!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:41

Δεν ειναι χρεος που μου αφησε ο πατερας μου.

Το σπιτι ανηκε στον ξαδελφο μου στην Αμερικη. Ο πατερας μου οπως κι εγω τωρα διαχειριζομασταν την περιουσια του στην Ελλάδα βασει γενικου πληρεξουσιου.

Το σπιτι πουληθηκε το 2019.

Αυτοι με εγκαλουν για χρεος που γεννηθηκε το 2021.

Ενα χρεος που δεν κληρονομησα και δεν δημιουργησα εγω πως θα το πληρωσω εγω?

Π.χ. χρεος στην τραπεζα απο δάνειο του πατέρα μου το οποιο κληρονομησα το πληρωνω κανονικα και μαλιστα προ μιας εβδομαδας εκανα αποπληρωμη του δανειου με τα τελευταια 1200 ευρω και βγάζω τωρα και την υποθηκη.

Αυτο μαλιστα. Το κληρονομησα και δεν ειμαι μπαταχτσης.

Αλλα οχι χρεος που δεν κληρονομησα και δεν εκανα εγω.
ναι αλλα το ρολοι άνηκε στον πατέρα σου και μαζι με ότι σου άφησε, έχεις λαμβάνειν και τις οφειλές του από την στιγμή που δεν δήλωσες τον θάνατο του. και πες οτι και ο νεος αγοραστής πέθαινε και εσύ δεν το παιρνες χαμπάρι και οι λογαριασμοι τρέχαν, εις βάρος των κληρονόμων του πατέρα σου πάντα.

είναι σαν να πουλήσεις το κινητό του πατέρα σου με την κάρτα σιμ μέσα σε κανονική σύνδεση. φταίει ο αγοραστής που θα παρει γουατεμάλα ή εσυ που δεν διεκοψες την συνδεση?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:52
foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:39
Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:25

ειναι οι κληρονομοι.
Σε υπαρχοντα χρεη τη στιγμη του θανατου που γινονται απαιτητα μεχρι 5 χρονια μετα. Δεν ειναι κληρονομοι για χρεη που δημιουργει ενα ρολόι αφου πεθανε ο τυπος στη βαση μιας συμβασης που λυθηκε αυτοδικαια λογω του θανατου. Δεν εχεις πια συμβαση απο τη στιγμη που πεθαινει και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να καταργησεις το ρολόι.

Ξαναλεω αν πεθανει καποιος χωρις κληρονομους περνανε ολα στο κρατος. Αυτο ειναι ο κληρονομος. Τι κανει η ΔΕΗ αν εχει μεινει μια λαμπα αναμενη; Παει δεκα χρονια μετα και ζηταει λεφτα απο το κρατος; Επειδη δεν κατηργησε το ρολόι;

Δεν παει ετσι.
τι σχεση έχει ο θανατος ανευ κληρονόμων με ακίνητο που έχει κληρονομηθεί μια χαρά και πουληθεί?
Δεν κληρονομηθηκε ποτε το ακινητο.

Στον ξαδελφο μου ανηκε μεχρι που πουληθηκε.

Ο διαχειριστης της περιουσιας με το πληρεξουσιο αλλαξε.

Πεθανε ο πατέρας μου εξεπνευσε και το πληρεξουσιο του.

Αμεσως εκανα νεο πληρεξουσιο το 2017 και ανελαβα εγω τη διαχειριση.

Δεν κληρονομηθηκε τιποτα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:56
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:41

Δεν ειναι χρεος που μου αφησε ο πατερας μου.

Το σπιτι ανηκε στον ξαδελφο μου στην Αμερικη. Ο πατερας μου οπως κι εγω τωρα διαχειριζομασταν την περιουσια του στην Ελλάδα βασει γενικου πληρεξουσιου.

Το σπιτι πουληθηκε το 2019.

Αυτοι με εγκαλουν για χρεος που γεννηθηκε το 2021.

Ενα χρεος που δεν κληρονομησα και δεν δημιουργησα εγω πως θα το πληρωσω εγω?

Π.χ. χρεος στην τραπεζα απο δάνειο του πατέρα μου το οποιο κληρονομησα το πληρωνω κανονικα και μαλιστα προ μιας εβδομαδας εκανα αποπληρωμη του δανειου με τα τελευταια 1200 ευρω και βγάζω τωρα και την υποθηκη.

Αυτο μαλιστα. Το κληρονομησα και δεν ειμαι μπαταχτσης.

Αλλα οχι χρεος που δεν κληρονομησα και δεν εκανα εγω.
ναι αλλα το ρολοι άνηκε στον πατέρα σου και μαζι με ότι σου άφησε, έχεις λαμβάνειν και τις οφειλές του από την στιγμή που δεν δήλωσες τον θάνατο του. και πες οτι και ο νεος αγοραστής πέθαινε και εσύ δεν το παιρνες χαμπάρι και οι λογαριασμοι τρέχαν, εις βάρος των κληρονόμων του πατέρα σου πάντα.

είναι σαν να πουλήσεις το κινητό του πατέρα σου με την κάρτα σιμ μέσα σε κανονική σύνδεση. φταίει ο αγοραστής που θα παρει γουατεμάλα ή εσυ που δεν διεκοψες την συνδεση?
Ξαναλεω.

Πεθανε το 2017

Το ακινητο πουληθηκε το 2019 (καθαρο βαρών)

Και με εγκαλουν για χρεος του 2021.

Για πες λοιπον ποιο χρεος κληρονομησα?

Υπ οψιν οτι δεν κληρονομησα αυτο το σπιτι το οποιο ανηκε μεχρι το 2019 στον ξαδελφο μου. Απο το 1992 μεχρι το 2019 ανηκε σε αυτον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V

Και βασικα ουτε καν εμενα θα επρεπε να βαραινει το χρεος καθως ειμαι μονο ο administrator της περιουσιας.

Ο κατοχος ηταν ο ξαδελφος μου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:23
foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:14
Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:10 η δεη δεν ξέρει αν ο πατέρας σου πέθανε ή το ακίνητο πουλήθηκε ή κάηκε κτλ.
Ξέρει ότι πέθανε γιατί κάθε τρίμηνο στέλνει στο κράτος ένα ποσό (ή μία οφειλή) για τα δημοτικά τέλη του ΑΦΜ xyz και το κράτος το πολύ ένα εξάμηνο μετά τον θάνατο απαντά "αυτό το ΑΦΜ δεν είναι πια ενεργό". Προβλέπεται αλλαγή ονόματος λόγω θανάτου αν θες να συνεχιστεί η σύνδεση. Δεν προβλέπεται λύση της σύμβασης λόγω θανάτου, η λύση όλων των συμβάσεων λόγω θανάτου είναι αυτοδίκαιη.
όχι δεν το ξέρει και δεν την ενδιαφερει.

σε πληροφορώ ότι στο εξοχικό και δεη και δεηδαα πως την λενε την τοπικη του νερού έρχονται μια χαρά στο όνομα του πατέρα μου και ας έχει πεθάνει από το 2019. απλα πληρώνονται οι λογαριασμοι αυτοματα από τον κοινό που έχουμε με την αδερφή μου. όπως και διάφορα άλλα.
και ΟΧΙ δεν λύνονται οι συμβάσεις λόγω θανάτου, απλά μεταφέρονται οι οφειλές στους κληρονόμους. εκτός και αν κάνεις εντός 3μηνου από τον θάνατο μη αποδοχή κληρονομιας στο ειρην ή πρωτοδικείο της περιοχής σου.
δεν κοβονται οι παροχές ακόμη και στα κινητά τηλέφωνα αν δεν πας ένα ματσο κωλοχαρτα στον πάροχο για να κάνεις διακοπή συνδεσης και μπήξεις τις φωνές. ειναι σαν να μου λες πήρε ο άλλος ένα σπίτι 300χιλ δεν είχε να το πληρώσει στουκαρε με το αμαξι και ζουν οι κληρονομοι μεσα στο ακινητο όμορφα και ωραια γιατι η σύμβαση του δανείου δεν ισχυει
Τα δανεια δε διεπονται απο το ιδιο δικαιο με τις συμβασεις υπηρεσιων. Οταν παιρνεις δανειο παει τελειωσε εχεις δημιουργησει οφειλη γιατι πηρες ενα ποσο (περιουσιακο στοιχειο) με συγκεκριμενους ορους αποπληρωμης. Αυτη οντως κληροδοτειται.

Μια συμβαση υπηρεσιων (θα μου προμηθευεις ρευμα κι εγω θα το πληρωνω) λυεται αυτοδικαια με το θανατο. Αφου δεν υπαρχω πια να προμηθευομαι το ρευμα. Οι κληρονομοι χρωστουν μονο ο,τι ενδεχομενως δεν πληρωθηκε ως τη στιγμη του θανατου, ισως και λιγο αργοτερα λογω της φασης με τα εναντι.

Δηλαδη αν εχεις δεκαετη συμβαση τον νοικαρη σου να σου δινει 300 ευρω τον μηνα κι αυτος πεθανει τη χρονια 1, πρεπει να ερθουν οι κληρονομοι και να σου δινουν 300 ευρω το μηνα για τα επομενα 9 χρονια;

Ή αν εχεις συμβαση με τον αλβανο να ερχεται να σου καθαριζει τον κηπο καθε τεταρτη σε ανταλλαγμα για 100 ευρω που του δινεις καθε δευτερη τεταρτη, πρεπει να ερθουν οι κληρονομοι του και να το κανουν;

Τωρα αν η ΔΕΗ ή ο δημος ειναι μπουρδελα και εκδιδουν λογαριασμους και φορους για νεκρα ΑΦΜ αυτο ειναι δικο τους προβλημα. Δεν εχουν το νομο με το μερος τους ομως. Εκτος αν μπορουν να αποδειξουν οτι οι κληρονομοι οντως νεμονται το ακινητο.

Εδω αυτος σου λεει πληρωσε 1300 χρεος 2 χρονια μετα τον θανατο του οφειλετη ακριβως για να πουλησει το ακινητο και να μην εχει καμια σχεση μαζι του, πραγμα που οντως συμβαινει.

Η ΔΕΗ εχει χρεη που δημιουργηθηκαν το 2021 απο τριτο (2 χρονια αφου εκοψε ο τζορτζ καθε σχεση με το ακινητο) και μια συμβαση με καποιον τεταρτο που εχει πεθανει το 2017. Ε δε νομιζω οτι τον κραταει ακριβως απο τα αρχιδια. :)
Άβαταρ μέλους
Naranjita

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:02 Και βασικα ουτε καν εμενα θα επρεπε να βαραινει το χρεος καθως ειμαι μονο ο administrator της περιουσιας.

το ρολοι σε ποιανού το ονομα είναι?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
George_V

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:05
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:02 Και βασικα ουτε καν εμενα θα επρεπε να βαραινει το χρεος καθως ειμαι μονο ο administrator της περιουσιας.

το ρολοι σε ποιανού το ονομα είναι?
Τωρα εσυ μου λες οτι εχει λογικη το παράδοξο οτι "κληρονομησα" ενα χρεος που δημιουργηθηκε 4 χρονια μετα το θανατο του κατοχου του τη στιγμη που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν το δημιουργησε κανεις απο τους 3 μας.

Τη στιγμη μάλιστα που πριν την αγοραπωλησια πληρωσα φεσι 1300 ευρω του προηγουμενου ενοικιαστη που την κοπάνησε καθως ειχα την ηθικη υποχρεωση να το κανω τη στιγμη που το σπιτι ηταν ακομα στην κυριοτητα του εξαδελφου μου του οποιου ειμαι διαχειριστης για να το παραδώσω καθαρο βαρών στον νεο ιδιοκτητη.

Αλλα απο τη στιγμη που εχει μεταβιβαστει το ακινητο και εχουμε και οι 2 μας παυσει να εχουμε οποιαδηποτε εννομη η αλλη σχέση με αυτο ειναι τρελο να μου ζητας να πληρωσω χρεος που δεν δημιουργησα εγω.

Αν θελεις τα λεφτα σου κυριε πολυ ευχαριστως. Να τα συμβολαια της αγοραπωλησιας να και το ονομα του νυν κατόχου, να και το ΑΦΜ του. Μπορειτε να τα παρετε απο εκει.

Ευχαριστω πολυ.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:05

Η ΔΕΗ εχει χρεη που δημιουργηθηκαν το 2021 απο τριτο (2 χρονια αφου εκοψε ο τζορτζ καθε σχεση με το ακινητο) και μια συμβαση με καποιον τεταρτο που εχει πεθανει το 2017. Ε δε νομιζω οτι τον κραταει ακριβως απο τα αρχιδια. :)

εχει η μάνα σου ενα σπιτι και το νοικιάζει. το ρολόι είναι στο όνομα του νοικάρη. μόλις φύγει ο νοικάρης, διακόπτει την παροχή και ο νέος ενοικιαστής βάζει καινούργια. αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα της μητέρας σου, οσο κάψει όποιος μένει στο σπίτι το οφείλει η μανούλα σου. όχι ο νοικάρης. ομοιως και στις πωλήσεις. η ΔΕΗ δεν ειναι υποχρεωμένη να ξέρει ποιος ζει και ποιος πέθανε. την αφορά γιατί δεν πληρώνεται το ρευμα. αν πληρωνεται κανονικά δεν ασχολείται. οπως δεν γνωριζουν οι τράπεζες, οι λοιπες δεκκο, οι τηλεφωνιες κτλ.

για να καταλαβεις τι μπουρδελο ειμαστε, το σημα τελων του αμαξιου της μητερας μου εκδιδεται κανονικοτατα απο την εφορια και ας εχει πεθάνει το 21. η ΕΦΟΡΙΑ. και αυτο γιατι δεν εχουμε παει σε συμβολαιογραφο για να κανει τα απαραιτητα εγω και η αδερφη μου ωστε το αμαξι να μεταβιβαστει εξ ημισιας. αμα δεν ασχολειται η ΕΦΟΡΙΑ και χεστηκε κιολας, αφου πληρωνονται τα τελη, ασφαλειες κτεο κτλ πως πιστευεις οτι θα ασχοληθουν ολοι οι υπολοιποι?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51
talaipwros έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:49
Cecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:48

Α καλά, εδώ βρίσκει φορουμιτης μέχρι και το τηλ της μάνας σου με άλλο επίθετο, δεν μπορεί να βρει η ΔΕΗ το γιο που έχει και κοινό επώνυμο.
Τελικα ξεμπερδεψατε με τον ψυχακια;
Εγώ ναι, γιατί έπιασε τον Ερμή. Αλλά ο Ερμής είναι ταγαρι και του έπιανε την κουβέντα οπότε βαρέθηκε και επιασε την αδερφή του Μαυροβασιλη.
Για όλα φταίει πρώτα ο Χακερ Σατανικός Εγκέφαλος της σπειρας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:13

εχει η μάνα σου ενα σπιτι και το νοικιάζει. το ρολόι είναι στο όνομα του νοικάρη. μόλις φύγει ο νοικάρης, διακόπτει την παροχή και ο νέος ενοικιαστής βάζει καινούργια. αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα της μητέρας σου, οσο κάψει όποιος μένει στο σπίτι το οφείλει η μανούλα σου. όχι ο νοικάρης.
όχι αν έχει πεθάνει.
Άβαταρ μέλους
George_V

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:13

εχει η μάνα σου ενα σπιτι και το νοικιάζει. το ρολόι είναι στο όνομα του νοικάρη. μόλις φύγει ο νοικάρης, διακόπτει την παροχή και ο νέος ενοικιαστής βάζει καινούργια. αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα της μητέρας σου, οσο κάψει όποιος μένει στο σπίτι το οφείλει η μανούλα σου. όχι ο νοικάρης. ομοιως και στις πωλήσεις. η ΔΕΗ δεν ειναι υποχρεωμένη να ξέρει ποιος ζει και ποιος πέθανε. την αφορά γιατί δεν πληρώνεται το ρευμα. αν πληρωνεται κανονικά δεν ασχολείται. οπως δεν γνωριζουν οι τράπεζες, οι λοιπες δεκκο, οι τηλεφωνιες κτλ.

για να καταλαβεις τι μπουρδελο ειμαστε, το σημα τελων του αμαξιου της μητερας μου εκδιδεται κανονικοτατα απο την εφορια και ας εχει πεθάνει το 21. η ΕΦΟΡΙΑ. και αυτο γιατι δεν εχουμε παει σε συμβολαιογραφο για να κανει τα απαραιτητα εγω και η αδερφη μου ωστε το αμαξι να μεταβιβαστει εξ ημισιας. αμα δεν ασχολειται η ΕΦΟΡΙΑ και χεστηκε κιολας, αφου πληρωνονται τα τελη, ασφαλειες κτεο κτλ πως πιστευεις οτι θα ασχοληθουν ολοι οι υπολοιποι?
Το οτι ειμαστε μπουρδέλο ειμαστε. Γιατι αν δεν ειμασταν θα ειχαν ενημερωθει ολες οι υπηρεσιες αυτοματα.

Εδω οταν πεθανε ο πατέρας μου πηγα στην τράπεζα και διεκοψα τις καρτες του.

Πηγα τα χαρτια ολα καλα τις διακοψανε.

3 μηνες μετα ανακαλυπτω 1000 ευρω σε ενα λογαριασμο του.

Παω στην τραπεζα και μου ζητάνε τα ιδια χαρτια

Αφου τους λεω σας τα εχω φέρει.

Μου λενε αυτα ηταν για τις καρτες. Για το λογαριασμο θελουμε ξανα τα ιδια.

Τους λεω παρτε τα απο το Χ υποκατάστημα τα εχουν εκει.

Οχι θα μας τα φέρετε εσεις.

Τα ξαναφέρνω.

3 μηνες μετα παω να ρωτησω για το δάνειο.

Δεν μπορουμε να σου πουμε.

Γιατι?

Γιατι δεν εχουμε χαρτια.

Μα τα εχω φέρει 2 φορες για τις καρτες και το λογαριασμο.

Αυτα ηταν για εκεινα. Εμεις θελουμε τα ιδια για το δάνειο.

Ε εκει τους ειπα να πανε να γαμηθουν και συνεχισα να το πληρωνω κανονικα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:11

Τωρα εσυ μου λες οτι εχει λογικη το παράδοξο οτι "κληρονομησα" ενα χρεος που δημιουργηθηκε 4 χρονια μετα το θανατο του κατοχου του τη στιγμη που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν το δημιουργησε κανεις απο τους 3 μας.

Τη στιγμη μάλιστα που πριν την αγοραπωλησια πληρωσα φεσι 1300 ευρω του προηγουμενου ενοικιαστη που την κοπάνησε καθως ειχα την ηθικη υποχρεωση να το κανω τη στιγμη που το σπιτι ηταν ακομα στην κυριοτητα του εξαδελφου μου του οποιου ειμαι διαχειριστης για να το παραδώσω καθαρο βαρών στον νεο ιδιοκτητη.

Αλλα απο τη στιγμη που εχει μεταβιβαστει το ακινητο και εχουμε και οι 2 μας παυσει να εχουμε οποιαδηποτε εννομη η αλλη σχέση με αυτο ειναι τρελο να μου ζητας να πληρωσω χρεος που δεν δημιουργησα εγω.

Αν θελεις τα λεφτα σου κυριε πολυ ευχαριστως. Να τα συμβολαια της αγοραπωλησιας να και το ονομα του νυν κατόχου, να και το ΑΦΜ του. Μπορειτε να τα παρετε απο εκει.

Ευχαριστω πολυ.

βρε πουλι μ, βρε πουλακι μ

αλλο το ακινητο αλλο το ρολοι του ρευμανος και του νερου. αυτα μπορουν να ανηκουν σε οποιοδηποτε.

το ακινητο που μενω μου ανηκει απο το 2010 το ρευμα ηταν στο ονομα της μανας μου που το πληρωναν μαζι με τον πατερα μου οσο ήταν εν ζωή και μεναν απο κατω. αλλα ακομη και στο φεγγαρι να μεναν αφου το ρολοι ηταν στο ονομα τους, αυτοι χρωστανε οχι εγω.

πως να στο κανω πιο λιανα? η οφειλη αφορα τους κληρονομους του πατερα σου και ΟΧΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
George_V

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:22
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:11

Ευχαριστω πολυ.

βρε πουλι μ, βρε πουλακι μ

αλλο το ακινητο αλλο το ρολοι του ρευμανος και του νερου. αυτα μπορουν να ανηκουν σε οποιοδηποτε.

το ακινητο που μενω μου ανηκει απο το 2010 το ρευμα ηταν στο ονομα της μανας μου που το πληρωναν μαζι με τον πατερα μου οσο ήταν εν ζωή και μεναν απο κατω. αλλα ακομη και στο φεγγαρι να μεναν αφου το ρολοι ηταν στο ονομα τους, αυτοι χρωστανε οχι εγω.

πως να στο κανω πιο λιανα? η οφειλη αφορα τους κληρονομους του πατερα σου και ΟΧΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.

Εχω παυσει να εχω εννομη η αλλη σχεση και με το ακινητο και με το ρολοι του εδω και 5 χρονια.

Και αν ειδες τι εγραψα παραπανω οταν εγινε η αγοραπωλησια ανελαβε ο νεος ιδιοκτητης να κανει τις ενεργειες για το ρευμα.

Και πως εξηγεις οτι με εχουν καλεσει μονο για το ρευμα και οχι για το νερο?

Γιατι με μια γρηγορη ματια στο αρχειο και το νερο ειναι στο ονομα του. Λες ο Κινεζος που το πηρε να πληρωνει μονο το νερο και οχι το ρευμα?
Άβαταρ μέλους
Naranjita

George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:21

Το οτι ειμαστε μπουρδέλο ειμαστε. Γιατι αν δεν ειμασταν θα ειχαν ενημερωθει ολες οι υπηρεσιες αυτοματα.

Τα ξαναφέρνω.

Γιατι?

Γιατι δεν εχουμε χαρτια.

και καθε φορα που τα πηγαινες εβγαινε γνωμοδοτηση απο την ΝΥ και πληρωνες προμηθειουλα?

:003:

100-150 ευρουδακια? :003: :003: :003:

ξερεις γιατι γινεται αυτο ε? ε? ε? γιατι εχουν διασπαστει τα τμηματα των τραπεζων και χουν γινει θυγατρικες. δανεια αε, καρτες αε, τραπεζα αε κτλ :003: :003: :003: αρα καθε αε εχει δικο της νομικο τμημα, αρα πρεπει να τα δουν απο την αρχη γιατι υπαρχει τραπεζικο απορρητο. :003: :003: :003:

και όχι οι τραπεζες δεν ειναι υπηρεσιες του δημοσιου. μπ[ορει να ειναι συστημικές και οτι συνεπαγεται, ΑΛΛΑ είναι ξεχωριστές εταιρειες, όπως οι ΔΕΚΚΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
George_V

Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:26
George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 20:21

Τα ξαναφέρνω.

Γιατι?

Γιατι δεν εχουμε χαρτια.

και καθε φορα που τα πηγαινες εβγαινε γνωμοδοτηση απο την ΝΥ και πληρωνες προμηθειουλα?

:003:

100-150 ευρουδακια? :003: :003: :003:

ξερεις γιατι γινεται αυτο ε? ε? ε? γιατι εχουν διασπαστει τα τμηματα των τραπεζων και χουν γινει θυγατρικες. δανεια αε, καρτες αε, τραπεζα αε κτλ :003: :003: :003: αρα καθε αε εχει δικο της νομικο τμημα, αρα πρεπει να τα δουν απο την αρχη γιατι υπαρχει τραπεζικο απορρητο. :003: :003: :003:
Ουτε καν.

Δεν πληρωσα ποτε τιποτα. Η γνωμοδοτηση της ΝΥ ισχυει για μεγάλα ποσα ανω των 5000 και οχι για διακοπες καρτων και μικροποσα. Μονο στο λογαριασμο πληρωσα μια μικρη προμηθεια 40 ευρω και αυτα τα κρατησαν απο το λογαριασμο.

Η μονη περιπτωση να πληρωνα ηταν για το δάνειο αλλα επειδη ο πατέρας μου ηταν τραπεζικος πηγα και βρηκα εναν τυπο τον οποιο τον ειχε ο πατερας μου στην τραπεζα ως νεοπροσληφθέντα λιγο πριν παρει συνταξη και τωρα ειναι Διευθυντης (τον ειχε σε μεγάλη υποληψη καθως τον ειχε βοηθησει τοτε) και το κανονισε αυτος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”