!!! DEVELOPMENT MODE !!!
No κρανος, Νο βενζινη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: No κρανος, Νο βενζινη
εχει καταφερει να πετύχεις ποτε κανεναν αλλον οταν εισαι εξω με μηχανη; Σε φανάρι ομως, να κατσει ο ένας πίσω απο τον αλλον. Βγαλε καμια φωτο αν βρεις κανεναν αλλον μουρλό και το κάνετε. 
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι, θα έχει ο βενζινοπώλης τον φίλο/γνωστό/πελάτηγιαχρόνια και θα του αρνηθείGeorge_V έγραψε: 13 Δεκ 2024, 13:12Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/16 ... ra-troxaiaΗ κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, προχωρά σύντομα στην εφαρμογή ενός επαναστατικού μέτρου στα πρατήρια καυσίμων της επικράτειας, απαγορεύοντας την πώληση βενζίνης σε αναβάτες μοτοσυκλετών που δεν φορούν κράνος, όπως προανήγγειλε η Πρόεδρος Βενζινοπώλων Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας στο Newsbomb.gr.
Και φυσικα θα πηγαινουν ολοι με κρανος στο βενζιναδικο και μολις φουλαρουν θα το βγάζουν.
γενικά, αυτή η κυβέρνηση αρέσκεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού που ξέρουν ότι δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ε 80 χλμ/ώρα τότε, ίσα ίσα να σε ενοχλεί ο αέρας.GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:3240-50 μίλια/ώρα, όχι 40 χιλιόμετρα/ώρα. Και Ελλάδα στις ωραίες διαδρομές πάνω κάτω με 70-80. Βασικα εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας με το ωραία διαδρομή.nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:08Ναι για να πας με 40 όμως.
Καλύτερα στο αυτοκίνητο να πίνεις και φραπέ.
Είναι μια γελοιότητα μηχανή με 40 σε ανοιχτό δρόμο ή σε ωραία στροφιλίκια.
Για μηχανή ωραίες είναι οι χώρες με ασαφές όριο ταχύτητας, όπως η Ελλάδα.
Ωραία διαδρομή είναι να έχει ωραίες στροφές και να πας με 150-160 στα ανοιχτά και 80-90 στα κλειστά. Δε λέω να κάνει κάποιος το συγκεκριμένο, γιατί δεν επιτρέπεται κανονικά, λέω τι σε γεμίζει.
Αλλιως και αυτοκίνητο καλό είναι.
Βλέπω τους ευρωπέηδες που έρχονται με μηχανές 160 άλογα και τους περνάω με το αυτοκίνητο. Να γελάς είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 18 Δεκ 2024, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει πάρα πολλούς ρε αλλά οι περισσότεροι το κάνουν για χόμπι για αυτό και οι περισσότεροι βγαίνουν όταν εχει καλό καιρό. Εδώ δίπλα σε εμένα έχει και λέσχη με πάνω από 200 άτομα που κάνουν εκδρομές. Τώρα χειμώνα ξέρω κάνουν εδώ κοντά εκδρομές μια φορά τον μήνα, αλλά καλοκαίρι γυρνάνε όλη την Ευρώπη.enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:36 εχει καταφερει να πετύχεις ποτε κανεναν αλλον οταν εισαι εξω με μηχανη; Σε φανάρι ομως, να κατσει ο ένας πίσω απο τον αλλον. Βγαλε καμια φωτο αν βρεις κανεναν αλλον μουρλό και το κάνετε.![]()
Ελλάδα η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί ως μέσω μεταφοράς, λογικο να τους βλέπεις παντού.
Εξαρτάται τα γούστα σου ωρε. Εμένα μου αρέσει να βαράω 8ωρα πάνω σε οποιαδήποτε όχημα και να απολαμβάνω την διαδρομή, δεν μπορώ να είμαι με 150-160 και να παίρνω τις στροφές σαν τον Ρόσι ή τον Σουμάχερ.nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:38ε 80 χλμ/ώρα τότε, ίσα ίσα να σε ενοχλεί ο αέρας.GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:3240-50 μίλια/ώρα, όχι 40 χιλιόμετρα/ώρα. Και Ελλάδα στις ωραίες διαδρομές πάνω κάτω με 70-80. Βασικα εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας με το ωραία διαδρομή.nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:08
Ναι για να πας με 40 όμως.
Καλύτερα στο αυτοκίνητο να πίνεις και φραπέ.
Είναι μια γελοιότητα μηχανή με 40 σε ανοιχτό δρόμο ή σε ωραία στροφιλίκια.
Για μηχανή ωραίες είναι οι χώρες με ασαφές όριο ταχύτητας, όπως η Ελλάδα.
Ωραία διαδρομή είναι να έχει ωραίες στροφές και να πας με 150-160 στα ανοιχτά και 80-90 στα κλειστά. Δε λέω να κάνει κάποιος το συγκεκριμένο, γιατί δεν επιτρέπεται κανονικά, λέω τι σε γεμίζει.
Βλέπω τους ευρωπέηδες που έρχονται με μηχανές 160 άλογα και τους περνάω με το αυτοκίνητο. Να γελάς είναι.
εχω ζησει μερικά χρόνια εκει, δεν ειναι χομπι ακριβως αυτο που κανουν νομιζω, δεν νομιζω να ειναι και ακριβως λεσχη μηχανόβιων αυτο που λες, καλυμμένες λεσχες μαζοχιστών ειναι αυτα, να προσέχεις.GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:40Έχει πάρα πολλούς ρε αλλά οι περισσότεροι το κάνουν για χόμπι για αυτό και οι περισσότεροι βγαίνουν όταν εχει καλό καιρό. Εδώ δίπλα σε εμένα έχει και λέσχη με πάνω από 200 άτομα που κάνουν εκδρομές. Τώρα χειμώνα ξέρω κάνουν εδώ κοντά εκδρομές μια φορά τον μήνα, αλλά καλοκαίρι γυρνάνε όλη την Ευρώπη.enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:36 εχει καταφερει να πετύχεις ποτε κανεναν αλλον οταν εισαι εξω με μηχανη; Σε φανάρι ομως, να κατσει ο ένας πίσω απο τον αλλον. Βγαλε καμια φωτο αν βρεις κανεναν αλλον μουρλό και το κάνετε.![]()
Ελλάδα η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί ως μέσω μεταφοράς, λογικο να τους βλέπεις παντού.
Σωστό και αυτόGoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:50Εξαρτάται τα γούστα σου ωρε. Εμένα μου αρέσει να βαράω 8ωρα πάνω σε οποιαδήποτε όχημα και να απολαμβάνω την διαδρομή, δεν μπορώ να είμαι με 150-160 και να παίρνω τις στροφές σαν τον Ρόσι ή τον Σουμάχερ.nyxtovios έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:38ε 80 χλμ/ώρα τότε, ίσα ίσα να σε ενοχλεί ο αέρας.GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:32
40-50 μίλια/ώρα, όχι 40 χιλιόμετρα/ώρα. Και Ελλάδα στις ωραίες διαδρομές πάνω κάτω με 70-80. Βασικα εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας με το ωραία διαδρομή.
Λες να είναι λέσχη swinger και να έχουν τις μηχανές ως βιτρίνα;enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:52εχω ζησει μερικά χρόνια εκει, δεν ειναι χομπι ακριβως αυτο που κανουν νομιζω, δεν νομιζω να ειναι και ακριβως λεσχη μηχανόβιων αυτο που λες, καλυμμένες λεσχες μαζοχιστών ειναι αυτα, να προσέχεις.GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:40Έχει πάρα πολλούς ρε αλλά οι περισσότεροι το κάνουν για χόμπι για αυτό και οι περισσότεροι βγαίνουν όταν εχει καλό καιρό. Εδώ δίπλα σε εμένα έχει και λέσχη με πάνω από 200 άτομα που κάνουν εκδρομές. Τώρα χειμώνα ξέρω κάνουν εδώ κοντά εκδρομές μια φορά τον μήνα, αλλά καλοκαίρι γυρνάνε όλη την Ευρώπη.enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:36 εχει καταφερει να πετύχεις ποτε κανεναν αλλον οταν εισαι εξω με μηχανη; Σε φανάρι ομως, να κατσει ο ένας πίσω απο τον αλλον. Βγαλε καμια φωτο αν βρεις κανεναν αλλον μουρλό και το κάνετε.![]()
Ελλάδα η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί ως μέσω μεταφοράς, λογικο να τους βλέπεις παντού.![]()
στανταρ, ποιος τρελος θα εβγαζε μηχανη εκει για "χομπι"; Δηλωση συμμόρφωσης ειναι, αντέχω τα παντα κλπ. Αν ερθει κανεις τωρα που σε ειδαν να σου πιασει κουβεντα, πες παιδια ειμαι Ελληνας, δεν ξερω απο αυτα, παρεξήγηση.
Μάλλον εννοεί ότι προκαλούν ηθελημένη ταλαιπωρία.GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:55Λες να είναι λέσχη swinger και να έχουν τις μηχανές ως βιτρίνα;enaon έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:52εχω ζησει μερικά χρόνια εκει, δεν ειναι χομπι ακριβως αυτο που κανουν νομιζω, δεν νομιζω να ειναι και ακριβως λεσχη μηχανόβιων αυτο που λες, καλυμμένες λεσχες μαζοχιστών ειναι αυτα, να προσέχεις.GoBzi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:40
Έχει πάρα πολλούς ρε αλλά οι περισσότεροι το κάνουν για χόμπι για αυτό και οι περισσότεροι βγαίνουν όταν εχει καλό καιρό. Εδώ δίπλα σε εμένα έχει και λέσχη με πάνω από 200 άτομα που κάνουν εκδρομές. Τώρα χειμώνα ξέρω κάνουν εδώ κοντά εκδρομές μια φορά τον μήνα, αλλά καλοκαίρι γυρνάνε όλη την Ευρώπη.
Ελλάδα η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί ως μέσω μεταφοράς, λογικο να τους βλέπεις παντού.![]()
Και δεν έχει πολύ άδικο
καλα τα ξερει και ο γκομπζι, αλλο που εχει μηχανακι, και σουβλακια ψαχναμε να βρουμε μια στις τόσες, νοσταλγία. Δεν νομιζω να εχει παει κανεις μηχανοβιος αγγλια και να του ελειψε η βολτα με μηχανη, κατι εχει ο τόπος εκει, την ξεχνάς.
το κουμπώνουμε
μην του απαντας παιδί μου, δεν τον βλεπεις που ανεβάζει φώτο; και καλα εχει απορίες. Μετα θα ρωτήσει το βρακί μας αν το φοράμε ανάποδα, θα βαλει και φώτο.
σωστο μετρο ... βασικα η απευθειας αφαιρεση διπλωματος για οσους δεν φορανε κρατος θα ηταν καλυτερο μετρο ... αν θελει καποιος να μεινει αναπηρος οι δικοι του δεν χρωστανε τιποτε να τον ξεσκατωνουν μια ζωηGeorge_V έγραψε: 13 Δεκ 2024, 13:12Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/16 ... ra-troxaiaΗ κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, προχωρά σύντομα στην εφαρμογή ενός επαναστατικού μέτρου στα πρατήρια καυσίμων της επικράτειας, απαγορεύοντας την πώληση βενζίνης σε αναβάτες μοτοσυκλετών που δεν φορούν κράνος, όπως προανήγγειλε η Πρόεδρος Βενζινοπώλων Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας στο Newsbomb.gr.
Και φυσικα θα πηγαινουν ολοι με κρανος στο βενζιναδικο και μολις φουλαρουν θα το βγάζουν.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-