Ναι. Λογικό μου ακούγεται. Αρκετά συμβόλαια είναι που λήγουν αυτομάτως με το θάνατο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:25ωραία, έστω ότι έχεις ένα σπίτι και το πουλάς
τι πρέπει να κάνεις όσον αφορά τη ΔΕΗ; να πας να κάνεις διακοπή για να είσαι σίγουρος ότι δε θα βρεις μπελά στο μέλλον; υποτίθεται ότι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης είναι αναγκασμένος να αλλάξει το όνομα του λογαριασμού ούτως ή άλλως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Να μην απαντάτε όταν σας παίρνουν με απόκρυψη
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Δυο σχετικά- άσχετα σχόλια:
α. Με το νερό (ΕΥΔΑΠ) σε ενοίκιο, έχει παντα ευθύνη ΚΑΙ ο ιδιοκτήτης, οχι μόνο ο ενοικιαστής...
Δεν το κατάλαβα ποτε αυτό...
Μας έτυχε η ενοίκιαστρια να κάνει χρέος 3500 σε... νερό... να της το κόβουν 2 φορές και να το συνδέει παρανομα μόνη της...
Και τηλεφωνησαν σε μας για το χρέος ως... ιδιοκτήτες... Και πως θα κηνυγησουν κι εμάς, γτι αφορά νερό και φταει και ο ιδιοκτήτης!
Τους είπα μπλέξατε τώρα! Και όντως, αναγκάστηκαν τελικά, να της κάνουν 90% κουρεμα! Και τα υπόλοιπα με διακανονισμό... Γτι,μονο ο τρελός παει μπροστά σ αυτή την χώρα.
β. Πολλά δάνεια, που πληρωνονται κανονικά, πηγαν τελευταία σε εισπρακτικες. Έτσι, σε γνωστή μου, την έχουν ταράξει στα τηλέφωνα για πολυ μικρό δάνειο που εξυπηρετειται κανονικα.
9/10 φορές που τηλεφωνει γυναίκα έχει υφος λες και έχεις κάνει φόνο... Το έχουν γαμησει το θέμα. Μόνο με ψυχοφάρμακα παλευεται η συγκεκριμένη δικηγορική...
α. Με το νερό (ΕΥΔΑΠ) σε ενοίκιο, έχει παντα ευθύνη ΚΑΙ ο ιδιοκτήτης, οχι μόνο ο ενοικιαστής...
Δεν το κατάλαβα ποτε αυτό...
Μας έτυχε η ενοίκιαστρια να κάνει χρέος 3500 σε... νερό... να της το κόβουν 2 φορές και να το συνδέει παρανομα μόνη της...
Και τηλεφωνησαν σε μας για το χρέος ως... ιδιοκτήτες... Και πως θα κηνυγησουν κι εμάς, γτι αφορά νερό και φταει και ο ιδιοκτήτης!
Τους είπα μπλέξατε τώρα! Και όντως, αναγκάστηκαν τελικά, να της κάνουν 90% κουρεμα! Και τα υπόλοιπα με διακανονισμό... Γτι,μονο ο τρελός παει μπροστά σ αυτή την χώρα.
β. Πολλά δάνεια, που πληρωνονται κανονικά, πηγαν τελευταία σε εισπρακτικες. Έτσι, σε γνωστή μου, την έχουν ταράξει στα τηλέφωνα για πολυ μικρό δάνειο που εξυπηρετειται κανονικα.
9/10 φορές που τηλεφωνει γυναίκα έχει υφος λες και έχεις κάνει φόνο... Το έχουν γαμησει το θέμα. Μόνο με ψυχοφάρμακα παλευεται η συγκεκριμένη δικηγορική...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Οργισμένος
επρεπε να αλλαξεις το ονομα πριν την πωληση. Κακως και αδικαιολιγητα δεν το κανες. Τωρα βγαλε ακρη με συμβολαιο στο ονομα του πατερα σου στη Δεη και ανεξοφλητο υπολοιποGeorge_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 13:45 Το 2019 πουλησα ενα σπιτι (ως διαχειριστης της περιουσιας του ξαδελφου μου με πληρεξουσιο κτλ.) το οποιο προ της αγοραπωλησιας του ειχα φροντισει να εξοφλησω καθε εκκρεμοτητα (εφορεια, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κτλ.).
Ο αγοραστης προφανως δεν αλλαξε το ονομα στο ρολοι της ΔΕΗ και απο το 2021 δεν την εχει πληρώσει.
Υποψιν οτι το ονομα στο ρολοι ειναι στο ονομα του μακαριτη του πατέρα μου (ηταν διαχειριστης της περιουσιας μεχρι το 2017 που πεθανε και μετα ανελαβα εγω)
Τωρα με παιρνει τηλ. ενα δικηγορικο γραφειο και με ενοχλει να πληρωσω εγω το λογαριασμο γιατι το ρολοι ειναι στο ονομα του πατέρα μου και πρεπει να πληρωσω εγω το χρεος του παπαρα που το αγορασε και εχει εξαφανιστει.
Εννοειται οτι υπαρχουν πληρη συμβολαια και αποδειξεις οτι ειχαν εξοφληθει τα πάντα προ της αγοραπωλήσιας απο εμενα.
Και δε με πειραξε αυτο. Με πειραξε ο τσαμπουκας της καριολας που με πηρε οπου οταν της ειπα οτι εγω εχω ξοφλησει και οτι το σπιτι ειναι πουλημενο απο το 19 μου ειπε οτι φταιω εγω και εγω πρεπει να τα πληρώσω. Εγω θα πληρώσω για ενα σπιτι που δεν ειναι καν δικο μου? Η μηπως θεωρει οτι το πουλησα αλλα θα του πληρωνω εγω το ρευμα?
Τωρα μου λεει για εξωδικα και δικαστηρια (θα μου κλασουν μια μαντρα βασικα) και η απαντηση μου ηταν "καντε οτι θελετε χεστηκα!"
Εχει να φυγει καταγγελια σε ΔΣΑ και αλλου που θα παει συννεφο!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Η μητέρα μου έχει φύγει από τη ζωή εδώ και τέσσερα χρόνια. Πληρώνω κανονικά τη ΔΕΗ που είναι στο όνομά της και μηδέν πρόβλημα...
Όσο για την ΕΥΔΑΠ, ήταν στο όνομα της γιαγιάς μου (πεθαμένης από το 1966) και πληρώναμε απρόσκοπτα και μηδέν πρόβλημα μέχρι που πριν 2 χρόνια είπαμε με τον αδερφό μου να το βάλουμε στο όνομά μας.
Φίλε νηματοθέτα, θαρρώ πως δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα, ένεκα το ρημαδοάρθρο της Σύμβασης...
Όσο για την ΕΥΔΑΠ, ήταν στο όνομα της γιαγιάς μου (πεθαμένης από το 1966) και πληρώναμε απρόσκοπτα και μηδέν πρόβλημα μέχρι που πριν 2 χρόνια είπαμε με τον αδερφό μου να το βάλουμε στο όνομά μας.
Φίλε νηματοθέτα, θαρρώ πως δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα, ένεκα το ρημαδοάρθρο της Σύμβασης...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Το συμβόλαιο με τη ΔΕΗ δεν είναι όπως η συνδρομή στο Νετφλιξ. Ο λογαριασμός είναι αποδεικτικό διεύθυνσης για σκοπούς ασφαλειας τραπεζικών συναλλαγών και περιέχει και φόρους του κράτους όπως το ΤΑΠ. Το ανενεργό ΑΦΜ λοιπόν βαράει αυτόματα.sys3x έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:31Ντουντ, απλά έπρεπε να πας να λήξεις το συμβόλαιο με την ΔΕΗ, πριν καν το νοικιάσεις βασικά. Κανένας Έλλην δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει το οτιδήποτε εφόσον είναι Έλλην βέβαια διότι αφού είναι Έλλην αφού.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:13Οσο σαφες ειναι οτι και ο κατοχος του ρολογιου πεθανε.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:09 Από τη σύμβαση που υπογράφουμε με τη ΔΕΗ:
https://www.dei.gr/media/q24leidc/symva ... elates.pdf
Νομίζω ότι ο όρος 3.2 είναι σαφής.
