Πάντως το πληρώνω εγώ, όχι η μανούλα. Τώρα πάνε παραπέρα, δεν θα ψηλώσεις άλλο.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:07Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:03Ντάξει, μας λες ό,τι ξέραμε το 1980.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:44
για να μαθαινεις - οι γνωστες λενε '' a point '' με την παραγγελια κ ο μαστερ στην κουζινα θα πρεπει να γνωριζει που ειναι αυτο για καθε διαφορετικη κοπη - το ιδιο ισχυει στα πανταολα απο κρεατικα που ψηνονται κ φυσικα στα ψαρια
σενιαν - γκανιαν - γουελνταν - νταρτανιαν ειναι προτιμησεις που δεν εχουν σχεση με το σωστο σημειο.
μην με ευχαριστησεις - ξεκινα να διαβαζεις προσεκτικα το νημα μου '' τεχνικες κ συνταγες'' να μαθεις τα πολυ βασικα κ μετα αν εισαι επιμελης ισως σε παω στα βαθυτερα .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες μου και πως παραγγελνεις το τ μποουν να συνεχισω την διασκεδαση μου...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ordem e Progresso.
Εεε χμ ,έχω ατομικό ρεκόρ στην πίεση με 24,8 και 15,2 και 3 μέρες νοσηλείας. Μη μιλάτε για πίεση γατάκια ...Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:28Cecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:21Κι εγω ετσι έλεγα, μεχρι που δοκίμασα. Ειναι μακραν η ωραιότερη πίτσα που εφαγα ποτε. Απλα δεν μπορεις να φας πανω απο ενα κομμάτι. Πολυ αλμυρή. Δεν ειναι πίτσα να δεις αγώνα μπάσκετ κ να φάτε με τους φιλους.Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:14
Σες τα είπαμε, είναι ανωμαλία ο γαύρος στην πίτσα. Ουδείς αναμάρτητος![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καπνιζεις;
Ναι + γαστρεντερίτιδα + κρίση πανικού.
Μια Κυριακή πρωί το δωμάτιο έφερνε βόλτα...
οταν σταματησεις να κρατας την αναπνοη σου πες μου να σου κανω ενα σεμιναριο - χωρις πληρωμη - για το τ μπον
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ντάξει, να παίρνεις το χαπάκι σου, τα φάρμακα μας τα δίνουν να τα παίρνουμε, όχι να κάμουμε μαλακίας.Στύγιος έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:13
Εεε χμ ,έχω ατομικό ρεκόρ στην πίεση με 24,8 και 15,2 και 3 μέρες νοσηλείας. Μη μιλάτε για πίεση γατάκια ...
Ordem e Progresso.
Δεν ήξερα ότι ήμουν υπερτασικός , το ανακάλυψα πριν 5 χρόνια.
Καλώς. Εδώ και 7 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, με το χαπάκι είμαι το πρωί.
Ordem e Progresso.
Plendil + lobivonCavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:24Καλώς. Εδώ και 7 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, με το χαπάκι είμαι το πρωί.
Γελούσες επειδή ο πατέρας σου έπρεπε να παίρνει χάπια για την πίεση;Στύγιος έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:29Plendil + lobivonKαι το κωλόπαιδο κάποτε γελούσα με τον πατέρα . Πάρτα μαλάκα Στύγιε
![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ε τοτε μην περιμενεις ,αυτοπειθαρχια ενα σωστο προγραμμα απεξαρτησης και τελειωνε με το τσιγαρο
εχεις πεισμα στρεψτο στην καλη κατευθυνση θα το καταφερεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 16 Απρ 2020, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Custom_F έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:34Γελούσες επειδή ο πατέρας σου έπρεπε να παίρνει χάπια για την πίεση;![]()
Ναι , ήμουν εντελώς μαλακισμένο
Τώρα τον ξεπέρασα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay