SeaHawk έγραψε: 14 Φεβ 2025, 11:17
Αν η καυσιμη υλη ηταν τελικα στην επιβατικη ποιο θα ειναι το αφηγημα;
Τι συγκαλυπτε η κυβερνηση;Ποιον προστατευε;
Μα και βεβαια οτι πηγαινε για βοηθεια προς την Κακη Ουκρανια. Ετσι και ξεκινησε.
Μετα το πηγανε οτι δηθεν εγινε συγκαλυψη για λογους λαθρεμποριας κτλ.
Ολη η προπαγανδα εγινε υπερ καλης ρωσιας και για να καλυφθουν οι εγκληματικες αμελειες ΟΣΕ.
Φυσικα τιποτα απο αυτα δεν ελαφρυνει την εγκληματικη ανικανοτητα της κυβερνησης στο θεμα .
Αλλα αυτο τωρα γυρναει μπουμερανγκ στους βρωμοψεκασμενους διοτι αποδειχθηκε περιτρανα οτι δεν υπηρχε κανενα φορτιο κατι που βεβαια ΚΑΚΩΣ ελαφρυνει επικοινωνιακα τη θεση της κυβερνησης.
λερα δυσωδια κ απο οπου κι αν το πιασεις...
Στην έκθεση των διορισμένων πραγματογνώμων μιλάνε ότι δεν διακρίνεται ενώ δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν την γνησιότητα.
Χθες στην εκπομπή Αντιθέσεις βλέπουμε πώς μοιάζει να είναι αλλοιωμένο.
Έχω αλλά πρέπει πρώτα να βρω τον κατάλληλο και δηλωμένο απολογητή της κυβέρνησης για να ρωτήσω, τι; έτσι;
Ρωτα εσυ και βλεπουμε
Όχι. Πρέπει να δηλώσει ο άλλος, όχι μ@λακίες, είναι ή δεν είναι απολογητής νδ ?
Διότι και έναν άλλον Otto Weiningerείχαμε ρωτήσει και μετά μας έκανε τον γκαραγκιοζάκο.
Έχω αλλά πρέπει πρώτα να βρω τον κατάλληλο και δηλωμένο απολογητή της κυβέρνησης για να ρωτήσω, τι; έτσι;
Ρωτα εσυ και βλεπουμε
Διότι και έναν άλλον Otto Weiningerείχαμε ρωτήσει και μετά μας έκανε τον γκαραγκιοζάκο.
Εν τω μεταξύ μια χαρά απαντήσεις είχες λάβει τότε και απλά σε είχε πιάσει παραλήρημα.
Όποιος θέλει ας μπει να διαβάσει το νήμα, τι ρωτάς, τι σου απαντάμε και τι λες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
SeaHawk έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:08
Προφανως δεν θελεις απαντηση στο ερωτημα σου
Παμε παρακατω
Προφανέστατα φοβάσαι να δηλωθείς. Μπορεί να είσαι και πασόκος
Θες να βαφτισεις καποιον οικοιοθελως απολογητη της κυβερνησης για να του κανεις ερωτηση
Μιλαμε για κολλημα
Καποιοι απο εμας που θελεις να μας βαφτισεις εχουμε κανει κριτικη στην κυβερνηση για την σταση της στο θεμα των Τεμπων
Παρολα αυτα μπορεις να κανεις το ερωτημα σου,μην δισταζεις
Εν τω μεταξύ μια χαρά απαντήσεις είχες λάβει τότε και απλά σε είχε πιάσει παραλήρημα.
Η απάντηση ήταν ότι ναι μεν κάνουμε γενναίες μεταρρυθμίσεις αλλά υπάρχουν αυτά τα γ@μημένα παραθυράκια...
Ου ρε πασοκατζή
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
SeaHawk έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:08
Προφανως δεν θελεις απαντηση στο ερωτημα σου
Παμε παρακατω
Προφανέστατα φοβάσαι να δηλωθείς. Μπορεί να είσαι και πασόκος
Θες να βαφτισεις καποιον οικοιοθελως απολογητη της κυβερνησης για να του κανεις ερωτηση
Μιλαμε για κολλημα
Καποιοι απο εμας που θελεις να μας βαφτισεις εχουμε κανει κριτικη στην κυβερνηση για την σταση της στο θεμα των Τεμπων
Παρολα αυτα μπορεις να κανεις το ερωτημα σου,μην δισταζεις
Δε θέλω να βαφτίσω κανένα οτιδήποτε.
Ένα γενναίο να δηλώσει ότι είμαι αυτό, επειδή το "αυτό" κάνει αυτά τα καλά για την πατρίδα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Η απάντηση ήταν ότι ναι μεν κάνουμε γενναίες μεταρρυθμίσεις αλλά υπάρχουν αυτά τα γ@μημένα παραθυράκια...
Ου ρε πασοκατζή
νερό να πίνεις
Let them make the first mistake. We make the last move.