Δεν φθάνουν πια.Δεν βγαίνουν τα νούμερα.Θα περιμένουμε όμως και θα δούμε.Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:15 Συνασπισμος κομματων κεντρο αριστερας. Πολυ μπλα μπλα αλλα απο ουσια τιποτε Πατ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν ξεφύγει.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Έχουν ξεφύγει.
- Οργισμένος
το πουλακι πεταξε. Αλλη μια χαμενη ευκαιρια.πατησιωτης έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:22Δεν φθάνουν πια.Δεν βγαίνουν τα νούμερα.Θα περιμένουμε όμως και θα δούμε.Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:15 Συνασπισμος κομματων κεντρο αριστερας. Πολυ μπλα μπλα αλλα απο ουσια τιποτε Πατ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πολυ φοβαμαι οτι κινδυνευει η ζωη καποιου εκ των Καραμανλη,Τριαντοπουλου,Αγοραστου,Μητσοτακη,Βινη,Τερεζακη.
Εχει ξεφυγει η κατασταση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ας φρόντιζαν οι προηγούμενοι από αυτούς να κάνουν όταν έπρεπε αντίποινα.Δεν το έκαναν οπότε όποιος μπαίνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ πρέπει να ξέρει ότι αναλαμβάνει και κάποιους κινδύνους.SeaHawk έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:39 Πολυ φοβαμαι οτι κινδυνευει η ζωη καποιου εκ των Καραμανλη,Τριαντοπουλου,Αγοραστου,Μητσοτακη,Βινη,Τερεζακη.
Δεν αντιλαμβάνεσαι καν πως αντιφάσκεις; Σε ξαναρωτάω ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι στελέχη του δημοσίου; Ποιοι;Golden Age έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:12Αυτοί, εξαιτίας των οποίων κάηκε ο κόσμος με τους χειρισμούς τους.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:24Ποιοι είναι αυτοί;Golden Age έγραψε: 16 Φεβ 2025, 14:45
Το μόνο πολιτικό που έχει γίνει, είναι ότι οι πολιτικάντηδες της Νουδούλας χτύπησαν φιλικά το χέρι στην πλάτη στα θύματα, για να βγάλουν τελικά μέσω της χειραγωγούμενης δικαιοσύνης λάδι τους κρατικούς δολοφόνους. Πέραν αυτού, τίποτε άλλο πολιτικό δεν έχει γίνει.
Δεν υπήρξε πολιτική εκμετάλλευση. Οι καταγγελίες για την κακοδιαχείρηση δεν είναι πολιτική εκμετάλλευση.
ΥΓ: Σκέψου στα γρήγορα ένα (ένα όχι παραπάνω) όνομα απο τον σύλλογο θυμάτων - συγγενών στο Μάτι. Στα γρήγορα, χωρίς να ψάξεις στο google. Αυτό το τελευταίο δεν το αναφέρω για την πολιτική εκμετάλλευση, αλλά για την προώθηση που έχει η υπόθεση.
Άστο μην προσπαθείς. Μιλάς για σπέκουλα και εκμετάλλευση και στο επόμενο ποστ κάνεις το ίδιο. Πολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. και το θράσος είναι ότι στο ΜΑΤΙ ήταν πυρκαγιά που δεν ευθύνεται κανένας κρατικός λειτουργός παρά μόνο ένας ανεύθυνος πολίτης. Δεν τον τοποθέτησε το κράτος αυτόν τον πολίτη στη θέση εκείνη να βάλει φωτιά. Συν ότι είχαμε αυθαίρετη και εγκληματικά ανεύθυνη δόμηση. Τρώγανε χρόνια πριν οι κυβερνήσεις και αφήσανε στη χειρότερη οικονομική φάση της Ελλάδας με διαλυμένες όλες τις υπηρεσίες και με πόλεμο από τους Ευρωπαίους με σιγοντάρισμα εσάς (Τα ίδια με την κατοχή δηλαδή, τα έχουμε ξαναπεί) που πουλούσατε την χώρα για τα συμφέροντα των ξένων, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Ο λόγος σου πολιτικά είναι φαιδρός
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Σιγά μην γίνω και ο μπατμαν. Απλώς μπορώ να δω τον εαυτό μου στους συγγενείς των θυμάτων και να καταλάβω τι περνάνε.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 11:03Το μικρό και τριανταφυλλένιο μαμόθρεφτο, την είδε εκδικητής.Polaris3 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:39Μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα : Να πάρουμε συγγενείς των νδ μποτ, να πετάξουμε τα κόκαλα τους σε χωματερές και μετά να περιμένουμε για την αντίδραση σας. Θα είναι ανάλογη με εκείνη των συγγενών ή θα εξακολουθεί να φυλάει τα τριχωτά ποδαράκια του Κούλη και της κυβέρνησης ?Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:12 Ο ένας μιλάει για εκτελέσεις και τον χειροκροτούν.
