Στο Μίσιγκαν υπάρχουν συνθήκες που βοηθούν την εξάπλωση του ιού. Χαμηλές θερμοκρασίες, πυκνοκατοικημένες περιοχές, φτώχεια, εργοστάσια. Βλέπεις τη διαφορά πάντως. Στη Νέα Υόρκη στο Μισιγκαν και στην πολιτεία της Ουάσιγκτον έχουν σοβαρά θέματα και στη Φλόριντα που έχουν 21 εκ κατοίκους και έβγαιναν χύμα στις παραλίες λίγα πράγματα αναλογικά και τα περισσότερα εισαγόμενα από άλλες πολιτείες. Σίγουρα εδώ παίζει ρόλο ο καιρός.Northern Spirit έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:32Μιτσιγκαν πολιτεια λεμε...Εξω το το Ντητροιτ.Papa John έγραψε: 01 Απρ 2020, 11:51Τότε δεν μιλούσες με Μίσιγκαν (πολιτεία) αλλά με Ιντιάνα όπου υπάρχει πόλη Μίσιγκαν.Αλλά εκεί δεν έχει κρούσματα στο βαθμό που λες.Northern Spirit έγραψε: 01 Απρ 2020, 02:02
Υ.Γ. Στο Μιτσιγκαν ειναι πολυ επιθετικος ο ιος μου ειπε η φιλη μου. Εχουνε 300 κρουσματα την ημερα..Ειναι νομιζω η τριτη ή τεταρτη σε κρουσματα πολη στις ΗΠΑ. Χαμος γινεται.
Γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΗ ΜΙΣΙΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΣΙΓΚΑΝ.
Η φίλη σου είναι και αυτή ανορθόγραφη νομικός ;;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Θέλει κι αυτή να πάρει βοήθεια από την Ευρώπη στο άμεσο μέλλον για να μην καταρρεύσει και προσπαθεί να κάνει κίνηση καλής θέλησης με καθρεφτάκια που δεν της κοστίζει πολύ (αφού αυτά τα παράγει, το λέει κιόλας, "locally produced").
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Northern Spirit
Οσοι ειχανε πολλα παρε δωσε με Κινεζους εχουνε μεγαλο αριθμο κρουσματων και νεκρων....Πχ Μιλανο και γενικα Λομβαρδια, Νεα Υορκη, Λονδινο κλπ. Απο οτι φαινεται υπηρχανε πολυ περισσοτεροι Κινεζοι φορεις σε αυτες τις πολεις και οι αρχες δεν το αντιληφθηκαν. Οι Γερμανοι δεν φαινεται να εχουνε και τοσα παρε δωσε με κινεζους..Arisvilla έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:07Ναι προφανώς αν και στη χώρα μας μέχρι στιγμής δυστυχώς δεν έχουμε και μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σε όσους πάνε στις ΜΕΘ. Αλλά εμένα μου κάνουν εντύπωση το 15% και το 10% που εκτιμά οτι έχει μολυνθεί στην Ισπανία και στην Ιταλία σε σύγκριση με το 0,7% της Γερμανίας. Ούτε η Γερμανία πήρε μέτρα έγκαιρα για τον κορωνοιό. Αρα στην Ισπανία και στην Ιταλία προφανώς είχαν τον κορωνοιό από πολύ πιο πριν και δεν το είχαν καταλάβει, δεν εξηγείται αλλιώς.talaipwros έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:00Arisvilla έγραψε: 01 Απρ 2020, 11:57 Διάβασα λίγο την έκθεση του imperial college και τις εκτιμήσεις των Βρετανών και του Ferguson, την οποία έκθεση επικαλέστηκε και ο Τσιόδρας χθες. Μελέτησαν 11 χώρες της Ευρώπης και κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι χωρίς μέτρα ήδη θα είχαν πεθάνει δεκάδες χιλιάδες περισσότεροι. Εντάξει αυτό γνωστό. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι οι εκτιμήσεις τους για το πόσο ποσοστό έχει μολυνθεί στις χώρες αυτές. Λένε λοιπόν οτι 15% έχει μολυνθεί στην Ισπανία, 10% στην Ιταλία και στον πάτο 0,4% η Νορβηγία και 0,7% η Γερμανία. Για τη Βρετανία δίνουν 3%. Επίσης και αυτό είναι σημαντικό λένε οτι αν σε χώρες που δεν υπάρχει ανοσία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού αρθούν τα περιοριστικά μέτρα τότε ο ιος θα επιστρέψει πιο επιθετικός. Αρα η τακτική του να καθυστερείς το peak για να ανταποκριθεί το σύστημα υγείας μοιάζει σαν ένας αργός θάνατος (σίγουρα σώζονται ζωές βέβαια) αν δεν βγει σύντομα ένα φάρμακο αποτελεσματικό ή ένα εμβόλιο. Επίσης από τις εκτιμήσεις τους φαίνεται οτι υπολογίζουν το ποσοστό θνησιμότητας κάτω από το 0,5%.
