!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο σοβαρότητας. Ο Σαββίδης έχει κι έναν σύλλογο να τον στηρίζει και να στηρίζεται. Ο Μελισσανίδης έχει έναν αρχίδια-σύλλογο. Να ρωτήσουμε και τον Μάκη τον Αγγελόπουλο να μας πει για τη στήριξη του μεγάλου λαού της κούλας.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

60 ατομα ειχε στην εξεδρα την 2η χρονια ο Σαββιδης.Εμεις καναμε σολντ αουτ στο οακα στη Β εθνικη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Maspoli έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:47 Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο σοβαρότητας. Ο Σαββίδης έχει κι έναν σύλλογο να τον στηρίζει και να στηρίζεται. Ο Μελισσανίδης έχει έναν αρχίδια-σύλλογο. Να ρωτήσουμε και τον Μάκη τον Αγγελόπουλο να μας πει για τη στήριξη του μεγάλου λαού της κούλας.
Καλα και η ΑΕΚ ειχε 22 χιλιαδες στο γηπεδο με την Ραφηνα στην γ' εθνικη και κατεληξε καποια στιγμη να παιζει με 4 χιλιαδες κοσμο στη σουπερλιγκα, με υπαιτιο τον ιδιο τον Μελισσανιδη που απαξιωσε την ομαδα.

Ο Σαββιδης στηριζεται γιατι εχει στηριξει την επενδυση του. Ο ΠΑΟΚ ζει τις καλυτερες στιγμες στην ιστορια του λογω Σαββιδη.

Ετσι γινεται παντου και παντα, τα παραδειγματα ειναι απειρα και δεν εχουν να κανουν με ομαδες και ονοματα.

Ο Ντεμης ειχε 26 χιλιαδες διαρκειας και 60 χιλιαδες κοσμο σε ντερμπι και τσαμπιονς λιγκ. Και το εχω ξαναγραψει, ειχε 45 χιλιαδες με Καλλιθεα στο ΟΑΚΑ.
Επομενως, ο κοσμος στηριζει την ομαδα, αρκει να δει προοπτικη και οχι δουλεμα.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:43
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:42
GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:41

Ρε βοηθα,εδω λεει ο αλλος οτι ο πατερουλης δεν βαζει λεφτα αλλα βγαζει το μπατζετ απο τις πωλησεις και το διαρκειας των 100 ευρω του Μπαμπη4.Θα καραφλιασω πριν την ωρα μου
:lol:
Το ότι συμφωνείς με ένα φανατικό οπαδό του ΠΑΟΚ για να τη πεις στο Μελισσανίδη, θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις.
Δεν συμφωνω.Καποια στιγμη του ειχα δειξει οτι χρωστανε στον Σαββιδη ενα σκασμο λεφτα,αυτος νομιζε ηταν λιγοτερα.Σελιδα 760 στο νημα του παοκ
Nόμιζα ότι με δούλευες στην αρχή :D Για τον ΠΑΟΚ έχω ανεβάσει άρθρο του Sportime με ημερομηνία 30-12-2020 που αναφέρεται στη κάλυψη των
οικονομικών ανοιγμάτων της ΠΑΕ. Δε θέλω να επεκταθώ, έχουν το δικό τους νήμα απλώς το προαναφερθέν έχει σχέση με το FFP για το οποίο κουβεντιάζουμε παραπάνω. Επειδή είμαι ευγενής, έκανα τη χάρη στα παόκια και δεν ανέβασα το άρθρο του μαρινακικού in.gr από τον περασμένο Οκτώβριο το οποίο είναι προκατειλημμένο ως προς το ύφος του τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
GoBack

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:59
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:42

Το ότι συμφωνείς με ένα φανατικό οπαδό του ΠΑΟΚ για να τη πεις στο Μελισσανίδη, θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις.
Δεν συμφωνω.Καποια στιγμη του ειχα δειξει οτι χρωστανε στον Σαββιδη ενα σκασμο λεφτα,αυτος νομιζε ηταν λιγοτερα.Σελιδα 760 στο νημα του παοκ
Nόμιζα ότι με δούλευες στην αρχή :D Για τον ΠΑΟΚ έχω ανεβάσει άρθρο του Sportime με ημερομηνία 30-12-2020 που αναφέρεται στη κάλυψη των
οικονομικών ανοιγμάτων της ΠΑΕ. Δε θέλω να επεκταθώ, έχουν το δικό τους νήμα απλώς το προαναφερθέν έχει σχέση με το FFP για το οποίο κουβεντιάζουμε παραπάνω. Επειδή είμαι ευγενής, έκανα τη χάρη στα παόκια και δεν ανέβασα το άρθρο του μαρινακικού in.gr από τον περασμένο Οκτώβριο το οποίο είναι προκατειλημμένο ως προς το ύφος του τουλάχιστον.
Μαρινακικο ειναι και το sportime.Φυσικα και εχουν τρελο ανοιγμα τα παοκια αλλα τα πληρωνει ο αλλος,απο ΑΜΚ σε ΑΜΚ πανε.Το ffp σου επιτρεπει χασουρα νεχρι 30εκ ανα τριετια εφοσον πλερωνει ο μπροεδρας.Επετρεπε μαλλον,γιατι τωρα με το κοβιντ ειναι ακομα πιο λασκα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:02
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:59

Μαρινακικο ειναι και το sportime.Φυσικα και εχουν τρελο ανοιγμα τα παοκια αλλα τα πληρωνει ο αλλος,απο ΑΜΚ σε ΑΜΚ πανε.Το ffp σου επιτρεπει χασουρα νεχρι 30εκ ανα τριετια εφοσον πλερωνει ο μπροεδρας.Επετρεπε μαλλον,γιατι τωρα με το κοβιντ ειναι ακομα πιο λασκα.
Η πληροφορία για τα 30εκ είναι σωστή, βέβαια αναφέρεται από ότι καταλαβαίνω στην άυξηση Μ.Κ. Τέλος πάντων, νομίζω πως το εξαντλήσαμε(ως προς το φορουμικό παρόν το θέμα).
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

To θέμα στρέφεται στα χρήματα που είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

Το ίδιο ή και περισσότερο σημαντικό όμως είναι το εξής πρόβλημα που έχει αναλυθεί και στο παρελθόν:
Ο Μελισσανίδης ενεργεί σαν αρχοντοχωριάτης με κάποιες αναλαμπές(Ίβιτς, Μαϊστόροβιτς).
Δηλαδή από την μία θέλει έσοδα-έξοδα αλλά από την άλλη θέλει να επιβάλλει όρους στις συναλλαγές, αποφασίζει κατά το δοκούν και κάνει τον καμπόσο σε προτάσεις πώλησης π.χ. για τον Μάνταλο ή τον Μπακάκη που ανοίγουν άλλες προοπτικές και επιπλέον
Έχεις τον Χιμένεθ που το 2019 θα σε έβαζε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με 8-10 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο ΠΑΟΚ δεν είχε προκριθεί, αλλά θέλεις να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με προπονητή κιόλας άπειρο.
Όταν καλώς ή κακώς γίνεται διαχείριση εσόδων, απαιτείται κοινή λογική και σωστές συνεργασίες ή και προσεγγίσεις με ατζέντηδες.
Δεν δίνεις πολλά αλλά αν πληρώνεις καλές προμήθειες, μεγαλύτερες από άλλους, θα σου φέρει ο ατζέντης και ένα καλό λαυράκι.
Δεν λέμε να γίνεις Μαρινάκης, τέτοια αλισβερίσια δεν είναι εύκολα ή και δεν αποτελούν αυτοσ
Αν δεν αλλάξει αυτό μία καραβιά λεφτά δεν θα έφερναν τίποτα παρά μία αναλαμπή και μετά χρέη.

Για αυτό θεωρώ αποπροσανατολιστική τη συζήτηση. Για να το πούμε απλά, πρώτα φτιάχνεις ένα γνωστικό υπόβαθρο και μετά γίνεται και αδρή χρηματοδότηση μαζί με αύξηση εσόδων.
Η αποχώρηση Ίβιτς χάλασε μία κατάσταση που μπορεί να είχε θέματα, παρουσίαζε όμως και βελτίωση στις αγοραπωλησίες κλπ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
GoBack

Αρχέλαος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:26 To θέμα στρέφεται στα χρήματα που είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

Το ίδιο ή και περισσότερο σημαντικό όμως είναι το εξής πρόβλημα που έχει αναλυθεί και στο παρελθόν:
Ο Μελισσανίδης ενεργεί σαν αρχοντοχωριάτης με κάποιες αναλαμπές(Ίβιτς, Μαϊστόροβιτς).
Δηλαδή από την μία θέλει έσοδα-έξοδα αλλά από την άλλη θέλει να επιβάλλει όρους στις συναλλαγές, αποφασίζει κατά το δοκούν και κάνει τον καμπόσο σε προτάσεις πώλησης π.χ. για τον Μάνταλο ή τον Μπακάκη που ανοίγουν άλλες προοπτικές και επιπλέον
Έχεις τον Χιμένεθ που το 2019 θα σε έβαζε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με 8-10 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο ΠΑΟΚ δεν είχε προκριθεί, αλλά θέλεις να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με προπονητή κιόλας άπειρο.
Όταν καλώς ή κακώς γίνεται διαχείριση εσόδων, απαιτείται κοινή λογική και σωστές συνεργασίες ή και προσεγγίσεις με ατζέντηδες.
Δεν δίνεις πολλά αλλά αν πληρώνεις καλές προμήθειες, μεγαλύτερες από άλλους, θα σου φέρει ο ατζέντης και ένα καλό λαυράκι.
Δεν λέμε να γίνεις Μαρινάκης, τέτοια αλισβερίσια δεν είναι εύκολα ή και δεν αποτελούν αυτοσ
Αν δεν αλλάξει αυτό μία καραβιά λεφτά δεν θα έφερναν τίποτα παρά μία αναλαμπή και μετά χρέη.

Για αυτό θεωρώ αποπροσανατολιστική τη συζήτηση. Για να το πούμε απλά, πρώτα φτιάχνεις ένα γνωστικό υπόβαθρο και μετά γίνεται και αδρή χρηματοδότηση μαζί με αύξηση εσόδων.
Η αποχώρηση Ίβιτς χάλασε μία κατάσταση που μπορεί να είχε θέματα, παρουσίαζε όμως και βελτίωση στις αγοραπωλησίες κλπ.
Παλι στη χρηματοδοτηση καταληγουμε.Γιατι και την τεχνογνωσια με λεφτα την αποκτας δεν θα πεσουν ουρανοκατεβατα τα ατομα που θα δειξουν τζαμπα στον Μελισσανιδη πως πρεπει να λειτουργησει μια ποδοσφαιρικη ομαδα εν ετη 2021.Αλλα Ιβιτς ολε και γαμα τους Κονε.Και ουτε αυτο δηλαδη γιατι και τον σερβο τον ξαποστειλε.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Ο Χνίντ ψάχνεται για να κουνήσει και αυτός μαντίλι
https://www.aek365.org/a-762687/fernei- ... -xnint.htm
Άβαταρ μέλους
GoBack

Φανηκε απο τα πρωτα παιχνιδια οτι ηταν κακη μεταγραφη αυτος,ελπιζω να μην το παιξουμε πολυ δυσκολοι με την οψιον.Το ιδανικο θα ηταν να παει στο τουρκικο πρωταθλημα,του ταιριαζει αρκετα και μπορει να κοροιδεψουμε κανεναν.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Lestat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:35
arisordeath έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:31 τι εννοεις,σε ποιον να ανηκει δηλαδη;στο κρατος;
οσο για την καθυστερηση μην την βαζεις γιατι και αλλοι θελουν γηπεδο αλλα ολοι ειναι στο περιμενε..
Οχι στο κρατος, στον Μελισσανιδη. Δεν του εχω εμπιστοσυνη. Μπορει να κανω λαθος και αν ειναι ετσι θα βγω να το παραδεχτω, ομως δεν ειμαι ο μόνος που αναρωτιεται σε ποιον θα ανηκει το γηπεδο.
Το γήπεδο θα είναι ιδιοκτησία του Συλλόγου, της ΠΑΕ, ή εταιρείας Ειδικου Σκοπού;

Ξέρεις κανείς;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Φυσικα και δεν ξερει κανεις.Εχουν παιξει ολα τα πιθανα σεναρια.Αλλα οκ παιδια ειναι δυνατον να μην εμπιστευομαστε αυτον τον αγιο ανθρωπο;
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Beria έγραψε: 06 Ιαν 2021, 00:14
arisordeath έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:31 τι εννοεις,σε ποιον να ανηκει δηλαδη;στο κρατος;
οσο για την καθυστερηση μην την βαζεις γιατι και αλλοι θελουν γηπεδο αλλα ολοι ειναι στο περιμενε..
Οχι στο κρατος, στον Μελισσανιδη. Δεν του εχω εμπιστοσυνη. Μπορει να κανω λαθος και αν ειναι ετσι θα βγω να το παραδεχτω, ομως δεν ειμαι ο μόνος που αναρωτιεται σε ποιον θα ανηκει το γηπεδο.
Το γήπεδο θα είναι ιδιοκτησία του Συλλόγου, της ΠΑΕ, ή εταιρείας Ειδικου Σκοπού;

Ξέρεις κανείς;
Άρθρο 42.
https://www.kodiko.gr/nomologia/documen ... -4277-2014
https://www.enwsi.gr/564091/podosfairo/ ... a-mas.html
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Αεκαρα
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
GoBack

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιαν 2021, 00:58
Beria έγραψε: 06 Ιαν 2021, 00:14

Ξέρεις κανείς;
Άρθρο 42.
https://www.kodiko.gr/nomologia/documen ... -4277-2014
https://www.enwsi.gr/564091/podosfairo/ ... a-mas.html
Το παραχωρητηριο που διαβαζεις στο λινκ προς την ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ καταργηθηκε για να εκταμιευθουν τα χρηματα της περιφερειας καπου στο 2019,γιατι αλλιως δεν μπορουσε να σταθει νομικα η συγκεκριμενη χρηματοδοτηση.Μεχρι τοτε δηλαδη ξεραμε οτι το γηπεδο για 50 χρονια θα το εκμεταλευεται η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ που ειχε κεφαλαιο απο διαρκειας της Γ εθνικης,λεφτα της παε,λεφτα του τιγρη(λεμε τωρα :lol: ) κλπ και χρηματοδοτησε με αυτα μερος των εργων.Αν δεν εχει αλλαξει κατι που δεν εχω παρει ειδηση,με τα μεχρι τωρα δεδομενα την εκμεταλευση του γηπεδου την εχει η ερασιτεχνικη.Φυσικα μεχρι να τραγουδησει η χοντρη δεν ξερουμε που θα κατσει η μπιλια,εχω 3 σεναρια στο μυαλο μου,ενα πολυ καλο,ενα νορμαλ.και ενα κακο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”