!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πραξικόπημα στην Ιταλία
Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία
Ο καινούργιος λέει δεν θέλει εκτός Ευρώ την Ιταλία αλλά την Γερμανία!!! 
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
Τον θέλουμε, Ματαρέλλα φέρτον να υπογράψει!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2018, 22:34 Ο καινούργιος λέει δεν θέλει εκτός Ευρώ την Ιταλία αλλά την Γερμανία!!!![]()
- hellegennes
Όταν λες «άλλοι τον όρισαν» εννοείς τίποτα Κινέζους; Αυστραλούς; Εξωγήινους;Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:48 Μια σωστή κουβέντα δεν είπες. Ούτε γι αυτό γίνεται (ούτε τάχα μου ούτε ξετάχα μου), τεχνοκράτης οικονομολόγος είναι (o Σαβόνα), το "η ΕΕ έχει ορίσει" δεν βγάζει καν νόημα, άλλοι τον όρισαν, και γενικά όλο το δεύτερο σκέλος είναι άχρηστο.
Ά, ξέχασα ότι το Eurogroup είναι πολιτικό όργανο των ΥΠΟΙΚ, το Euro working group είναι αυτό με τους τεχνοκράτες.
Για πες και ποια είναι η αρμοδιότητα του Eurogroup και τι σημαίνει «πολιτικό όργανο».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στην γεωργική σχολή έμαθε να βιάζει τον εθνολαϊκισμό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:46 A, πιάσαμε και τον έτερο βιαστή του εθνολαϊκισμού γερούν, τώρα;
Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι σαν να λες τον Καρανίκα «βιαστή των ευρωλιγούρηδων»;
Η διαφορά της πατάτας μπλουμ από τον Καρανίκα ποια είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Εννοώ τους Ευρωπαίους ΥΠΟΙΚ. Ο Γερουν ήταν πρόεδρος ως ο ΥΠΟΙΚ που κρίθηκε καταλληλότερος για να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των υπολοίπων, όχι ως οικονομολόγος.
Ένα όργανο που απαρτίζεται από πολιτικούς εξ ορισμού είναι πολιτικό. Το Eurogroup συγκεκριμένα είναι και ανεπίσημο όργανο, δεν υπάρχει στις συνθήκες, η ανάγκη του προέκυψε οργανικά.
Ένα όργανο που απαρτίζεται από πολιτικούς εξ ορισμού είναι πολιτικό. Το Eurogroup συγκεκριμένα είναι και ανεπίσημο όργανο, δεν υπάρχει στις συνθήκες, η ανάγκη του προέκυψε οργανικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
βάστα Λίντνερ, πήγαινε τους κωλοφεράντζα τους ανερμάτιστους βρυξελλιώτεςDwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 22:46Τον θέλουμε, Ματαρέλλα φέρτον να υπογράψει!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2018, 22:34 Ο καινούργιος λέει δεν θέλει εκτός Ευρώ την Ιταλία αλλά την Γερμανία!!!![]()
![]()
πιστή τήρηση των συνθηκών και όλα θα πάνε καλά
- Eθνικοκοινωνιστης
το εχουμε ξαναπει οτι το κομμα των πεντε αστερων ειναι ο νεος συριζα,εργαλειο των αμερικανικων μυστικων υπηρεσιων που το χρησιμοποιουν εργαλειακα εναντιον της γερμανικης επικυραρχιας (οπως ο συριζα) και φυσικα θα εκανε πολιτικη κωλοτουμπα
αυτο το σχημα θα προχωρησει για λιγους μηνες και πλεον αφου θα εχει ξεφτιλιστει στα ματια των ψηφοφορων του πλεον θα ριζοσπαστικοποιησει πολλους οι οποιοι θα στραφουν στο κκε ιταλιας και στα φασιστικα μορφωματα
αρα αναποφευκτα η ιταλια οδηγειται σε δικατορια οσο και να κερδιζουν χρονο με σχηματα δηθεν αντισυστημικων κλοουν
αυτο το σχημα θα προχωρησει για λιγους μηνες και πλεον αφου θα εχει ξεφτιλιστει στα ματια των ψηφοφορων του πλεον θα ριζοσπαστικοποιησει πολλους οι οποιοι θα στραφουν στο κκε ιταλιας και στα φασιστικα μορφωματα
αρα αναποφευκτα η ιταλια οδηγειται σε δικατορια οσο και να κερδιζουν χρονο με σχηματα δηθεν αντισυστημικων κλοουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 31 Μάιος 2018, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Ναι, ακριβώς έτσι έγινε. Αποφάσισαν οι ΥΠΟΙΚ των άλλων χωρών ότι κατάλληλος για την θέση του προέδρου ήταν ο Μπλουμ. True story. Το Eurogroup υπάρχει στην συνθήκη της Λισαβόνας και οι αποφάσεις που λαμβάνει είναι τεχνοκρατικές. Το τι ακριβώς συζητάνε δεν το ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ, μιας και είναι αδιαφανές όργανο, που δείχνει ξεκάθαρο έλλειμμα δημοκρατικής διαδικασίας. Τα έχω ξαναπεί αυτά για το Eurogroup.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 23:13 Εννοώ τους Ευρωπαίους ΥΠΟΙΚ. Ο Γερουν ήταν πρόεδρος ως ο ΥΠΟΙΚ που κρίθηκε καταλληλότερος για να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των υπολοίπων, όχι ως οικονομολόγος.
Όλα τα όργανα της ΕΕ και των κυβερνήσεων που την απαρτίζουν είναι πολιτικά μ' αυτό το σκεπτικό. Από πολιτικούς απαρτίζονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τόσο κλόουν που ούτε στο Κορκ δεν κατάφερε να κάνει μεταπτυχιακό...Λολ, κάτι σαν ΤΕΙ Μεσσολογγίου. Γελάει ο κόσμος με τους τεχνοκράτες των πολιτικών θεσμών.hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:35 Στο μεταξύ η όλη ιστορία γίνεται γιατί τάχα μου το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν τεχνοκράτης, αλλά η ΕΕ έχει ορίσει για πρόεδρο του πλέον τεχνοκρατικού της οργάνου, του Eurogroup, τον Ντάισελμπλουμ, που όχι μόνο δεν σπούδασε απολύτως τίποτα σχετικό με οικονομία (εφαρμοσμένη αγροκαλλιέργεια σπούδασε), αλλά είχε αναρτήσει και ένα βιογραφικό, επισήμως, παντού, που ψευδώς ανέφερε ότι έχει μάστερ από το πανεπιστήμιο του Κορκ, πράγμα που δεν συνέβη, γιατί σύμφωνα με το πανεπιστήμιο πέρασε από εκεί για δυο μήνες και δεν υπάρχει καν το μάστερ που ανέφερε στο βιογραφικό του.
Αυτό αν συνέβαινε σε κάποια χώρα του Νότου θα γινόταν υπερσκάνδαλο. Στην ΕΕ του 21ου αιώνα δεν είναι τίποτα. Κρίμα τα όνειρα και τα σχέδια των πραγματικών οραματιστών της ΕΕ. Θα τρίζουν τα κοκαλάκια τους.
(αναφέρω τους πολιτικούς γιατί η Ευρώπη μας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Dwarven Blacksmith
Έλεος πραγματικά.hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2018, 23:33Ναι, ακριβώς έτσι έγινε. Αποφάσισαν οι ΥΠΟΙΚ των άλλων χωρών ότι κατάλληλος για την θέση του προέδρου ήταν ο Μπλουμ. True story. Το Eurogroup υπάρχει στην συνθήκη της Λισαβόνας και οι αποφάσεις που λαμβάνει είναι τεχνοκρατικές. Το τι ακριβώς συζητάνε δεν το ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ, μιας και είναι αδιαφανές όργανο, που δείχνει ξεκάθαρο έλλειμμα δημοκρατικής διαδικασίας. Τα έχω ξαναπεί αυτά για το Eurogroup.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 23:13 Εννοώ τους Ευρωπαίους ΥΠΟΙΚ. Ο Γερουν ήταν πρόεδρος ως ο ΥΠΟΙΚ που κρίθηκε καταλληλότερος για να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των υπολοίπων, όχι ως οικονομολόγος.
Όλα τα όργανα της ΕΕ και των κυβερνήσεων που την απαρτίζουν είναι πολιτικά μ' αυτό το σκεπτικό. Από πολιτικούς απαρτίζονται.
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει Υπουργοί Οικονομικών; Που μάλιστα δεν έχουν καν διαφορετικά καθήκοντα και χαρτοφυλάκια αλλά ο καθένας εκπροσωπεί τη χώρα του και μόνο;
Ούτε καν θέλω να ξέρω ποιος νομίζεις ότι αποφάσισε.
Είναι όμως ψηλός ο Γερουνακος, παιδιά! Και έχει και ωραία μαλλιά. Να τα λέμε αυτά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
ritzeri
Ρε σεις σοβαρά τώρα, μπορεί να εξηγήσει κανείς την κίνηση Σαλβινι;
Γιατί δεν πήγε σε δεύτερες εκλογές, όταν δεδομένα θα ήταν ο πιο κερδισμενος
Γιατί δεν πήγε σε δεύτερες εκλογές, όταν δεδομένα θα ήταν ο πιο κερδισμενος
- hellegennes
Ναι, βρε. Είπαμε έτσι έγινε. 17 ΥΠΟΙΚ διαφορετικών χωρών αποφάσισαν ομόφωνα ότι ο πατατομπλούμ είναι γαμάτος και κατέχει τόσο πολλά από την οικονομική επίπτωση της αφόδευσης βοοειδών, που ήταν το αντικείμενό του, που είναι ο πλέον κατάλληλος για να ηγηθεί ενός γκρουπ που παίρνει αποφάσεις οικονομικής πολιτικής της Ευρωζώνης.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 23:39 Καταλαβαίνεις τι σημαίνει Υπουργοί Οικονομικών; Που μάλιστα δεν έχουν καν διαφορετικά καθήκοντα και χαρτοφυλάκια αλλά ο καθένας εκπροσωπεί τη χώρα του και μόνο;
Ούτε καν θέλω να ξέρω ποιος νομίζεις ότι αποφάσισε.
Η απάτη στην οποία προέβη με το βιογραφικό του βλέπω ότι έμεινε αναπάντητη. Big deal.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Έχεις δίκιο. Δεν το αποφάσισαν ομόφωνα οι ΥΠΟΙΚ, η ΕΕ το αποφάσισε.
Άμα τη δω θα τη ρωτήσω το σκεπτικό της.
Άμα τη δω θα τη ρωτήσω το σκεπτικό της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα