!!! DEVELOPMENT MODE !!!

No κρανος, Νο βενζινη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: No κρανος, Νο βενζινη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εχει καταφερει να πετύχεις ποτε κανεναν αλλον οταν εισαι εξω με μηχανη; Σε φανάρι ομως, να κατσει ο ένας πίσω απο τον αλλον. Βγαλε καμια φωτο αν βρεις κανεναν αλλον μουρλό και το κάνετε. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

George_V έγραψε: 13 Δεκ 2024, 13:12
Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, προχωρά σύντομα στην εφαρμογή ενός επαναστατικού μέτρου στα πρατήρια καυσίμων της επικράτειας, απαγορεύοντας την πώληση βενζίνης σε αναβάτες μοτοσυκλετών που δεν φορούν κράνος, όπως προανήγγειλε η Πρόεδρος Βενζινοπώλων Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας στο Newsbomb.gr.
Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/16 ... ra-troxaia

Και φυσικα θα πηγαινουν ολοι με κρανος στο βενζιναδικο και μολις φουλαρουν θα το βγάζουν.
ναι, θα έχει ο βενζινοπώλης τον φίλο/γνωστό/πελάτηγιαχρόνια και θα του αρνηθεί
γενικά, αυτή η κυβέρνηση αρέσκεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού που ξέρουν ότι δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:32
nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:08
GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:05

Αγγλία έχει φοβερά μέρη για μηχανή, δες κάνα motovlog. :g030:
Ναι για να πας με 40 όμως.
Καλύτερα στο αυτοκίνητο να πίνεις και φραπέ.
Είναι μια γελοιότητα μηχανή με 40 σε ανοιχτό δρόμο ή σε ωραία στροφιλίκια.
Για μηχανή ωραίες είναι οι χώρες με ασαφές όριο ταχύτητας, όπως η Ελλάδα.
40-50 μίλια/ώρα, όχι 40 χιλιόμετρα/ώρα. Και Ελλάδα στις ωραίες διαδρομές πάνω κάτω με 70-80. Βασικα εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας με το ωραία διαδρομή.
ε 80 χλμ/ώρα τότε, ίσα ίσα να σε ενοχλεί ο αέρας.
Ωραία διαδρομή είναι να έχει ωραίες στροφές και να πας με 150-160 στα ανοιχτά και 80-90 στα κλειστά. Δε λέω να κάνει κάποιος το συγκεκριμένο, γιατί δεν επιτρέπεται κανονικά, λέω τι σε γεμίζει.
Αλλιως και αυτοκίνητο καλό είναι.
Βλέπω τους ευρωπέηδες που έρχονται με μηχανές 160 άλογα και τους περνάω με το αυτοκίνητο. Να γελάς είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 18 Δεκ 2024, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:36 εχει καταφερει να πετύχεις ποτε κανεναν αλλον οταν εισαι εξω με μηχανη; Σε φανάρι ομως, να κατσει ο ένας πίσω απο τον αλλον. Βγαλε καμια φωτο αν βρεις κανεναν αλλον μουρλό και το κάνετε. :lol:
Έχει πάρα πολλούς ρε αλλά οι περισσότεροι το κάνουν για χόμπι για αυτό και οι περισσότεροι βγαίνουν όταν εχει καλό καιρό. Εδώ δίπλα σε εμένα έχει και λέσχη με πάνω από 200 άτομα που κάνουν εκδρομές. Τώρα χειμώνα ξέρω κάνουν εδώ κοντά εκδρομές μια φορά τον μήνα, αλλά καλοκαίρι γυρνάνε όλη την Ευρώπη.

Ελλάδα η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί ως μέσω μεταφοράς, λογικο να τους βλέπεις παντού.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:38
nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:08

Ναι για να πας με 40 όμως.
Καλύτερα στο αυτοκίνητο να πίνεις και φραπέ.
Είναι μια γελοιότητα μηχανή με 40 σε ανοιχτό δρόμο ή σε ωραία στροφιλίκια.
Για μηχανή ωραίες είναι οι χώρες με ασαφές όριο ταχύτητας, όπως η Ελλάδα.
40-50 μίλια/ώρα, όχι 40 χιλιόμετρα/ώρα. Και Ελλάδα στις ωραίες διαδρομές πάνω κάτω με 70-80. Βασικα εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας με το ωραία διαδρομή.
Ωραία διαδρομή είναι να έχει ωραίες στροφές και να πας με 150-160 στα ανοιχτά και 80-90 στα κλειστά. Δε λέω να κάνει κάποιος το συγκεκριμένο, γιατί δεν επιτρέπεται κανονικά, λέω τι σε γεμίζει.
Βλέπω τους ευρωπέηδες που έρχονται με μηχανές 160 άλογα και τους περνάω με το αυτοκίνητο. Να γελάς είναι.
Εξαρτάται τα γούστα σου ωρε. Εμένα μου αρέσει να βαράω 8ωρα πάνω σε οποιαδήποτε όχημα και να απολαμβάνω την διαδρομή, δεν μπορώ να είμαι με 150-160 και να παίρνω τις στροφές σαν τον Ρόσι ή τον Σουμάχερ.
Άβαταρ μέλους
enaon

GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:40
enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:36 εχει καταφερει να πετύχεις ποτε κανεναν αλλον οταν εισαι εξω με μηχανη; Σε φανάρι ομως, να κατσει ο ένας πίσω απο τον αλλον. Βγαλε καμια φωτο αν βρεις κανεναν αλλον μουρλό και το κάνετε. :lol:
Έχει πάρα πολλούς ρε αλλά οι περισσότεροι το κάνουν για χόμπι για αυτό και οι περισσότεροι βγαίνουν όταν εχει καλό καιρό. Εδώ δίπλα σε εμένα έχει και λέσχη με πάνω από 200 άτομα που κάνουν εκδρομές. Τώρα χειμώνα ξέρω κάνουν εδώ κοντά εκδρομές μια φορά τον μήνα, αλλά καλοκαίρι γυρνάνε όλη την Ευρώπη.

Ελλάδα η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί ως μέσω μεταφοράς, λογικο να τους βλέπεις παντού.
εχω ζησει μερικά χρόνια εκει, δεν ειναι χομπι ακριβως αυτο που κανουν νομιζω, δεν νομιζω να ειναι και ακριβως λεσχη μηχανόβιων αυτο που λες, καλυμμένες λεσχες μαζοχιστών ειναι αυτα, να προσέχεις. :011:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:50
nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:38

Εξαρτάται τα γούστα σου ωρε. Εμένα μου αρέσει να βαράω 8ωρα πάνω σε οποιαδήποτε όχημα και να απολαμβάνω την διαδρομή, δεν μπορώ να είμαι με 150-160 και να παίρνω τις στροφές σαν τον Ρόσι ή τον Σουμάχερ.
Σωστό και αυτό
Άβαταρ μέλους
GoBzi

enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:52

εχω ζησει μερικά χρόνια εκει, δεν ειναι χομπι ακριβως αυτο που κανουν νομιζω, δεν νομιζω να ειναι και ακριβως λεσχη μηχανόβιων αυτο που λες, καλυμμένες λεσχες μαζοχιστών ειναι αυτα, να προσέχεις. :011:
Λες να είναι λέσχη swinger και να έχουν τις μηχανές ως βιτρίνα;
Άβαταρ μέλους
enaon

GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:55 Λες να είναι λέσχη swinger και να έχουν τις μηχανές ως βιτρίνα;
στανταρ, ποιος τρελος θα εβγαζε μηχανη εκει για "χομπι"; Δηλωση συμμόρφωσης ειναι, αντέχω τα παντα κλπ. Αν ερθει κανεις τωρα που σε ειδαν να σου πιασει κουβεντα, πες παιδια ειμαι Ελληνας, δεν ξερω απο αυτα, παρεξήγηση.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:55
enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:52

Λες να είναι λέσχη swinger και να έχουν τις μηχανές ως βιτρίνα;
Μάλλον εννοεί ότι προκαλούν ηθελημένη ταλαιπωρία.
Και δεν έχει πολύ άδικο
Άβαταρ μέλους
enaon

καλα τα ξερει και ο γκομπζι, αλλο που εχει μηχανακι, και σουβλακια ψαχναμε να βρουμε μια στις τόσες, νοσταλγία. Δεν νομιζω να εχει παει κανεις μηχανοβιος αγγλια και να του ελειψε η βολτα με μηχανη, κατι εχει ο τόπος εκει, την ξεχνάς.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Πατριώτες, όταν πεταγεστε κάπου για δύο λεπτά με το αυτοκίνητο, αυτό το αισχρό το μαύρο πράγμα το κουμπωνετε η έχετε την πατέντα του Καραμανλή για να μην κάνει μπιπ μπιπ το αυτοκίνητο;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

το κουμπώνουμε
Άβαταρ μέλους
enaon

nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 18:19 το κουμπώνουμε
μην του απαντας παιδί μου, δεν τον βλεπεις που ανεβάζει φώτο; και καλα εχει απορίες. Μετα θα ρωτήσει το βρακί μας αν το φοράμε ανάποδα, θα βαλει και φώτο.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

George_V έγραψε: 13 Δεκ 2024, 13:12
Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, προχωρά σύντομα στην εφαρμογή ενός επαναστατικού μέτρου στα πρατήρια καυσίμων της επικράτειας, απαγορεύοντας την πώληση βενζίνης σε αναβάτες μοτοσυκλετών που δεν φορούν κράνος, όπως προανήγγειλε η Πρόεδρος Βενζινοπώλων Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας στο Newsbomb.gr.
Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/16 ... ra-troxaia

Και φυσικα θα πηγαινουν ολοι με κρανος στο βενζιναδικο και μολις φουλαρουν θα το βγάζουν.
σωστο μετρο ... βασικα η απευθειας αφαιρεση διπλωματος για οσους δεν φορανε κρατος θα ηταν καλυτερο μετρο ... αν θελει καποιος να μεινει αναπηρος οι δικοι του δεν χρωστανε τιποτε να τον ξεσκατωνουν μια ζωη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”