Που αλλου στο μενου εχει καθημερινες μουσικες προτασεις; Μονο Θεσσαλονικη, πολιτισμος
Sid Vicious έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:36
Που αλλου στο μενου εχει καθημερινες μουσικες προτασεις; Μονο Θεσσαλονικη, πολιτισμος
7,70 το γεμιστό, πλάκα κάνει;;;;Sid Vicious έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:36
που ρε οι μισοι που ζουνε πανω χασανε τις πατριδες τους και βρεθηκαν εκειΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:34 Δε κατάλαβες. Εγώ μίλησα για επαρχιακές πόλεις και εσύ έτρεξες να πεις για τη Σαλονίκη.
Ο Μανιάτης ποτέ δε ζήτησε να ενσωματωθεί, μόνο βοηθά άλλους να απελευθερωθούν.
ψωνιο!Sid Vicious έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:36
Μα πραγματικά δεν έχει λογική αυτό που έγραψες. Πχ εμένα δεν μου αρέσουν τα κότερα και ούτε θα ήθελα ποτέ να είχα ένα, αλλά ποτέ δεν ζήλεψα όσους έχουν.
Σου είπα τι ζηλεύω και μάλλον θα ζηλεύω και το γύρο όπως το βλέπω.Κόκκορας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:42που ρε οι μισοι που ζουνε πανω χασανε τις πατριδες τους και βρεθηκαν εκειΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:34 Δε κατάλαβες. Εγώ μίλησα για επαρχιακές πόλεις και εσύ έτρεξες να πεις για τη Σαλονίκη.
και ομως δεν συγκρατησα καθολου το"επαρχιακή" ,ο εγκεφαλος το εκανε delete αυτόματα ή απλά επειδή ξέρει την καζούρα σου δεν το έλαβε σοβαρα υπόψιν
για την ουσια του σχολιου σου απαντησα,που ειναι παντως λαθος
ενταξει εσενα δεν σου αρεσουν λοιπον τα κοτερα και η ΘεσσαλονικηΚαρολίνα έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:46Μα πραγματικά δεν έχει λογική αυτό που έγραψες. Πχ εμένα δεν μου αρέσουν τα κότερα και ούτε θα ήθελα ποτέ να είχα ένα, αλλά ποτέ δεν ζήλεψα όσους έχουν.
Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:47 το κακο με εδώ είναι πως για να περάσεις πραγματικά καλά δυστυχώς θελεις πολλά λεφτά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
δεν ειναι η ωραιοτερη ολων,ειναι απλα η πιο ωραια μεγαλουπολη που εχουμε.αυτόΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:47Σου είπα τι ζηλεύω και μάλλον θα ζηλεύω και το γύρο όπως το βλέπω.Κόκκορας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:42που ρε οι μισοι που ζουνε πανω χασανε τις πατριδες τους και βρεθηκαν εκειΕρμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:34 Δε κατάλαβες. Εγώ μίλησα για επαρχιακές πόλεις και εσύ έτρεξες να πεις για τη Σαλονίκη.
και ομως δεν συγκρατησα καθολου το"επαρχιακή" ,ο εγκεφαλος το εκανε delete αυτόματα ή απλά επειδή ξέρει την καζούρα σου δεν το έλαβε σοβαρα υπόψιν
για την ουσια του σχολιου σου απαντησα,που ειναι παντως λαθος
Έχω περάσει πολύ ωραία επάνω και δεν ένιωσα ίχνος κομπλεξισμού ίσα ίσα. Άλλο όμως αυτό και άλλο να πούμε πως είναι η ωραιότερη όλων.
Αχ,αναμνήσεις.Sid Vicious έγραψε: 01 Φεβ 2023, 16:38Στην Ελλαδα ομως σαν τα ρεγκε φεστιβαλ της Ασπροβαλτας υπηρχαν αλλου;BigChiefWahoo έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:07 Κάθε τρεις και λίγο είχε συναυλίες,all-nighters με ρέγκε,σκα κλπ.
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει, είπα ότι επειδή σε κάποιους δεν αρέσει δεν σημαίνει ότι ζηλεύουν.Κόκκορας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:47ενταξει εσενα δεν σου αρεσουν λοιπον τα κοτερα και η Θεσσαλονικη
προχωρουμε