Lord Brum έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:01
2010 - 310Α' ΕΣΣΟ, ρε μουσεία που το παίζετε και μάχιμοι
09Δ'
Πάρε 50 νέος!
Τι είναι αυτά τα γράμματα που λέτε; Δεν ισχύει το σύστημα με τις σειρές; Εγώ ήμουν σειρά 167. Τον καιρό του πατέρα μου δεν υπήρχαν σειρές και έλεγε 50Β. Επανήλθαμε σε αυτό το σύστημα;
Χρονολογια καταταξης καποια στιγμη μπερδευτηκε γιατι παιρναν περισσοτερες η μαλλον λιγοτερες ανα έτος .
Orion22 έγραψε: 20 Αύγ 2020, 15:01
αυτό δεν αλλάζει το θέμα πού θέτει ο scouser.
Από την στιγμή που "γίνουν(?)" υπηρεσιακά, είναι η κορυφαία προταιρεότητα
Για αυτό τα F-35 είναι μονόδρομος και game changer γενικώς.
Το δόγμα μας είναι αποτρεπτικό -αμυντικό με ισοδύναμα τετελεσμένα, γι' αυτό και έχουμε ίσως μία απ' τις καλύτερες αεράμυνες στην Ευρώπη. Τα F-35 είναι αεροσκάφη πρώτου πλήγματος, είναι πανάκριβα και ίσως δεν ταιριάζουν στον σχεδιασμό μας.
Δεν μπορεί κανένα δόγμα να είναι μόνο αποτρεπτικο/αμυντικό, ποτε με την αποτροπή μόνο δεν κεεδιθηκαν πόλεμοι.
Τα Α7 δεν ήταν αποτρεπτικά όπλα ούτε τα Leo2 είναι.
Μπορεί τα επίσημα φανερά σχέδια να είναι αποτρεπτικά αλλά πολύ θα ήθελα να ξέρω ποια άλλα έχει από πίσω το ΓΕΕΘΑ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Με αυτόν προτείνουν τα σούργελα να κάνουμε διάλογο εφ όλης της ύλης χωρίς ταμπού και υπαρμαξιμαλισμούς.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Για αυτό τα F-35 είναι μονόδρομος και game changer γενικώς.
Το δόγμα μας είναι αποτρεπτικό -αμυντικό με ισοδύναμα τετελεσμένα, γι' αυτό και έχουμε ίσως μία απ' τις καλύτερες αεράμυνες στην Ευρώπη. Τα F-35 είναι αεροσκάφη πρώτου πλήγματος, είναι πανάκριβα και ίσως δεν ταιριάζουν στον σχεδιασμό μας.
Δεν μπορεί κανένα δόγμα να είναι μόνο αποτρεπτικο/αμυντικό, ποτε με την αποτροπή μόνο δεν κεεδιθηκαν πόλεμοι.
Μπορεί τα επίσημα φανερά σχέδια να είναι αποτρεπτικά αλλά πολύ θα ήθελα να ξέρω ποια άλλα έχει από πίσω το ΓΕΕΘΑ.
Τα Α7-Ε μέχρι το 2000 ήταν αποτρεπτικά , υποηχητικά όντα, δεν είχαν- έχουν καμιά ελπίδα στο σύγχρονο πεδίο μάχης.
Τα Α7-Ε μέχρι το 2000 ήταν αποτρεπτικά , υποηχητικά όντα, δεν είχαν- έχουν καμιά ελπίδα στο σύγχρονο πεδίο μάχης.
Για τότε έλεγα κι εγώ.
Αποτρεπτικά βομβαρδιστικα;
Νέα κατηγορία;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Υ.Γ. Γιά τους μη γνωρίζοντες την Σαμιακή φρασεολογία, Σάμος λέγεται η κυρίως πόλη του νησιού, Βαθύ λέγεται μία συνοικία της ψηλά στον λόφο, όπως οι κλασσικές "Χώρες" των Κυκλάδων. Το λιμάνι τής Σάμου είναι σε ένα φιόρδ, και το στρατόπεδο από την άλλη μεριά του φιόρδ.
Εμεις οι Σαμιωτες λεμε Βαθυ ολη τη πολη.
Ναι μεν,τυπικα λεγεται Βαθυ η πανω πολη,αλλα κανεις Σαμιωτης δεν αναφερεται ως Σαμος για το κατω μερος της πολης.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Για τότε έλεγα κι εγώ.
Αποτρεπτικά βομβαρδιστικα;
Νέα κατηγορία;
'Έχω πετάξει σε αξιολόγηση μοίρας μπακσήτερ με Α7 -H , πρώτη φορά hi- lo- hi ήταν ΟΚ ,2η και 3η ,μας "σφήνωσε" καλά το Skyguard.
Τι χάνουμε τον χρόνο μας με διαλόγους και μαλακιες. Πες πάμε Χάγη να ορίσει τις γραμμές; δε θες; οκ. Παιρνεις κατά γράμμα το διεθνές δίκαιο και δίνεις πλήρη επήρεια Καστελόριζο μέχρι τη μέση γραμμή. Ότι πάει να κάνει έρευνες το βυθίζεις. Τελειώσαμε. Και όσο οι Τούρκοι δεν συμφωνιών για Χάγη, ψήνεις τους Αιγυπτίους να γίνει τριμερής ΑΟΖ με την Κύπρο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Υ.Γ. Γιά τους μη γνωρίζοντες την Σαμιακή φρασεολογία, Σάμος λέγεται η κυρίως πόλη του νησιού, Βαθύ λέγεται μία συνοικία της ψηλά στον λόφο, όπως οι κλασσικές "Χώρες" των Κυκλάδων. Το λιμάνι τής Σάμου είναι σε ένα φιόρδ, και το στρατόπεδο από την άλλη μεριά του φιόρδ.
Εμεις οι Σαμιωτες λεμε Βαθυ ολη τη πολη.
Ναι μεν,τυπικα λεγεται Βαθυ η πανω πολη,αλλα κανεις Σαμιωτης δεν αναφερεται ως Σαμος για το κατω μερος της πολης.
Ανάποδα μου τα λες. Εμείς οι ξένοι λέγαμε Βαθύ ολόκληρη την πόλη, αφού έτσι είναι η επίσημη ονομασία, οι ντόπιοι μας διόρθωναν ότι το Βαθύ είναι η "Χώρα".
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:53
Τι χάνουμε τον χρόνο μας με διαλόγους και μαλακιες. Πες πάμε Χάγη να ορίσει τις γραμμές; δε θες; οκ. Παιρνεις κατά γράμμα το διεθνές δίκαιο και δίνεις πλήρη επήρεια Καστελόριζο μέχρι τη μέση γραμμή. Ότι πάει να κάνει έρευνες το βυθίζεις. Τελειώσαμε. Και όσο οι Τούρκοι δεν συμφωνιών για Χάγη, ψήνεις τους Αιγυπτίους να γίνει τριμερής ΑΟΖ με την Κύπρο.
Προς τα εκεί πάει μόνον που όοοολα αυτά τα χρόνια ούτε μέση γραμμή δεν έχει ορίσει η Ελλάδα.