Το να βάζεις τελεία σε μια κατάσταση που έχεις όντως βαρεθεί, είναι η πιο υγιής δράση.
Τα νιανιανιά και οι καταστάσεις που σέρνονται είναι αρρώστια.
Το να βάζεις τελεία σε μια κατάσταση που έχεις όντως βαρεθεί, είναι η πιο υγιής δράση.
Μα σε εκτίμησε το 3ήμερο που σε φιλοξένησε ..Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 18:01Το να με στείλει μετά από ένα τριήμερο ενώ μέχρι την προηγούμενη μέρα μου έλεγε ότι θα έρθει στο νησί μου και κάναμε σχέδια δεν το λες και καλό πάντως. Τέλος πάντων, βαρέθηκα πια. Ας κάτσει με τον καινούργιο της beta. Θα βρω άλλη. Όταν καταλάβει τι έχασε, που κάθε επιθυμία της για μένα είναι διαταγή, που της βρήκα μέχρι και ακυκλοφόρητο βιβλίο, που θα την έκανα να νιώθει η βασίλισσα των πάντων, που της άνοιξα την ψυχή μου, που της αφιερωσα όλο το χρόνο μου, τότε ίσως με εκτιμήσει. Σε πολλά χρόνια από τώρα. Αρκετά όμως. Πρέπει να βγάλω από το μυαλό μου τα θέλγητρά της και να καταλάβω ότι όλα αυτά ήταν ψέματα. Γιατί αν ήταν αλήθεια δεν θα φερόταν έτσι τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:57Ούτε αυτή σου έκανε κάποιο κακό. Οπότε, γιατί όλα αυτά;Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:53
με τι παπαρίτσες εννοείς; Δεν νομίζω να παλέψω κάτι άλλο. Όλα αυτά με τα στόρις με ξενέρωσαν αρκετά. Ανοίγει επί της ουσίας διάλογο με όλους τους φολλουερς της να την ρωτήσουν ποιος είμαι, να δώσει προσωπικές μου πληοροφοριες κλπ κλπ. Γιατί όλα αυτά; Τι της έκανα; Την έκανα κάτι κακό;
Φίλε μου και μόνο τα κεράσματα για τα φαγητά που φάγαμε έξω, τα δώρα και όσα πράγματα είχα πάρει για το σπίτι της, μου κόστισαν περισσότερα από όσα θα κόστιζε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της. +Το ότι έχασα το αεροπλάνο της επιστροφής. Καλύτερα να μην είχα δεχτεί να μείνω σπίτι της.Γυφτάκι έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:09Μα σε εκτίμησε το 3ήμερο που σε φιλοξένησε ..Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 18:01Το να με στείλει μετά από ένα τριήμερο ενώ μέχρι την προηγούμενη μέρα μου έλεγε ότι θα έρθει στο νησί μου και κάναμε σχέδια δεν το λες και καλό πάντως. Τέλος πάντων, βαρέθηκα πια. Ας κάτσει με τον καινούργιο της beta. Θα βρω άλλη. Όταν καταλάβει τι έχασε, που κάθε επιθυμία της για μένα είναι διαταγή, που της βρήκα μέχρι και ακυκλοφόρητο βιβλίο, που θα την έκανα να νιώθει η βασίλισσα των πάντων, που της άνοιξα την ψυχή μου, που της αφιερωσα όλο το χρόνο μου, τότε ίσως με εκτιμήσει. Σε πολλά χρόνια από τώρα. Αρκετά όμως. Πρέπει να βγάλω από το μυαλό μου τα θέλγητρά της και να καταλάβω ότι όλα αυτά ήταν ψέματα. Γιατί αν ήταν αλήθεια δεν θα φερόταν έτσι τώρα.Αλλά και πάλι κυρία φέρθηκε ...
nowhere έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:17 κάτι έγινε αυτό το τριήμερο.μήπως έκανες καμιά μαλακία εκεί που διαβάζατε,έφτυνες τα δάχτυλα όταν γύρναγες σελίδα ξερωγώ?
Kappa έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:47 Δεν εκτίμησε καν την ιπποσυνη μου. Θα μπορούσα να την είχα διαλύσει λεκτικως, να ήμουν εξίσου σκληρός με εκείνη. Δεν το έκανα. Και πώς με ξεπληρωνει;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.