κατω απο το 0.5% εφοσον μπορεις να νοσηλευσεις ολους οσους χρειαζονται νοσηλεια
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 11:20Τα εργαλεία θα τα ήθελαChilloutbuddy έγραψε: 01 Απρ 2020, 06:36 Μα τι μλκς είμαι
είπα χτες να βγώ απ'το σπίτι πρώτη φορά μετά από μέρες να τεντώσω λίγο τα πόδια μου, πήγα μέχρι την παραλία, και έτσι αφηρημένος που ήμουνα πήγα και ήπια νερό από μια βρύση, αυτές με το συντριβανάκι![]()
το σκέφτηκα τη στιγμή που έπινα και πετάχτηκα σα να μ'έχυσε ελέφαντας
άντε τώρα δυό βδομάδες να δούμε τι πάθαμε.
Βλέπω να τσακωνόμαστε.vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 11:20Τα εργαλεία θα τα ήθελαChilloutbuddy έγραψε: 01 Απρ 2020, 06:36 Μα τι μλκς είμαι
είπα χτες να βγώ απ'το σπίτι πρώτη φορά μετά από μέρες να τεντώσω λίγο τα πόδια μου, πήγα μέχρι την παραλία, και έτσι αφηρημένος που ήμουνα πήγα και ήπια νερό από μια βρύση, αυτές με το συντριβανάκι![]()
το σκέφτηκα τη στιγμή που έπινα και πετάχτηκα σα να μ'έχυσε ελέφαντας
άντε τώρα δυό βδομάδες να δούμε τι πάθαμε.
Εσύ δεν έχεις εργαλεία. Εγώ προτείνω συμφωνητικό σε όσους έχουμε εργαλεία που θα λέει ότι όποιος πεθαίνει τα εργαλεία του θα τα μοιράζονται οι άλλοι που ζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 01 Απρ 2020, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν κάνω τίποτε από όλα αυτά. Πηγαίνω σούπερ μάρκετ με ταμίες χωρίς γάντια, στο σπίτι σιγά μην κάτσω να τα πλένω, ούτε πόμολα περνάω με απολυμμαντικά όπως κάνουν άλλοι, καν δεν έχω μαντηλάκια έξω και το πρόσωπο σίγουρα το πιάνω πολλές φορές. Αλλά δεν φοβάμαι γιατί μένω Γερμανία που κρύβουν νούμερα, οπότε και να αρρωστήσω δεν θα το μάθω.Chilloutbuddy έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:22Το πρόβλημα με το άγγιγμα του προσώπου είναι ότι είναι ασυναίσθητο, ο μέσος άνθρωπος αγγίζει το πρόσωπό του καμμιά 30αριά φορές την ώρα. Δηλαδή μπορεί κυριολεκτικά να σκέφτεσαι "λοιπόν τώρα δε θα αγγίξω το πρόσωπό μου" και το ίδιο δευτερόλεπτο συνειδητοποιείς ότι φτιάχνεις τη φράτζα σου ή ξύνεις τη μύτη σου. Τα χέρια έχουν αποκτήσει ουσιαστικά δικό τους εγκέφαλο σ'αυτό το θέμα.Leporello έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:10E, δεν έβαλες το χέρι στο στόμα, το έβαλες; Αφού το θυμήθηκες ενώ έπινες.
