Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:34
Εν τω μεταξύ οι ίδιοι που τις κατηγορούν ,ακολουθούν τις σελίδες σαν σκυλάκια με τη γλώσσα έξω μπας και δουν λίγο βυζί,κώλο καμιά καβλιάρικη έκφραση να τον κάνουν λάστιχο
Ζηλευεις πηζεις και φαινεται.Και ο ανδρας σου σε αυτους ανηκει
Δε θα μου άρεσε η ιδέα να δειξω τα βυζιά μου στο χ,ψ λιγούρι για να μου δώσει 50€. Θα τα έδειχνα σε κάποιον αν ήθελα να τον καβλώσω γιατί θα γούσταρα να τον καβλώσω. Ο άντρας μου δεν ασχολείται με τα σόσιαλ, τα θεωρεί χάσιμο χρόνου. Αν θέλει να χαζέψει βυζιά και κώλους έχει δεκάδες γύρω του.
Επίσης του δείχνω τα δικά μου βυζιά για να τον καβλώνω γιατί μ αρέσει να τον έχω καβλωμένο. Και το κάνω και τζάμπα.
Εν τω μεταξύ οι ίδιοι που τις κατηγορούν ,ακολουθούν τις σελίδες σαν σκυλάκια με τη γλώσσα έξω μπας και δουν λίγο βυζί,κώλο καμιά καβλιάρικη έκφραση να τον κάνουν λάστιχο
Ο άντρας της έχει και πραγματική γυναίκα. Δεν είναι συστημικός εραστής της παλάμης του.
Αυτο το κολλημα των Ελεεινηδων που θεωρουν οτι αν καποιος εχει μουναρα διπλα του δεν αυνανιζεται ή δεν ξενοπηδαει ειναι αντικειμενο ψυχιατρικης
Είναι λίγο παράδοξο, αν σκεφτείς ότι λίγο παραδίπλα υπάρχουν τσοντοκάναλα εντός των οποίων γίνεται χαμός.
Επομένως θεωρητικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να δούνε μόνο λίγο βυζί, ενώ μπορούν να δούνε πολύ.
Τι να σου πω, εσείς κατέχετε την ανδρική σκέψη, εσείς ξέρετε γιατί δίνετε τα λεφτά σας να δείτε λιγο πρόθυμο γυμνό.
Δε θα μου άρεσε η ιδέα να δειξω τα βυζιά μου στο χ,ψ λιγούρι για να μου δώσει 50€. Θα τα έδειχνα σε κάποιον αν ήθελα να τον καβλώσω γιατί θα γούσταρα να τον καβλώσω. Ο άντρας μου δεν ασχολείται με τα σόσιαλ, τα θεωρεί χάσιμο χρόνου. Αν θέλει να χαζέψει βυζιά και κώλους έχει δεκάδες γύρω του.
Επίσης του δείχνω τα δικά μου βυζιά για να τον καβλώνω γιατί μ αρέσει να τον έχω καβλωμένο. Και το κάνω και τζάμπα.
Είναι λίγο παράδοξο, αν σκεφτείς ότι λίγο παραδίπλα υπάρχουν τσοντοκάναλα εντός των οποίων γίνεται χαμός.
Επομένως θεωρητικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να δούνε μόνο λίγο βυζί, ενώ μπορούν να δούνε πολύ.
Τι να σου πω, εσείς κατέχετε την ανδρική σκέψη, εσείς ξέρετε γιατί δίνετε τα λεφτά σας να δείτε λιγο πρόθυμο γυμνό.
Εγώ εντυπωσιάζομαι με την ανθρώπινη σκέψη γενικά. Οχι μόνο με την ανδρική.
Ο άντρας της έχει και πραγματική γυναίκα. Δεν είναι συστημικός εραστής της παλάμης του.
Αυτο το κολλημα των Ελεεινηδων που θεωρουν οτι αν καποιος εχει μουναρα διπλα του δεν αυνανιζεται ή δεν ξενοπηδαει ειναι αντικειμενο ψυχιατρικης
1ον δεν είμαι μουνάρα. Βασικά είμαι αλλά στο xl. Καλά άντε στο xxl.
2ον δεν είπα ότι δεν αυνανίζεται. Προφανώς. Του στέλνω και εγώ λινκ από διάφορα τσοντάκια ερασιτεχνικά που γουστάρω. Όπως και εγώ αυνανίζομαι άλλωστε. Και φροντίζω να του το λέω εννοείται. Όπου και να είναι.
3ον το ξενοπήδημα είναι κάτι μη προβλέψιμο.
Κλείνει και το μάτι στο τέλος η μετριότητα που μου κανε λογαριασμό στα σοσιαλ για ξεπεράσει το κόμπλεξ κατωτεροτητας και την ανασφάλεια που έχει στο DNA της ,όντας γυναίκα.
1ον δεν είμαι μουνάρα. Βασικά είμαι αλλά στο xl. Καλά άντε στο xxl. 2ον δεν είπα ότι δεν αυνανίζεται. Προφανώς. Του στέλνω και εγώ λινκ από διάφορα τσοντάκια ερασιτεχνικά που γουστάρω. Όπως και εγώ αυνανίζομαι άλλωστε. Και φροντίζω να του το λέω εννοείται. Όπου και να είναι.
1ον δεν είμαι μουνάρα. Βασικά είμαι αλλά στο xl. Καλά άντε στο xxl. 2ον δεν είπα ότι δεν αυνανίζεται. Προφανώς. Του στέλνω και εγώ λινκ από διάφορα τσοντάκια ερασιτεχνικά που γουστάρω. Όπως και εγώ αυνανίζομαι άλλωστε. Και φροντίζω να του το λέω εννοείται. Όπου και να είναι.
συμφωνειτε με τας διαπιστωσεις του συμπχορουμιτου ;
Προφανώς νιώθουν όμορφα με την εμφανισή τους και έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό το δείχνουν. Αν καταλαβαίνω καλά είναι λιγαριασμοί για όνλο φανς πάνε οι λιγουρηδες και πληρώνουν την αυτοπεποίθηση, τσιμπάνε τα φράγκα οι τύπισσες από τα λιγούρια αφού βλέπουν ότι πουλάει η εικόνα τους και συνεχίζεται ο κύκλος. Νομίζω καταλαβαίνω σας προβληματίζει που πάνε τα λιγούρια και πληρώνουν για να δείξει η άλλη λίγο κώλο παραπάνω. Αλλά έτσι λειτουργεί η πατριαρχία, έτσι λειτουργούσε πάντα.
Οι λιγούρηδες είναι λιγούρηδες ναι αλλά οι ονλυφανυτζιδες είναι θύματα της πατριαρχίας που νιώθουν απλώς ωραία με το σώμα τους.
Ο μπομπος συνεχίζει το παραλήρημα μαλακίας
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Ρε λιγούρη αυτό το στυλ καμακιού που προσπαθείς να κάνεις απελπισμένα απέναντι στη Naida είναι απαρχαιωμένο και κρίντζυ, φυσικό να πηγαίνεις από χυλόπιτα σε χυλόπιτα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars