!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πραξικόπημα στην Ιταλία
- hellegennes
Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία
Στο μεταξύ η όλη ιστορία γίνεται γιατί τάχα μου το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν τεχνοκράτης, αλλά η ΕΕ έχει ορίσει για πρόεδρο του πλέον τεχνοκρατικού της οργάνου, του Eurogroup, τον Ντάισελμπλουμ, που όχι μόνο δεν σπούδασε απολύτως τίποτα σχετικό με οικονομία (εφαρμοσμένη αγροκαλλιέργεια σπούδασε), αλλά είχε αναρτήσει και ένα βιογραφικό, επισήμως, παντού, που ψευδώς ανέφερε ότι έχει μάστερ από το πανεπιστήμιο του Κορκ, πράγμα που δεν συνέβη, γιατί σύμφωνα με το πανεπιστήμιο πέρασε από εκεί για δυο μήνες και δεν υπάρχει καν το μάστερ που ανέφερε στο βιογραφικό του.
Αυτό αν συνέβαινε σε κάποια χώρα του Νότου θα γινόταν υπερσκάνδαλο. Στην ΕΕ του 21ου αιώνα δεν είναι τίποτα. Κρίμα τα όνειρα και τα σχέδια των πραγματικών οραματιστών της ΕΕ. Θα τρίζουν τα κοκαλάκια τους.
Αυτό αν συνέβαινε σε κάποια χώρα του Νότου θα γινόταν υπερσκάνδαλο. Στην ΕΕ του 21ου αιώνα δεν είναι τίποτα. Κρίμα τα όνειρα και τα σχέδια των πραγματικών οραματιστών της ΕΕ. Θα τρίζουν τα κοκαλάκια τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν νομίζω ότι είναι ούτε για λύπηση αλλά ούτε ότι τα παίρνουν από κάπου για να τα λένε, εγώ πραγματικά τους πάω δεν το λέω απλά για πλάκα, ούτε χαζοί δεν είναι ούτε τίποτα τέτοιο απλά είναι ακριβώς αυτό που νομίζουν ότι είναι και όλοι οι άλλοι που κράζουν, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2018, 20:23Λυπήσου τα παιδιά, ρε συ!sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2018, 19:56 Ο ένας ζαίος κρυμμένος στην ντουλάπα χαϊδεύοντας την προτομή του Σημίτη, ο άλλος γκρούπι ντου εβρομπαϊγκού αηδεώδες. Ο ένας νομίζει ότι όλοι οι άλλοι πήζουν, ο άλλος, καλό παιδί δε λέω, βγάζει από το μυαλό του ντεμέκ θεωρίες συνομωσίας τις χρεώνει σε άλλους ακυρώνοντας την πραγματικότητα γιατί Ευρώπη ούμπερ άλες αφού. Είστε γαμάτοι παιδιά απλά.
![]()
Αγκωνιζονται για την Εβρωμπη. Για το γκοινό γκαλό! Και αφιλοκερδώς, μάλιστα.
Τόσο αχάριστος είσαι;
Ούτε εγώ είμαι καλύτερος βέβαια, οκ είμαι αλλά έχω κάνει και γω λάθος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
A, πιάσαμε και τον έτερο βιαστή του εθνολαϊκισμού γερούν, τώρα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Μια σωστή κουβέντα δεν είπες. Ούτε γι αυτό γίνεται (ούτε τάχα μου ούτε ξετάχα μου), τεχνοκράτης οικονομολόγος είναι (o Σαβόνα), το "η ΕΕ έχει ορίσει" δεν βγάζει καν νόημα, άλλοι τον όρισαν, και γενικά όλο το δεύτερο σκέλος είναι άχρηστο.hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:35 Στο μεταξύ η όλη ιστορία γίνεται γιατί τάχα μου το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν τεχνοκράτης, αλλά η ΕΕ έχει ορίσει για πρόεδρο του πλέον τεχνοκρατικού της οργάνου, του Eurogroup, τον Ντάισελμπλουμ, που όχι μόνο δεν σπούδασε απολύτως τίποτα σχετικό με οικονομία (εφαρμοσμένη αγροκαλλιέργεια σπούδασε), αλλά είχε αναρτήσει και ένα βιογραφικό, επισήμως, παντού, που ψευδώς ανέφερε ότι έχει μάστερ από το πανεπιστήμιο του Κορκ, πράγμα που δεν συνέβη, γιατί σύμφωνα με το πανεπιστήμιο πέρασε από εκεί για δυο μήνες και δεν υπάρχει καν το μάστερ που ανέφερε στο βιογραφικό του.
Ά, ξέχασα ότι το Eurogroup είναι πολιτικό όργανο των ΥΠΟΙΚ, το Euro working group είναι αυτό με τους τεχνοκράτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 31 Μάιος 2018, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δύσκολα τα πράματα, μπροσπαθούν να ντον βγκάλουν γκε αμόρφωτο ντώρα1¡¡¡11!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:46 A, πιάσαμε και τον έτερο βιαστή του εθνολαϊκισμού γερούν, τώρα;
ΝΤΙΑΝΤΏΣΤΕ11•111!
.
.
Εγκλεγμένοι όλοι αμπντον εβρομπαϊγκό λαόνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:48Μια σωστή κουβέντα δεν είπες. Ούτε γι αυτό γίνεται (ούτε τάχα μου ούτε ξετάχα μου), τεχνοκράτης οικονομολόγος είναι, το "η ΕΕ έχει ορίσει" δεν βγάζει καν νόημα, άλλοι τον όρισαν, και γενικά όλο το δεύτερο σκέλος είναι άχρηστο.hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:35 Στο μεταξύ η όλη ιστορία γίνεται γιατί τάχα μου το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν τεχνοκράτης, αλλά η ΕΕ έχει ορίσει για πρόεδρο του πλέον τεχνοκρατικού της οργάνου, του Eurogroup, τον Ντάισελμπλουμ, που όχι μόνο δεν σπούδασε απολύτως τίποτα σχετικό με οικονομία (εφαρμοσμένη αγροκαλλιέργεια σπούδασε), αλλά είχε αναρτήσει και ένα βιογραφικό, επισήμως, παντού, που ψευδώς ανέφερε ότι έχει μάστερ από το πανεπιστήμιο του Κορκ, πράγμα που δεν συνέβη, γιατί σύμφωνα με το πανεπιστήμιο πέρασε από εκεί για δυο μήνες και δεν υπάρχει καν το μάστερ που ανέφερε στο βιογραφικό του.
Ά, ξέχασα ότι το Eurogroup είναι πολιτικό όργανο των ΥΠΟΙΚ, το Euro working group είναι αυτό με τους τεχνοκράτες.
Να τους σώσουμε όλους από τον εαυτό τους γκια ντην εβρώμπη μαςνε!
.
.
- Dwarven Blacksmith
Word on the streets
https://www.reuters.com/article/us-ital ... SKCN1IW2JYItaly's 5-Star & League again propose Conte as prime minister
Reuters Staff
1 MIN READ
ROME (Reuters) - Italy’s anti-establishment coalition partners have again nominated Giuseppe Conte, the little-known law professor who gave up a mandate to form a government at the weekend, to be the prime minister, party leaders said in a statement on Thursday.
League chief Matteo Salvini and 5-Star leader Luigi Di Maio will be ministers in Conte’s cabinet, party sources said. Di Maio is seen taking over the industry ministry and Salvini the interior ministry, sources close to the situation said.
Paolo Savona, rejected as economy minister by the head of state, is seen becoming European affairs minister while Enzo Moavero Milanesi becomes foreign minister, the sources said.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 31 Μάιος 2018, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σταμάτα να τους σφαλιαρώνεις! Δεν αντέχουν άλλο! Δεν τους βλέπεις;sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:52Εγκλεγμένοι όλοι αμπντον εβρομπαϊγκό λαόνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:48Μια σωστή κουβέντα δεν είπες. Ούτε γι αυτό γίνεται (ούτε τάχα μου ούτε ξετάχα μου), τεχνοκράτης οικονομολόγος είναι, το "η ΕΕ έχει ορίσει" δεν βγάζει καν νόημα, άλλοι τον όρισαν, και γενικά όλο το δεύτερο σκέλος είναι άχρηστο.hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:35 Στο μεταξύ η όλη ιστορία γίνεται γιατί τάχα μου το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν τεχνοκράτης, αλλά η ΕΕ έχει ορίσει για πρόεδρο του πλέον τεχνοκρατικού της οργάνου, του Eurogroup, τον Ντάισελμπλουμ, που όχι μόνο δεν σπούδασε απολύτως τίποτα σχετικό με οικονομία (εφαρμοσμένη αγροκαλλιέργεια σπούδασε), αλλά είχε αναρτήσει και ένα βιογραφικό, επισήμως, παντού, που ψευδώς ανέφερε ότι έχει μάστερ από το πανεπιστήμιο του Κορκ, πράγμα που δεν συνέβη, γιατί σύμφωνα με το πανεπιστήμιο πέρασε από εκεί για δυο μήνες και δεν υπάρχει καν το μάστερ που ανέφερε στο βιογραφικό του.
Να τους σώσουμε όλους από τον εαυτό τους γκια ντην εβρώμπη μαςνε!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
ritzeri
γιατι ο Σαλβινι δεν οδηγησε σε δευτερες εκλογες, οταν δεδομένα θα σάρωνε??
τι σκατα γινεται ?
τι σκατα γινεται ?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΜπλεΜπουμπυς
Για οσους "επαναστατες,ακτιβιστες,οπορτουνιστες κλπ κατηγορίες κρυφοφιλελε ευρωπαϊστων" πίστευαν οτι οι φασιστες θα "αλλαζαν" την ευρωπη Τέλος στο πολιτικό θρίλερ της Ιταλίας - Επιτεύχθηκε συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης - 
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Dwarven Blacksmith
Μη βιάζεστε, τον τελευταίο λόγο θα έχει και παλι ο Πρόεδρος. Λογικά θα δεχτεί βέβαια, αλλά ας περιμένουμε, τζάμπα είναι.
Γέμισε ο κόσμος μπαταχτσήδες, ρε πστμ
φίξεντ.
Μοιράσου τον πόνο σου μαζί μας ρε, μην ντρέπεσαι.
Από το ένα μέχρι το δέκα, έλα ρε μαλάκα βγάλντον από μέσα σου.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές
-