!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:52 Στο σημείο αυτό να πούμε ότι τα 50 είναι ένα όριο που έχει αποφασίσει ο νικκιλδεμαλ στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 42. Ο Χελληγενης τοποθετεί το όριο στα 40 στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 39.
Με συγκινεί που θυμάσαι την ηλικία μου, Μίκυ.
gassim έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:50 Μόνο ο λονγκ κόβιντ διερευνήθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (απο εσένα) και αποφάνθηκες οτι πρόκειται για αυθυποβολή και συνηθισμένα συμπτώματα της καραντίνας.
Το ότι τα συμπτώματα που αναφέρονται είναι γενική συμπτωματολογία 1 δισεκατομμυρίου πραγμάτων είναι μια αντικειμενική διαπίστωση. Τα πιο συχνά είναι τόσο non specific που κυριολεκτικά μπορεί να προκληθούν γιατί δεν τοποθέτησες σωστά το μαξιλάρι σου πριν κοιμηθείς. Δηλαδή πονοκέφαλος, κούραση, στρες, άγχος.

Το ότι είναι συμπτώματα του λάιφσταϊλ και του περιορισμού της καραντίνας δεν χρειάζεται καν συζήτηση.

Αλλά το συμπέρασμα αυτό προκύπτει και από ό,τι σοβαρά στοιχεία υπάρχουν, δηλαδή με αληθινά κοντρόλ και παρακολουθούμενους ασθενείς και όχι από αυτοαναφορές, που μπορείς να πας κι εσύ να συμπληρώσεις αυτήν την στιγμή. Κι εγώ μπορώ να πάω τώρα και να δηλώσω ότι εδώ και 25 εβδομάδες νιώθω μεταλλική γεύση στο στόμα μου και είχα κολλήσει κορωνοϊό πριν 26 εβδομάδες, παρότι δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:06
foscilis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:52 Στο σημείο αυτό να πούμε ότι τα 50 είναι ένα όριο που έχει αποφασίσει ο νικκιλδεμαλ στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 42. Ο Χελληγενης τοποθετεί το όριο στα 40 στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 39.
gassim έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:50 Μόνο ο λονγκ κόβιντ διερευνήθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (απο εσένα) και αποφάνθηκες οτι πρόκειται για αυθυποβολή και συνηθισμένα συμπτώματα της καραντίνας.
Το ότι τα συμπτώματα που αναφέρονται είναι γενική συμπτωματολογία 1 δισεκατομμυρίου πραγμάτων είναι μια αντικειμενική διαπίστωση. Τα πιο συχνά είναι τόσο non specific που κυριολεκτικά μπορεί να προκληθούν γιατί δεν τοποθέτησες σωστά το μαξιλάρι σου πριν κοιμηθείς. Δηλαδή πονοκέφαλος, κούραση, στρες, άγχος.

Το ότι είναι συμπτώματα του λάιφσταϊλ και του περιορισμού της καραντίνας δεν χρειάζεται καν συζήτηση.

Αλλά το συμπέρασμα αυτό προκύπτει και από ό,τι σοβαρά στοιχεία υπάρχουν, δηλαδή με αληθινά κοντρόλ και παρακολουθούμενους ασθενείς και όχι από αυτοαναφορές, που μπορείς να πας κι εσύ να συμπληρώσεις αυτήν την στιγμή. Κι εγώ μπορώ να πάω τώρα και να δηλώσω ότι εδώ και 25 εβδομάδες νιώθω μεταλλική γεύση στο στόμα μου και είχα κολλήσει κορωνοϊό πριν 26 εβδομάδες, παρότι δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Ενω οι παρενέργειες των εμβολίων δεν βασίζονται σε αυτοαναφορές;
Δεν μπορείς να δηλώσεις οτι εμβολιάστηκες και έκανες 45 πυρετό;
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

foscilis έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:52
nik_killthemall έγραψε: 01 Σεπ 2021, 20:25
Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:39 Ναι, έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να τα κάνεις γιά να σε προστατέψουν.
όχι, έχουν το μειονεκτημα πως πρέπει να τα κανεις επαναληπτικα ανα 5 μηνες για να σε προστατεψουν μονο απο βαρια νοσηση απο την οποια κινδυνευουν 23 φορες περισσοτερο οι ανω των 50 ετων και κατα ταλλα να συνεχισεις να τηρεις ευλαβικα ΟΛΑ τα μέτρα ενα προς ενα που τηρούσες και πριν εμβολιαστεις, με την διαφορα πως οι εμβολιασμενοι θελουν να απαλλαχτουν με μερικα απο αυτα.

Αυτα ειναι τα μειονεκτηματα του εμβολιου. Το ότι οι εμβολιασμενοι και πολιτεια πιεζουν και εκβιαζουν τους ανεμβολιαστους των κατω των 50 ετων 10 φορες περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους των ανω των 50 ετων που νοσουν βαρια κατα 23 φορες περισσοτερες, δεν ειναι προβλημα των εμβολιων αλλα των ανθρωπων και του δημοκρατικου τους φασισμου που θεωρουν επιστημονικο και λειτουργικο να τον εφαρμοσουν σε εναν τερμα ηλικιακο ρατσιστη κορονοϊο.

1 εκ. ανεμβολιαστοι ανω των 50 ετων, 290 ανεμβολιαστοι διασωληνωμενοι ανω των 50 ετων, και το προβλημα μας ειναι ο καθε 20αρης-30αρης-40αρης χελης που κανει το προσωπικο του ρισκ ασεσμεντ και κρινει χωρις να ενοχλει ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΝΕΝΑ συστημα υγειας πως δεν θελει να εμβολιαστει !
Στο σημείο αυτό να πούμε ότι τα 50 είναι ένα όριο που έχει αποφασίσει ο νικκιλδεμαλ στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 42. Ο Χελληγενης τοποθετεί το όριο στα 40 στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 39.
Οχι, οι πεποιθήσεις τους προκύπτουν από μαθηματική ανάλυση. Ο μεν nik_killthemall, ο οποίος διακρίνεται γιά τις γνώσεις του στα μαθηματικά, ανέλυσε τις ιδιότητες τής εκθετικής αύξησης και βρήκε ότι ο ρυθμός αύξησης δεν είναι σταθερός, αλλά από ένα σημείο και μετά μαρσάρει. Στην περίπτωσή μας, το σημείο αυτό είναι η ηλικία των 50 ετών. Η σκέψη του hellegennes είναι διαφορετική: Αυτός δεν δέχεται ότι η πιθανότητα θανάτου αυξάνει εκθετικά με την ηλικία, αφού κάποιος που έκανε μιά τέτοια λανθασμένη ανάλυση, βρήκε ότι το R2 που αντιστοιχεί στην προσαρμογή των δεδομένων προς την εκθετική αύξηση έχει την απαράδεκτα χαμηλή τιμή 97,9%. Ανέλυσε όμως την πιθανότητα αυτή με βάση τα πραγματικά κρούσματα covid-19 κατ'αντιδιαστολή με τα καταγεγραμμένα και βρήκε ότι η πιθανότητα θανάτου κάποιου 40 ετών είναι ίδια με ενός 18 ετών. Αντίθετα, από εκεί και πέρα, η πιθανότητα αυξάνει πολύ.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Leporello έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:12

όχι, έχουν το μειονεκτημα πως πρέπει να τα κανεις επαναληπτικα ανα 5 μηνες για να σε προστατεψουν μονο απο βαρια νοσηση απο την οποια κινδυνευουν 23 φορες περισσοτερο οι ανω των 50 ετων και κατα ταλλα να συνεχισεις να τηρεις ευλαβικα ΟΛΑ τα μέτρα ενα προς ενα που τηρούσες και πριν εμβολιαστεις, με την διαφορα πως οι εμβολιασμενοι θελουν να απαλλαχτουν με μερικα απο αυτα.

Αυτα ειναι τα μειονεκτηματα του εμβολιου. Το ότι οι εμβολιασμενοι και πολιτεια πιεζουν και εκβιαζουν τους ανεμβολιαστους των κατω των 50 ετων 10 φορες περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους των ανω των 50 ετων που νοσουν βαρια κατα 23 φορες περισσοτερες, δεν ειναι προβλημα των εμβολιων αλλα των ανθρωπων και του δημοκρατικου τους φασισμου που θεωρουν επιστημονικο και λειτουργικο να τον εφαρμοσουν σε εναν τερμα ηλικιακο ρατσιστη κορονοϊο.

1 εκ. ανεμβολιαστοι ανω των 50 ετων, 290 ανεμβολιαστοι διασωληνωμενοι ανω των 50 ετων, και το προβλημα μας ειναι ο καθε 20αρης-30αρης-40αρης χελης που κανει το προσωπικο του ρισκ ασεσμεντ και κρινει χωρις να ενοχλει ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΝΕΝΑ συστημα υγειας πως δεν θελει να εμβολιαστει !
Στο σημείο αυτό να πούμε ότι τα 50 είναι ένα όριο που έχει αποφασίσει ο νικκιλδεμαλ στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 42. Ο Χελληγενης τοποθετεί το όριο στα 40 στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 39.
Οχι, οι πεποιθήσεις τους προκύπτουν από μαθηματική ανάλυση. Ο μεν nik_killthemall, ο οποίος διακρίνεται γιά τις γνώσεις του στα μαθηματικά, ανέλυσε τις ιδιότητες τής εκθετικής αύξησης και βρήκε ότι ο ρυθμός αύξησης δεν είναι σταθερός, αλλά από ένα σημείο και μετά μαρσάρει. Στην περίπτωσή μας, το σημείο αυτό είναι η ηλικία των 50 ετών. Η σκέψη του hellegennes είναι διαφορετική: Αυτός δεν δέχεται ότι η πιθανότητα θανάτου αυξάνει εκθετικά με την ηλικία, αφού κάποιος που έκανε μιά τέτοια λανθασμένη ανάλυση, βρήκε ότι το R2 που αντιστοιχεί στην προσαρμογή των δεδομένων προς την εκθετική αύξηση έχει την απαράδεκτα χαμηλή τιμή 97,9%. Ανέλυσε όμως την πιθανότητα αυτή με βάση τα πραγματικά κρούσματα covid-19 κατ'αντιδιαστολή με τα καταγεγραμμένα και βρήκε ότι η πιθανότητα θανάτου κάποιου 40 ετών είναι ίδια με ενός 18 ετών. Αντίθετα, από εκεί και πέρα, η πιθανότητα αυξάνει πολύ.
Παρ' όλα αυτά είναι εξαιρετικά βολικά τα συμπεράσματα και των δύο, από την άποψη ότι η δικιά τους ηλικία προκύπτει στην "καλή" μεριά του ορίου.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:59Εγώ σου λέω ότι παπάρια πρόσεχε. Επειδή θεωρούσε ότι η μάσκα λειτουργεί, άφηνε κόσμο να μπαίνει και να του μιλάει από κοντά.
Χαρακτηριστικό του hellegennes να μιλάει γιά πράγματα γιά τα οποία δεν έχει ιδέα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:23Και αυτό μέρς τής ψεκασμένης ατζέντας του είναι. Υποτίθεται ότι αν "προσέχεις" δεν κολλάς κορωνοϊό με τίποτα.
Με τίποτα ίσως όχι, αλλά εσύ κόλλησες κορωνοϊό κυριολεκτικά όταν τα ημερήσια κρούσματα στα Σκόπια ήταν 120 την ημέρα και η δραστηριότητα στο ελάχιστό της (στα μέσα του περσινού Αύγουστου, για όποιον έχει χάσει επεισόδια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:12 Ενω οι παρενέργειες των εμβολίων δεν βασίζονται σε αυτοαναφορές;
Φυσικά. Οπότε αν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς τα περί long covid, πρέπει να αποδεχτείς κι αυτά:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

gassim έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:48
Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:39 Ναι, έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να τα κάνεις γιά να σε προστατέψουν.

