https://en.wikipedia.org/wiki/Terra_Australis

Σημαίνει αυτό ότι γνώριζαν την Ανταρκτική ή ότι είχαν πάει κιόλας? Ή ότι απλά είναι πολύ πιθανό να πέσεις μέσα όταν φανταστείς μια μεγάλη γη σε ένα από τα τέσσερα κύρια σημεία του ορίζοντα?

Ούτε εγώ έχω καταλάβει γιατί τον ανανά τον λένε κουκουνάρι...skartados έγραψε: 04 Φεβ 2019, 01:53 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί συζητιέται αυτό το θεμα.
Υπάρχουν 3 σαφέστατες αναφορές για την ύπαρξη της Αμερικης στην αρχαία Γραμματεία,η ήπειρος αυτή βρέθηκε,case closed που λένε και οι βαρβαροι.
Έλα ρε μητσο,τέτοιες συγκρίσεις του κωλου,μόνο ο οαννησεα κάνει.Jimmy81 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 04:01 Διότι είναι άλλο η "αναφορά" που υπόκειται στην ερμηνεία του καθενός, και άλλο η έλευση σε ένα τόσο μακρινό τόπο και σε μια εποχή που δεν ευνοούσε τέτοιο ταξίδι. Ηδη από την αρχαιότητα υπήρχαν και αναφορές σε "Αγνωστη Νότια Γη' για να υπάρχει "ισορροπία" μεταξύ βόρειου και νότιου ημισφαιρίου. Κάποια στιγμή την σχεδίαζαν και σε χάρτες κιόλας.
https://en.wikipedia.org/wiki/Terra_Australis
Σημαίνει αυτό ότι γνώριζαν την Ανταρκτική ή ότι είχαν πάει κιόλας? Ή ότι απλά είναι πολύ πιθανό να πέσεις μέσα όταν φανταστείς μια μεγάλη γη σε ένα από τα τέσσερα κύρια σημεία του ορίζοντα?![]()
Πολύ ωραίος χάρτης,πράγμάτι.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2019, 20:38
Γιατί να λάβουμε υπόψη τί λέει ο κάθε ψεκασμένος Τσικριτσής; Και ο Αρίστος, στο παλιό, τις ίδιες ψεκασμενιές έγραφε.
Όταν ο χαλκός αφθονεί στην γειτονιά σου, γιατί να τον ψάχνεις και κουβαλάς από την άλλη άκρη του κόσμου;
.
Για την κοκαϊνη κάνεις την πάπια...skartados έγραψε: 04 Φεβ 2019, 01:53 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί συζητιέται αυτό το θεμα.
Υπάρχουν 3 σαφέστατες αναφορές για την ύπαρξη της Αμερικης στην αρχαία Γραμματεία,η ήπειρος αυτή βρέθηκε,case closed που λένε και οι βαρβαροι.
Η τοποθέτηση μου εξαρχής ήταν αυτήΓια την κοκαϊνη κάνεις την πάπια...
viewtopic.php?f=66&t=1983&start=810Πόσο μαλακας πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει τις παπαριες που γράφει το άρθρο για το πως βρέθηκε η νικοτίνη στις συγκεκριμένες μουμιες.
Για την νικοτίνη τώρα:
Πέρα του ότι δεν θα ψέκαζαν ποτέ μόνο στην επιφάνεια της μούμιας με το εντομοκτόνο, αλλά μάλλον θα την έκαναν μπάνιο εκείνη την εποχή για να φύγουν τα έντομα και από μέσα της, έχουμε και κάτι άλλο:
Φυσικά οι άνθρωποι,οι σοβάροι,όχι οι γελοίοι με τα εν τομοκτονα,ψάχνουν να βρουν και άλλες εξηγήσεις πλην της επαφής των 2 κοσμων.
Θα σου απαντήσω έμμεσα: Από τα 15 μου αποφάσισα να ασχοληθώ με την θάλασσα. Το επάγγελμα μου το μελέτησα καλά και λόγω αγάπης διάβασα και διαβάζω οτιδήποτε έχει σχέση και ειδικά την Ιστορία της. Κανείς σας εδώ μέσα δεν έχει τις γνώσεις/εμπειρίες μου.skartados έγραψε: 04 Φεβ 2019, 18:22Πολύ ωραίος χάρτης,πράγμάτι.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2019, 20:38
Γιατί να λάβουμε υπόψη τί λέει ο κάθε ψεκασμένος Τσικριτσής; Και ο Αρίστος, στο παλιό, τις ίδιες ψεκασμενιές έγραφε.
Όταν ο χαλκός αφθονεί στην γειτονιά σου, γιατί να τον ψάχνεις και κουβαλάς από την άλλη άκρη του κόσμου;
Μήπως έχεις πρόχειρο τον Πάρομοιο χάρτη της Βορείου Αμερικής ;
Ξέρεις οι άνθρωποι όταν δουν ότι ένα μέταλο έχει εμπορική αξία,ψάχνουν όλοι να το βρουν.Άρα ότι έγινε στην ευρασία φυσιολογικά θα έγινε και στο Αμερικα
Πόσα ταξίδια-μίλια έχεις κάνει με σκάφος που είχε μόνο κουπί ή κουπιά.
Ότι είχαν φτάσει στην Βαλτική οι Μινωίτες, θα το απέκλειαν οι ειδικοί.Nandros έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:10 Σε ενημερώνω λοιπόν πως οι δυνατότητες της εποχής για υπερπόντια ταξίδια με σκάφη κατασκευασμένα για Μεσογειακή ακτοπλοΐα είναι ΑΔΥΝΑΤΗ. Πόσο μάλλον η τακτική μεταφορά αγαθών.
Πώς και δεν ρώτησες πόσα έχω κάνει με απλωτές!
Τί στοιχεία έχεις για ταξίδια στην Βαλτική;Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:19Ότι είχαν φτάσει στην Βαλτική οι Μινωίτες, θα το απέκλειαν οι ειδικοί.Nandros έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:10Σε ενημερώνω λοιπόν πως οι δυνατότητες της εποχής για υπερπόντια ταξίδια με σκάφη κατασκευασμένα για Μεσογειακή ακτοπλοΐα είναι ΑΔΥΝΑΤΗ. Πόσο μάλλον η τακτική μεταφορά αγαθών.
Οι Αιγύπτιοι ήταν hillbillies που μασούσαν τον καπνό.skartados έγραψε: 04 Φεβ 2019, 01:32 Οαννησεα η χαζόμαρα σου είναι αγνή και αμόλυντη.Διαβασες κάπου μια αστεία δικαιολογία για το πως βρέθηκαν οι ουσίες αυτές στις μουμιες και κατουρηθηκες από τη χαρά σου.
Η πραγματικότητα φυσικά είναι διαφορετική.Κανείς δεν στάθηκε στις παπαρολογιες ,αντίθετα μετα την πρώτη έρευνα ακολούθησαν κι άλλες πολλές,για να δουν αν ισχύουν τα αποτελέσματα της πρώτης,η μηπως είχε γίνει κάποιο λάθος.
Όλες επίβΕβαιωσαν την νικοτίνη.Και ω,τι θαύμα δες σε πιο όργανο του σώματος βρέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης
“Since the initial work of Balabanova et. al., other studies have revealed the same drugs (cocaine, nicotine, and hashish) in Egyptian mummies, confirming the original results. Nerlich et. al. (1995), in a study evaluating the tissue pathology of an Egyptian mummy dating from approximately 950 B.C., found the compounds in several of the mummy's organs. They found the highest amounts of nicotine and cocaine in the mummy's stomach, and the hashish traces primarily in the lungs. These findings were again identified using both radio immunoassay and GSMS techniques. Very similar results were again found in yet another study by Parsche and Nerlich (1995). Again, the findings were obtained using the immunological and chromatographic techniques. “
http://www.faculty.ucr.edu/~legneref/ethnic/mummy.htm
Φυσικά οι άνθρωποι,οι σοβάροι,όχι οι γελοίοι με τα εν τομοκτονα,ψάχνουν να βρουν και άλλες εξηγήσεις πλην της επαφής των 2 κοσμων.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και το έχουν ήδη αποκλείσει...Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:19Πόσα ταξίδια-μίλια έχεις κάνει με σκάφος που είχε μόνο κουπί ή κουπιά.
Για ρώτα με και μένα που έχω κάνει κάποια ναυτιά μίλια με πανιά σε εκπαιδευτικό σκάφος...
Παναγιά μου να μην σου τύχει!!!![]()
Ότι είχαν φτάσει στην Βαλτική οι Μινωίτες, θα το απέκλειαν οι ειδικοί.Nandros έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:10 Σε ενημερώνω λοιπόν πως οι δυνατότητες της εποχής για υπερπόντια ταξίδια με σκάφη κατασκευασμένα για Μεσογειακή ακτοπλοΐα είναι ΑΔΥΝΑΤΗ. Πόσο μάλλον η τακτική μεταφορά αγαθών.