Ο αλλος (δάσκαλος κιόλας του δημοσίου) ουρλιάζει με στημένη αγανάκτηση σαν υστερικός και λέει "να πάρουν το νόμο στα χέρια τους".
Καθοδηγούμενες καταστάσεις. Μοναδική επιδίωξη, το χάος.
https://twitter.com/MsLouellaDeVil/stat ... 6KUcg&s=19
Τροφή για σκέψη![]()
Ανθρωπιά και ενσυναίσθηση λέγεται, κάτι που οι νεοδημοκράτες έχετε χάσει εξαιτίας της τυφλής πίστης σας στο ΚΟΜΜΑ και τον Κουλη.
Να δω τι θα λέγατε και κάνατε αν κάποιος συγγενείς σας ήταν στο τρένο. Μετατροπή νεοδημοκράτη σε μπολσεβίκο που ζητάει κρέμασμα της πολιτικής εξουσίας που ήταν υπεύθυνη για τη δολοφονία.
Είσαι σε παραλήρημα ,χωρίς προφανή αιτία μου επιτίθεσαι ,ενώ δεν έχω πει τίποτα για σένα . Γω θετικά εκφραζόμουν για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:07Σι γου τόμόροου.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:56Μας απειλείτε;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:47
Άσ΄τους, αν θέλουν παιχνιδάκια σύμφωνα με τη δική τους μάχιμηδιαδικασία, θα τα έχουν.
Θα τα πούμε από αύριο με όλον αυτόν τον συστημικό πχορουμικώς -και όχι μόνον- ανεπίστρεπτο πλέον συστημικό εσμό.![]()
Τι είστε; Ουδέν είστε ,κομματόσκυλα είστε.
Λυπάμαι ,πολύ λυπάμαι για την πάρτη σας.
Και οφείλω μια συγγνώμη στον αυθεντικό Ζαχαρία, που αφελώς συνέδεσα μαζί σου.
Οκ, λεφτεροπαπάρα; Προσοχή στο κορσάιρ και στα πρησμένα μπρατσάκια σου.
Μία ακόμη πορδοφόρα εκδοχή, του συναφιού σου είσαι που ατυχώς παρεξήγησα και υπεράσπισα.
Ένα ακόμη συναισθηματικό λάθος μου.
Παίξε με τα μαδουροχύμένα συστημιικά τσιουάουα και τις αγέλες τους που δονούν το πραγματικό είδος σου και απειλούν με περαιτέρω εξ αποστάσεως πορδίτσες και άσε τις παπαριές για τις γάτες. Καμμία σχέση.
Τι σκατά ρε πάθατε ,τι σας ποτίζουν;
Τι στο διάολο έχεις πάθει και επιτίθεσαι σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
Νεοδημοκράτης και εσύ ?Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:39Μας λες οτι όλα τα θύματα στα Τέμπη ήταν της αντιπολίτευσης?Polaris3 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:39Μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα : Να πάρουμε συγγενείς των νδ μποτ, να πετάξουμε τα κόκαλα τους σε χωματερές και μετά να περιμένουμε για την αντίδραση σας. Θα είναι ανάλογη με εκείνη των συγγενών ή θα εξακολουθεί να φυλάει τα τριχωτά ποδαράκια του Κούλη και της κυβέρνησης ?Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:12 Ο ένας μιλάει για εκτελέσεις και τον χειροκροτούν.
Ο αλλος (δάσκαλος κιόλας του δημοσίου) ουρλιάζει με στημένη αγανάκτηση σαν υστερικός και λέει "να πάρουν το νόμο στα χέρια τους".
Καθοδηγούμενες καταστάσεις. Μοναδική επιδίωξη, το χάος.
https://twitter.com/MsLouellaDeVil/stat ... 6KUcg&s=19
Τροφή για σκέψη![]()
Τροφή για σκέψη για το μέγεθος της μαλακίας σου.
.
Γράφω ότι όσοι νεοδημοκράτες σκούζουν πως ''κάνουν κακό στη χώρα οι συγγενείς που μεταφέρουν το έγκλημα στο Ευρωκοινοβούλιο'', μάλλον δεν θα έλεγαν το ίδιο αν κάποιος συγγενείς τους ήταν στο τρένο.
Κρατική δολοφονία και αποδεικνύεται καθημερινά από τα στοιχεία των δικηγόρων και γενικά όσων ειδικών είναι στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων.
Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:51
Είσαι σε παραλήρημα ,χωρίς προφανή αιτία μου επιτίθεσαι ,ενώ δεν έχω πει τίποτα για σένα . Γω θετικά εκφραζόμουν για σένα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ε όχι και όλο τον κόζμο.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:51Είσαι σε παραλήρημα ,χωρίς προφανή αιτία μου επιτίθεσαι ,ενώ δεν έχω πει τίποτα για σένα . Γω θετικά εκφραζόμουν για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:07Σι γου τόμόροου.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:56
Μας απειλείτε;
Τι είστε; Ουδέν είστε ,κομματόσκυλα είστε.
Λυπάμαι ,πολύ λυπάμαι για την πάρτη σας.
Και οφείλω μια συγγνώμη στον αυθεντικό Ζαχαρία, που αφελώς συνέδεσα μαζί σου.
Οκ, λεφτεροπαπάρα; Προσοχή στο κορσάιρ και στα πρησμένα μπρατσάκια σου.
Μία ακόμη πορδοφόρα εκδοχή, του συναφιού σου είσαι που ατυχώς παρεξήγησα και υπεράσπισα.
Ένα ακόμη συναισθηματικό λάθος μου.
Παίξε με τα μαδουροχύμένα συστημιικά τσιουάουα και τις αγέλες τους που δονούν το πραγματικό είδος σου και απειλούν με περαιτέρω εξ αποστάσεως πορδίτσες και άσε τις παπαριές για τις γάτες. Καμμία σχέση.
Στο μπαζοχυμένο και αφανές σε όλον τον κόζμο κατινοειδές συνάφι σου, που θεωρούσε μέχρι χθες πχορουμικη κανονικότητα
Έτσι για πλάκα.
Την επίθεση πού την είδες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ είμαι με τον Στυξ, το λέω ανοιχτά. Δεν πιστεύω ότι είναι κακός εκπαιδευτικός. Λίγο αριστερή προπαγάνδα μπορεί να τους περνάει, αλλά δεν πειράζει, του το συγχωρούμε, γιατί μαθαίνει στα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.
Και είμαι και με τη ΓΑΛΗ που τσακώνονται μεταξύ τους. Παράξενη η ζωή.
η φαση για μια ακομα μερα....
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εντάξει γράψε κι εσύ ,τζάμπα είναι..sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:00 Εγώ είμαι με τον Στυξ, το λέω ανοιχτά. Δεν πιστεύω ότι είναι κακός εκπαιδευτικός. Λίγο αριστερή προπαγάνδα μπορεί να τους περνάει, αλλά δεν πειράζει, του το συγχωρούμε, γιατί μαθαίνει στα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.
Όσα έγραψα τα πιστεύω. Το τελευταίο το βρίσκω σημαντικότερο από τα κομματικά. Σόρρυ, αν παρ' όλ' αυτά σε στενοχώρησα.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:02Εντάξει γράψε κι εσύ ,τζάμπα είναι.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:00 Εγώ είμαι με τον Στυξ, το λέω ανοιχτά. Δεν πιστεύω ότι είναι κακός εκπαιδευτικός. Λίγο αριστερή προπαγάνδα μπορεί να τους περνάει, αλλά δεν πειράζει, του το συγχωρούμε, γιατί μαθαίνει στα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 72 Απαντήσεις