!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 18:01Τέλος πάντων, βαρέθηκα πια.
Το να βάζεις τελεία σε μια κατάσταση που έχεις όντως βαρεθεί, είναι η πιο υγιής δράση.

Τα νιανιανιά και οι καταστάσεις που σέρνονται είναι αρρώστια. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 18:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:57
Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:53
με τι παπαρίτσες εννοείς; Δεν νομίζω να παλέψω κάτι άλλο. Όλα αυτά με τα στόρις με ξενέρωσαν αρκετά. Ανοίγει επί της ουσίας διάλογο με όλους τους φολλουερς της να την ρωτήσουν ποιος είμαι, να δώσει προσωπικές μου πληοροφοριες κλπ κλπ. Γιατί όλα αυτά; Τι της έκανα; Την έκανα κάτι κακό;
Ούτε αυτή σου έκανε κάποιο κακό. Οπότε, γιατί όλα αυτά;
Το να με στείλει μετά από ένα τριήμερο ενώ μέχρι την προηγούμενη μέρα μου έλεγε ότι θα έρθει στο νησί μου και κάναμε σχέδια δεν το λες και καλό πάντως. Τέλος πάντων, βαρέθηκα πια. Ας κάτσει με τον καινούργιο της beta. Θα βρω άλλη. Όταν καταλάβει τι έχασε, που κάθε επιθυμία της για μένα είναι διαταγή, που της βρήκα μέχρι και ακυκλοφόρητο βιβλίο, που θα την έκανα να νιώθει η βασίλισσα των πάντων, που της άνοιξα την ψυχή μου, που της αφιερωσα όλο το χρόνο μου, τότε ίσως με εκτιμήσει. Σε πολλά χρόνια από τώρα. Αρκετά όμως. Πρέπει να βγάλω από το μυαλό μου τα θέλγητρά της και να καταλάβω ότι όλα αυτά ήταν ψέματα. Γιατί αν ήταν αλήθεια δεν θα φερόταν έτσι τώρα.
Μα σε εκτίμησε το 3ήμερο που σε φιλοξένησε .. :smt005: Αλλά και πάλι κυρία φέρθηκε ...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

κάτι έγινε αυτό το τριήμερο.μήπως έκανες καμιά μαλακία εκεί που διαβάζατε,έφτυνες τα δάχτυλα όταν γύρναγες σελίδα ξερωγώ?
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Γυφτάκι έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:09
Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 18:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:57

Ούτε αυτή σου έκανε κάποιο κακό. Οπότε, γιατί όλα αυτά;
Το να με στείλει μετά από ένα τριήμερο ενώ μέχρι την προηγούμενη μέρα μου έλεγε ότι θα έρθει στο νησί μου και κάναμε σχέδια δεν το λες και καλό πάντως. Τέλος πάντων, βαρέθηκα πια. Ας κάτσει με τον καινούργιο της beta. Θα βρω άλλη. Όταν καταλάβει τι έχασε, που κάθε επιθυμία της για μένα είναι διαταγή, που της βρήκα μέχρι και ακυκλοφόρητο βιβλίο, που θα την έκανα να νιώθει η βασίλισσα των πάντων, που της άνοιξα την ψυχή μου, που της αφιερωσα όλο το χρόνο μου, τότε ίσως με εκτιμήσει. Σε πολλά χρόνια από τώρα. Αρκετά όμως. Πρέπει να βγάλω από το μυαλό μου τα θέλγητρά της και να καταλάβω ότι όλα αυτά ήταν ψέματα. Γιατί αν ήταν αλήθεια δεν θα φερόταν έτσι τώρα.
Μα σε εκτίμησε το 3ήμερο που σε φιλοξένησε .. :smt005: Αλλά και πάλι κυρία φέρθηκε ...
Φίλε μου και μόνο τα κεράσματα για τα φαγητά που φάγαμε έξω, τα δώρα και όσα πράγματα είχα πάρει για το σπίτι της, μου κόστισαν περισσότερα από όσα θα κόστιζε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της. +Το ότι έχασα το αεροπλάνο της επιστροφής. Καλύτερα να μην είχα δεχτεί να μείνω σπίτι της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 26 Αύγ 2023, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kappa

nowhere έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:17 κάτι έγινε αυτό το τριήμερο.μήπως έκανες καμιά μαλακία εκεί που διαβάζατε,έφτυνες τα δάχτυλα όταν γύρναγες σελίδα ξερωγώ?

Όχι, προσωπικά δεν διάβασα καν από βιβλίο, το ποίημα που θα έλεγα στην παρουσίαση της διάβασα από το κινητό μου.
Kappa

Δεν εκτίμησε καν την ιπποσυνη μου. Θα μπορούσα να την είχα διαλύσει λεκτικως, να ήμουν εξίσου σκληρός με εκείνη. Δεν το έκανα. Και πώς με ξεπληρωνει;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Kappa έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:47 Δεν εκτίμησε καν την ιπποσυνη μου. Θα μπορούσα να την είχα διαλύσει λεκτικως, να ήμουν εξίσου σκληρός με εκείνη. Δεν το έκανα. Και πώς με ξεπληρωνει;

:D
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Εικόνα
Kappa

GoBzi έγραψε: 26 Αύγ 2023, 18:54 Εικόνα

Δεν με άφησε καν στο διαβάστηκε στο messenger. Δεν καταλαβαίνετε όμως την ραδιουργία της. Μέχρι και την τελευταία ημέρα με είχε κάνει να πιστέψω πως ήμουν σημαντικός για εκείνη. Και ξαφνικά, μου τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια. Αυτά ειναι τακτικές ατόμων που πάσχουν από ναρκισσιστικές διαταραχές.
Σήμερα που κατέβαζα τα βιβλία, έβλεπα στο goodreads, μέχρι και πριν εμφανιστεί ο beta, πρόσθετε κάποια από τα βιβλία που πρόσθετα κι εγώ ότι θέλω να διαβάσω, παρόλο που ήδη δεν μιλούσαμε. Που σημαίνει πως με σκεφτόταν. Μόλις εμφανίστηκε ο beta άρχισε να προσθέτει τα δικά του.
Kappa

Εντωμεταξύ η τύπισσα από τις εκδόσεις θα με κάνει ρεζίλι. Μου είπε ότι δεν πρέπει να κάνει κανένας μας στόρυ με το βιβλίο γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα βιβλιοπωλεία και βλέπω ότι η πρωτοπορία το έβγαλε ήδη προς πώληση. Βέβαια δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Εγώ θα το έχω την Τετάρτη. Αυτή δεν το δέχτηκε, δεν με πήρε η κοπέλα να μου πει ότι θέλει να το λάβει. Είμαι σίγουρος ότι θα το αγοράσει μόνη της και θα κάνει στόρυ νωρίτερα για να με ταπεινώσει.
Kappa

Χτύπησα λαβράκι κυρίες και κύριοι. Ο beta στη διατριβή του γράφει κάτι που μπορεί κάλλιστα να ερμηνευτεί ως μισογυνιστικο. Πώς να της το πω;; πρέπει να το δει!!!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Να μην της το πεις γιατι υπαρχει κινδυνος να του κατσει κιολας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

GoBack έγραψε: 27 Αύγ 2023, 18:23 Να μην της το πεις γιατι υπαρχει κινδυνος να του κατσει κιολας
:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

GoBzi έγραψε: 26 Αύγ 2023, 18:54 Εικόνα
:smt005:
Kappa

Ναι, αποφασισα να περιμενω, δεν θα αποκαλυψω κατι προς το παρον. Μαζευω κι αλλα στοιχεια.

Ως τώρα πιστεύετε ότι η συμπεριφορά μου είχε κάτι το μουνοδουλικό; Πώς θα φεροταν δηλαδή ο μέσος άνδρας μετα απο το μειλ της; Ο beta που έχει τώρα άραγε πώς θα φερθει όταν τον στειλει;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”