!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
- Λίνο Βεντούρα
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτοί που τον κυνήγησαν δεν είχαν καμία δουλειά να βρίσκονται εκείΧαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:34Ναι ρε κονομήσαμε τώρα. δεν πιστεύω τίποτα λέμε. Δεν είχε καμία δουλειά το μαλακισμένο να είναι εκεί και μάλιστα με όπλο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:33ρε μλκ είσαι χαζός; τι να αποδειχθεί γράφεις; μιλάμε για τα επίσημα στοιχεία που παρατέθηκαν στη δίκηΧαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:30 Η πλάκα είναι ότι σε λίγες μέρες θα αποδειχθεί ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν ποινικοί αλλά εκστρατεύετε τους Χίους της Αμερικής. Εγώ βαριέμαι να τα ψάχνω αυτά. και μόνο η θέση σας είναι απόδειξη για το αντίθετο.
ο μόνος χιος της αμερικής είναι το cnn και τα υπόλοιπα fake νιουζάδικα που γράφανε ότι ο rittenhouse αθωώθηκε για τις δολοφονίες δύο αφροαμερικάνων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ηλίθιοι και άρρωστοι, αυτοί είναι οι αριστεροί
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
και μένα με αρέσω.Χαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:35Με έχω δει και αρέσω και στις γκόμενες ξέρεις. δεν είμαι σαν κι εσάς τις μαϊμούδες.Lord Brum έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:33Κοιταξου στον καθρέφτη, αυτοί είστε, ο κατιμας και το περιθώριοΧαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:30 Η πλάκα είναι ότι σε λίγες μέρες θα αποδειχθεί ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν ποινικοί αλλά εκστρατεύετε τους Χίους της Αμερικής. Εγώ βαριέμαι να τα ψάχνω αυτά. και μόνο η θέση σας είναι απόδειξη για το αντίθετο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μη την παρεξηγάτε τη λουλού, ένας σούπερ καταπιεσμένος νοικοκυραίος είναι κι αυτός.
.
.
και σατανιστές.Χαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:42Είστε φασίστες φασίστεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:37 το περιθώριο έδειξε το αληθινό του πρόσωπο
προτίθενται να υποστηρίξουν ακόμα και έναν καταδικασμένο παιδόφιλο που κυνήγησε ένα 17χρονο για να το σκοτώσει (όπως ο ίδιος είχε πει λεπτά πριν "if i catch you alone i'll kill you) γιατί θεωρούν πως ο 17χρονος ήταν ακροδεξιός
ούτε για φτύσιμο δεν είστε
.
.
Ναι ρε σάχλα. Όλο και κάποιος θα το ψάξει γιατί υπάρχουν κι αυτοί που ψάχνουν τις μούφες και θέλουν να τις καταδεικνύουν. Εγω απλά το ξέρω εξορισμού όταν λέτε κάτι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τα χάπια σου και στον ψυχίατρο μαζί με τον στραβομανουραΧαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:42Είστε φασίστες και είστε απλά το ίδιο είδος όπως και στην κατοχή οι Γερμανοτσολιάδες. ανώμαλοι που θέλετε να δολοφονείτε αλλά κοτεύετε κιόλας και ξεσπάτε μόνο στο ίντερνετΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:37 το περιθώριο έδειξε το αληθινό του πρόσωπο
προτίθενται να υποστηρίξουν ακόμα και έναν καταδικασμένο παιδόφιλο που κυνήγησε ένα 17χρονο για να το σκοτώσει (όπως ο ίδιος είχε πει λεπτά πριν "if i catch you alone i'll kill you) γιατί θεωρούν πως ο 17χρονος ήταν ακροδεξιός
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ανθέλληνες και γερμανοτσολιάδες. Διαφωνείς;sys3x έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:44και σατανιστές.Χαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:42Είστε φασίστες φασίστεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:37 το περιθώριο έδειξε το αληθινό του πρόσωπο
πάλι κουβά πας ρε.Χαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:45Ναι ρε σάχλα. Όλο και κάποιος θα το ψάξει γιατί υπάρχουν κι αυτοί που ψάχνουν τις μούφες και θέλουν να τις καταδεικνύουν. Εγω απλά το ξέρω εξορισμού όταν λέτε κάτι.
.
.
Σκάσε ρε μαλάκα εσύ.sys3x έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:44μη την παρεξηγάτε τη λουλού, ένας σούπερ καταπιεσμένος νοικοκυραίος είναι κι αυτός.
![]()
μπαμ.
.
.
Έτσι κι η γιαγιά μου τρεις λέξεις ήξερε και τις έλεγε τα τελευταία 30 χρόνια. Αφού σας πάω πίπα κώλο ρε μαλάκες ψάχνεστε κι άλλο; μαζόχες.Lord Brum έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:46Τα χάπια σου και στον ψυχίατρο μαζί με τον στραβομανουραΧαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:42Είστε φασίστες και είστε απλά το ίδιο είδος όπως και στην κατοχή οι Γερμανοτσολιάδες. ανώμαλοι που θέλετε να δολοφονείτε αλλά κοτεύετε κιόλας και ξεσπάτε μόνο στο ίντερνετΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 20:37 το περιθώριο έδειξε το αληθινό του πρόσωπο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 5 Απαντήσεις