!!! DEVELOPMENT MODE !!!

[προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μπρεδεμενο λιγο οκ δεν βγαζουμε καλα ακρη, τουλαχιστον ο αλλος με τον λαπα ήταν σύριζα;
Καρολίνα

Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 18:06 μπρεδεμενο λιγο οκ δεν βγαζουμε καλα ακρη, τουλαχιστον ο αλλος με τον λαπα ήταν σύριζα;
Όχι βέβαια, ένας ήταν ΚΚΕ αλλά ήταν ταυτόχρονα και θρησκόληπτος και με θυμιάτιζε όλη μέρα.

Που πάω και τους βρίσκω, αναρωτιέμαι και εγώ η ίδια.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:49
vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:44 Εγώ σας τον στέλνω και φωτό τον δικό μου πάντως, αν θέλετε να με κρίνετε.

Άκου να γράψει ότι "μέχρι και των κομμουνιων τη σκόνη τρώνε". ΜΕΧΡΙ. ΜΕΧΡΙ!

αυτό που προτείνεις είναι πατριαρχική παρενόχληση

μπορούμε όμως να το πάμε συγκριτικά

σε σχέση με το 2:34 ;

Μην παιδεύεις τον κόσμο παιδί μου, δώσε απλόχερα :smt005:

Μήπως να μετονομαστείς...?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αυτοι ηταν αντρες ρε γαμωτο, με την περμαναντ τους, το ματι το σωστό, κωλαράκι βαρβάτο, τσακιση στο καλσόν, οχι σαν τις αιδίες που βλεπει η σημερινη νεολαια και παει κατα διαόλου.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Διάβασα "πόσο φρικτός είναι ο κώλος".
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:04
enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:57 ασχετο λιγο, εκει που λεει οτι μονο κοκκινομάλες γουσταρουν τις κοιλιτσες κλπ, την βανδή εννοει; την λεει στην πασιφάη για τον μπισμπίκη;
Πασιφάη, να η ευκαιρία σου να δείρεις. Σου θίγουν τον Βασίλαρο.
Τα'παμε χθες μαρή σαλεμένη. Δεν βαράω για ψύλλου πήδημα.

ΑΧΧΧΧ ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΡΕ ΜΑΝΑΜ.
:romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :blm:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Πασιφάη έγραψε: 02 Μάιος 2023, 22:03
enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:57 ασχετο λιγο, εκει που λεει οτι μονο κοκκινομάλες γουσταρουν τις κοιλιτσες κλπ, την βανδή εννοει; την λεει στην πασιφάη για τον μπισμπίκη;

ΑΧΧΧΧ ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΡΕ ΜΑΝΑΜ.
Έμαθα ότι ο Βασίλης σιχαίνεται τους Doors και λέει τα χειρότερα για τον Τζιμ. Όφειλα να στο πω. :102:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 22:07

ΑΧΧΧΧ ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΡΕ ΜΑΝΑΜ.
Έμαθα ότι ο Βασίλης σιχαίνεται τους Doors και λέει τα χειρότερα για τον Τζιμ. Όφειλα να στο πω. :102:
Κλάιν. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:57
Juno έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:54 Ποια ματομπούκαλα; :xena:
ε αφου δεν διαβαζεις το νημα, μονο να μας τσιμπολογάς ξερεις.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:52 οι δεξιοί τσιγκουνηδες δημόσιοι υπάλληλοι γονείς μου, μου πήραν κάτι πάτομπουκάλα σιχαμένα με πλαστικούς φακούς "για να μην τα σπάω", και από τότε ισοπεδωθηκε η αυτοπεποίθηση και η ερωτική μου ζωή για 25 χρόνια, αλλά από κωλο έσκιζα, και σκίζω ακόμα θα λεγα.
Και εμένα το ίδιο μου είχαν κάνει και το πρώτο που έκανα όταν έβγαλα λεφτά, ήταν να βάλω φακούς επαφής και να πάρω ένα ζευγάρι γυαλιά με πολύχρωμο σκελετό. Σαν καρναβάλι ήμουν.
Στα 19 σου όμως συγχωρούνται τέτοιες στυλιστικές βλακείες και ούτως ή άλλως εφεδρικα ήταν. Τους φακούς φορούσα όλην την ώρα.

Άρα εμείς επιλέγουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε μια δυσάρεστη κατάσταση. Ο σοσιαλμπαχαλάκης πχ, προτίμησε να λύσει το πρόβλημα του με σεξ στα ΚΑΠΗ.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

ΑΧΧΧΧ ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΡΕ ΜΑΝΑΜ.
Εικόνα

:giggle:
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 18:07
enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 18:06 μπρεδεμενο λιγο οκ δεν βγαζουμε καλα ακρη, τουλαχιστον ο αλλος με τον λαπα ήταν σύριζα;
Όχι βέβαια, ένας ήταν ΚΚΕ αλλά ήταν ταυτόχρονα και θρησκόληπτος και με θυμιάτιζε όλη μέρα.

Που πάω και τους βρίσκω, αναρωτιέμαι και εγώ η ίδια.
:str8jack:

Εικόνα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τελοσπαντων, όπως έχουμε πει, μαζώξεις φόρουμ δε γίνονται, δεν είμαστε, στο 2005, τα σοσιαλ κυριαρχούν. Πρέπει να βρούμε κάποια θεματική. Θα μαζευτουμε λοιπόν οι άνδρες του φόρουμ, όσοι θέλουμε βεβαίως, και η γαλη μέσω παρατήρησης και αφής θα δώσει βαθμολογίες, για να βγάλουμε συμπέρασμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

άγνωστος γνωστός έγραψε: 02 Μάιος 2023, 23:29 Τι Καραγκιόζης! Όλο μαλακίες νήματα ανοίγει.
:goodpost:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”