!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

nik_killthemall έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:22
gassim έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:48
nik_killthemall έγραψε: 01 Σεπ 2021, 20:25

όχι, έχουν το μειονεκτημα πως πρέπει να τα κανεις επαναληπτικα ανα 5 μηνες για να σε προστατεψουν μονο απο βαρια νοσηση απο την οποια κινδυνευουν 23 φορες περισσοτερο οι ανω των 50 ετων και κατα ταλλα να συνεχισεις να τηρεις ευλαβικα ΟΛΑ τα μέτρα ενα προς ενα που τηρούσες και πριν εμβολιαστεις, με την διαφορα πως οι εμβολιασμενοι θελουν να απαλλαχτουν με μερικα απο αυτα.

Αυτα ειναι τα μειονεκτηματα του εμβολιου. Το ότι οι εμβολιασμενοι και πολιτεια πιεζουν και εκβιαζουν τους ανεμβολιαστους των κατω των 50 ετων 10 φορες περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους των ανω των 50 ετων που νοσουν βαρια κατα 23 φορες περισσοτερες, δεν ειναι προβλημα των εμβολιων αλλα των ανθρωπων και του δημοκρατικου τους φασισμου που θεωρουν επιστημονικο και λειτουργικο να τον εφαρμοσουν σε εναν τερμα ηλικιακο ρατσιστη κορονοϊο.

1 εκ. ανεμβολιαστοι ανω των 50 ετων, 290 ανεμβολιαστοι διασωληνωμενοι ανω των 50 ετων, και το προβλημα μας ειναι ο καθε 20αρης-30αρης-40αρης χελης που κανει το προσωπικο του ρισκ ασεσμεντ και κρινει χωρις να ενοχλει ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΝΕΝΑ συστημα υγειας πως δεν θελει να εμβολιαστει !
Ο χέλης και ο κάθε χέλης έρχεται σε επαφή με καμιά 50αριά ηλικιωμένους την ημέρα.
Και πες ο χέλης ισχυρίζεται οτι προσέχει, οι χέληδες που έκαναν το προσωπικό τους ρισκ ασεσμεντ στοιβαγμένοι σε κάμπινγκ και κλαμπς των νησιών, είσαι σίγουρος οτι δεν ενοχλούν κανέναν;
Καλα κανει ο χελις και ερχεται και με 50 και με 100 ηλικιωμενους σε επαφη, γιατι αν ο χελις κολλησει τον ηλικιωμενο (και αυτο ο χελις μπορει να το κανει ειτε σαν εμβολιασμενος ειτε σαν ανεμβολιαστος) και ο ηλικιωμενος ΕΙΝΑΙ εμβολιασμενος, τότε ο ηλικιωμενος προστατευεται απο βαρια νοσηση 10-15 φορες !

Αν παλι ο ηλικιωμενος κολλησει τον χελι (που μπορει να τον κολλησει ειτε ο χελις ειναι εμβολιασμενος ειτε οχι) τοτε οι πιθανοτητες του χελι να νοσησει βαρια ειναι 23 φορες λιγοτερες απο τον ηλικιωμενο και αρα ΔΕΝ προκειται ο χελις να γονατισει το συστημα υγειας ! Αρα ο χελις θα αποφασισει χωρις να αφορα κανεναν το αν θα εμβολιαστει, οπως ακριβως αποφασιζει χωρις να πεφτει λογος σε κανεναν το αν θα καπνισει, το αν θα γαμηθει στα μπεργκερ και παει 800 κιλα, το αν θα καραξεσκιστει χωρις προφυλαξη κλπ !

Το αυτο ισχυει για τους στιβαγμενους πιτσιρικαδες στα καμπινκ !

Αρα η προϋποθεση που αποτρεπει το γεμισμα του συστηματος υγειας ειναι ο ηλικιωμενος να εμβολιαζεται ανα 5μηνο χωρις πολλα πολλα, κι ο χελις στο πουτσο μας ας κανει οτι θελει !
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω τις θεωρίες σου περί εμβολιασμένων που μεταδίδουν και τους πολλαπλασιαστές που βάζεις καθώς δεν είμαι ειδικός, αλλά το αν ο κόσμος καπνίζει, αν είναι παχύσαρκος ή αν μεταδίδει αφροδίσια νοσήματα είναι κάτι που μας αφορά όλους και το κράτος δίνει αρκετά λεφτά στις αντίστοιχες καμπάνιες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Επίσης άμα έχετε προσέξει δε μπορείς να μπεις καπνίζοντας σε παιδικό σταθμό ή νοσοκομείο (τουλάχιστον όχι νόμιμα).
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:49 το αν ο κόσμος καπνίζει, αν είναι παχύσαρκος ή αν μεταδίδει αφροδίσια νοσήματα είναι κάτι που μας αφορά όλους και το κράτος δίνει αρκετά λεφτά στις αντίστοιχες καμπάνιες.
Σωστά. Αλλά μέχρι στιγμής δεν ήρθε το κράτος να βγάλει το τσιγάρο απ' το στόμα σου, να σου πάρει τα πατατάκια απ' το χέρι και να έρθει να σου φορέσει προφυλακτικό στον πούτσο.

Παρότι θα είχε περισσότερο νόημα από το να σου επιβάλλει να εμβολιαστείς για κάτι που ενέχει πολύ μικρότερο κίνδυνο (μιλάμε πάντα για τις μικρές ηλικίες).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:55
gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:49 το αν ο κόσμος καπνίζει, αν είναι παχύσαρκος ή αν μεταδίδει αφροδίσια νοσήματα είναι κάτι που μας αφορά όλους και το κράτος δίνει αρκετά λεφτά στις αντίστοιχες καμπάνιες.
Σωστά. Αλλά μέχρι στιγμής δεν ήρθε το κράτος να βγάλει το τσιγάρο απ' το στόμα σου
Στο σπίτι σου. Στον εργασιακό σου χώρο και σε διάφορους δημόσιους χώρους ήρθε και στο έβγαλε και πληρώνεις από 150 μέχρι 5000 ευρώ αν δεν υπακούσεις, αναλόγως τη φάση.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:49
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω τις θεωρίες σου περί εμβολιασμένων που μεταδίδουν και τους πολλαπλασιαστές που βάζεις καθώς δεν είμαι ειδικός, αλλά το αν ο κόσμος καπνίζει, αν είναι παχύσαρκος ή αν μεταδίδει αφροδίσια νοσήματα είναι κάτι που μας αφορά όλους και το κράτος δίνει αρκετά λεφτά στις αντίστοιχες καμπάνιες.
Τις αναλογιες που δινω ελεγξε τις απο τα πινακακια που παρεθεσα στον φοσι απο ΕΟΔΥ και Μοσιαλο αντιστοιχα.

Το αν οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν δες εδω στη τελευταια σελιδα την εκθεση του ΕΟΔΥ του Ισραηλ να φριξεις.

Το αν ο αλλος καπνιζει ή ειναι παχυσαρκος ή μεταδίδει αφροδίσια, εγώ που δεν έχω δοκιμάσει ποτε μου τσιγαρο, ειμαι 64 κιλα και 1,77 υψος, και εχω μισο περιπτερο προφυλακτικα στα ντουλαπια μονιμως, σου λεω πως δεν προκειται να τον εκβιασω / υποχρεωσω για τπτ αρκει να μην με ενοχλησει !

Τελος, ολα αυτα ειναι υποκρισιες, γιατι το πρωτο πραγμα που θελουμε ολοι απο αυτη την ιστορια ειναι να απαλλαγουμε απο τα λοκνταουν ! Την παιδεια υγειας να την φτιαξουμε ΜΕΤΑ, οχι την ωρα που η φωτια πλησιαζει και της εχουμε στρωσει 1 εκ. ανεμβολιαστους ανω των 50 ετων για να πιασει καλά η φωτια και να μην μεινει τπτ, εμεις να εστιαζουμε στην περι υγειας (καπνισματος, παχυσαρκιας κλπ) παιδεια του πιτσιρικα ! Αυτα ειναι του κωλου μαν !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 02 Σεπ 2021, 01:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:58
Σωστά. Αλλά μέχρι στιγμής δεν ήρθε το κράτος να βγάλει το τσιγάρο απ' το στόμα σου
Στο σπίτι σου. Στον εργασιακό σου χώρο και σε διάφορους δημόσιους χώρους ήρθε και στο έβγαλε και πληρώνεις από 150 μέχρι 5000 ευρώ αν δεν υπακούσεις, αναλόγως τη φάση.
Εσύ δεν κάπνιζες κάποτε; Εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ στην ζωή μου. Το αναφέρω για ιστορικούς λόγους μόνο. Η αναλογία χωλαίνει σ' αυτό το σημείο, γιατί το τσιγάρο δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση. Η αναλογία λειτουργεί μόνο όσο μιλάμε για καθολική απαγόρευση, γιατί υποχρέωση εμβολιασμού = μόνιμη κατάσταση. Δεν υπάρχει «θα είμαι εμβολιασμένος για όση ώρα είμαι στο νοσοκομείο».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
gassim

Σωστά. Αλλά μέχρι στιγμής δεν ήρθε το κράτος να βγάλει το τσιγάρο απ' το στόμα σου, να σου πάρει τα πατατάκια απ' το χέρι και να έρθει να σου φορέσει προφυλακτικό στον πούτσο.

Παρότι θα είχε περισσότερο νόημα από το να σου επιβάλλει να εμβολιαστείς για κάτι που ενέχει πολύ μικρότερο κίνδυνο (μιλάμε πάντα για τις μικρές ηλικίες).
Ήρθε όμως και απαγόρευσε την κόκαινη, το mdma, την πρέζα, τον μπάφο κτλ.
Ουσίες που βλάπτουν αποκλειστικά αυτόν που τις χρησιμοποιεί σε αντίθεση με μια ασθένεια που μπορείς πολύ εύκολα να την μεταδώσεις σε άλλους, ακριβώς επειδή το κράτος οφείλει να προστατεύει την υγεία του γενικού πληθυσμού και να διαχειρίζεται τα κοινά χρήματα που διαθέτουμε για την υγεία όλων.
Για τον καπνό επίσης έχει θεσπίσει αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο και για την παχυσαρκία και τα αφροδίσια αρκείται σε ενημερωτικές καμπάνιες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έκρινε οτι δεν γίνεται να φροντίζεις ηλικιωμένους και αρρώστους και να μην εκμεταλλεύεσαι τα όποια όπλα σου δίνει επιστήμη προκειμένου να μην τους παραδώσεις πιο άρρωστους απ ότι τους παρέλαβες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:06 Ήρθε όμως και απαγόρευσε την κόκαινη, το mdma, την πρέζα, τον μπάφο κτλ.
Δεν ήταν ποτέ σε νόμιμη διάθεση αυτά. Και δεν ήταν όχι γιατί οδηγούν εύκολα στον θάνατο. Και το αλκοόλ σε οδηγεί στον θάνατο και μάλιστα πιο εύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι δημιουργούν σοβαρή εγκληματικότητα (τα σκληρά).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
gassim

hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:13
gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:06 Ήρθε όμως και απαγόρευσε την κόκαινη, το mdma, την πρέζα, τον μπάφο κτλ.
Δεν ήταν ποτέ σε νόμιμη διάθεση αυτά. Και δεν ήταν όχι γιατί οδηγούν εύκολα στον θάνατο. Και το αλκοόλ σε οδηγεί στον θάνατο και μάλιστα πιο εύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι δημιουργούν σοβαρή εγκληματικότητα (τα σκληρά).
Η εγκληματικότητα συνδέεται με την παράνομη διακίνηση όχι με τις ουσίες και τις ιδιότητες τους.
Το οτι δεν ήταν ποτέ σε νόμιμη διάθεση αυτά (που ήταν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Είναι ουσίες που το κράτος απαγορεύει με νόμο για την προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού.
Ομοίως παίρνει μέτρα για τον εμβολιασμό όσων κρίνει οτι πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:18 Η εγκληματικότητα συνδέεται με την παράνομη διακίνηση όχι με τις ουσίες και τις ιδιότητες τους.
Η εγκληματικότητα συνδέεται με τον εθισμό που προκαλούν, τον εκφυλισμό των συναισθητικών διεργασιών του εγκεφάλου και την απώλεια εισοδήματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
gassim

nik_killthemall έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:02
gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:49
Τις αναλογιες που δινω ελεγξε τις απο τα πινακακια που παρεθεσα στον φοσι απο ΕΟΔΥ και Μοσιαλο αντιστοιχα.

Το αν οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν δες εδω στη τελευταια σελιδα την εκθεση του ΕΟΔΥ του Ισραηλ να φριξεις.

Το αν ο αλλος καπνιζει ή ειναι παχυσαρκος ή μεταδίδει αφροδίσια, εγώ που δεν έχω δοκιμάσει ποτε μου τσιγαρο, ειμαι 64 κιλα και 1,77 υψος, και εχω μισο περιπτερο προφυλακτικα στα ντουλαπια μονιμως, σου λεω πως δεν προκειται να τον εκβιασω / υποχρεωσω για τπτ αρκει να μην με ενοχλησει !

Τελος, ολα αυτα ειναι υποκρισιες, γιατι το πρωτο πραγμα που θελουμε ολοι απο αυτη την ιστορια ειναι να απαλλαγουμε απο τα λοκνταουν ! Την παιδεια υγειας να την φτιαξουμε ΜΕΤΑ, οχι την ωρα που η φωτια πλησιαζει και της εχουμε στρωσει 1 εκ. ανεμβολιαστους ανω των 50 ετων για να πιασει καλά η φωτια και να μην μεινει τπτ, εμεις να εστιαζουμε στην περι υγειας (καπνισματος, παχυσαρκιας κλπ) παιδεια του πιτσιρικα ! Αυτα ειναι του κωλου μαν !
Δεν ξέρω εβραϊκά.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:21
Δεν ξέρω εβραϊκά.
Ουτε εγω, η τελευταια σελιδα στο λινκ ειναι στα Αγγλικα, το πινακακι του Μοσιαλου επισης, και το πινακακι του ΕΟΔΥ στα Ελληνικα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Το εμβολιο τυφλωνει τσεκ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
foscilis

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:18
hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:13
Η εγκληματικότητα συνδέεται με την παράνομη διακίνηση όχι με τις ουσίες και τις ιδιότητες τους.
Το οτι δεν ήταν ποτέ σε νόμιμη διάθεση αυτά (που ήταν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Είναι ουσίες που το κράτος απαγορεύει με νόμο για την προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού.
Ομοίως παίρνει μέτρα για τον εμβολιασμό όσων κρίνει οτι πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.
Και πάλι αν προμηθευτείς κοκαϊνη (χωρίς να σε πιάσουν) και κάτσεις και την κάνεις σπίτι σου μόνος σου κανείς δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει. ΔΕ θα μπουκάρει η αστυνομία στο οικιακό άσυλο επειδή έχει υποψία ότι ρουφάς κοκαϊνη.

Το εξοργιστικό με τους αντιεμβολιαστές είναι αυτή η ανικανότητα να διακρίνουν τον δημόσιο χώρο από τον προσωπικό τους χώρο. "Έχω δικαίωμα να κυκλοφορώ στον παιδικό σταθμό με την πρέζα καρφωμένη στο μπράτσο γιατί είναι σώμα μου" <- δεν είπε ποτέ κανένας πρέζακας.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:23 Και πάλι αν προμηθευτείς κοκαϊνη (χωρίς να σε πιάσουν) και κάτσεις και την κάνεις σπίτι σου μόνος σου κανείς δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει. ΔΕ θα μπουκάρει η αστυνομία στο οικιακό άσυλο επειδή έχει υποψία ότι ρουφάς κοκαϊνη.
Γενικά η αστυνομία δεν μπουκάρει στο σπίτι σου επειδή έχει υποψία οτιδήποτε. Και γιατί δεν έχει πρακτική αξία και γιατί είναι παράνομο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”