Ακομα και αν δεν δηλωσα τον θανατο στη ΔΕΗ θα επρεπε καποια στιγμη το ΑΦΜ του μακαριτη να αρχισει να βαραει τιλτ στη ΔΕΗ.
Οπως ακριβως αρχισε να βαραει σε καθε υπηρεσια (τραπεζες κτλ.) μετα απο καποιο διαστημα.
![]()
Στο κάτω κάτω άμα πεθάνει ο άλλος και δεν αφήσει κληρονόμους τι κάνει η ΔΕΗ; Συνεχίζει να χρεώνει πάγιο 500 χρόνια και μετά τα ζητάει από το κράτος;
πας άμεσα στην ΔΕΗ και δηλώνεις ότι έχει πεθάνει ο πατέρας σου, κουβαλάς και πιστοποιητικά όπως περί αποδοχής κληρονομιάς και περί κληρονόμων πχ αν εισαι εσύ και η μητέρα σου κληρονόμοι του ή αν υπάρχει διαθήκη ποιος ειναι ο δικαιουχος κτλ. λογικά αυτά θα σου ζητήσουν. το ρευμα από την στιγμή που δεν δήλωσες διακοπή λόγω θανάτου ή πώλησης του ακινήτου, θα πρέπει να το πληρώσεις. η δεη δεν ξέρει αν ο πατέρας σου πέθανε ή το ακίνητο πουλήθηκε ή κάηκε κτλ. από κει και μετά κάνε έναν διακανονισμό αν δεν τα χεις με την ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ. οταν πεθαινει κάποιος κόβουμε κινητά, νερά, ρευματα ότι έχει στο όνομα του εκτός και αν σκοπεύουμε να τα πληρώνουμε εμείς οι κληρονόμοι.
τώρα το να τρέχεις στα δικαστηρια, να πληρώνεις δικηγορους παραβολα μηνυσεις σε εναν μπαταχτσή που το πιθανότερο ειναι οτι χρωσταει παντου και δεν θα πάρεις φράγκο, απλά θα ξοδέψεις περισσότερα. φυσικα και τον βολευει τον δικηγορο σου. θα βγαλει καλα λεφτάκια από αυτήν την ιστορια. ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ με σφραγιδα και υπογραφες και ημερομηνιες του υποκαταστηματος που έκανες την διακοπη. παω στοιχημα οτι οταν πληρωσες τα 1300, ειπες οτι πεθανε ο πατερας σου και οτι το ακινητο θα πουληθει αλλα ο υπάλληλος έξυνε την κώμη του.
τώρα το να τρέχεις στα δικαστηρια, να πληρώνεις δικηγορους παραβολα μηνυσεις σε εναν μπαταχτσή που το πιθανότερο ειναι οτι χρωσταει παντου και δεν θα πάρεις φράγκο, απλά θα ξοδέψεις περισσότερα. φυσικα και τον βολευει τον δικηγορο σου. θα βγαλει καλα λεφτάκια από αυτήν την ιστορια. ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ με σφραγιδα και υπογραφες και ημερομηνιες του υποκαταστηματος που έκανες την διακοπη. παω στοιχημα οτι οταν πληρωσες τα 1300, ειπες οτι πεθανε ο πατερας σου και οτι το ακινητο θα πουληθει αλλα ο υπάλληλος έξυνε την κώμη του.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Ξέρει ότι πέθανε γιατί κάθε τρίμηνο στέλνει στο κράτος ένα ποσό (ή μία οφειλή) για τα δημοτικά τέλη του ΑΦΜ xyz και το κράτος το πολύ ένα εξάμηνο μετά τον θάνατο απαντά "αυτό το ΑΦΜ δεν είναι πια ενεργό". Προβλέπεται αλλαγή ονόματος λόγω θανάτου αν θες να συνεχιστεί η σύνδεση. Δεν προβλέπεται λύση της σύμβασης λόγω θανάτου, η λύση όλων των συμβάσεων λόγω θανάτου είναι αυτοδίκαιη.Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:10 η δεη δεν ξέρει αν ο πατέρας σου πέθανε ή το ακίνητο πουλήθηκε ή κάηκε κτλ.
Η κρίσιμη διαφορά κατά τη γνώμη μου είναι ότι δε συζητάμε για χρέη που δημιούργησε ο πατέρας πριν τον θάνατό του. Συζητάμε για χρέη που δημιουργήθηκαν χρόνια μετά τον θάνατό του. Ε δεν είναι υπεύθυνος για αυτά, ούτε κληροδοτείται έτσι εύκολα η ευθύνη.
όχι δεν το ξέρει και δεν την ενδιαφερει.foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:14Ξέρει ότι πέθανε γιατί κάθε τρίμηνο στέλνει στο κράτος ένα ποσό (ή μία οφειλή) για τα δημοτικά τέλη του ΑΦΜ xyz και το κράτος το πολύ ένα εξάμηνο μετά τον θάνατο απαντά "αυτό το ΑΦΜ δεν είναι πια ενεργό". Προβλέπεται αλλαγή ονόματος λόγω θανάτου αν θες να συνεχιστεί η σύνδεση. Δεν προβλέπεται λύση της σύμβασης λόγω θανάτου, η λύση όλων των συμβάσεων λόγω θανάτου είναι αυτοδίκαιη.Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:10 η δεη δεν ξέρει αν ο πατέρας σου πέθανε ή το ακίνητο πουλήθηκε ή κάηκε κτλ.
σε πληροφορώ ότι στο εξοχικό και δεη και δεηδαα πως την λενε την τοπικη του νερού έρχονται μια χαρά στο όνομα του πατέρα μου και ας έχει πεθάνει από το 2019. απλα πληρώνονται οι λογαριασμοι αυτοματα από τον κοινό που έχουμε με την αδερφή μου. όπως και διάφορα άλλα.
και ΟΧΙ δεν λύνονται οι συμβάσεις λόγω θανάτου, απλά μεταφέρονται οι οφειλές στους κληρονόμους. εκτός και αν κάνεις εντός 3μηνου από τον θάνατο μη αποδοχή κληρονομιας στο ειρην ή πρωτοδικείο της περιοχής σου.
δεν κοβονται οι παροχές ακόμη και στα κινητά τηλέφωνα αν δεν πας ένα ματσο κωλοχαρτα στον πάροχο για να κάνεις διακοπή συνδεσης και μπήξεις τις φωνές. ειναι σαν να μου λες πήρε ο άλλος ένα σπίτι 300χιλ δεν είχε να το πληρώσει στουκαρε με το αμαξι και ζουν οι κληρονομοι μεσα στο ακινητο όμορφα και ωραια γιατι η σύμβαση του δανείου δεν ισχυει πια.
Τζωρτζ, πας στο κοντινό της δεη με εναν λογσμο. ρωτας το ακριβες ποσο της οφειλης και τι δικαιολογητικα χρειαζονται για διακοπλη. κανεις διακανονισμο για το ποσο και σε ειδοποιουν οτι διακοπηκε η συνδεση γραπτως. καθε μερα που περνα ανεβαινει η οφειλη και θετεις σε κινδυνο τις οικονομιες σου και την προσωπικη σου περιουσια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ειναι οι κληρονομοι.foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:17 Η κρίσιμη διαφορά κατά τη γνώμη μου είναι ότι δε συζητάμε για χρέη που δημιούργησε ο πατέρας πριν τον θάνατό του. Συζητάμε για χρέη που δημιουργήθηκαν χρόνια μετά τον θάνατό του. Ε δεν είναι υπεύθυνος για αυτά, ούτε κληροδοτείται έτσι εύκολα η ευθύνη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Ποιος? Τι? Πως?Cecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51Εγώ ναι, γιατί έπιασε τον Ερμή. Αλλά ο Ερμής είναι ταγαρι και του έπιανε την κουβέντα οπότε βαρέθηκε και επιασε την αδερφή του Μαυροβασιλη.talaipwros έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:49Τελικα ξεμπερδεψατε με τον ψυχακια;Cecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:48
Α καλά, εδώ βρίσκει φορουμιτης μέχρι και το τηλ της μάνας σου με άλλο επίθετο, δεν μπορεί να βρει η ΔΕΗ το γιο που έχει και κοινό επώνυμο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σε υπαρχοντα χρεη τη στιγμη του θανατου που γινονται απαιτητα μεχρι 5 χρονια μετα. Δεν ειναι κληρονομοι για χρεη που δημιουργει ενα ρολόι αφου πεθανε ο τυπος στη βαση μιας συμβασης που λυθηκε αυτοδικαια λογω του θανατου. Δεν εχεις πια συμβαση απο τη στιγμη που πεθαινει και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να καταργησεις το ρολόι.Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:25ειναι οι κληρονομοι.foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:17 Η κρίσιμη διαφορά κατά τη γνώμη μου είναι ότι δε συζητάμε για χρέη που δημιούργησε ο πατέρας πριν τον θάνατό του. Συζητάμε για χρέη που δημιουργήθηκαν χρόνια μετά τον θάνατό του. Ε δεν είναι υπεύθυνος για αυτά, ούτε κληροδοτείται έτσι εύκολα η ευθύνη.
Ξαναλεω αν πεθανει καποιος χωρις κληρονομους περνανε ολα στο κρατος. Αυτο ειναι ο κληρονομος. Τι κανει η ΔΕΗ αν εχει μεινει μια λαμπα αναμενη; Παει δεκα χρονια μετα και ζηταει λεφτα απο το κρατος; Επειδη δεν κατηργησε το ρολόι;
Δεν παει ετσι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν ειναι χρεος που μου αφησε ο πατερας μου.Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:23όχι δεν το ξέρει και δεν την ενδιαφερει.foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:14Ξέρει ότι πέθανε γιατί κάθε τρίμηνο στέλνει στο κράτος ένα ποσό (ή μία οφειλή) για τα δημοτικά τέλη του ΑΦΜ xyz και το κράτος το πολύ ένα εξάμηνο μετά τον θάνατο απαντά "αυτό το ΑΦΜ δεν είναι πια ενεργό". Προβλέπεται αλλαγή ονόματος λόγω θανάτου αν θες να συνεχιστεί η σύνδεση. Δεν προβλέπεται λύση της σύμβασης λόγω θανάτου, η λύση όλων των συμβάσεων λόγω θανάτου είναι αυτοδίκαιη.Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:10 η δεη δεν ξέρει αν ο πατέρας σου πέθανε ή το ακίνητο πουλήθηκε ή κάηκε κτλ.
σε πληροφορώ ότι στο εξοχικό και δεη και δεηδαα πως την λενε την τοπικη του νερού έρχονται μια χαρά στο όνομα του πατέρα μου και ας έχει πεθάνει από το 2019. απλα πληρώνονται οι λογαριασμοι αυτοματα από τον κοινό που έχουμε με την αδερφή μου. όπως και διάφορα άλλα.
και ΟΧΙ δεν λύνονται οι συμβάσεις λόγω θανάτου, απλά μεταφέρονται οι οφειλές στους κληρονόμους. εκτός και αν κάνεις εντός 3μηνου από τον θάνατο μη αποδοχή κληρονομιας στο ειρην ή πρωτοδικείο της περιοχής σου.
δεν κοβονται οι παροχές ακόμη και στα κινητά τηλέφωνα αν δεν πας ένα ματσο κωλοχαρτα στον πάροχο για να κάνεις διακοπή συνδεσης και μπήξεις τις φωνές. ειναι σαν να μου λες πήρε ο άλλος ένα σπίτι 300χιλ δεν είχε να το πληρώσει στουκαρε με το αμαξι και ζουν οι κληρονομοι μεσα στο ακινητο όμορφα και ωραια γιατι η σύμβαση του δανείου δεν ισχυει πια.
Τζωρτζ, πας στο κοντινό της δεη με εναν λογσμο. ρωτας το ακριβες ποσο της οφειλης και τι δικαιολογητικα χρειαζονται για διακοπλη. κανεις διακανονισμο για το ποσο και σε ειδοποιουν οτι διακοπηκε η συνδεση γραπτως. καθε μερα που περνα ανεβαινει η οφειλη και θετεις σε κινδυνο τις οικονομιες σου και την προσωπικη σου περιουσια.
Το σπιτι ανηκε στον ξαδελφο μου στην Αμερικη. Ο πατερας μου οπως κι εγω τωρα διαχειριζομασταν την περιουσια του στην Ελλάδα βασει γενικου πληρεξουσιου.
Το σπιτι πουληθηκε το 2019.
Αυτοι με εγκαλουν για χρεος που γεννηθηκε το 2021.
Ενα χρεος που δεν κληρονομησα και δεν δημιουργησα εγω πως θα το πληρωσω εγω?
Π.χ. χρεος στην τραπεζα απο δάνειο του πατέρα μου το οποιο κληρονομησα το πληρωνω κανονικα και μαλιστα προ μιας εβδομαδας εκανα αποπληρωμη του δανειου με τα τελευταια 1200 ευρω και βγάζω τωρα και την υποθηκη.
Αυτο μαλιστα. Το κληρονομησα και δεν ειμαι μπαταχτσης.
Αλλα οχι χρεος που δεν κληρονομησα και δεν εκανα εγω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
τι σχεση έχει ο θανατος ανευ κληρονόμων με ακίνητο που έχει κληρονομηθεί μια χαρά και πουληθεί?foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:39Σε υπαρχοντα χρεη τη στιγμη του θανατου που γινονται απαιτητα μεχρι 5 χρονια μετα. Δεν ειναι κληρονομοι για χρεη που δημιουργει ενα ρολόι αφου πεθανε ο τυπος στη βαση μιας συμβασης που λυθηκε αυτοδικαια λογω του θανατου. Δεν εχεις πια συμβαση απο τη στιγμη που πεθαινει και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να καταργησεις το ρολόι.Naranjita έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:25ειναι οι κληρονομοι.foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 19:17 Η κρίσιμη διαφορά κατά τη γνώμη μου είναι ότι δε συζητάμε για χρέη που δημιούργησε ο πατέρας πριν τον θάνατό του. Συζητάμε για χρέη που δημιουργήθηκαν χρόνια μετά τον θάνατό του. Ε δεν είναι υπεύθυνος για αυτά, ούτε κληροδοτείται έτσι εύκολα η ευθύνη.
Ξαναλεω αν πεθανει καποιος χωρις κληρονομους περνανε ολα στο κρατος. Αυτο ειναι ο κληρονομος. Τι κανει η ΔΕΗ αν εχει μεινει μια λαμπα αναμενη; Παει δεκα χρονια μετα και ζηταει λεφτα απο το κρατος; Επειδη δεν κατηργησε το ρολόι;
Δεν παει ετσι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές