AOC έγραψε: 06 Φεβ 2024, 05:17
Πλάκα έχουν όλα αυτά μέχρι να γίνεις αυτός που τον πηδάει το βύσμα του άλλου και παύει να ειναι αστείο.
Σκέψου να παλεύεις με κατάθλιψη, ξένες γλώσσες και μεταπτυχιακό σε σκατοδουλειες και να χάνεις θέσεις από κάποιο Σερραίο.
Σκέψου να σου βάζουν όλα τα καθυστερημένα βύσματα στο γραφείο σου, επειδή ξέρουν ότι εσύ μπορείς και να σε βαφτίζουν προϊστάμενο για να έχεις όλη την ευθύνη, άρα να πρέπει να δουλεύεις πχ για πέντε. Και αν είσαι σαν εμένα, ξέρουν ότι μοιράζεις την εργασία, ώστε να φαίνεται ποιος έκανε λάθος και να εκτίθεται και να μένει πίσω η δουλειά (ποσώς θα με ενδιέφερε) και γι'αυτό να σε έχουν στην διεκπεραίωση των τιμολογίων, εκεί που αν κάνεις λάθος, τα πληρώνεις. Και μάλιστα ακριβώς στη φάση που αλλάζει η διαδικασία και μαθαίνουμε καινούριο λογισμικό.
Άρα θα δουλεύεις για πέντε.
Κόντεψα να αρρωστήσω. Μετά από ένα χρόνο ζήτησα μετακίνηση με χαρτί που είχε συντάξει δικηγόρος και είχα εκθέσει το σύμπαν όλο. Και είπα στα μούτρα του διευθυντή ότι αν μου το ξανακάνει, παραιτούμαι και θα φροντίσω να αφήσω τέτοιες εκκρεμότητες που θα αρχίσει να παίρνει χάπια. Πρέπει να γυάλιζε τον μάτι μου.
Όμως κόντεψα να αρρωστήσω.
Θυμάμαι να φτάνω στο σπίτι μου και να μου έχει διαφύγει όλη η διαδρομή. Μία που έβαλα μπρος και μία που έσβησα τη μηχανή. Επειδή έχουν προσλάβει όλον τον ψυχιατρικό και νοητικώς καθυστερημένο κατιμά της ελληνικής κοινωνίας. Γι'αυτό σκοτώνονται οι γονείς τους να τρέχουν πίσω από τους πολιτικούς. Για να μην καταλήξουν τα βλαστάρια τους σε κανένα ίδρυμα, στον φυσικό τους χώρο δηλαδή.