Να μην σχολίαζες τότε.Κακεντρεχή τύπε.Aitwlos έγραψε: 14 Δεκ 2024, 15:09Εισαι. Αλλά ας μην μολύνουμε το συγκεκριμένο νημαΣτύξ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:56 Γω γενικά δεν ξεσπάω, δεν έκλαψα ούτε για τη μάνα μου που έχασα πέρυσι. Δεν ξέρω αν είμαι άφιλος ή τα κρατάω μέσα μου και θα βγουν όλα κάποια στιγμή. Μπορεί και να είμαι ιδιάζουσα ψυχοπαθολογική περίπτωση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιο πατερα
Re: Αντιο πατερα
"Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν"
Ως χριστιανός ( και κομμουνιστής) αυτό δηλώνω.Βαράτε όσο θέλετε.
Συλλυπητήρια Πάνο. Να είστε γεροί, να θυμάστε τον άνθρωπό σας.
Κι όταν ο πόνος απαλύνει λιγάκι με το πέρασμα του χρόνου, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπήρξατε τυχεροί που είχατε αυτό το δυνατό δέσιμο σαν οικογένεια, κι ας πονάει παραπάνω τώρα.
Κι όταν ο πόνος απαλύνει λιγάκι με το πέρασμα του χρόνου, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπήρξατε τυχεροί που είχατε αυτό το δυνατό δέσιμο σαν οικογένεια, κι ας πονάει παραπάνω τώρα.
- taxalata xalasa
Στύξ έγραψε: 14 Δεκ 2024, 15:45 "Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν"
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Αντέχω...taxalata xalasa έγραψε: 14 Δεκ 2024, 18:12Στύξ έγραψε: 14 Δεκ 2024, 15:45 "Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν"
Ως χριστιανός ( και κομμουνιστής) αυτό δηλώνω.Βαράτε όσο θέλετε.![]()
![]()
![]()
- taxalata xalasa
Στύξ έγραψε: 14 Δεκ 2024, 18:16Αντέχω...taxalata xalasa έγραψε: 14 Δεκ 2024, 18:12Στύξ έγραψε: 14 Δεκ 2024, 15:45 "Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν"
Ως χριστιανός ( και κομμουνιστής) αυτό δηλώνω.Βαράτε όσο θέλετε.![]()
![]()
![]()

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Αλληλούια!
Ευχαριστω ολους για τα καλα τους λογια. Η ζωη συνεχιζεται γιατι μονο μπροστα παμε, αλλα παντα θα τον εχω στην μνημη μου.
Και μια συμβουλη σε οσους εχουν ακομη μανα και πατερα, περαστε χρονο μαζι τους. Οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε αντιθετα με τον χρονο, και οταν το συνειδητοποιήσεις ειναι πια αργα.
Και μια συμβουλη σε οσους εχουν ακομη μανα και πατερα, περαστε χρονο μαζι τους. Οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε αντιθετα με τον χρονο, και οταν το συνειδητοποιήσεις ειναι πια αργα.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
συλληπητήρια & ζωη σε σας
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
stergiosbik
Τα συλλυπητηρια μου φιλε!
Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη του και να δινει δυναμη σε σας!
Ποτς δεν προκειται να δεχθεις την απωλεια.Απλα θα μαθεις να ζεις χωρις αυτον και καθημερινα,πιστεψε με,θα τον φερνεις στο μυαλο σου.
Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη του και να δινει δυναμη σε σας!
Ποτς δεν προκειται να δεχθεις την απωλεια.Απλα θα μαθεις να ζεις χωρις αυτον και καθημερινα,πιστεψε με,θα τον φερνεις στο μυαλο σου.
panos291 έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:22 Ευχαριστω ολους για τα καλα τους λογια. Η ζωη συνεχιζεται γιατι μονο μπροστα παμε, αλλα παντα θα τον εχω στην μνημη μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έτσι είναι φίλε (παίρνω το θάρρος να το γράψω , γιατί στον πόνο δεν υπάρχει αριστερά - δεξιά, ιδεολογίες) Πάνο.panos291 έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:22 Ευχαριστω ολους για τα καλα τους λογια. Η ζωη συνεχιζεται γιατι μονο μπροστα παμε, αλλα παντα θα τον εχω στην μνημη μου.
Το ίδιο είχα συμβουλέψει κι εγώ τους συμφορουμίτες, τότε με τη μάνα μου:
Να περνάτε χρόνο με τη μάνα/τον πατέρα σας, τώρα που είναι μεγάλοι γιατί δεν ξέρετε για πόσο ακόμα θα είναι μαζί σας...
Κουράγιο, η σκύλα η ζωή είναι ανελέητη και αδυσώπητη.
Το γέλιο και η χαρά θα ξαναχτυπήσουν αυτές τις θύρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 17 Απαντήσεις