!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Μαρ 2024, 21:51 ρε πάει καλά αυτός;
απιθανος τύπος

παντα καταφέρνει να ξεπερνά τον εαυτό του

σκέψου ποσα χρήματα μπορεί να εξοικονομήσει το ΕΣΥ αν αντί για φαρμακευτικά σκευασματα χρησιμοποιούν καφρίλες μπουμπούκου ως εμετογόνα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Υπάρχει πλεον κάποιος πλην νουδουλικων που πιστεύει ότι το κράτος πάει καλα; Μιλάμε για τους ίδιους θεσμούς που νοιαστηκαν για 5 πακιστανους και έναν ραπερ και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κάνουν δικογραφίες για βολευτές και τώρα 1 χρόνο μετά δεν ξερει να μας πει αν το μπάζωμα την επομενη μερα απο το θανατο 57 ανθρωπων έπρεπε να γίνει ή όχι. Να μην αναφέρω ότι έχει γραφτεί για βύσματα και διορισμούς όπου αναφέρονται ονόματα βουλευτών της κυβέρνησης.
Σας αρέσει ελληνιαρηδες μου;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ακομη περιμενουμε επισης να βρεθει υπευθυνος για τις υποκλοπες.

Η κυβερνηση μιλησε για κυκλωμα μεσα στην ΕΥΠ που θα αποκαλυφθει.

Δυο χρονια μετα δεν εχει βρεθει ουτε ψυλος.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:56 από περιέργεια στ, οταν το διαβάσεις θέλω να μου πεις αν νεύριασες που έγινε δειγματοληψια 29 μαρτιου,
ναι. Κανονικά θα έπρεπε να έχω τις γνώσεις της Cecily για να κρίνω αν και τι στοιχεία μπορεί να χάθηκαν σε τόσο μεγάλο διάστημα αλλά η λογική λέει ότι δεν αφήνεις να περάσει τόσος χρόνος, να πέσει εκεί βροχή, χώμα, χαλίκι ή ότι άλλο και μετά να πας μετά να μαζέψεις δείγματα.

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει γίνει από δόλο γιατί η μνήμη μου είναι χειρότερη κι από χρυσόψαρου. Δεν θυμάμαι δηλαδή αν τις πρώτες μέρες μετά το δυστύχημα έγινε ντόρος για έκρηξη και φωτιά ή αν ασχολούμασταν όλοι με το πάρτι στο σταθμαρχείο και την έλλειψη τηλεδιοίκησης. Αμυδρά θυμάμαι να συζητώ στη δουλειά μου και να προσπαθούμε να καταλάβουμε που και πως μπήκε το τρένο στην λάθος γραμμή. Τα της φωτιάς δεν τα θυμάμαι.

Επίσης πρέπει να έχω μερικές ακόμη πληροφορίες. Πότε ενημερώνεται ο εισαγγελέας (ή όποιος είναι αρμόδιος) ότι υπάρχουν νεκροί από φωτιά και πυροσβέστες με εγκαύματα που μοιάζουν να προέρχονται από χημικές ουσίες. Αν όλο αυτό το feedback γίνεται άμεσα και φτάνει στον αρμόδιο και δεν δίνεται αμέσως εντολή για συλλογή δειγμάτων, υπάρχει χοντρό θέμα. Αν εκθέσεις πυροσβεστικής, αναφορές νοσοκομείων κλπ δεν υπάρχει τρόπος να συλλεγούν σε πρώτο χρόνο αλλά φτάνουν βδομάδες αργότερα, τότε ίσως η καθυστέρηση να οφείλεται σε έλλειψη διαδικασιών.

Χωρίς να ξέρω, και με τον κίνδυνο να γράφω ανοησίες, μου φαίνεται πιο πιθανό να διατάχθηκε η συλλογή δειγμάτων όταν έπαιξε σε εφημερίδες ή social media φήμη για επικίνδυνα υλικά. Εκ των υστέρων δηλαδή και όχι επειδή υπήρχε μια θεσμοθετημένη διαδικασία να ελεγχθούν όλα αυτά από την αρχή σαν standard procedure. Αυτό μπορεί να εξηγεί και γιατί έγινε το μπάζωμα.

Αν έχουμε στοιχεία ότι δεν συνέβησαν τα παραπάνω, τότε παίζουν τα σενάρια της ανικανότητας, του χρηματισμού ή της εγκληματικής αδιαφορίας. Δεν βλέπω κάτι άλλο.
enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:56 και αν τελικα καλα εκανα που τον έλεγα στόκο, μήπως έπρεπε να μην με μαλώσεις τότε.
Ξέρω ότι ξέρεις ότι τους χαρακτηρισμούς τους θεωρώ περιττούς.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Alex Amsterdam έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:55 :smt005: :smt005: :smt005:

ST48410
Bλεπεις πουθενα Ημερομηνια δειγματοληψιας;
Η μηπως βλεπεις την ημερομηνια που πηρε πρωτοκολο η δειγματοληψια;
Βάλε κάπου ξανά αυτό το link.

Αν η μόνη αναφορά σε δειγματοληψία είναι αυτή που λέει 29/03, υπάρχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

ST48410 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:30
Spoiler
enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:56 από περιέργεια στ, οταν το διαβάσεις θέλω να μου πεις αν νεύριασες που έγινε δειγματοληψια 29 μαρτιου,
ναι. Κανονικά θα έπρεπε να έχω τις γνώσεις της Cecily για να κρίνω αν και τι στοιχεία μπορεί να χάθηκαν σε τόσο μεγάλο διάστημα αλλά η λογική λέει ότι δεν αφήνεις να περάσει τόσος χρόνος, να πέσει εκεί βροχή, χώμα, χαλίκι ή ότι άλλο και μετά να πας μετά να μαζέψεις δείγματα.

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει γίνει από δόλο γιατί η μνήμη μου είναι χειρότερη κι από χρυσόψαρου. Δεν θυμάμαι δηλαδή αν τις πρώτες μέρες μετά το δυστύχημα έγινε ντόρος για έκρηξη και φωτιά ή αν ασχολούμασταν όλοι με το πάρτι στο σταθμαρχείο και την έλλειψη τηλεδιοίκησης. Αμυδρά θυμάμαι να συζητώ στη δουλειά μου και να προσπαθούμε να καταλάβουμε που και πως μπήκε το τρένο στην λάθος γραμμή. Τα της φωτιάς δεν τα θυμάμαι.

Επίσης πρέπει να έχω μερικές ακόμη πληροφορίες. Πότε ενημερώνεται ο εισαγγελέας (ή όποιος είναι αρμόδιος) ότι υπάρχουν νεκροί από φωτιά και πυροσβέστες με εγκαύματα που μοιάζουν να προέρχονται από χημικές ουσίες. Αν όλο αυτό το feedback γίνεται άμεσα και φτάνει στον αρμόδιο και δεν δίνεται αμέσως εντολή για συλλογή δειγμάτων, υπάρχει χοντρό θέμα. Αν εκθέσεις πυροσβεστικής, αναφορές νοσοκομείων κλπ δεν υπάρχει τρόπος να συλλεγούν σε πρώτο χρόνο αλλά φτάνουν βδομάδες αργότερα, τότε ίσως η καθυστέρηση να οφείλεται σε έλλειψη διαδικασιών.
Χωρίς να ξέρω, και με τον κίνδυνο να γράφω ανοησίες,
Spoiler
μου φαίνεται πιο πιθανό να διατάχθηκε η συλλογή δειγμάτων όταν έπαιξε σε εφημερίδες ή social media φήμη για επικίνδυνα υλικά. Εκ των υστέρων δηλαδή και όχι επειδή υπήρχε μια θεσμοθετημένη διαδικασία να ελεγχθούν όλα αυτά από την αρχή σαν standard procedure. Αυτό μπορεί να εξηγεί και γιατί έγινε το μπάζωμα.

Αν έχουμε στοιχεία ότι δεν συνέβησαν τα παραπάνω, τότε παίζουν τα σενάρια της ανικανότητας, του χρηματισμού ή της εγκληματικής αδιαφορίας. Δεν βλέπω κάτι άλλο.
enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 07:56 και αν τελικα καλα εκανα που τον έλεγα στόκο, μήπως έπρεπε να μην με μαλώσεις τότε.
Ξέρω ότι ξέρεις ότι τους χαρακτηρισμούς τους θεωρώ περιττούς.
Ίσως κάπου εκεί να έπρεπε να κάνεις μια παύση διαρκείας...
Άβαταρ μέλους
ST48410

student έγραψε: 05 Μαρ 2024, 19:01 Ίσως κάπου εκεί να έπρεπε να κάνεις μια παύση διαρκείας...
Ακούω τι έχεις να πεις.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

ST48410 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 19:03
student έγραψε: 05 Μαρ 2024, 19:01 Ίσως κάπου εκεί να έπρεπε να κάνεις μια παύση διαρκείας...
Ακούω τι έχεις να πεις.
Ό,τι είχα να πω το είπα...μην περιμένεις άδικα
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

'Oχι Δέν Είναι Εγκληματική Οργάνωση,.!!!

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Orion22 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 17:03
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Μαρ 2024, 21:51 ρε πάει καλά αυτός;
απιθανος τύπος

παντα καταφέρνει να ξεπερνά τον εαυτό του

σκέψου ποσα χρήματα μπορεί να εξοικονομήσει το ΕΣΥ αν αντί για φαρμακευτικά σκευασματα χρησιμοποιούν καφρίλες μπουμπούκου ως εμετογόνα
Αντιπρόεδρος, της ΝΔ που κυβερνά,
μην το ξεχνάμε...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ST48410 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:31

ST48410

ειναι εδώ, σελιδες 198-240.
https://www.documentcloud.org/documents ... 8_2_2023-1

αλλα, θελω να διαβασεις αν μπορεις παλι τι γραφει ο γγ, και να μου πεις, ενας ανθρβπος που φερνει πινακακια μια ζωή, τί ειναι οταν δεν ξερει να διαβασει την ημερομηνια; Δεν ειναι στοκος δηλαδή; Τι ειναι, μπορεις σε παρακαλω σε μιση σελίδα να μου αναλύσεις τι ειναι ο γγ κατα την γνώμη σου, για να μην τον λεω στόκο, τον στόκο;
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

τελικα τι εγινε ...? βρεθηκε καποια ουσια που ηταν υπευθυνη για την εκρηξη στο δυστηχημα ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

nostromos έγραψε: 05 Μαρ 2024, 23:36 τελικα τι εγινε ...? βρεθηκε καποια ουσια που ηταν υπευθυνη για την εκρηξη στο δυστηχημα ...?
ψεκολιο
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ειδα οτι η συζητηση παει για τα πανηγυρια για αυτο ρωταω ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 23:29
ST48410 έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:31

ST48410

ειναι εδώ, σελιδες 198-240.
https://www.documentcloud.org/documents ... 8_2_2023-1

αλλα, θελω να διαβασεις αν μπορεις παλι τι γραφει ο γγ, και να μου πεις, ενας ανθρβπος που φερνει πινακακια μια ζωή, τί ειναι οταν δεν ξερει να διαβασει την ημερομηνια; Δεν ειναι στοκος δηλαδή; Τι ειναι, μπορεις σε παρακαλω σε μιση σελίδα να μου αναλύσεις τι ειναι ο γγ κατα την γνώμη σου, για να μην τον λεω στόκο, τον στόκο;

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”