!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Lord Brum έγραψε: 06 Φεβ 2025, 13:58
Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 13:43
GoBzi έγραψε: 06 Φεβ 2025, 13:00
;;;
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του παραιτήται γιατί συστάθηκε επιτροπή, απο εκεί και πέρα η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίζει για την άσκηση ή μη δίωξης όπου απαιτείται η πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών (δηλαδή 151+). Θα πέράσει κάτι τέτοιο; Στα δικαστήρια ποιος τον πάει; Βουλευτική ασυλία δεν έχει; :xena:
Αν χρειαστεί, θα πάει.
κι εγώ έτσι πιστεύω.
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής θα πάει?
Αν χρειαστεί, επίσης θα πάει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

sharp έγραψε: 06 Φεβ 2025, 13:39
GoBzi έγραψε: 06 Φεβ 2025, 13:34
sharp έγραψε: 06 Φεβ 2025, 13:27

Πού είπαμε ότι βρίσκεσαι;

viewtopic.php?p=3851372#p3851372
Ε άμα είναι έτσι να το κλείσουμε το μαγαζί, ας το γυρίσουμε σε αναρχία. Αφού ο Βαγγέλης απο την πυροσβετική και ο Τάσος απο την τροχαία κάνανε οτι θέλανε χωρίς να έχουν εντολές απο ανωτέρους και δίχως να υπάρχει συντονισμός απο το αρμόδιο υποργείο, ποιος ο λόγος να έχουμε κυβέρνηση;
Και στην Αϊτή έχουν. Σοβαρά τώρα, αν δεν ήταν η ΕΕ εκεί θα ήταν η χώρα, άντε Κολομβία. Δες τι γίνεται στα σχολεία, πάει δεν πάει ο μαθητής το ίδιο είναι. Κι αυτό έχει ξεκινήσει δεκαετίες, οπότε πλέον έχει κάτσει η μπίλια.
Συγνώμη, έχεις δίκιο. :lol:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου; Πιστεύεις ότι πάντα μόνο η κυβέρνηση φταίει. Εντάξει τότε, ο ακέραιος και οξυδερκής λαός θα την στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

παω να δώ πόσο μοντάζ ειναι, μακάρι να εχει πεί τετοιες μαλακιες αλήθεια ο αδωνις :lol:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

sharp έγραψε: 06 Φεβ 2025, 16:08 Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου; Πιστεύεις ότι πάντα μόνο η κυβέρνηση φταίει. Εντάξει τότε, ο ακέραιος και οξυδερκής λαός θα την στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας :lol:
Ρε αλεπουδιάρη άσε τις πονηράδες που πας να μας βγάλεις τα Τέμπη "Μαζι τα φάγαμε 2.0". :lol:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Αρίστος έγραψε: 02 Φεβ 2025, 13:27

- Οι εύφλεκτες ουσίες αφορούν πιθανότατα ξυλόλιο και τολουόλιο, που χρησιμοποιούνται και για τη νοθεία καυσίμων.[/color]

[/b]

https://www.capital.gr/epikairotita/389 ... sta-tempi/

.
Μήπως χρησιμοποιούνται και για την παραγωγή μεθαμφεταμίνης;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Μιας που το πέτυχα και στο reddit, μου είχε διαφύγει, νόμιζα πως θα ανέβαινε σε κάνα χρόνο.

https://www.reddit.com/r/TrainCrashSeries/s/h0F66DBKEj
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

exiledd έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:01 Το βενζόλιο, το τολουόλιο και το ξυλόλιο (benzene, toluene ή toluol, και xylene p-xylene/m-xylene/o-xylene - para/meta/ortho, αντίστοιχα), ανήκουν στην κατηγορία των αρωματικών συμπλόκων - aromatic compounds της κλάσης:BTX ή BTEX από τα αρχικά των ενώσεων:Βενζόλιο, τολουόλιο, ξυλόλιο αντίστοιχα.

Χρησιμοποιούνται κατά κόρον ως ενισχυτικά καυσίμων κίνησης, άρα και πιθανώς για τη νοθεία καυσίμων, αλλά μια ιδιότητα της τολουένης, το γνωστό σε όλους τολουόλιο, είναι να αφαιρεί την κοκαΐνη από τα φύλλα κόκκας κατά την παρασκευή του γνωστού μας αναψυκτικού, όπερ και σημαίνει πως δεν αποκλείεται και το εμπόριο ναρκωτικών..

Η Cecily Anne, θα ξέρει να μας πει περί της ανόργανης χημείας
Οργανική χημεία εννοεις; Δεν μπορώ να βοηθήσω σε πολλά στα καύσιμα και στα λιπαντικά. Είχα καθηγητή τον Καρώνη και ήταν εξαίρετος, οπότε δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να απαντάμε άσχετοι και όχι ειδικοί. Η προσωπική μου γνώμη είναι παραπάνω γραμμένη και μπακαλιστικη, πάνω κάτω είχα γράψει σιγά μην έγινε τέτοια μαλάκια από έλαια σιλικόνης. Θα ήταν το πιο κουλό σενάριο που θα μπορούσα να φανταστώ. Αν με ρωτάτε προσωπική γνώμη για το τι θα μπορούσε να κουβαλάει παράνομα, η απάντηση μου είναι γκαζάκια και τέτοια.

ΥΓ. Εγώ θα ξαναπώ ότι το εργαστήριο καυσίμων λιπαντικών ήταν ανέκαθεν πολύ καλό, ο Καρωνης εξαίρετος και προσωπικά τον έχω σε εκτίμηση.

Αυτά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:21 Η προσωπική μου γνώμη είναι παραπάνω γραμμένη και μπακαλιστικη, πάνω κάτω είχα γράψει σιγά μην έγινε τέτοια μαλάκια από έλαια σιλικόνης. Θα ήταν το πιο κουλό σενάριο που θα μπορούσα να φανταστώ.
Με τον οττο δυο χρόνια δεν μιλατε; Μας ειχε τρελανει στις βλακείες μεχρι να πει ο Κυριακος στοπ, ανέβαζε αναλύσεις, εξηγούσε οτι ξερει χημεία στον χελη και η σιλικονη κανει μπουμ, τελειως ρόμπα είχε γίνει. :011:
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:21 Θα ήταν το πιο κουλό σενάριο που θα μπορούσα να φανταστώ
Εικόνα
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:24
Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:21 Η προσωπική μου γνώμη είναι παραπάνω γραμμένη και μπακαλιστικη, πάνω κάτω είχα γράψει σιγά μην έγινε τέτοια μαλάκια από έλαια σιλικόνης. Θα ήταν το πιο κουλό σενάριο που θα μπορούσα να φανταστώ.
Με τον οττο δυο χρόνια δεν μιλατε; Μας ειχε τρελανει στις βλακείες μεχρι να πει ο Κυριακος στοπ, ανέβαζε αναλύσεις, εξηγούσε οτι ξερει χημεία στον χελη και η σιλικονη κανει μπουμ, τελειως ρόμπα είχε γίνει. :011:
Αναφερόταν σε ένα σενάριο που υπάρχει λέει ηλεκτρικό τόξο σε συνδυασμό με τα έλαια, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ. Φαντάζομαι ότι όντως υπάρχει το σενάριο αυτό, αλλά πολύ το ζαλίζετε , στην Ελλάδα είμαστε, πιο πιθανό είναι το σενάριο να είχαν μπάσει γύφτο με φιαλες ξερω ‘ γώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:28
Άντε να σε ρωτήσω κι εγώ μια που σε βρήκα εδώ. Αυτή η μεταλλική οσμή που αναφέρουν όσοι ήταν στο τρένο μας λέει κάτι;

«Το νέφος αυτό έκαιγε χωρίς να υπάρχει φλόγα και ένιωθα να βράζουν τα σωθικά μου. Το χρώμα του ήταν λευκό και φαινόταν μέσα στο σκοτάδι. Υπήρχε μια μεταλλική οσμή που όμοια της δεν έχω ξαναμυρίσει. Θυμάμαι ότι ένιωθα τη γλώσσα μου πρησμένη και μια γεύση μεταλλική που έφυγε μετά από κάποιες ημέρες.

Τα μαλλιά μου είχαν καψαλιστεί χωρίς να έχω έρθει σε επαφή με φλόγα. Είχα μεγάλη πληγή στην πλάτη, από την οποία αιμορραγούσα συνέχεια. Στο νοσοκομείο το χαρακτήρισαν θλαστικό τραύμα πλησίον του πνεύμονα. […] Η μυρωδιά δεν θύμιζε καμένη μπαταρία ή καμένο σύρμα, όπως με ρωτάτε».

«Άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου, γιατί νόμιζα ότι είχα πιάσει φωτιά. Ο αέρας έκαιγε και υπήρχε μια μυρωδιά σαν κλούβιο αυγό, σαν τον ατμό που έβγαινε παλιά από τα καθαριστήρια. Το νέφος με τη μυρωδιά αυτή που μπήκε στο βαγόνι 3, δεν έχει καμία σχέση με τη φωτιά που υπήρχε από τη δεξιά πλευρά του βαγονιού. Ήρθε από την αριστερή πλευρά του βαγονιού, από την πλευρά των αγρών. Πλησίασε αργά περίπου στο μέσο του βαγονιού και ξαφνικά χάθηκε-επέστρεψε από το σημείο που μπήκε πολύ γρήγορα. Σαν κάτι να το ρούφηξε πίσω».

«Μύριζε έντονα καμμένο σίδερο, κάπως σαν μεταλλική γεύση. Άρχισε να γεμίζει το βαγόνι με καπνό. Δεν είχα ξαναμυρίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Έκαιγαν τα ρουθούνια μας σε κάθε εισπνοή. […] με ενοχλούσε και εσωτερικά, στον οισοφάγο και τον πνεύμονα. […]

Η έντονη μυρωδιά, όπως με ρωτάτε, δεν είναι καμένο ξύλο, λάδι, πλαστικό ή υγρά μπαταρίας. […] Επιβεβαιώνω, όπως με ρωτάτε, ότι η φωτιά από μακριά είχε χρώμα ιριδίζον μπλε».

«Όταν ήμασταν μέσα στο κουπέ η εικόνα της φωτιάς ήταν πορτοκαλί προς κόκκινη. Όταν πήδηξα κάτω και απομακρύνθηκα ήταν κίτρινη προς πορτοκαλί. […] Όσο ήμασταν στον χώρο θυμάμαι να μυρίζει σαν σπινθηροβόλα κεριά που βάζουμε στις τούρτες γενεθλίων.

Β3 Θ42 – Β.Κ. | Παρέμεινε στο βαγόνι της για 40 λεπτά, ώστε να βοηθήσει συνεπιβάτες της, μέχρι που της λένε ότι πλησιάζει η φωτιά.

«Η οσμή του χημικού εμένα με παρέπεμψε σε μυρωδιά αντίστοιχη με τα παλιά καθαριστήρια, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα».

https://www.news247.gr/magazine/reporta ... _term=Pos1
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Κλούβιο αυγό κλασική μυρωδιά θείου.
Μεταλλική είναι άπειρα δεν μπορώ να μαντέψω.

Επειδή έχω στο κινητό τις σημειώσεις μου και τις βρήκα γρήγορα:
Το νάτριο χρωματίζει τη φλόγα κίτρινο χρώμα
Ασβέστιο πορτοκάλι-κόκκινο
Το κάλιο λιλα
Χαλκός πράσινο-μπλε
Μαγνήσιο άσπρο

Τώρα για άλλα μέταλλα πχ κόκκινο το στρόντιο ξέρω’γώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 08 Φεβ 2025, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:28 Αναφερόταν σε ένα σενάριο που υπάρχει λέει ηλεκτρικό τόξο σε συνδυασμό με τα έλαια, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ. Φαντάζομαι ότι όντως υπάρχει το σενάριο αυτό, αλλά πολύ το ζαλίζετε , στην Ελλάδα είμαστε, πιο πιθανό είναι το σενάριο να είχαν μπάσει γύφτο με φιαλες ξερω ‘ γώ.
καλα τα γκαζάκια δεν τα σχολιαζω, επιπεδο ψεκιας σιλικόνης, ας κανω δεν το διαβασα για να κοροδεψω λιγο ακομα το σιχαμερο σκουλήκι, μην με σκανδαλίζεις.

καμια παντοφλα δεν υπήρχε να του πετάξεις να μην λεει πιπες δυο χρόνια για σιλικόνες ;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:33
Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:28 Αναφερόταν σε ένα σενάριο που υπάρχει λέει ηλεκτρικό τόξο σε συνδυασμό με τα έλαια, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ. Φαντάζομαι ότι όντως υπάρχει το σενάριο αυτό, αλλά πολύ το ζαλίζετε , στην Ελλάδα είμαστε, πιο πιθανό είναι το σενάριο να είχαν μπάσει γύφτο με φιαλες ξερω ‘ γώ.
καλα τα γκαζάκια δεν τα σχολιαζω, επιπεδο ψεκιας σιλικόνης, ας κανω δεν το διαβασα για να κοροδεψω λιγο ακομα το σιχαμερο σκουλήκι, μην με σκανδαλίζεις.

καμια παντοφλα δεν υπήρχε να του πετάξεις να μην λεει πιπες δυο χρόνια για σιλικόνες ;
Καλά κορόιδευε ! Θα δεις ότι στο τέλος είχαν στο μπαρ γκαζάκια και θα με θυμηθείς.

Ή κάνα ντάτσουν με φιάλες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”