Ο χέλης και ο κάθε χέλης έρχεται σε επαφή με καμιά 50αριά ηλικιωμένους την ημέρα.
Και πες ο χέλης ισχυρίζεται οτι προσέχει, οι χέληδες που έκαναν το προσωπικό τους ρισκ ασεσμεντ στοιβαγμένοι σε κάμπινγκ και κλαμπς των νησιών, είσαι σίγουρος οτι δεν ενοχλούν κανέναν;
Καλα κανει ο χελις και ερχεται και με 50 και με 100 ηλικιωμενους σε επαφη, γιατι αν ο χελις κολλησει τον ηλικιωμενο (και αυτο ο χελις μπορει να το κανει ειτε σαν εμβολιασμενος ειτε σαν ανεμβολιαστος) και ο ηλικιωμενος ΕΙΝΑΙ εμβολιασμενος, τότε ο ηλικιωμενος προστατευεται απο βαρια νοσηση 10-15 φορες !

Αν παλι ο ηλικιωμενος κολλησει τον χελι (που μπορει να τον κολλησει ειτε ο χελις ειναι εμβολιασμενος ειτε οχι) τοτε οι πιθανοτητες του χελι να νοσησει βαρια ειναι 23 φορες λιγοτερες απο τον ηλικιωμενο και αρα ΔΕΝ προκειται ο χελις να γονατισει το συστημα υγειας ! Αρα ο χελις θα αποφασισει χωρις να αφορα κανεναν το αν θα εμβολιαστει, οπως ακριβως αποφασιζει χωρις να πεφτει λογος σε κανεναν το αν θα καπνισει, το αν θα γαμηθει στα μπεργκερ και παει 800 κιλα, το αν θα καραξεσκιστει χωρις προφυλαξη κλπ !

Το αυτο ισχυει για τους στιβαγμενους πιτσιρικαδες στα καμπινκ !

Αρα η προϋποθεση που αποτρεπει το γεμισμα του συστηματος υγειας ειναι ο ηλικιωμενος να εμβολιαζεται ανα 5μηνο χωρις πολλα πολλα, κι ο χελις στο πουτσο μας ας κανει οτι θελει !

Τόσο απλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 02 Σεπ 2021, 00:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

foscilis έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:14
Παρ' όλα αυτά είναι εξαιρετικά βολικά τα συμπεράσματα και των δύο, από την άποψη ότι η δικιά τους ηλικία προκύπτει στην "καλή" μεριά του ορίου.
Μα και οι δυο ειναι ανετα στην καλη μερια του οριου.Εγω προετρεψα με βαρια καρδια συγγενικο μου προσωπο ετων 52 υγιεστατο να κανει κτηνιατρο και ακομα αμφιταλαντευομαι για το αν εκανα καλα :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

GoBack έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:25
Μα και οι δυο ειναι ανετα στην καλη μερια του οριου.Εγω προετρεψα με βαρια καρδια συγγενικο μου προσωπο ετων 52 υγιεστατο να κανει κτηνιατρο και ακομα αμφιταλαντευομαι για το αν εκανα καλα :102:
Κι εγώ προέτρεψα τους μεγαλύτερους συγγενείς μου να κάνουν εμβόλιο. Τους άνω των 60.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Στο σημειο αυτο να πουμε πως τα φοσιλοκαρτουν δεν εχουν αντιληφθει πως εδω και πολλους μηνες ο ΕΟΔΥ στην ημερησια εκθεση αναρτα ενα πινακακι που μοιραζει σε ηλικιακες δεκαετιες ολους τους διασωληνωμενους απο την αρχη της πανδημιας, δινοντας χρονο πανω απο 500 ημερες σε ολα τα ποσοστα να συγκλινουν στις τελικες τους τιμες, και σε αυτο το πινακακι φαινεται πως 9/10 θεσεις διασωληνωμενων γεμιζουν απο ηλικιες ανω των 50 ετων ! Κι οταν σε 500 μερες το 90% αποφασιζει, τα φοσιλοκαρτουν σωπαινουν.

Untitled.png

Για αυτον ακριβως τον λόγο ο Μοσιαλος προ μερικων ημερων αναπαρηγαγε τον παρακατω πινακα με δεδομενα απο Ισραηλ διαχωριζοντας τους πληθυσμους σε ποια ηλικια ? Στα 50 ετη ! Οπου φαίνεται πως :

- για καθε εναν ανεμβολιαστο βαρια νοσουντα κατω των 50 ετων υπαρχουν 23 ανεμβολιαστοι βαρια νοσουντες ανω των 50 ετων
- για καθε εναν εμβολιασμενο βαρια νοσουντα κατω των 50 ετων υπαρχουν 39 εμβολιασμενοι βαρια νοσουντες ανω των 50 ετων

Εικόνα

Οποτε ναι, όσους ενδιαφερει το συστημα υγειας, τα 50 ετη ειναι το οριο !

Οσους ενδιαφερει να εξηγησουν στον ρατσιστη κορονοϊο τις αρχες της δημοκρατιας, ας κατσουν να περιμενουν το λοκνταουν που ερχεται και θα ειναι ΟΛΟ απο ανεμβολιαστους ανω των 50 σιγονταρισμενων απο δηθεν αντιψεκ της πουτσας που θα ασχολουνται με το γιατι ο χελις δεν εμβολιαστηκε !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 02 Σεπ 2021, 00:45, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:31
GoBack έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:25
Κι εγώ προέτρεψα τους μεγαλύτερους συγγενείς μου να κάνουν εμβόλιο. Τους άνω των 60.
Ε αυτο ηταν ευκολο.Στο 50-55 ειδικα αν ο αλλος δεν εχει θεματα και ειναι και σωματικα κομπλε χωρις περιττα κιλα και με καθαρο ιστορικο δυσκολευει αρκετα η αποφαση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:12
hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:06

Ενω οι παρενέργειες των εμβολίων δεν βασίζονται σε αυτοαναφορές;
Δεν μπορείς να δηλώσεις οτι εμβολιάστηκες και έκανες 45 πυρετό;
Σιγουρα εχει πραγματα που δεν συσχετιζονται, αλλα οι παρενεργειες που εχουν επιβεβαιωθει ειναι σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο καθως δεν καταγραφονται ολες ΑΛΛΑ ΚΑΙ δεν εξεταστηκαν ολοι, που σημαινει οτι μπορει να εχουν κατι και να μην το γνωριζουν ακομα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:18
gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:12 Ενω οι παρενέργειες των εμβολίων δεν βασίζονται σε αυτοαναφορές;
Φυσικά. Οπότε αν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς τα περί long covid, πρέπει να αποδεχτείς κι αυτά:

Εικόνα
και αντίστοιχα εσυ αν δεν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς τα περι long covid δεν πρέπει να αποδεχτείς και τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

gassim έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:41
hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 00:18

Εικόνα
και αντίστοιχα εσυ αν δεν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς τα περι long covid δεν πρέπει να αποδεχτείς και τα παραπάνω.
Εγώ ουδέποτε αποδέχτηκα τα παραπάνω. Από την αρχή τονίζω ότι αυτά είναι συμπτώσεις πρωτίστως και συμπτώματα μόνο αν βρεθεί μηχανισμός ή/και στατιστική διαφορά incidence σε σχέση με τον ανεμβολίαστο πληθυσμό. Το αυτό ισχύει και για τα περί long covid.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”