!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Gillete ή BIC ?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
GreekGuy
Phorum.gr user: greekguy

Re: Gillete ή BIC ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GreekGuy »

Wilkinson. Γιατί έτσι. Gillete είναι καλά τα proglide μόνο αλλά ακριβά (15€) και Big είναι καλά για ξύρισμα, όχι κόντρα όμως.
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Από bic ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα μιας χρήσης. Έκοβαν καλά, δεν μπούκωναν καθόλου και η λεπίδα δεν ήταν άχρηστη στο μισό ξύρισμα. Στο στρατό είχε τύχει να χρησιμοποιήσω το ίδιο ακόμα και εβδομάδα με ακόνισμα.

Από Gillette ήμουν επίσης ευχαριστημένος από τη Mach 3 αν και μπούκωνε εύκολα. Τα μιας χρήσης τους όμως είναι τελείως σκουπίδια, η λεπίδα χαλούσε και με έκοβε πριν τελειώσω το ξύρισμα.

Τώρα δεν ξυρίζομαι οπότε δεν ξέρω τι παίζει :P
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Πλέον χρησιμοποιώ bic 5 λεπίδων. Ειμαι αρκετα ικανοποιημένος
Άβαταρ μέλους
GreekGuy

Space_Passenger έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:54 Πλέον χρησιμοποιώ bic 5 λεπίδων. Ειμαι αρκετα ικανοποιημένος
Άμα ο αφρός/ζελ ξυρίσματος είναι καλός τότε και τα Bic προσφέρουν ένα αξιοπρεπές ξύρισμα αλλά συγκριτικά με τα Wilkinson με ίδιο αριθμό λεπίδων, είναι αρκετά κατώτερα. Έκανα το εξής, μία φορά ξυρίστηκα ο μισός με ξυραφάκι 2 λεπίδων Bic λαι ο μισός με ξυραφάκι Wilkinson, πάλι 2 λεπίδων, κόντρα ξύρισμα. Με το Bic κόπηκα στο σημείο που ξυρίστηκα κόντρα. :102:
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

GreekGuy έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:57 Άμα ο αφρός/ζελ ξυρίσματος είναι καλός τότε και τα Bic προσφέρουν ένα αξιοπρεπές ξύρισμα αλλά συγκριτικά με τα Wilkinson με ίδιο αριθμό λεπίδων, είναι αρκετά κατώτερα. Έκανα το εξής, μία φορά ξυρίστηκα ο μισός με ξυραφάκι 2 λεπίδων Bic λαι ο μισός με ξυραφάκι Wilkinson, πάλι 2 λεπίδων, κόντρα ξύρισμα. Με το Bic κόπηκα στο σημείο που ξυρίστηκα κόντρα. :102:
δεν εχω ποτε ξυριστει με wilkinson δεν εχω αποψη. Ξυριζομαι και στην κοντρα με τα bic. Δεν εχω παραπονο. Βαζω πλεον κρεμα νιβεα με πινελο.
Άβαταρ μέλους
GreekGuy

Space_Passenger έγραψε: 26 Δεκ 2022, 16:10
GreekGuy έγραψε: 26 Δεκ 2022, 15:57 Άμα ο αφρός/ζελ ξυρίσματος είναι καλός τότε και τα Bic προσφέρουν ένα αξιοπρεπές ξύρισμα αλλά συγκριτικά με τα Wilkinson με ίδιο αριθμό λεπίδων, είναι αρκετά κατώτερα. Έκανα το εξής, μία φορά ξυρίστηκα ο μισός με ξυραφάκι 2 λεπίδων Bic λαι ο μισός με ξυραφάκι Wilkinson, πάλι 2 λεπίδων, κόντρα ξύρισμα. Με το Bic κόπηκα στο σημείο που ξυρίστηκα κόντρα. :102:
δεν εχω ποτε ξυριστει με wilkinson δεν εχω αποψη. Ξυριζομαι και στην κοντρα με τα bic. Δεν εχω παραπονο. Βαζω πλεον κρεμα νιβεα με πινελο.

Εγώ ξυρίζομαι κόντα ίσια και κόντρα πλαγίως, ίσως για αυτό.. την αφήνεις πολύ ώρα την κρέμα να απορροφηθεί από την επιδερμίδα ή αμέσως με το που πασαλειφτείς αρχίζεις το ξύρισμα;
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

GreekGuy έγραψε: 26 Δεκ 2022, 16:11 Εγώ ξυρίζομαι κόντα ίσια και κόντρα πλαγίως, ίσως για αυτό.. την αφήνεις πολύ ώρα την κρέμα να απορροφηθεί από την επιδερμίδα ή αμέσως με το που πασαλειφτείς αρχίζεις το ξύρισμα;
Περιμενω λιγο - κανα λεπτο οχι παραπανω γιατι στεγνωνει απο ενα σημειο και μετα. Δεν βαζω presave παντως. Απλα βρεχομαι με ζεστο νερο πριν βαλω κρεμα .
Άβαταρ μέλους
GreekGuy

Τι να πω, εγώ συνήθως πλένομαι απλά με νερό θερμοκρασίας δωματίου και ξυρίζομαι, μπορεί να φταίει και αυτό και με ζεστό νερό να τα παίρνει καλύτερα το ξυραφάκι..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”