απιθανος τύπος
παντα καταφέρνει να ξεπερνά τον εαυτό του
σκέψου ποσα χρήματα μπορεί να εξοικονομήσει το ΕΣΥ αν αντί για φαρμακευτικά σκευασματα χρησιμοποιούν καφρίλες μπουμπούκου ως εμετογόνα
απιθανος τύπος
ναι. Κανονικά θα έπρεπε να έχω τις γνώσεις της Cecily για να κρίνω αν και τι στοιχεία μπορεί να χάθηκαν σε τόσο μεγάλο διάστημα αλλά η λογική λέει ότι δεν αφήνεις να περάσει τόσος χρόνος, να πέσει εκεί βροχή, χώμα, χαλίκι ή ότι άλλο και μετά να πας μετά να μαζέψεις δείγματα.enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:56 από περιέργεια στ, οταν το διαβάσεις θέλω να μου πεις αν νεύριασες που έγινε δειγματοληψια 29 μαρτιου,
Ξέρω ότι ξέρεις ότι τους χαρακτηρισμούς τους θεωρώ περιττούς.enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:56 και αν τελικα καλα εκανα που τον έλεγα στόκο, μήπως έπρεπε να μην με μαλώσεις τότε.
Βάλε κάπου ξανά αυτό το link.Alex Amsterdam έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:55![]()
![]()
![]()
ST48410
Bλεπεις πουθενα Ημερομηνια δειγματοληψιας;
Η μηπως βλεπεις την ημερομηνια που πηρε πρωτοκολο η δειγματοληψια;
Ίσως κάπου εκεί να έπρεπε να κάνεις μια παύση διαρκείας...ST48410 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:30Χωρίς να ξέρω, και με τον κίνδυνο να γράφω ανοησίες,Spoiler
ναι. Κανονικά θα έπρεπε να έχω τις γνώσεις της Cecily για να κρίνω αν και τι στοιχεία μπορεί να χάθηκαν σε τόσο μεγάλο διάστημα αλλά η λογική λέει ότι δεν αφήνεις να περάσει τόσος χρόνος, να πέσει εκεί βροχή, χώμα, χαλίκι ή ότι άλλο και μετά να πας μετά να μαζέψεις δείγματα.enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:56 από περιέργεια στ, οταν το διαβάσεις θέλω να μου πεις αν νεύριασες που έγινε δειγματοληψια 29 μαρτιου,
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει γίνει από δόλο γιατί η μνήμη μου είναι χειρότερη κι από χρυσόψαρου. Δεν θυμάμαι δηλαδή αν τις πρώτες μέρες μετά το δυστύχημα έγινε ντόρος για έκρηξη και φωτιά ή αν ασχολούμασταν όλοι με το πάρτι στο σταθμαρχείο και την έλλειψη τηλεδιοίκησης. Αμυδρά θυμάμαι να συζητώ στη δουλειά μου και να προσπαθούμε να καταλάβουμε που και πως μπήκε το τρένο στην λάθος γραμμή. Τα της φωτιάς δεν τα θυμάμαι.
Επίσης πρέπει να έχω μερικές ακόμη πληροφορίες. Πότε ενημερώνεται ο εισαγγελέας (ή όποιος είναι αρμόδιος) ότι υπάρχουν νεκροί από φωτιά και πυροσβέστες με εγκαύματα που μοιάζουν να προέρχονται από χημικές ουσίες. Αν όλο αυτό το feedback γίνεται άμεσα και φτάνει στον αρμόδιο και δεν δίνεται αμέσως εντολή για συλλογή δειγμάτων, υπάρχει χοντρό θέμα. Αν εκθέσεις πυροσβεστικής, αναφορές νοσοκομείων κλπ δεν υπάρχει τρόπος να συλλεγούν σε πρώτο χρόνο αλλά φτάνουν βδομάδες αργότερα, τότε ίσως η καθυστέρηση να οφείλεται σε έλλειψη διαδικασιών.Spoiler
μου φαίνεται πιο πιθανό να διατάχθηκε η συλλογή δειγμάτων όταν έπαιξε σε εφημερίδες ή social media φήμη για επικίνδυνα υλικά. Εκ των υστέρων δηλαδή και όχι επειδή υπήρχε μια θεσμοθετημένη διαδικασία να ελεγχθούν όλα αυτά από την αρχή σαν standard procedure. Αυτό μπορεί να εξηγεί και γιατί έγινε το μπάζωμα.
Αν έχουμε στοιχεία ότι δεν συνέβησαν τα παραπάνω, τότε παίζουν τα σενάρια της ανικανότητας, του χρηματισμού ή της εγκληματικής αδιαφορίας. Δεν βλέπω κάτι άλλο.
Ξέρω ότι ξέρεις ότι τους χαρακτηρισμούς τους θεωρώ περιττούς.enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:56 και αν τελικα καλα εκανα που τον έλεγα στόκο, μήπως έπρεπε να μην με μαλώσεις τότε.
Ό,τι είχα να πω το είπα...μην περιμένεις άδικα
Αντιπρόεδρος, της ΝΔ που κυβερνά,Orion22 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 17:03απιθανος τύπος
παντα καταφέρνει να ξεπερνά τον εαυτό του
σκέψου ποσα χρήματα μπορεί να εξοικονομήσει το ΕΣΥ αν αντί για φαρμακευτικά σκευασματα χρησιμοποιούν καφρίλες μπουμπούκου ως εμετογόνα
ειναι εδώ, σελιδες 198-240.ST48410 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:31Βάλε κάπου ξανά αυτό το link.Alex Amsterdam έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:55![]()
![]()
![]()
ST48410
Αν η μόνη αναφορά σε δειγματοληψία είναι αυτή που λέει 29/03, υπάρχει θέμα.
ψεκολιοnostromos έγραψε: 05 Μαρ 2024, 23:36 τελικα τι εγινε ...? βρεθηκε καποια ουσια που ηταν υπευθυνη για την εκρηξη στο δυστηχημα ...?
enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 23:29ειναι εδώ, σελιδες 198-240.ST48410 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:31Βάλε κάπου ξανά αυτό το link.Alex Amsterdam έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:55![]()
![]()
![]()
ST48410
Αν η μόνη αναφορά σε δειγματοληψία είναι αυτή που λέει 29/03, υπάρχει θέμα.
https://www.documentcloud.org/documents ... 8_2_2023-1
αλλα, θελω να διαβασεις αν μπορεις παλι τι γραφει ο γγ, και να μου πεις, ενας ανθρβπος που φερνει πινακακια μια ζωή, τί ειναι οταν δεν ξερει να διαβασει την ημερομηνια; Δεν ειναι στοκος δηλαδή; Τι ειναι, μπορεις σε παρακαλω σε μιση σελίδα να μου αναλύσεις τι ειναι ο γγ κατα την γνώμη σου, για να μην τον λεω στόκο, τον στόκο;

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.