!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
the comet the course the tail

Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 10:26
the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 10:11
Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 10:07 Ο άλλος τύπος που είναι στο φόρουμ 2 μηνες, ξέρει καλύτερα.; Όχι
Είναι η αλληλεγγύη μεταξύ μισογυνιδων. Χασκογελας εσύ, με επιβεβαιωσες ομως
μα τόσες επιλογές έχεις στη ζωή σου! :102:
κι εσύ κάθεσαι και γράφεις σε ένα τρολλόνημα μισογυνισμού στο πχορουμ; :102:
πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι; don't feed the trolls... :102:
Προσωπικά έχω βαρεθεί να δικαιολογώ τους μισογυνιδες ως τρολς. Δεν είναι τρολς, είναι μισογυνιδες για λύπηση.
Όχι, δε θα αλλάξει τίποτε και ποτέ γι αυτούς. Θα μείνουν δυστυχισμένοι και θα παριστάνουν τους ευτυχείς. Όποιος δεν έχει τη δύναμη να αγαπήσει, θεοποιεί τον εαυτό του και τη μασαμπουκα.
Εκείνοι γράφουν με κάθε ευκαιρία μισογυνικα σχόλια, εγώ αφιέρωσα μερικά λεπτά για να απαντήσω σε κάποια από αυτά :102:
έχετε παρεξηγήσει την έννοια του τρολ στο πχορουμ, το ξέρεις;
λοιπόν, τρολ καταρχάς είναι αυτός που θέλει να τσαντίζει τον συνομιλητή, να τον προβοκάρει σκόπιμα και να φέρνει γενικότερα αναστάτωση. αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως το τρολλ μπορεί να είναι και μισογύνης. το να αραδιάζεις μισογυνισμό σε γυναικείο ακροατήριο είναι τρολλ.
επειδή λοιπόν ο λόγος ύπαρξης του πχορουμ είναι για να κουβεντιάζει κανείς και να χαζολογά όπως σε ένα καφενείο, και όχι να δει ή να αλλάξει τον κόσμο γύρω του, δλδ ο λόγος ύπαρξής του είναι καθαρά για να μας γεμίζει κάποιες ώρες, οπότε να μας γεμίζει και συναισθηματικά, δεν βλέπω τον λόγο να αναλώνεται κάποιος συνεχώς σε διαφωνίες και να ασχολείται με άτομα που τα θεωρεί για λύπηση. ένας που αναλώνεται συνεχώς σε διαφωνίες και ιντερνετικούς τσακωμούς, ένας που περνάει την ώρα του με άτομα για λύπηση, σε τι αποσκοπεί; πώς γεμίζει όμορφα κάποιες ώρες από την μέρα του, τί είδους συναισθήματα αντλεί ή ικανοποιεί; :102:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 10:41
don't speak έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 09:51
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:51 Το ωραιο ειναι οτι εχω ανοιξει νημα στο παλιο και σε αυτο το φορουμ για την Συνεπιμελεια και την αλλαγη των νομων - ωστε σε περιπτωση διαζυγιου να διαθετουν και οι δυο ισο χρονο και χρηματα για τα παιδια -κ οχι να ειναι αποκλειστικα στην μεριμνα των γυναικων,
Ο δε νομος ακομα να ελθει στη βουλη - ουτε η προχω ζαιοι δεν το εκαναν .

viewtopic.php?f=24&t=2780&p=148636&hili ... B1#p148636
https://www.synepimelia.gr/
Συμφωνωωωώ.
Όχι κάθε Τετάρτη, τα σκ τα έχουν μοιραστεί άλλωστε.
Μισές μέρες να είναι στον πατέρα τους, να φροντίζει για τα καθαρά τους ρούχα το φαγητό τους τις μέρες που του αναλογούν και όχι μόνο μια βόλτα να τον δουν.
Η συνεπιμελεια ειναι εφικτή μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις που το ζευγάρι σπανια έχει νοημα να χωρίσει, δηλαδή να μη συγκατοικει. Πρέπει

1. Οι γονείς να έχουν άριστη σχέση και συνεννόηση
2. Να μένουν πολύ κοντά

Αλλιως δε γίνεται. Υπάρχουν πολλα πρακτικά προβλήματα, εδω δυσκολα συνεννοείσαι για τα πρακτικα οταν μένεις στο ιδιο σπίτι. Υπάρχουν θεματα σχολείου μετά και γενικα καθημερινότητας, αλλα το βασικο είναι οτι διαταράσσεται η ζωη του παιδιού με το διαρκες πηγαινελα. Το παιδι ειναι μπαλακι, θα είναι σα να έχει δυο ζωές, δυο δωμάτια, δυο οικογένειες, αυτο δε γίνεται.
Μια χαρά γίνεται. Η ζωή του παιδιού διαταράσσεται όταν έχει την επιμέλεια ο ένας γονιός μόνο και έχει μισή οικογένεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

plouf έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:45
Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 13:01
Οθωμανέλλην έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:59

Τύπε, δεν είναι όλοι φλώροι να ξεκινήσουν γιαουρτάκι με το που το πει ο γιατρός.
Live fast, die young, δικέ μου;
Εσενα δικιε μου σε κοβω για πολυ αγριο νιατο κι ετσι.Κανας μπαφος με ξυδια και μετα γκαζωμα με το σαξοραλο
στην παραλιακη παιζει? :smt047
Δεν είμαι μπαφάκιας, ούτε Αθηναίος, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:18
Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 13:01
Live fast, die young, δικέ μου;
Εσενα δικιε μου σε κοβω για πολυ αγριο νιατο κι ετσι.Κανας μπαφος με ξυδια και μετα γκαζωμα με το σαξοραλο
Ενταξει τοτε.Σαξοραλο εχεις για να πας βολτα τα κοριτσια? :003:
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:15
έχετε παρεξηγήσει την έννοια του τρολ στο πχορουμ, το ξέρεις;
λοιπόν, τρολ καταρχάς είναι αυτός που θέλει να τσαντίζει τον συνομιλητή, να τον προβοκάρει σκόπιμα και να φέρνει γενικότερα αναστάτωση. αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως το τρολλ μπορεί να είναι και μισογύνης. το να αραδιάζεις μισογυνισμό σε γυναικείο ακροατήριο είναι τρολλ.
επειδή λοιπόν ο λόγος ύπαρξης του πχορουμ είναι για να κουβεντιάζει κανείς και να χαζολογά όπως σε ένα καφενείο, και όχι να δει ή να αλλάξει τον κόσμο γύρω του, δλδ ο λόγος ύπαρξής του είναι καθαρά για να μας γεμίζει κάποιες ώρες, οπότε να μας γεμίζει και συναισθηματικά, δεν βλέπω τον λόγο να αναλώνεται κάποιος συνεχώς σε διαφωνίες και να ασχολείται με άτομα που τα θεωρεί για λύπηση. ένας που αναλώνεται συνεχώς σε διαφωνίες και ιντερνετικούς τσακωμούς, ένας που περνάει την ώρα του με άτομα για λύπηση, σε τι αποσκοπεί; πώς γεμίζει όμορφα κάποιες ώρες από την μέρα του, τί είδους συναισθήματα αντλεί ή ικανοποιεί; :102:
Ολα τα τρολ ειναι για οικτο και λυπηση. Δεν ειναι για λυπηση το να θες να τραβηξεις την προσοχη τσατιζοντας καποιον;
Από κει και πέρα ποιος ασχολείται και αναλώνεται συνεχως σε διαφωνιες;
Και δε καταλαβαίνω. Οι μισογυνιδες είναι οκ, μπορούν να γράφουν ότι θέλουν, αλλά σε οσους απαντάνε θα ζητήσουμε και τα ρέστα γιατί το κανουν;
Αν σε ενδιαφέρει η ψυχική μου υγεία, σ ευχαριστώ πολύ, αλλά σε κα μια περίπτωση δε μπορεί να με χαλάσει ένας μισογυνης, πόσο μάλλον μέσω ενός φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 10:43
Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 10:30 Τελικά ρε τύπισσες και τύποι, να γυμναστούμε σήμερα ή όχι;
Να γυμναστείς αγόρι μου, να χάσεις καμιά φέτα και να κλαίς μετά; Αδικία.
Χρειάζονται και οι rest days
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:14 Απλα δε νομιζω οτι μπορει να λειτουργησει ο θεσμος της πατροτητας χωρις ειδικα κινητρα για τους αντρες, γι αυτο παντρευομαστε ολο και λιγοτεροι.
Τί είδους κίνητρα θα σε ωθούσαν στην πατροτητα;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

plouf έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:25
Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:18

Ενταξει τοτε.Σαξοραλο εχεις για να πας βολτα τα κοριτσια? :003:
Έχω φάει σφαλιάρες απο διάφορα κορίτσια επειδή σε βόλτες που πηγαίναμε τραβούσα χειρόφρενα, εντός πόλεως, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:35
Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 10:30 Τελικά ρε τύπισσες και τύποι, να γυμναστούμε σήμερα ή όχι;
Οπωσδήποτε. Να κάνετε και τα ρεπό σας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:35
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:14 Απλα δε νομιζω οτι μπορει να λειτουργησει ο θεσμος της πατροτητας χωρις ειδικα κινητρα για τους αντρες, γι αυτο παντρευομαστε ολο και λιγοτεροι.
Τύπισσα, παίζεις με την φλόγα κάνοντας τέτοιες ερωτήσεις στον τύπο.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:37
Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:35

Οπωσδήποτε. Να κάνετε και τα ρεπό σας.
Έτσι. Μαθαίνεις καλό μου κορίτσι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:39
Τύπισσα, παίζεις με την φλόγα κάνοντας τέτοιες ερωτήσεις στον τύπο.
:lol: έχεις δίκιο αλλά είμαι περίεργη
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Εμενα κανενα. Αλλα κακα τα ψεμματα. Παραδοσιακα οι αντρες ζητουσαν να καθονται στο καφενειο και η γυναικα να μοχθει στο χωραφι και στο σπιτι. Οταν αυτο σταματησε ο θεσμος του γαμου στηριχτηκε στην κοινωνικη υποχρεωση. Μετα απο μια ηλικια επρεπε να παντρευτεις για να μην εισαι δακτυλοδεικτουμενος. Πλεον τελειωσε και αυτο.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:43
Εμενα κανενα. Αλλα κακα τα ψεμματα. Παραδοσιακα οι αντρες ζητουσαν να καθονται στο καφενειο και η γυναικα να μοχθει στο χωραφι και στο σπιτι. Οταν αυτο σταματησε ο θεσμος του γαμου στηριχτηκε στην κοινωνικη υποχρεωση. Μετα απο μια ηλικια επρεπε να παντρευτεις για να μην εισαι δακτυλοδεικτουμενος. Πλεον τελειωσε και αυτο.
Μήπως να δοκιμάσεις το καφενείο, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:45
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:43

Μήπως να δοκιμάσεις το καφενείο, τύπε;
Απεχθανομαι τα καφενεια. Εκει χαρτοπαιζε ο πατερας μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”