Είναι νομίζω sav αλλά για το βουνό ότι πρέπει. Για το πρόβλημα δε ξέρω ακριβώς. Στο συγκρότημα κίνησης κάτι. Το παιδί από το συνεργείο μου είπε γύρω στα 450 κατοστάρικα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό. Την πρώτη φορά ήταν στην εγγύηση. Καλό γενικά άνετο αμαξάκι αλλά καμία σχέση με τη μερσέντες που είχα.Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 15:54Το x1 είναι φάση countryman, Δε ξέρω αν πιάνεται για suv.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 09:57Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 00:09
Πρώτα από όλα οι χώροι είναι μικρότεροι από ένα μεσαίο αυτοκίνητο. Για παράδειγμα η σειρά 5 της bmw Είναι πιο άνετη από το Χ5 δε μιλάω καν για τύπου Χ6.
Οι διαστάσεις του είναι πλήρως άβολες για την πόλη και επιπλέον ένα κλασσικό suv έχει μηδαμινές δυνατότητες εκτός δρόμου(Εκτός και μιλάμε για G class), άσε που φοβάσαι να το πας εκτός δρόμου γιατί μια γρατζουνιά από πετραδάκι θα την πληρώσεις χρυσάφι.
Κράτημα φυσικά υποδεέστερο.
Μεγάλο βάρος που σημαίνει αυξημένη κατανάλωση.
Το μόνο πλας είναι ότι μπορείς να καβαλας πεζοδρόμια αλλά αυτό το κάνεις και με ένα υπερυψωμένο station.
Γενικά δε βλέπω τι μπορεί να κάνει ένα suv που δε μπορείς να το βρεις αλλού χωρίς όλα τα παραπανω μειονεκτήματα.
Πολλά από αυτά είναι και ζημιαρικα, βλέπε RRover
Aν λέτε για suv έχω το χ1 της bmw. Κατανάλωση περίπου 40 e στα 600 χλμ αν δεν πας γαμιώντας. Ανεβαίνει κατσικόδρομους σαν να πηγαίνεις σε αυτοκινητόδρομο. Κρατήματα κανονικά στο δρόμο. Ανταλλακτικά σέρβις όχι πολύ ακριβά. Ένα κακό στα 100.000 χλμ μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα 2 φορές.
Τι πρόβλημα σου εβγαλε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Καπιτάλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 17:29Είναι νομίζω sav αλλά για το βουνό ότι πρέπει. Για το πρόβλημα δε ξέρω ακριβώς. Στο συγκρότημα κίνησης κάτι. Το παιδί από το συνεργείο μου είπε γύρω στα 450 κατοστάρικα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό. Την πρώτη φορά ήταν στην εγγύηση. Καλό γενικά άνετο αμαξάκι αλλά καμία σχέση με τη μερσέντες που είχα.Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 15:54Το x1 είναι φάση countryman, Δε ξέρω αν πιάνεται για suv.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 09:57
Aν λέτε για suv έχω το χ1 της bmw. Κατανάλωση περίπου 40 e στα 600 χλμ αν δεν πας γαμιώντας. Ανεβαίνει κατσικόδρομους σαν να πηγαίνεις σε αυτοκινητόδρομο. Κρατήματα κανονικά στο δρόμο. Ανταλλακτικά σέρβις όχι πολύ ακριβά. Ένα κακό στα 100.000 χλμ μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα 2 φορές.
Τι πρόβλημα σου εβγαλε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν είμαι εγώ καπιτάλας. Αυτό είναι αυτοκίνητο.
- hellegennes
Να βγαίνει με φίλες της απ' το λύκειο; Κανένα πρόβλημα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 15:02 Ωραία να βγαίνεις με φιλες απο το λυκειο που δεν την ξερει καν η αλλη κ χωρις να της το πεις δε λεω, αλλα αν το κανει κ η αλλη ειμαστε κομπλε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για τα προσόντα μου σίγουρα. Για το κορμί μου όχι και τόσο. Αλλά λάθος είναι το συμπέρασμά σου. Φυσιολογικές είναι οι σχέσεις μου. Βγαίνουμε, τρώμε, κοιμόμαστε, αγκαλιαζόμαστε (λίγο), πάμε βόλτες, καφέ, σινεμά. Αλλά τι να αφηγηθώ απ' αυτά; Πως πήγαμε και είδαμε μια ταινία, μετά φάγαμε και συζητήσαμε την ταινία και μετά πήγαμε να γαμηθούμε;omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 15:10 απο τους διαλογους καταληγω οτι οχι χελης τις μεταχειριζεται ως σκλαβες του σεξ,
οσο τις φτυνει τοσο αυτες ερχονται ξωπισω για το κορμι του και τα προσοντα του,
ειδικα μαλιστα αν κατα τη διαρκεια απαγγελει κομματια απο ποιητικες του συλλογες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χαλάλι βρε οι λίγες αγκαλιέςhellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:34Για τα προσόντα μου σίγουρα. Για το κορμί μου όχι και τόσο. Αλλά λάθος είναι το συμπέρασμά σου. Φυσιολογικές είναι οι σχέσεις μου. Βγαίνουμε, τρώμε, κοιμόμαστε, αγκαλιαζόμαστε (λίγο), πάμε βόλτες, καφέ, σινεμά. Αλλά τι να αφηγηθώ απ' αυτά; Πως πήγαμε και είδαμε μια ταινία, μετά φάγαμε και συζητήσαμε την ταινία και μετά πήγαμε να γαμηθούμε;omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 15:10 απο τους διαλογους καταληγω οτι οχι χελης τις μεταχειριζεται ως σκλαβες του σεξ,
ειδικα μαλιστα αν κατα τη διαρκεια απαγγελει κομματια απο ποιητικες του συλλογες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Antigeist
Τελικά έχεις σκοπό να παντρευτείς για να περάσεις την επιχείρηση στην επόμενη γενιά ή μπα;hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:34Για τα προσόντα μου σίγουρα. Για το κορμί μου όχι και τόσο. Αλλά λάθος είναι το συμπέρασμά σου. Φυσιολογικές είναι οι σχέσεις μου. Βγαίνουμε, τρώμε, κοιμόμαστε, αγκαλιαζόμαστε (λίγο), πάμε βόλτες, καφέ, σινεμά. Αλλά τι να αφηγηθώ απ' αυτά; Πως πήγαμε και είδαμε μια ταινία, μετά φάγαμε και συζητήσαμε την ταινία και μετά πήγαμε να γαμηθούμε;omg kai 3 lol έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 15:10 απο τους διαλογους καταληγω οτι οχι χελης τις μεταχειριζεται ως σκλαβες του σεξ,
- hellegennes
Μπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Παντρέψου ρε. Μη μείνεις μαγκούφης.
Έλεος ρε συ, θα έχουμε το άγχος σου ;
Πάρε κάποιαν, κληρονόμησε χαρίσματα και περιουσία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- hellegennes
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Μπίστης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:26Έλεος ρε συ, θα έχουμε το άγχος σου ;
Πάρε κάποιαν, κληρονόμησε χαρίσματα και περιουσία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κληροδότησε, κάνε μικρά χελάκια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
αχεμ, δε θα βρεις πολλους πουτσαραδες σε σμαρτ ομως...Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Θεωρητικά πρέπει.Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:37αχεμ, δε θα βρεις πολλους πουτσαραδες σε σμαρτ ομως...Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όπως προείπα, κάθε άλλο παρά μύθος είναι η αντίστροφη αναλογία πέους-αυτοκινήτου. Όταν είχα την S το πουλί μου έφτανε δεν έφτανε τα 9 εκατοστά. Τώρα με το mini cooper έχει ξεπεράσει τα 15,65.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις