Εσύ;vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:48Έχω ξαναστείλει, δημοσιως τον ανέβασα, όχι με πμ.
Όχι nude φάση, φορούσα παντελόνι cargo που μου ήταν λίγο κολλητο και τον υπεραναδείκνυε.
https://youtube.com/shorts/AWjijjRvnQQ?feature=share
Εσύ;vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:48Έχω ξαναστείλει, δημοσιως τον ανέβασα, όχι με πμ.
Όχι nude φάση, φορούσα παντελόνι cargo που μου ήταν λίγο κολλητο και τον υπεραναδείκνυε.

Count me in.Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:40 Του πρώην ήταν σαν να έπιανες μπετόν αρμέ. Άλλων πιο πρώην ήταν σαν φρουί ζελέ Γιώτης.
Όχι μόνον αυτού. Όλους τους τσεκάρουμε.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:35 Με αφορμή την αμφιλεγόμενη αυτή δήλωση μέλους - γνωστής οπαδού της Νέας Δημοκρατίας
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν στρέιτ ζαίο με σφιχτό κωλαράκι
τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας; και αν ναι, μόνο οπτικώς ή![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν ειμαι καθολου παχυς αντιθετως εχω πολυ λεπτο σωματοτυπο και σε σχεση με αρκετους συνομηλικους μου που γνωριζω ειμαι πιο ευκινητος
Ποια ματομπούκαλα;enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:46 Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης τι λεει η τζουνο, δεν εφταιγαν τα ματομπουκαλα;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ε αφου δεν διαβαζεις το νημα, μονο να μας τσιμπολογάς ξερεις.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:52 οι δεξιοί τσιγκουνηδες δημόσιοι υπάλληλοι γονείς μου, μου πήραν κάτι πάτομπουκάλα σιχαμένα με πλαστικούς φακούς "για να μην τα σπάω", και από τότε ισοπεδωθηκε η αυτοπεποίθηση και η ερωτική μου ζωή για 25 χρόνια, αλλά από κωλο έσκιζα, και σκίζω ακόμα θα λεγα.
Μ'αρέσει που κάθεσαι και εξηγείς σοβαρά. Εγώ πλάκα κάνω πάντως.plouf έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:53Δεν ειμαι καθολου παχυς αντιθετως εχω πολυ λεπτο σωματοτυπο και σε σχεση με αρκετους συνομηλικους μου που γνωριζω ειμαι πιο ευκινητος
παρολο που εχω πατησει τα σαραντα τωρα πια.![]()
Δυστυχως τα οπισθια μου ποτε δεν ηταν και τοσο σφιχτα κατα τ' αλλα πολλοι οταν τους λεω την ηλικια μου απαντουν οτι δεν μου φαινεται.
Γονείς Πασόκοι (το παλιό το ορθόδοξο), ο ίδιος πίστευε ότι έπρεπε να δηλώνει κομμουνιστής (επειδή παίζει και μουσική και είναι ντεμέκ καλλιτέχνης), αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας καπιτάλας του κερατά (που πληρώνει με ψίχουλα κάτι τύπους από την Αφρική να του βγάλουν τη δουλειά της εταιρείας του, ενώ στην άλλη του δουλειά πληρώνεται το βάρος του σε χρυσό).