!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΕ: Η διάλυση
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
Re: ΕΕ: Η διάλυση
https://twitter.com/mdenaxa/status/1581 ... wsrc%5Etfw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shelby την 17 Οκτ 2022, 01:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Frappezitis
Ξεκάθαρα ναζιστική ρητορική.
https://twitter.com/NoColdWar/status/15 ... HD9_ErAAAA
Το '45 υπήρχε Κόκκινος Στράτος, τώρα;
https://twitter.com/NoColdWar/status/15 ... HD9_ErAAAA
Το '45 υπήρχε Κόκκινος Στράτος, τώρα;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ας έρθει τώρα να μου πει κανείς για συνομωσιολογία όταν αναφέρομαι στη ΝΤΠ.
Μάλλον η Ολλανδία επιλέχθηκε σαν πειραματόζωο για σιχαμένες πρακτικές.
- dna replication
-
hjshiaqwws
Θα πήξετε στην πρωτεΐνη ρωσοψέκιαGreen Dragon έγραψε: 17 Οκτ 2022, 08:24Ας έρθει τώρα να μου πει κανείς για συνομωσιολογία όταν αναφέρομαι στη ΝΤΠ.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειπαμε,τιποτε λιγοτερο απο ρωσικες και κοκκινοκιτρινες σημαιες στα μπαλκονιαGreen Dragon έγραψε: 17 Οκτ 2022, 08:24Ας έρθει τώρα να μου πει κανείς για συνομωσιολογία όταν αναφέρομαι στη ΝΤΠ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Από διάφορα που ακούω και διαβάζω, ο κόσμος φαίνεται να έχει σιχαθεί, δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με τον περιβάλλοντα χώρο, κάνει μόνο τα βασικά στο σπίτι του. Αυτή ήταν μια συζήτηση στο fb για την εγκατάλειψη που φαίνεται να υπάρχει και την αδιαφορία του κόσμου να ασχοληθεί με τα του δήμου ή της κοινότητας και να συνεισφέρει.
Να καθαρίσει τον κοινόχρηστο χώρο και το πεζοδρόμιο μια στο τόσο, σε τελική ανάλυση. Το παρουσίαζαν ως τεμπελιά, δεν είναι όμως, περισσότερη όρεξη έχεις να πετάξεις κανένα κουβά σκατά έξω παρά να καθαρίσεις.
Δεν είναι αυτή η ευρωπαϊκή ένωση που ονειρευτήκαμε.
Να καθαρίσει τον κοινόχρηστο χώρο και το πεζοδρόμιο μια στο τόσο, σε τελική ανάλυση. Το παρουσίαζαν ως τεμπελιά, δεν είναι όμως, περισσότερη όρεξη έχεις να πετάξεις κανένα κουβά σκατά έξω παρά να καθαρίσεις.
Δεν είναι αυτή η ευρωπαϊκή ένωση που ονειρευτήκαμε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρωσοψέκι να πεις τα μούτρα σου.hjshiaqwws έγραψε: 17 Οκτ 2022, 09:18Θα πήξετε στην πρωτεΐνη ρωσοψέκιαGreen Dragon έγραψε: 17 Οκτ 2022, 08:24 Ας έρθει τώρα να μου πει κανείς για συνομωσιολογία όταν αναφέρομαι στη ΝΤΠ.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
H πλάκα θα ειναι στο τέλος να διαλυθεί η Ρωσική Ομοσπονδία lol, γέλιο που θα πέσει. Αλλώστε έχουνε παράδοση στη διάλυση.
-
hjshiaqwws
Η μέρα που θα σταματήσουν τα ρωσοψέκια να ποστάρουν ψέματα θα είναι κ η μέρα που θα σταματήσουν να υπάρχουν
https://twitter.com/ThomaisERT_RIK/stat ... 9149885440
Η Ολλανδικη κυβερνηση εφαρμοζει οτι λεει το WEF και η ατζεντα 2030. Εβγαλαν περιορισμο του αζωτου απο τις αγελαδες με αποτελεσμα πανω απο το 30% της αγροτικης οικονομιας να πεθανει εν μια νυκτι, και πολλοι αγροτες να βρεθουν στο μηδεν.
Τρομερες διαμαρτυριες των αγροτων που δεν εχουν δειξει στα καναλια, οπως και στον Καναδα, στην Σρι Λανκα και αλλου.
Μας δουλευουν χοντρα πλεον. Ακου προβλημα με το Αζωτο. Τοσα χρονια κανενας και καμμια δεν ειπε τιποτα για αυτο...τωρα ξαφνικα μας μαρανε.
- Dwarven Blacksmith
Αυτά δεν τα λες έτσι φαντάζομαι. Έκανες έρευνα και διαπίστωσες ότι πράγματι κανένας ποτέ δεν είχε πει τίποτα σχετικό, αλλά έγιναν όλα ξαφνικά μετά την ατζέντα 2030. Δεν είσαι κανένα ψεκι. Οπότε αν ψάξω εγώ να συζητείται το άζωτο δεκαετίες πριν, δεν θα βρω τίποτα. Σωστά;axilmar έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:35Η Ολλανδικη κυβερνηση εφαρμοζει οτι λεει το WEF και η ατζεντα 2030. Εβγαλαν περιορισμο του αζωτου απο τις αγελαδες με αποτελεσμα πανω απο το 30% της αγροτικης οικονομιας να πεθανει εν μια νυκτι, και πολλοι αγροτες να βρεθουν στο μηδεν.
Τρομερες διαμαρτυριες των αγροτων που δεν εχουν δειξει στα καναλια, οπως και στον Καναδα, στην Σρι Λανκα και αλλου.
Μας δουλευουν χοντρα πλεον. Ακου προβλημα με το Αζωτο. Τοσα χρονια κανενας και καμμια δεν ειπε τιποτα για αυτο...τωρα ξαφνικα μας μαρανε.
Οχι, δεν το ξερω αυτο. Μπορει εγω να μην το ειδα. Μπορει τοσα χρονια να μην ειχε πεσει στην αντιληψη μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:40Αυτά δεν τα λες έτσι φαντάζομαι. Έκανες έρευνα και διαπίστωσες ότι πράγματι κανένας ποτέ δεν είχε πει τίποτα σχετικό, αλλά έγιναν όλα ξαφνικά μετά την ατζέντα 2030. Δεν είσαι κανένα ψεκι. Οπότε αν ψάξω εγώ να συζητείται το άζωτο δεκαετίες πριν, δεν θα βρω τίποτα. Σωστά;axilmar έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:35Η Ολλανδικη κυβερνηση εφαρμοζει οτι λεει το WEF και η ατζεντα 2030. Εβγαλαν περιορισμο του αζωτου απο τις αγελαδες με αποτελεσμα πανω απο το 30% της αγροτικης οικονομιας να πεθανει εν μια νυκτι, και πολλοι αγροτες να βρεθουν στο μηδεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 76 Απαντήσεις