Ιδανικά σε αρχαίο κείμενο, LXX με την παράλληλη απόδοση του Βάμβα από το μασοριτικό για την ΠΔ, και το Ορθόδοξο κείμενο της ΚΔ.
Αν μπορούσα να τα έχω και σε ηλεκτρονική έκδοση ώστε να έχει και search, κάτι σαν το https://www.theword.net/ θα ήμουν υπερευτυχισμένος...
παίζει και να σας παρουσίαζα τακτικά reports για τις Βιβλικές προφητείες που 1% ενδέχεται να εκπληρώνονται γύρω από το καταφύγιό μας
.
Σιγά μη μας κάνετε και Κατηχητικό μες το Μπούνκερ.....
Ασε που πιθανόν να γίνει αφτό που παίχθηκε με τη Πανούκλα του Μεσαίωνα και να δείς τους αθρώπους να βγάζουν ΟΛΑ τα Ενστικτα.....
Εσυ θα παίζεις τον ξανθομπάμπουρα στο Στρατιώτης Ράιαν και θα λές τα Εδάφια απο τη Γραφή πρίν πυροβολάς τους οχτρούς.....
.
Ρε σειρά, αν απαιτηθεί και το φέρει ο Θεός και μας καλέσουν πάλι στρατιώτες για να πολεμήσουμε ...θα κάνουμε το καθήκον μας και θα πολεμήσουμε...όσο καλύτερα μπορούμε,
δεν νομίζω να σε χάλαγε δε να μ είχες στο καμπαναριό να σε καλύπτω όπως ο ξανθομπουμπουρας...κι ας παρέθετα στίχους της Βίβλου
.
Καπου το πήρες στραβά.....τι να με χάλαγε ;;; .Μαφού εγώ σούδωσα το Ρόλο σαν Λοχίας Σκηνοθέτης στο Θέατρο Πολέμου.....
Θα σας φιάξω και Ιερολοχίτες μη πω και Τάγμα Νεφελίμ με Χερουβείμ την Υπολοχαγό Νατάσα.....
ο καθένας θα λέει Εδάφια απο Αλλου νού Παπά Ευαγγέλια.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Ιδανικά σε αρχαίο κείμενο, LXX με την παράλληλη απόδοση του Βάμβα από το μασοριτικό για την ΠΔ, και το Ορθόδοξο κείμενο της ΚΔ.
Αν μπορούσα να τα έχω και σε ηλεκτρονική έκδοση ώστε να έχει και search, κάτι σαν το https://www.theword.net/ θα ήμουν υπερευτυχισμένος...
παίζει και να σας παρουσίαζα τακτικά reports για τις Βιβλικές προφητείες που 1% ενδέχεται να εκπληρώνονται γύρω από το καταφύγιό μας
ειδες πασι τι χρησιμο που θα ειναι το μπιστολι;
αργα η γρηγορα θα μαζευτουνε ζουρλοι που θα θελουν να κανουν κουλαμαρες και να μας φανε λαχανο, τους φυσιολογικους.
...όπου υποθέτω ζουρλό εννοείς εμένα που θα μελετούσα σε μια γωνιά τη Βίβλο, κι αν με ρωτούσε κανείς αν μου ταιριάζει 1% καμιά προφητεία θα του απαντούσα...
και λογικό εσένα που βρίσκεις χρήσιμο/αναγκαίο το πιστόλι για να με στείλεις?
Δεν κοιτάς λίγο μέσα σου μπας και βρεις την αιτία όλης αυτής της ...ταραχής που σε πιάνει?
Even in the event that you manage to find a nuclear bunker quickly enough that has space for you, there is no guarantee that a bunker will save you from a nuclear attack. Whether a bunker can provide any protection depends on the size of the bomb and proximity of the bunker to the detonation. Some bunkers in close proximity to the detonation would overheat and become like ovens as nuclear-fuelled residue raged above ground. In World War II, German bunkers became “tombs” after onslaughts of Allied bombings, making underground shelters as an antidote to today’s potential of nuclear attacks even more questionable due to the size and scale of these weapons in comparison to any other conventional ones. Some nuclear weapons are also specically designed to target bunkers, called “bunker busters” potentially destroying or incinerating structures beneath the surface of the earth.
Πιο ρεαλιστικό και ενδιαφέρον να σκεφτείτε τί θα παίρνατε μαζί σας σε ένα survival παιχνίδι σαν το Alone.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin