοείς σωματική βία, όταν ουσιαστικά είναι το μόνο που γίνεται αποκλειστικά από κοντά.
Εκτός και αν εννοείς ότι θα ρίξεις καμία χλεπα, νερομπομπα, τάρτα στη μούρη κλπ και θα αρχίσεις να τρέχεις.
Πρώτον δεν είμαι έξυπνος, δεύτερον από κοντά γίνεται εντελώς διαφορετικά μια συζήτηση για πολλούς και διάφορους λόγους (εάν θέλεις τους συζητάμε, με εσένα συγκεκριμένα δεν έχω κανένα πρόβλημά να συζητήσω για οτιδήποτε ΔΕΝ αφορά τα αμιγώς κομματικά - πολιτικά θέματά να ξέρεις, δεν αναφέρω καν επιγραμματικά τους λόγους γιατί είναι ξεχωριστό θέμα αυτό από μόνο του), η συζήτηση σε μια πλατφόρμα σαν το πχώρουμ βέβαια έχει τα υπέρ και τα κατά της, πχ δω χάμου λέμε πράγματα τα οποία δυνητικά δεν θα τα λέγαμε από κοντά (επίσης για πολλούς λόγους) τα οποία όμως αφορούν σημεία της προσωπικότητας μας με έναν ιδιαίτερα "διαφωτιστικό" τρόπο.
Οπότε λοιπόν το "από κοντά" από την πλευρά μου είναι αναφορά σε συζήτηση από κοντά, όχι ξυλίκι, εάν σου πέρασε από το μυαλό ότι εννοώ το ξυλίκι α έχεις πέσει πάρα πάρα πολύ έξω και β δεν είναι δικό μου πρόβλημά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:01
Όσο δεν βλέπουν τα πραγματικά τους προβλήματα, θα τα λένε και στον ύπνο τους.
Άβαταρ μέλους
Fipps

"Αλλάχου Εκμπερ! Αλλάχου Εκμπερ!
Τι όμορφη ημέρα ξημέρωσε!
Τί όμορφη ημέρα να ξυπνάς και να βλέπεις αυτή την εικόνα! Θα διώξουμε τους Εβραίους και θα απελευθερωθεί η Παλαιστίνη! Χρωστάω 2 χιλιάρικα στον Ισραηλινό ορθοδοντικό στην Ασκελον που πήγα κι έφτιαξα τα δόντια μου, τώρα δεν χρειάζεται να του τα πληρώσω! Με το θέλημα του Αλλάχ θα του πάρω και το ιατρείο και το σπίτι! Αλλάχου Εκμπερ!"...

"Βοήθεια κόσμε! Οι Εβραίοι μας σκοτώνουν! Που είναι ο Ο.Η.Ε? Που είναι ο πολιτισμένος κόσμος? Που είναι τα Αραβικά Έθνη? Που είναι οι αδελφοί Μουσουλμάνοι?
Βγήκα πριν λίγο από το καταφύγιο για να δω εάν οι μαχητες μας μπήκαν τελικά στην Ασκελον, και είδα απεναντύ μου τον Ισραηλινό ορθοδοντικό που μου 'φτιαξε τα δόντια, με στρατιωτική στολή και ένα πολυβόλο στο χέρι! Βοήθεια κόσμε!"
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:15 [ θα υπάρξει Χαμάς 2.0, 3.0 κοκ
Τα ίδια έλεγαν και με τον Μπιν Λάντεν μετά την επίθεση της 11/09. Ότι αν τον φάνε οι Αμερικανοί θα ξεφυτρώσουν "100 νέοι Μπιν Λάντεν". Εαν διαλυθεί ο στρατιωτικός βραχίωνας της Χαμάς, δεν θα μπορέσει να ξαναϋπάρξει εύκολα τέτοια οργάνωση. Ομοϊδεατές οργανώσεις μπορεί να προκύψουν. Αλλά το να έχουν τη δική της οργανωτικότητα είναι δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
Fipps

Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:33
Τα ίδια έλεγαν και με τον Μπιν Λάντεν μετά την επίθεση της 11/09. Ότι αν τον φάνε οι Αμερικανοί θα ξεφυτρώσουν "100 νέοι Μπιν Λάντεν". Εαν διαλυθεί ο στρατιωτικός βραχίωνας της Χαμάς, δεν θα μπορέσει να ξαναϋπάρξει εύκολα τέτοια οργάνωση. Ομοϊδεατές οργανώσεις μπορεί να προκύψουν. Αλλά το να έχουν τη δική της οργανωτικότητα είναι δύσκολο.
Εδώ ακόμη και οι Ταλιμπάν το παίζουν πλέον διαλλακτικοί, μετριοπαθείς...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:33
Άμα δεν την έχουν θα ψηφίσουν οι Παλαιστίνιοι άλλους που να την έχουν. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”