Εγώ έχω ένα υποσυνείδητο θεματάκι που μ'έχει βοηθήσει σ'αυτό το θέμα, μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι όταν είμαι έξω απ'το σπίτι τα χέρια μου είναι μόνιμα βρώμικα. Από μικρός ανοίγω πόρτες με τον αγκώνα κλπ. Οπότε στο στόμα σίγουρα δεν το έβαλα, αλλά να άγγιξα το πρόσωπό μου ναι μπορεί.
Τες πα δεν αγχώνομαι, απλά τζάμπα να τρως όλο το μπουντρούμιασμα τόσες μέρες και μετά να την πάθεις από μαλακία.
Τι εννοείς εδώ ; Δεν καταλαβαίνω.
Το Ντητρόιτ είναι πόλη στην πολιτεία Μίσιγκαν,για να σε βοηθήσω.
Πιο πριν έγραψες ότι το Μίσιγκαν είναι η τρίτη ή τέταρτη πόλη σε κρούσματα.Υπάρχει πόλη Μίσιγκαν,αλλά στην πολιτεία της Ιντιάνα.Αλλά δεν είναι τρίτη ή τέταρτη σε κρούσματα.
Ξεκαθάρισε τη θέση σου (πριν είναι αργά)
- hellegennes
Για τον Πίθηκα μιλάμε. Ό,τι δεν βγάζει τελείως από το μυαλό του, είναι απλώς παραπληροφόρηση.Papa John έγραψε: 01 Απρ 2020, 11:51Τότε δεν μιλούσες με Μίσιγκαν (πολιτεία) αλλά με Ιντιάνα όπου υπάρχει πόλη Μίσιγκαν.Αλλά εκεί δεν έχει κρούσματα στο βαθμό που λες.Northern Spirit έγραψε: 01 Απρ 2020, 02:02
Υ.Γ. Στο Μιτσιγκαν ειναι πολυ επιθετικος ο ιος μου ειπε η φιλη μου. Εχουνε 300 κρουσματα την ημερα..Ειναι νομιζω η τριτη ή τεταρτη σε κρουσματα πολη στις ΗΠΑ. Χαμος γινεται.
Γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΗ ΜΙΣΙΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΣΙΓΚΑΝ.
Η φίλη σου είναι και αυτή ανορθόγραφη νομικός ;;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καποιοι ειχαν ενστασεις που ειχα γραψει οτι η Ιταλια εχει το καλυτερο συστημα υγειας στον κοσμοhellegennes έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:00 Πολλές θέσεις πάνω από την Γερμανία. Το έχω πει χίλιες φορές.
https://www.who.int/healthinfo/paper30.pdf
Η Ελλάδα 14η, η Γερμανία 25η.
Winter is coming
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως το σκέφτεσαι. Πως είναι δυνατόν να επιστρέψει στην "κανονικότητα" μια χώρα που έχει αποκτήσει ανοσία (υπόθεση) το 30%-40% του πληθυσμού, ενώ το 70%-60% παραμένει ευάλωτο στη νόσο; Και στην τελική, πόση κανονικότητα μπορεί να λειτουργήσει σε μια χώρα με κλειστά σύνορα; Ας μην ξεχνάμε ότι τόσο η Ιταλία όσο και η Ισπανία, ήταν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Δεν αναφέρομαι καν στους υπόλοιπους τομείς της οικονομικής ή βιομηχανικής δραστηριότητας. Με κλειστά σύνορα, σε καμμία χώρα δεν μπορεί να υπάρξει κανονικότητα, ανεξαρτήτως του ημισφαιρίου που έχει έξαρση ο ιός.Arisvilla έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:25Ωραία όλα αυτά, αλλά χωρίς να είμαι οπαδός της θεωρίας της ανοσίας της αγέλης, επί του πρακτέου: Δεν μπορούμε να είμαστε σε λοκ ντάουν για 3-4 μήνες γιατί πολύ απλά η καταστροφή στην οικονομία θα είναι ανυπολόγιστη και στο τέλος οι πεινασμένοι που θα είναι δεκάδες χιλιάδες θα εξεγερθούν. Τι λοιπόν θα γίνει μετά τον Μαιο? Η Ιταλία και η Ισπανία μπορεί να έχουν ξεμπερδέψει μέχρι τότε. Με βαριές απώλειες ναι δεν αντιλέγω αλλά αν έχει νοσήσει ένα 30 με 40% του πληθυσμού τους τότε αν αυτό έχει ανοσία μπορούν άνετα να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Στις άλλες χώρες (ακόμα και στην Κίνα) δεν μπορεί να γίνει αυτό. Διότι αν χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτρα τότε ο ιος θα ξαναφουντώσει. Αρα επιμένω οτι η τακτική που ακολουθούν όλα τα κράτη πλην Σουηδίας και ίσως Ολλανδίας (και η Ιταλία και η Ισπανία άθελα τους) θα έχει νόημα μόνο αν βρεθεί φάρμακο ή εμβόλιο σύντομα ή αν έχει λογική η θεωρία των κυμάτων και οτι το καλοκαίρι μπορεί ο ιός να φύγει από το Βόρειο Ημισφαίριο και να πάει στο νότιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:15H τακτική του να καθυστερείς το πικ δεν είναι ένας αργός θάνατος αλλά μια προσπάθεια παράτασης της ζωής των συστημάτων υγείας. Μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι από άλλες ασθένειες ή ατυχήματα αλλά η βασική διαφορά είναι ότι ένας τραυματίας, εγχειρισμένος ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας νοσηλευόμενος σε μεθ, δεν κολλάει τους άλλους ασθενείς και το νοσηλευτικό, ιατρικό προσωπικό και δεν επιβάλλει συνθήκες καραντίνας. Οπότε, ο εστιασμός στα ποσοστά θνησιμότητας από τον κορονοϊό ως στοιχείο σύγκρισης είναι μία τελείως αποσπασματική ανάγνωση. Το συγκεκριμένο 0,5% μπορεί να σημαίνει 10, 20 ή 30% αύξηση στους θανάτους των άλλων. Σκεφθείτε απλώς πόσους γιατρούς και νοσηλευτές μπορεί να θέσει σε καραντίνα μόνον ένας μη διαγνωσμένος ασθενής και κάντε τους υπολογισμούς.Arisvilla έγραψε: 01 Απρ 2020, 11:57 Διάβασα λίγο την έκθεση του imperial college και τις εκτιμήσεις των Βρετανών και του Ferguson, την οποία έκθεση επικαλέστηκε και ο Τσιόδρας χθες. Μελέτησαν 11 χώρες της Ευρώπης και κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι χωρίς μέτρα ήδη θα είχαν πεθάνει δεκάδες χιλιάδες περισσότεροι. Εντάξει αυτό γνωστό. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι οι εκτιμήσεις τους για το πόσο ποσοστό έχει μολυνθεί στις χώρες αυτές. Λένε λοιπόν οτι 15% έχει μολυνθεί στην Ισπανία, 10% στην Ιταλία και στον πάτο 0,4% η Νορβηγία και 0,7% η Γερμανία. Για τη Βρετανία δίνουν 3%. Επίσης και αυτό είναι σημαντικό λένε οτι αν σε χώρες που δεν υπάρχει ανοσία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού αρθούν τα περιοριστικά μέτρα τότε ο ιος θα επιστρέψει πιο επιθετικός. Αρα η τακτική του να καθυστερείς το peak για να ανταποκριθεί το σύστημα υγείας μοιάζει σαν ένας αργός θάνατος (σίγουρα σώζονται ζωές βέβαια) αν δεν βγει σύντομα ένα φάρμακο αποτελεσματικό ή ένα εμβόλιο. Επίσης από τις εκτιμήσεις τους φαίνεται οτι υπολογίζουν το ποσοστό θνησιμότητας κάτω από το 0,5%.
Και η λογική της αγέλης γενικώς, είναι πολύ εύπεπτο ως ανάγνωσμα αλλά όποιος τη θεωρεί ως μέθοδο αντιμετώπισης πανδημιών, καλό είναι να βάλει στο πλαίσιο ότι είναι ένας φυσικός νόμος. Στη φύση, τόσο τα γέρικα αδύναμα ζώα όσο και τα άρρωστα μικρά, εγκαταλείπονται από την αγέλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαροπαλευει ο Ρουστού για όσους θυμούνται. Μακάρι να το ξεπεράσει.
Για να φτάσουμε στις σημερινές κοινωνίες χρειάστηκε να παλέψουμε αρκετά ώστε να μην ακολουθούμε τις νορμες της ζουγκλας. Ότι χτίσαμε είναι κόντρα σε αυτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2020, 13:13 Στη φύση, τόσο τα γέρικα αδύναμα ζώα όσο και τα άρρωστα μικρά, εγκαταλείπονται από την αγέλη.
Στην Ιταλια το διμηνο Δεκεμβριου - Ιανουαριου πρεπει να μπηκαν 500 χιλιαδες κινεζοι τουριστες, αν κρινω απο το γεγονος οτι καθε χρονο ερχονται 3 εκατομυρια.Northern Spirit έγραψε: 01 Απρ 2020, 12:38
Οσοι ειχανε πολλα παρε δωσε με Κινεζους εχουνε μεγαλο αριθμο κρουσματων και νεκρων....Πχ Μιλανο και γενικα Λομβαρδια, Νεα Υορκη, Λονδινο κλπ. Απο οτι φαινεται υπηρχανε πολυ περισσοτεροι Κινεζοι φορεις σε αυτες τις πολεις και οι αρχες δεν το αντιληφθηκαν. Οι Γερμανοι δεν φαινεται να εχουνε και τοσα παρε δωσε με κινεζους..
Επισης εχει πανω απο 300 χιλιαδες κινεζους μονιμους κατοικους που καποιοι απο αυτους θα πηγαν στην χωρα τους για την κινεζικη πρωτοχρονια και επιστρεφοντας ειναι πιθανο να μετεφεραν κι αυτοι με τη σειρα τους τον ιο.
Και η Γαλλια εχει πολλους τουριστες απο Κινα.
Winter is coming
Ξανάγινε γαλάζιο το νερό στη Βενετία, εμφανίστηκαν και ψάρια. Εδώ που τα λέμε, τό είχαμε παραχέσει στην κατανάλωση κάθε είδους.
- NewModelArmy
Αδυνατω να πιστεψω οτι εχουν νοσησει 6 εκατομμυρια στην Ιταλια.Μακαρι να ισχυει δηλαδη γιατι αναλογικα φτηνα την εχουν βγαλει αλλα δε νομιζω.Arisvilla έγραψε: 01 Απρ 2020, 11:57 Διάβασα λίγο την έκθεση του imperial college και τις εκτιμήσεις των Βρετανών και του Ferguson, την οποία έκθεση επικαλέστηκε και ο Τσιόδρας χθες. Μελέτησαν 11 χώρες της Ευρώπης και κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι χωρίς μέτρα ήδη θα είχαν πεθάνει δεκάδες χιλιάδες περισσότεροι. Εντάξει αυτό γνωστό. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι οι εκτιμήσεις τους για το πόσο ποσοστό έχει μολυνθεί στις χώρες αυτές. Λένε λοιπόν οτι 15% έχει μολυνθεί στην Ισπανία, 10% στην Ιταλία και στον πάτο 0,4% η Νορβηγία και 0,7% η Γερμανία. Για τη Βρετανία δίνουν 3%. Επίσης και αυτό είναι σημαντικό λένε οτι αν σε χώρες που δεν υπάρχει ανοσία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού αρθούν τα περιοριστικά μέτρα τότε ο ιος θα επιστρέψει πιο επιθετικός. Αρα η τακτική του να καθυστερείς το peak για να ανταποκριθεί το σύστημα υγείας μοιάζει σαν ένας αργός θάνατος (σίγουρα σώζονται ζωές βέβαια) αν δεν βγει σύντομα ένα φάρμακο αποτελεσματικό ή ένα εμβόλιο. Επίσης από τις εκτιμήσεις τους φαίνεται οτι υπολογίζουν το ποσοστό θνησιμότητας κάτω από το 0,5%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις