!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
Πραγματικά πολύ όμορφη τακτική από τον enaon. Χρησιμοποιεί για να χαρακτηρίσει τον ΓΓ μια σχετικά ήπια λέξη, την λέξη στόκο, την οποία χρησιμοποιεί με μια σχετικά παιχνιδιάρικη διάθεση. Δεν μπορείς παρά να τον συμπαθήσεις βλέποντας ότι καταφέρνει να φέρει σε αμηχανία τον ΓΓ, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά.
Γιαννόπουλε, η απάντηση είναι να τους λες, όχι εσύ είσαι στόκος, είσαι πιο στόκος, καθρεφτάκια και τέτοια. Όχι οι μαλακίες που απαντάς ούτε οι κλάψες σου. Σου έχει πάρει τα βρακιά κανονικά.
Θα βάλω ένα 8,7 στα δέκα.
Γιαννόπουλε, η απάντηση είναι να τους λες, όχι εσύ είσαι στόκος, είσαι πιο στόκος, καθρεφτάκια και τέτοια. Όχι οι μαλακίες που απαντάς ούτε οι κλάψες σου. Σου έχει πάρει τα βρακιά κανονικά.
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
σιγά την τακτική, 1/10, απλα ειναι στόκος.
- Otto Weininger
Με τα Τέμπη θα τα κάνετε σαν το ανέκδοτο με τον αστυνομικό και τον τύπο που έτρεχε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Alex Amsterdam
Μαλακιεςxioni έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:10 Πραγματικά πολύ όμορφη τακτική από τον enaon. Χρησιμοποιεί για να χαρακτηρίσει τον ΓΓ μια σχετικά ήπια λέξη, την λέξη στόκο, την οποία χρησιμοποιεί με μια σχετικά παιχνιδιάρικη διάθεση. Δεν μπορείς παρά να τον συμπαθήσεις βλέποντας ότι καταφέρνει να φέρει σε αμηχανία τον ΓΓ, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά.
Εχω να φορεσω βρακι απο το 1997
Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:22 Με τα Τέμπη θα τα κάνετε σαν το ανέκδοτο με τον αστυνομικό και τον τύπο που έτρεχε.
δεν λεμε για την κυβερνηση τωρα, αναπαυση. Προσπαθω να εξηγήσω την διαφορά του χολυγουντ απο την πραγματικότητα. Δεν ειναι καμια σουπερ τακτική που λεει ο χιονης, ειναι στοκος, τι να κανουμε.
γγ δεν λεω για εσενα τωρα.
-
Alex Amsterdam
Επειδη τα γερα ψεκ σεναρια εχουν βρει τοιχο τωρα αρχισε να κυκλοφορει εντονα κατι πιο light
Το τσιμεντωμα εγινε για επικοινωνιακους λογους για να μην παιζουν επι πολλες ημερες τα ΜΜΕ το σημειο του δυστυχηματος
Το τσιμεντωμα εγινε για επικοινωνιακους λογους για να μην παιζουν επι πολλες ημερες τα ΜΜΕ το σημειο του δυστυχηματος
- Otto Weininger
ναι αλλά μάλλον δεν ξέρεις το ανέκδοτο και αρα τι θέλω να πωenaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:29Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:22 Με τα Τέμπη θα τα κάνετε σαν το ανέκδοτο με τον αστυνομικό και τον τύπο που έτρεχε.
δεν λεμε για την κυβερνηση τωρα, αναπαυση. Προσπαθω να εξηγήσω την διαφορά του χολυγουντ απο την πραγματικότητα. Δεν ειναι καμια σουπερ τακτική που λεει ο χιονης, ειναι στοκος, τι να κανουμε.
γγ δεν λεω για εσενα τωρα.
- Otto Weininger
Τρέχει ένας πολύ πάνω από το όριο στην Εθνική. Τον ακολουθεί ένας Ζητάς και τον σταματάει.
- Κύριε τρεχάτε υπερβολικά. Δώστε μου το δίπλωμά σας.
- Δεν έχω δίπλωμα.
- Ορίστε; Μπορώ να δω την άδεια του αυτοκινήτου;
- Ούτε άδεια έχω. Βασικά, κλεμμένο είναι, κάτι ναρκωτικά ήθελα να μεταφέρω.
- Κλεμμένο;;;; Ναρκωτικά;;; Βγείτε έξω και ανοίξτε το πορτ μπαγκάζ.
- Δεν το ανοίγω. Έχει το πτώμα μέσα και βρωμάει.
-...
Οπότε ανοίγει ο αστυνομικός την πόρτα, τον πετάει κάτω του περνάει χειροπέδες και καλεί ενισχύσεις και τον ίδιο τον διοικητή του.
Έρχονται οι ενισχύσεις και ο διοικητής, όπου δίνει εντολή να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ. Άδειο.
- Που είναι το πτώμα ;
- Ποιο πτώμα ρε παιδιά;
- Ούτε ναρκωτικά βρίσκουμε, που τα έχεις;
- Μα δεν έχω ναρκωτικά.
- Και γιατί έκλεψες το αυτοκίνητο;
- Δε το έκλεψα, δικό μου είναι. Στο τσαντάκι στο κάθισμα έχω την άδεια και το δίπλωμά μου.
- Μα είπατε ότι δεν έχετε άδεια και δίπλωμα.
- Ποιος τα λέει αυτά;
- Ο αστυνομικός που μας κάλεσε.
- Α, καλά. Σε λίγο ο μαλάκας θα σας πει ότι έτρεχα κιόλας.
καλο.
και καλη προσπάθεια, μπραβο
29 μαρτίου εκανε δειγματοληψια η υπηρεσία του χημειου του κρατους, 25 δειγματα πηραν, παρουσία ολων των ομαδων πραγματογνωμόνων, τους εχει πιασει και η καμερα της τατιανας αν θελει κανεις να θυμηθει.
και καλη προσπάθεια, μπραβο
29 μαρτίου εκανε δειγματοληψια η υπηρεσία του χημειου του κρατους, 25 δειγματα πηραν, παρουσία ολων των ομαδων πραγματογνωμόνων, τους εχει πιασει και η καμερα της τατιανας αν θελει κανεις να θυμηθει.
st48410, βάζω αυτό για εσένα γιατί η κουβέντα με τον στόκο μου θύμισε εκείνη που ήταν η αφορμή να γνωριστούμε, τον υπερασπιζόσουνα.
πάλι στόκο τον έλεγα, με αλλα λογια βεβαια, δες γιατί αν θες.
αυτό είναι το 25ο δείγμα που πήρε η υπηρεσία Λάρισας, του χημειου του κράτους. Σου σημειώνω ημερομηνίες, δειγματοληψιας, παραλαβης και αριθμό πρωτοκόλλου. Ο στόκος το ειχει δει από το απόγευμα εχθές, ειναι στο λινκ που ανεβασε εκεινος στον γαληνο, μπορείς να δεις όλα τα δείγματα από την σελίδα 170 και μετά, κάνει τον μαλακα για ώρες, ελπίζει σε κάτι, δεν κατάλαβα τι. Το διάβασε κάποια στιγμή πιο καλά, κατάλαβε, αλλα δες τι έγραψε, δες την διατύπωση που κάνει ένας στόκος όταν καταλαβαίνει ότι την πάτησε.

στην σελίδα 86 του λινκ που ανέβασε ο στόκος έχει και αυτό, μήπως σε βοηθήσει να μην μπερδευτείς.

πάλι στόκο τον έλεγα, με αλλα λογια βεβαια, δες γιατί αν θες.
αυτό είναι το 25ο δείγμα που πήρε η υπηρεσία Λάρισας, του χημειου του κράτους. Σου σημειώνω ημερομηνίες, δειγματοληψιας, παραλαβης και αριθμό πρωτοκόλλου. Ο στόκος το ειχει δει από το απόγευμα εχθές, ειναι στο λινκ που ανεβασε εκεινος στον γαληνο, μπορείς να δεις όλα τα δείγματα από την σελίδα 170 και μετά, κάνει τον μαλακα για ώρες, ελπίζει σε κάτι, δεν κατάλαβα τι. Το διάβασε κάποια στιγμή πιο καλά, κατάλαβε, αλλα δες τι έγραψε, δες την διατύπωση που κάνει ένας στόκος όταν καταλαβαίνει ότι την πάτησε.
Alex Amsterdam έγραψε: 04 Μαρ 2024, 18:38 Αλλο εγραψα εγω
Ο αριθμος πρωτοκολλου δειγματοληψιας δεν ειναι η ημερομηνια δειγματοληψιας

στην σελίδα 86 του λινκ που ανέβασε ο στόκος έχει και αυτό, μήπως σε βοηθήσει να μην μπερδευτείς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 05 Μαρ 2024, 07:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Alex Amsterdam
ST48410
Bλεπεις πουθενα Ημερομηνια δειγματοληψιας;
Η μηπως βλεπεις την ημερομηνια που πηρε πρωτοκολο η δειγματοληψια;
έκανα εδιτ στοκε, σορυ.
στοκε.
από περιέργεια στ, οταν το διαβάσεις θέλω να μου πεις αν νεύριασες που έγινε δειγματοληψια 29 μαρτιου, και αν τελικα καλα εκανα που τον έλεγα στόκο, μήπως έπρεπε να μην με μαλώσεις τότε.
στοκε.
από περιέργεια στ, οταν το διαβάσεις θέλω να μου πεις αν νεύριασες που έγινε δειγματοληψια 29 μαρτιου, και αν τελικα καλα εκανα που τον έλεγα στόκο, μήπως έπρεπε να μην με μαλώσεις τότε.
-
Alex Amsterdam
Ας υποθεσουμε τωρα για την οικονομια της συζητησης οτι αυτα ειναι δειγματα που παρθηκαν στις 29/3
Εσυ πως ακριβως υπεθεσες οτι δεν παρθηκαν δειγματα και νωριτερα πχ στις 2/3 και στις 3/3;
Ε;
Πες την αληθεια
Το φανταστηκες.Το υπεθεσες.Επειδη σου ταιριαζε σε βολευε στο αφηγημα σου
Ε;
Και δεν ειναι μονο οτι το φανταστηκες
Επρεπε να γραψεις σταρχιδια σου και το πορισμα στο οποιο λενε ρητως οτι πηραν δειγματα εκεινες της ημερομηνιες
Οπως επινοησες οτι οι συγκεκριμενοι πραγματογνωμονες ζητησαν υλικο απο καμερες και δεν τους το εδωσαν
Εφτιαξες με το φτωχο σου μυαλο ενα παραμυθακι και ειπες να το πλασαρεις εδω
Εσυ πως ακριβως υπεθεσες οτι δεν παρθηκαν δειγματα και νωριτερα πχ στις 2/3 και στις 3/3;
Ε;
Πες την αληθεια
Το φανταστηκες.Το υπεθεσες.Επειδη σου ταιριαζε σε βολευε στο αφηγημα σου
Ε;
Και δεν ειναι μονο οτι το φανταστηκες
Επρεπε να γραψεις σταρχιδια σου και το πορισμα στο οποιο λενε ρητως οτι πηραν δειγματα εκεινες της ημερομηνιες
Οπως επινοησες οτι οι συγκεκριμενοι πραγματογνωμονες ζητησαν υλικο απο καμερες και δεν τους το εδωσαν
Εφτιαξες με το φτωχο σου μυαλο ενα παραμυθακι και ειπες να το πλασαρεις εδω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 05 Μαρ 2024, 08:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιάννη νομίζεις θα πιάσω κουβέντα μαζί σου μετά τα χθεσινά ρεζιλικια, στόκος είσαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις