!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Α ωραια,ηρθε σχετικα γρηγορα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:45 Eνταξει fighter21 ακουστηκες.Κανονικα επρεπε να το πεις απ την αρχη να μην κουραζομαι να γραφω
Δεν νομίζω. Ο fighter21 είναι φανατικά νεοδημοκράτης.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:20 Η ομαδα ειχε εσοδα 25εκ απο Τσαμπιονς Λιγκ και πωληση Βρανιες και γιναν μπουχος,το μπατζετ εμεινε σταθερο.Τωρα εσυ μας λες οτι αν πουλησει Τανκοβιτς Γκαρσια η αν παρουμε διαρκειας εν μεσω πανδημιας θα κανει μεταγραφες :lol:
Εγω λεω ψυχραιμια γιατι εχουμε και μαχη με τον Καρυπιδη φετος που λογικα εχει περισσοτερα εσοδα,ας περιμενουν οι πωλησεις
Είχε 19 εκατομμύρια ευρώ, όχι ότι κάνει μεγάλη διαφορά απλώς για να είμεθα ακριβείς.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

arisordeath έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:11
Lestat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:06
arisordeath έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:56
μ αρεσει που υπολογιζετε τα νουμερα που δινουν οι παε και κυριως αυτα απο πωλησεις-αγορες-συμβολαιων που συνηθως ειναι ειτε αυξημενα ειτε μειωμενα για λογους που ολοι γνωριζουμε..
Στην περιπτωση της ΑΕΚ οι αριθμοι ειναι αυτοι πανω κατω.
Απο την Ουεφα ειναι μετρημενα κουκια, 6 εκατ.
Η Σελτικ δαπανησε 5+1 για τον Μπαρκα.
Η Νοβα εδωσε γυρω στα 6,5 εκατ. τηλεοπτικο συμβολαιο και νομιζω οτι η ΑΕΚ παιρνει λιγοτερα απο ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ.
περαν των αριθμων σ αυτο το θεμα εχουν και δυο "πλευρες" δικιο.αυτοι που κραζουν γιατι η αεκ οντως και δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο και το ροστερ της ειναι μετριο αλλα και αυτοι που λενε οτι ο μελισσανιδης πηρε ενα πρωταθλημα και χτιζει και γηπεδο,εχουν κι αυτοι τα δικια τους.
ας περιμενουμε το 21 που θα παρει και την επο :lol:
Παντως δεν ειναι τυχαιο οτι στην μια πλευρα βρισκεται το 95% των ΑΕΚτζηδων και στην άλλη μονο το 5%.
Φαντασου οτι μολις ανελαβε ο Μελ ηταν ολοι μαζι του. Ειναι κατορθωμα να τον βριζει η συντριπτικη πλειοψηφια.

Λαμβανω υποψη μου την προσφορα για το γηπεδο, ομως και εκει εχουν γινει λαθη:

1) Εχει βγει εντελως εκτός χρονοδιαγραμματος. Δεν γινεται να ριχνουμε τις ευθυνες μονιμως στους άλλους, στον κακο δημαρχο, στην γραφειοκρατια, στην περιφερεια κ.α.

2) Ακουγεται οτι τιναχτηκε στον αερα η αρχικη συμφωνια με τους χορηγους για τα πρωτα εξοδα του γηπεδου. Ετσι δημιουργηθηκε οικονομικη τρυπα και δεν υπαρχει ενας να κάνει ρεπορταζ της προκοπης να πει τα πραγματα ακριβως οπως εγιναν. Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους της γενικοτερης καθυστερησης.

3) Βαζει χερι στα ταμεια της ομαδας και τα δινει στο γηπεδο. Εχει γινει μεγαλη κουβεντα για αυτο. Δεν εχω προβλημα, αφου πανε για το γηπεδο, το προτιμω απο το να πηγαιναμε σε δανεισμο. Και θα τα ξεχασω ολα αν οταν με το καλό τελέιωσει το γηπεδο και μπουμε μεσα, αποδειχτει καθαρά και ξάστερα οτι το γηπεδο ανηκει στην ΑΕΚ και μονο! If you know what i mean...
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Orion22 έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:19
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:07 Εδώ, έχουμε τη ρητορική πως με κάποιο τρόπο ενώ κρατάει τα έξοδα χαμηλά, καταφέρνει να περνάει τα λεφτά στο όνομά του. Ας αποφασίσουμε τελικά γιατί πρέπει να κατηγορείται ο Μελισσανίδης και ας κουβεντιάσουμε στη συνέχεια για αυτό.
Μαζί σου, έσοδα έξοδα. αλλά δεν κάνει ούτε αυτό

έχει γεμίσει την ΠΑΕ, πέρα από την ομάδα, με περισσότερους ΔΥ απ'οσους συναντούσες στα γεννέθλια του Γιάννη του Σκουλαρίκη το 86
Ευτυχώς, και προς τιμήν του(;) έχει τον Λυσσάνδρου και σώζει κάπως την κατάσταση.
Οι τελευταίες οικονομικές καταστάσεις δείχνουν κέρδη. Καμία πρόθεση να σε θίξω δεν έχω αλλά η πληροφορία που δίνεις ακόμα και αν ισχύει
δεν έχει επηρεάσει τα οικονομικά μεγέθη της ΑΕΚ αρνητικά.
arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath »

τι εννοεις,σε ποιον να ανηκει δηλαδη;στο κρατος;
οσο για την καθυστερηση μην την βαζεις γιατι και αλλοι θελουν γηπεδο αλλα ολοι ειναι στο περιμενε..
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Αρχέλαος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:28
GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:20 Η ομαδα ειχε εσοδα 25εκ απο Τσαμπιονς Λιγκ και πωληση Βρανιες και γιναν μπουχος,το μπατζετ εμεινε σταθερο.Τωρα εσυ μας λες οτι αν πουλησει Τανκοβιτς Γκαρσια η αν παρουμε διαρκειας εν μεσω πανδημιας θα κανει μεταγραφες :lol:
Εγω λεω ψυχραιμια γιατι εχουμε και μαχη με τον Καρυπιδη φετος που λογικα εχει περισσοτερα εσοδα,ας περιμενουν οι πωλησεις
Είχε 19 εκατομμύρια ευρώ, όχι ότι κάνει μεγάλη διαφορά απλώς για να είμεθα ακριβείς.
17 και κάτι. Μεγάλη διαφορά για τα ελληνικά κλαμπ.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Αρχέλαος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:28
Καπου στα 21-22 εφταναν τα λεφτα απο το Τσαμπιονς Λιγκ.Δεν εννοω τα λεφτα της ουεφα καρφι μονο,μαζι με τα επιπλεον εσοδα λογω της προκρισης στους ομιλους απο τους ορους στα τηλεοπτικα της χορηγιες κλπ.Ετσι μου εχει μεινει στο μυαλο τουλαχιστον τοτε που το ειχα ψαξει λιγο παραπανω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

arisordeath έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:31 τι εννοεις,σε ποιον να ανηκει δηλαδη;στο κρατος;
οσο για την καθυστερηση μην την βαζεις γιατι και αλλοι θελουν γηπεδο αλλα ολοι ειναι στο περιμενε..
Οχι στο κρατος, στον Μελισσανιδη. Δεν του εχω εμπιστοσυνη. Μπορει να κανω λαθος και αν ειναι ετσι θα βγω να το παραδεχτω, ομως δεν ειμαι ο μόνος που αναρωτιεται σε ποιον θα ανηκει το γηπεδο.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Γιαννιώτα-Οικονομου σας έφερε με τα 25 ρε αχάριστοι
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Lestat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:35
arisordeath έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:31 τι εννοεις,σε ποιον να ανηκει δηλαδη;στο κρατος;
Οχι στο κρατος, στον Μελισσανιδη. Δεν του εχω εμπιστοσυνη. Μπορει να κανω λαθος και αν ειναι ετσι θα βγω να το παραδεχτω, ομως δεν ειμαι ο μόνος που αναρωτιεται σε ποιον θα ανηκει το γηπεδο.
Αδιάφορον. Η αεκ είναι ο κύριος Μελισσανίδης και ο κύριος Μελισσανίδης είναι η αεκ
arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath »

Lestat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:35
γηπεδο που να εχουν δωθει μερος των χρηματων και παραχωρησεις απο το κρατος να παει σε ιδιωτη;δεν νομιζω ρε φιλε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisordeath την 05 Ιαν 2021, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBack

jason0 έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:37 Γιαννιώτα-Οικονομου σας έφερε με τα 25 ρε αχάριστοι
Ρε βοηθα,εδω λεει ο αλλος οτι ο πατερουλης δεν βαζει λεφτα αλλα βγαζει το μπατζετ απο τις πωλησεις και το διαρκειας των 100 ευρω του Μπαμπη4.Θα καραφλιασω πριν την ωρα μου
:lol:
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:41
jason0 έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:37 Γιαννιώτα-Οικονομου σας έφερε με τα 25 ρε αχάριστοι
Ρε βοηθα,εδω λεει ο αλλος οτι ο πατερουλης δεν βαζει λεφτα αλλα βγαζει το μπατζετ απο τις πωλησεις και το διαρκειας των 100 ευρω του Μπαμπη4.Θα καραφλιασω πριν την ωρα μου
Το ότι συμφωνείς με ένα φανατικό οπαδό του ΠΑΟΚ για να τη πεις στο Μελισσανίδη, θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
GoBack

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:42
GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:41
Το ότι συμφωνείς με ένα φανατικό οπαδό του ΠΑΟΚ για να τη πεις στο Μελισσανίδη, θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις.
Δεν συμφωνω.Καποια στιγμη του ειχα δειξει οτι χρωστανε στον Σαββιδη ενα σκασμο λεφτα,αυτος νομιζε ηταν λιγοτερα.Σελιδα 760 στο νημα του παοκ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”