talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2023, 16:31 Αυτα λεγονται strong way Παρεπιμπτοντως και ειναι 100 λιρες φτηνότερα.
Δεν ειναι κακα, αλλα δεν παραγγειλα αυτό
Επίσης οπως τα επιασα ισως ο micmic να ειχε δίκιο και να ειναι λιγα τα 32, τουλάχιστον για curls σε βαθος συντομου χρονου.
Τες πα, για τρικεφαλα, ωμους κλπ θα κρατησουν για παντα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
Re: GYM
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
talaipwros
Merci αλλά πρός το παρον δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Αύγ 2023, 16:44talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2023, 16:31 Αυτα λεγονται strong way Παρεπιμπτοντως και ειναι 100 λιρες φτηνότερα.
Δεν ειναι κακα, αλλα δεν παραγγειλα αυτό
Επίσης οπως τα επιασα ισως ο micmic να ειχε δίκιο και να ειναι λιγα τα 32, τουλάχιστον για curls σε βαθος συντομου χρονου.
Τες πα, για τρικεφαλα, ωμους κλπ θα κρατησουν για παντα![]()
Τες πα, οποιος θέλει στα τρια κατοστάρικα μπορει να τα εχει υποψη του
O μηχανισμος τους δεν ειξαι σαν του nuobell που ειχα δοκιμασει αλλα αυτα ειναι στα 700 και μια φορα να σου πεσουν χανεται η εγγυηση

Για αποστολη στην Ελλαδα με τοσο βαρος τα μεταφορικα θα ειναι στο θεο.talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2023, 16:13στειλανε λαθος βαρακιαThor έγραψε: 12 Αύγ 2023, 14:03Μ'ενδιαφερει πολυ, ανυπομονω για τη κριτικη σου.talaipwros έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:24
ok, το παρηγγειλα, νομιζω 32κιλα ο αλτηρας ειναι αρκετα.
Θα ερθει σε 4 εργασιμες, θα κανω κριτικη οταν φτασει.![]()
αντι για τα Magik στειλανε strongway που κανουν 100 λιρες φτηνοτερα και αντι για 2 κιλα ανεβαινουν ανα 4 κιλα
Εστειλα μηνυμα, συγγνωμη λαθος θα στειλουμε καποιον να τα αντικαταστησει.
Φυσικα αν εισαι στην Ελλαδα δε ξερω ποσο ευκολη θα ειναι η αντικατασταση, οποτε θα ημουν διπλα σκεπτικος πριν τα παραγγειλω.
Μονο αν ειχε αντιπροσωπεια συμφερει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εννοούσα ότι θα είναι λίγα για ασκήσεις όπως πιέσεις πάγκου με αλτήρες, κωπηλατική με αλτήρα, goblet squats κτλ.talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2023, 16:31 Επίσης οπως τα επιασα ισως ο micmic να ειχε δίκιο και να ειναι λιγα τα 32, τουλάχιστον για curls σε βαθος συντομου χρονου.
Τες πα, για τρικεφαλα, ωμους κλπ θα κρατησουν για παντα
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
talaipwros
με preacher extension στο γυμναστηριο βγαζω 55 κιλα 8 επαναληψεις ( αν και αν εκτεινω πληρως τον αγκωνα με σκιζει και σταματαω στις 3-4, κλεβω λιγο και κραταω τον αγκωνα σε καμψη περι τις 30 μοιρες)Navis έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:39 32 για curls ανα χερι; σαν πολλα δεν ειναι (για ασκηση με καποια καλη φορμα οχι να τρανταζεται ολο το σωμα)
Ελευθερη μπαρα στο σπιτι 12 επαναληψεις στα 55 (οποτε προφανως η φορμα χανει αλλα δεν βαριεσαι)
ετσι που το επιασα το 32ρι εκανα 2-3 χωρις ζεσταμα και ειδα το εχω, αλλα οχι για 12ρι
Θα δειξει, ειμαι και γερος ανθρωπος και προσπαθω να χασω και κανα κιλο, κυριως για ωμους το πηρα και τρικεφαλους.
Ωμο ειχα ενα τραυματισμο απο πιτσιρικας και καμια φορα το νιωθω ακομα, οποτε κυριως εκει θα επικεντρωσω. Ε εκει αδυνατο να κανει forward flexion και abduction με 32 κιλα , δεν το εχω δηλαδη, θα ξανατραυματιστω.
Οποτε λιγο λιγο και οπου παει
Εισαι και γιατρος παναθεμα σε!talaipwros έγραψε: 17 Αύγ 2023, 00:30με preacher extension στο γυμναστηριο βγαζω 55 κιλα 8 επαναληψεις ( αν και αν εκτεινω πληρως τον αγκωνα με σκιζει και σταματαω στις 3-4, κλεβω λιγο και κραταω τον αγκωνα σε καμψη περι τις 30 μοιρες)Navis έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:39 32 για curls ανα χερι; σαν πολλα δεν ειναι (για ασκηση με καποια καλη φορμα οχι να τρανταζεται ολο το σωμα)
Ελευθερη μπαρα στο σπιτι 12 επαναληψεις στα 55 (οποτε προφανως η φορμα χανει αλλα δεν βαριεσαι)
ετσι που το επιασα το 32ρι εκανα 2-3 χωρις ζεσταμα και ειδα το εχω, αλλα οχι για 12ρι
Θα δειξει, ειμαι και γερος ανθρωπος και προσπαθω να χασω και κανα κιλο, κυριως για ωμους το πηρα και τρικεφαλους.
Ωμο ειχα ενα τραυματισμο απο πιτσιρικας και καμια φορα το νιωθω ακομα, οποτε κυριως εκει θα επικεντρωσω. Ε εκει αδυνατο να κανει forward flexion και abduction με 32 κιλα , δεν το εχω δηλαδη, θα ξανατραυματιστω.
Αυτο το παλιο τραυμα θελει καλο χειροπρακτικο να σου επαναφερει το μυ στη κανονικη του λειτουργια.
-
talaipwros
του πατησα 2 κορτιζονες και ηρθε στα ισα του, αλλα δε θελω να το πολυσκοτισω, σιγα σιγαThor έγραψε: 17 Αύγ 2023, 15:33Εισαι και γιατρος παναθεμα σε!talaipwros έγραψε: 17 Αύγ 2023, 00:30με preacher extension στο γυμναστηριο βγαζω 55 κιλα 8 επαναληψεις ( αν και αν εκτεινω πληρως τον αγκωνα με σκιζει και σταματαω στις 3-4, κλεβω λιγο και κραταω τον αγκωνα σε καμψη περι τις 30 μοιρες)Navis έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:39 32 για curls ανα χερι; σαν πολλα δεν ειναι (για ασκηση με καποια καλη φορμα οχι να τρανταζεται ολο το σωμα)
Αυτο το παλιο τραυμα θελει καλο χειροπρακτικο να σου επαναφερει το μυ στη κανονικη του λειτουργια.
Καποια συσπαση παραμενει και δεν αφηνει τον μυ να επεκταθει σε ολη του την εκταση.talaipwros έγραψε: 17 Αύγ 2023, 15:34του πατησα 2 κορτιζονες και ηρθε στα ισα του, αλλα δε θελω να το πολυσκοτισω, σιγα σιγαThor έγραψε: 17 Αύγ 2023, 15:33Εισαι και γιατρος παναθεμα σε!talaipwros έγραψε: 17 Αύγ 2023, 00:30
με preacher extension στο γυμναστηριο βγαζω 55 κιλα 8 επαναληψεις ( αν και αν εκτεινω πληρως τον αγκωνα με σκιζει και σταματαω στις 3-4, κλεβω λιγο και κραταω τον αγκωνα σε καμψη περι τις 30 μοιρες)
Προφανως και ασυνειδητα παντα τον προστατευεις, οποτε δεν καταφερε ποτε να κανει ολη τη κινηση ο μυς για να επανελθει μονος του.
-
talaipwros
Thor έγραψε: 12 Αύγ 2023, 14:03Μ'ενδιαφερει πολυ, ανυπομονω για τη κριτικη σου.talaipwros έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:24ok, το παρηγγειλα, νομιζω 32κιλα ο αλτηρας ειναι αρκετα.micmic έγραψε: 03 Αύγ 2023, 19:51
Οκ τότε, καλή τιμή έχει. Δεν ξέρω αν και πόσο θα αντέξει αλλά μάλλον τα λεφτά του θα τα βγάλει.
Θα ερθει σε 4 εργασιμες, θα κανω κριτικη οταν φτασει.

Meh, αφενός και παλι στείλανε αλλη μαρκα απο οτι παρήγγειλα, νιωθει flimsy, οι Αγγλοι ειναι απατεώνες.
Θα τα χρησιμοποιήσω αλλα δεν θα τα ξανά αγόραζα και θα τους βρισω στο trustpilot
Τι διαφορα εχουν;talaipwros έγραψε: 25 Αύγ 2023, 22:11Thor έγραψε: 12 Αύγ 2023, 14:03Μ'ενδιαφερει πολυ, ανυπομονω για τη κριτικη σου.talaipwros έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:24
ok, το παρηγγειλα, νομιζω 32κιλα ο αλτηρας ειναι αρκετα.
Θα ερθει σε 4 εργασιμες, θα κανω κριτικη οταν φτασει.
Meh, αφενός και παλι στείλανε αλλη μαρκα απο οτι παρήγγειλα, νιωθει flimsy, οι Αγγλοι ειναι απατεώνες.
Θα τα χρησιμοποιήσω αλλα δεν θα τα ξανά αγόραζα και θα τους βρισω στο trustpilot
-
talaipwros
οι πλακες αναμεταξυ τους, το κλειδωμα δεν νιωθει το ιδιο ασφαλες οσο αυτο που υποτιθεται θα επαιρνα.Thor έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:48Τι διαφορα εχουν;talaipwros έγραψε: 25 Αύγ 2023, 22:11
Τουλαχιστον τα ζυγισα και τα κιλα ειναι οντως τοσα, παλι καλα με τα λαμογια
-
talaipwros
Ερχεται καινουργιος παγκος, αντε να δουμε.
-
talaipwros
Γεράσαμε, παγκος και πολυ ειναι.
Παντως μονο γω γραφω, παει η σισιλιανα, παει και ο ουτις, πανε ολοι και εμεινε ο μπαρμπαταλαιπωρος να λεει το πονο του
Παντως μονο γω γραφω, παει η σισιλιανα, παει και ο ουτις, πανε ολοι και εμεινε ο μπαρμπαταλαιπωρος να λεει το πονο του