και τι σκούπιζε ρε Σπύρο;;
τις Βερσαλίες ;;
ναι καλα, όπως τα λες το σενάριο ειναι απο ταινία του αγγελόπουλου.
Καφέ κάνει;Spiros252 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:21 Τί να σου πω ρε κουλούρι, λένε πλένει χαλιά, τα τινάζει με κάποιο τρόπο, σφουγγαρίζει.
Δε μιλάμε για πλούσιο σπίτι πάντως.
Τι να καταλαβεις εσυ. Δεν εισαι μανα...enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:17
ναι καλα, όπως τα λες το σενάριο ειναι απο ταινία του αγγελόπουλου.
Εγώ βάζω τις εκρήξεις κλπ, χωρίς σπεσιαλ εφεκτς, οι αμερικάνικες ταινίες δράσης είναι βαρετές.
Τον πρωτο μου πύραυλο τον εκτόξευσα στο σαλόνι στα 7 μου, είχα χαλάσει πάνω απο 30 κουτάκια σπίρτα, πήγε πολύ καλά, έκαψα κουρτίνες κλπ, αλλά γενικά πήγε ευθεία.
ακου θα γλιστρήσουν στο νερό.![]()
δευτερη φορά που το λέτε αυτό.
παναγιά μουCecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:26 Στις γωνίες το ρομπότ τι κάνει; Κοπανιέται μέχρι να αλλάξει φορά; Άμα είναι να μου γαμήσει όλα τα έπιπλα, με τα ίδια λεφτά, παίρνω καθαρίστρια.
'εχω καφετιέρα αυτόματη, είχε πάρει η μαμά μου μία μουλινέχ πριν 30 χρόνια, και με είχε βάλει να της ρυθμίσψ το ρολόι.Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:28 Ακριβώς επειδή εδώ και 30 χρόνια κάνουν αυτόματα, είναι αδιανόητο που η δικιά σου δεν φτιαχνει.
Όπα, πόσο αυτόματες; Όταν λέμε "φτιάξε μου ένα καφέ", τον περιμένουμε στο πατακι δίπλα μας.enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:26δευτερη φορά που το λέτε αυτό.
το ξέρουμε οτι αυτόματες καφετιέρες υπάρχουν εδώ και 30 χρόνια, ναι;![]()
Ακόμα κι αν δεν έχει, της φοράς ένα λαστιχάκι γύρω.Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:26 Στις γωνίες το ρομπότ τι κάνει; Κοπανιέται μέχρι να αλλάξει φορά; Άμα είναι να μου γαμήσει όλα τα έπιπλα, με τα ίδια λεφτά, παίρνω καθαρίστρια.
αν ήμουν λίγο πιο βλαμμένος, λίγο, θα το έκανα άνεταDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:30 Όπα, πόσο αυτόματες; Όταν λέμε "φτιάξε μου ένα καφέ", τον περιμένουμε στο πατακι δίπλα μας.
Άμα είναι να πάμε να γεμίζουμε θήκες και να ανοίγουμε ντουλάπια να βρούμε κούπα/ποτήρι, πάει.