!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σιδηροδρομομάνα οι Σέρρες.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Aitwlos

Re: Σιδηροδρομομάνα οι Σέρρες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:56
Aitwlos έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:54
sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:51

Οι μορφωμένοι δεν δίνουν ΑΣΕΠ.
Τι ορίζουμε σαν μορφωμένους;
Πολύ ωραία ερώτηση, είπα να στην εκάνω όταν υποστήριξες ότι εσύ ο Χέλλης και το κομματόσκυλο είστε μορφωμένοι, τελικά αποφάσισα να σε αφήσω να το σκεφτείς πρώτα πριν ρωτήσεις.

Μην με παρεξηγεις. Αλήθεια θέλω να μάθω τον ορισμό του <<μορφωμένου>>>.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

AOC έγραψε: 06 Φεβ 2024, 05:17 Πλάκα έχουν όλα αυτά μέχρι να γίνεις αυτός που τον πηδάει το βύσμα του άλλου και παύει να ειναι αστείο.
Σκέψου να παλεύεις με κατάθλιψη, ξένες γλώσσες και μεταπτυχιακό σε σκατοδουλειες και να χάνεις θέσεις από κάποιο Σερραίο.
Σκέψου να σου βάζουν όλα τα καθυστερημένα βύσματα στο γραφείο σου, επειδή ξέρουν ότι εσύ μπορείς και να σε βαφτίζουν προϊστάμενο για να έχεις όλη την ευθύνη, άρα να πρέπει να δουλεύεις πχ για πέντε. Και αν είσαι σαν εμένα, ξέρουν ότι μοιράζεις την εργασία, ώστε να φαίνεται ποιος έκανε λάθος και να εκτίθεται και να μένει πίσω η δουλειά (ποσώς θα με ενδιέφερε) και γι'αυτό να σε έχουν στην διεκπεραίωση των τιμολογίων, εκεί που αν κάνεις λάθος, τα πληρώνεις. Και μάλιστα ακριβώς στη φάση που αλλάζει η διαδικασία και μαθαίνουμε καινούριο λογισμικό.
Άρα θα δουλεύεις για πέντε.

Κόντεψα να αρρωστήσω. Μετά από ένα χρόνο ζήτησα μετακίνηση με χαρτί που είχε συντάξει δικηγόρος και είχα εκθέσει το σύμπαν όλο. Και είπα στα μούτρα του διευθυντή ότι αν μου το ξανακάνει, παραιτούμαι και θα φροντίσω να αφήσω τέτοιες εκκρεμότητες που θα αρχίσει να παίρνει χάπια. Πρέπει να γυάλιζε τον μάτι μου.
Όμως κόντεψα να αρρωστήσω.
Θυμάμαι να φτάνω στο σπίτι μου και να μου έχει διαφύγει όλη η διαδρομή. Μία που έβαλα μπρος και μία που έσβησα τη μηχανή. Επειδή έχουν προσλάβει όλον τον ψυχιατρικό και νοητικώς καθυστερημένο κατιμά της ελληνικής κοινωνίας. Γι'αυτό σκοτώνονται οι γονείς τους να τρέχουν πίσω από τους πολιτικούς. Για να μην καταλήξουν τα βλαστάρια τους σε κανένα ίδρυμα, στον φυσικό τους χώρο δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 06 Φεβ 2024, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Aitwlos έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:01
sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:56
Aitwlos έγραψε: 06 Φεβ 2024, 16:54
Τι ορίζουμε σαν μορφωμένους;
Πολύ ωραία ερώτηση, είπα να στην εκάνω όταν υποστήριξες ότι εσύ ο Χέλλης και το κομματόσκυλο είστε μορφωμένοι, τελικά αποφάσισα να σε αφήσω να το σκεφτείς πρώτα πριν ρωτήσεις.

Μην με παρεξηγεις. Αλήθεια θέλω να μάθω τον ορισμό του <<μορφωμένου>>>.
Είναι αυτός ο άθρωπας που οι επιπτώσεις των εμπειριών του και της τριβής του με αυτό που λέμε ύπαρξη αποτυπώνονται πάνω του αλλάζοντας με έναν συγκεκριμένο τρόπο την μορφή του και τον τρόπο με τον οποίον κινείται στον χώρο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Aitwlos έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:01 Αλήθεια θέλω να μάθω τον ορισμό του <<μορφωμένου>>>.
Μορφωμένος είναι αυτός που είναι απόφοιτος μόνον ελληνικού δημόσιου πανεπιστημίου και έχει συμμετάσχει τουλάχιστον σε δυο καταλήψεις της σχολής του ως μέλος αριστερής παράταξης..
Aitwlos

Parrot έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:06
Aitwlos έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:01 Αλήθεια θέλω να μάθω τον ορισμό του <<μορφωμένου>>>.
Μορφωμένος είναι αυτός που είναι απόφοιτος μόνον ελληνικού δημόσιου πανεπιστημίου και έχει συμμετάσχει τουλάχιστον σε δυο καταλήψεις της σχολής του ως μέλος αριστερής παράταξης..
Εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2024, 07:57

- στην συνέχεια ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες αξιολόγησης, ακριβώς όπως μέσω ΑΣΕΠ. (Το ότι τους επέλεξαν χωρίς εξετάσεις προσπερνώντας άλλους, το προσπέρασες)

- Χμμ, δε μου άρεσε αυτό κάτσε να ρωτήσω αυτό που με ενδιαφέρει εξ αρχής. Να ακουστούν οι "Σερρες".
Από που ήταν αυτοί;

- Δε θυμάμαι.

- από τις Σέρρες δεν ήταν; Ε ; Από τις Σέρρες;

Γι'αυτό δε θα βγάλει τίποτα καμία επιτροπή. Γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρει τι παίχτηκε. Ποιο ήταν το πρόβλημα που οδήγησε εκεί. Πολύ σύνθετο, πολύ μεγάλο. Θέλουν απλά να την πληρώσει αποκλειστικά ο Καραμανλής και μετά έχει ο Θεός.

Τόσο ηλίθιοι που στο τέλος θα δεχτούν ότι φταίει αποκλειστικά ο Σταθμαρχης ξέρω γω αρκεί να πουν ότι τον διόρισε ο Καραμανλής.
Γιατί να την πληρώσει μόνον ο Καραμανλής που είχε βγει μία εβδομάδα πριν και ωρυόταν για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων;
Να την πληρώσει και ο Μπουμπούκος που τον υπερασπίστηκε λέγοντας "και τι να έκανε; Αν ο υπουργός συγκοινωνιών έλεγε πως οι σιδηρόδρομοι δεν είναι ασφαλείς, κανείς δεν θα έμπαινε στο τραίνο".
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Parrot

Aitwlos έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:08
Εγώ δεν έχω πάει καν πανεπιστήμιο.. :102:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Juno έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:08

- στην συνέχεια ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες αξιολόγησης, ακριβώς όπως μέσω ΑΣΕΠ. (Το ότι τους επέλεξαν χωρίς εξετάσεις προσπερνώντας άλλους, το προσπέρασες)

- Χμμ, δε μου άρεσε αυτό κάτσε να ρωτήσω αυτό που με ενδιαφέρει εξ αρχής. Να ακουστούν οι "Σερρες".
Από που ήταν αυτοί;

- Δε θυμάμαι.

Γι'αυτό δε θα βγάλει τίποτα καμία επιτροπή. Γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρει τι παίχτηκε. Ποιο ήταν το πρόβλημα που οδήγησε εκεί. Πολύ σύνθετο, πολύ μεγάλο. Θέλουν απλά να την πληρώσει αποκλειστικά ο Καραμανλής και μετά έχει ο Θεός.

Τόσο ηλίθιοι που στο τέλος θα δεχτούν ότι φταίει αποκλειστικά ο Σταθμαρχης ξέρω γω αρκεί να πουν ότι τον διόρισε ο Καραμανλής.
Γιατί να την πληρώσει μόνον ο Καραμανλής που είχε βγει μία εβδομάδα πριν και ωρυόταν για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων;
Να την πληρώσει και ο Μπουμπούκος που τον υπερασπίστηκε λέγοντας "και τι να έκανε; Αν ο υπουργός συγκοινωνιών έλεγε πως οι σιδηρόδρομοι δεν είναι ασφαλείς, κανείς δεν θα έμπαινε στο τραίνο".
Μα στο τέλος δεν θα την πληρώσει κανείς. Βασικά ήδη δεν την έχει πληρώσει κανείς.
Όλα κρύβονται ευχάριστα κάτω από ένα πέπλο εκφράσεων, μαζί τα φάγαμε, φταίμε όλοι, όλοι οι πολιτικοί είναι κλέφτες, αυτά συμβαίνουν κ.τ.λ.
Ο πρώτος φταίχτης είναι ο θεσμός της δικαιοσύνης όπου δίνουμε τόσο χρήμα για να μας πούν 1 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ μετά πηγαίντε στην εκκλησία όταν χρειάζεται να πάρουν απόφαση.
Έτσι γίνεται σε όλα τα τριτοκοσμικά κράτη βέβαια, γιατί να είναι και εδώ διαφορετικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 06 Φεβ 2024, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aitwlos

Parrot έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:12
Αλίμονο. Αλλά έχεις άποψη για τα πάντα :102:
Άβαταρ μέλους
sys3x

nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:13

Μα στο τέλος δεν θα την πληρώσει κανείς. Βασικά ήδη δεν την έχει πληρώσει κανείς.
Όλα κρύβονται ευχάριστα κάτω από ένα πέπλο εκφράσεων, μαζί τα φάγαμε, φταίμε όλοι, όλοι οι πολιτικοί είναι κλέφτες, αυτά συμβαίνουν κ.τ.λ.
Ο πρώτος φταίχτης είναι ο θεσμός της δικαιοσύνης όπου δίνουμε τόσο χρήμα για να μας πούν 1 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ μετά πηγαίντε στην εκκλησία όταν χρειάζεται να πάρουν απόφαση.
Έτσι γίνεται σε όλα τα τριτοκοσμικά κράτη βέβαια, γιατί να είναι και εδώ διαφορετικά;
:smt023 :smt023 :+1: :goodpost: :bravo:
Όλο το ζουμάκι είναι εδώ σε αυτό τεταρτοκοσμικό οχταμπούρδελο.

Ήθελα να τα κάνω και φωσφοριζέ αλλά δεν γίνεται νομίζω.
Δεν ξέρω, φαίνονται έτσι;
:lol:

.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Aitwlos έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:13

Δεν έχω άποψη για τα πάντα, αφού υπάρχουν πολλά θέματα που συζητιούνται εδώ και δεν έχω πάρει θέση..
Αλλά πέραν αυτού, λες επειδή δεν έχω πάει πανεπιστήμιο δεν θα έπρεπε να έχω άποψη για τα πάντα..;; :smt017
Άβαταρ μέλους
sys3x

Parrot έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:22
Δεν έχω άποψη για τα πάντα, αφού υπάρχουν πολλά θέματα που συζητιούνται εδώ και δεν έχω πάρει θέση..
Αλλά πέραν αυτού, λες επειδή δεν έχω πάει πανεπιστήμιο δεν θα έπρεπε να έχω άποψη για τα πάντα..;; :smt017
Το *θέμα είναι πως κάνεις ανάλυση και με ποιον τρόπο μπορείς να τεκμηριώσεις την "άποψή", όχι η ίδια η άποψή περ σε ούτε το τι και εάν σπούδασες καθώς είτε σπούδασες κάτι είτε όχι πάλι το *.

.
Aitwlos

Parrot έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:22
Όχι φυσικά. Μακρυά απο εμένα οι <<Αριστειες>>
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2024, 17:13 Μα στο τέλος δεν θα την πληρώσει κανείς. Βασικά ήδη δεν την έχει πληρώσει κανείς.
Φυσικά και θα την πληρώσουν αρκετοί.Έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον 30 ατόμων μέχρι στιγμής.Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν θα την πληρώσει ο Καραμανλής και τίποτε άλλο.Αλλά πότε έχει καταδικασθεί υπουργός για ατύχημα;δεν θυμάμαι περίπτωση.Οι δικαστές δικάζουν βάσει νόμων και οι νόμοι προβλέπουν υπευθύνους.Οι υπουργοί δεν ευθύνονται για ελλιπείς μελέτες ή λάθος χειρισμούς.Ευθύνονται για συγκεκριμένα άλλα πράγματα ( δωροδοκία κλπ).Εάν υπάρξουν για αυτά ενδείξεις θα παραπεμφθεί ο Καραμανλής.Επίσης ευθύνονται όταν η αρμόδια υπηρεσία πει κλείστε το,αυτό είναι επικίνδυνο και δεν το κάνουν.Η υπηρεσία όμως και όχι ο καθένας.Όταν βγήκε η μελέτη που έλεγε ότι το στέγαστρο Καλατράβα μπορεί να πέσει,έκλεισαν το στάδιο την άλλη μέρα διότι εάν έπεφτε θα ήσαν υπεύθυνοι.
Στους σιδηροδρόμους υπάρχει η ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) που μπορεί να κλείσει το τραίνο εάν κρίνει ότι είναι επικίνδυνο.Εάν λοιπόν η ΡΑΣ αποφασίσει ότι κλείνει και ο υπουργός πει όχι θα λειτουργήσει τότε θα είναι υπεύθυνος.Πρόσφατα έγινε ο κακός χαμός στη βουλή επειδή πιέσθηκε η διοικήτρια της ΡΑΣ που είχε ορισθεί επί σύριζα με διαμαρτυρίες όλων όσων υποτίθεται ότι ψάχνουν τους ενόχους επειδή ελέχθη ότι παραμέλησε τον έλεγχο των φακέλλων υγείας των μηχανοδηγών.Όλα αυτά όμως στην επιτροπή δεν έχουν σημασία.Σημασία έχει η δικαστική έρευνα που ήδη έχει ασκήσει διώξεις σε 30 άτομα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Από που ήταν αυτοί;

- Δε θυμάμαι.

Έτσι.
Καραμανλής, Γεωργιάδης μέσα. Case closed.

Γι'αυτό είστε ηλίθιοι. Με το συμπάθιο πάντα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”