ναι! μην τρωτε κουνελια γιατι θα μεινει ο γιατρος χωρις πελατες....
https://www.iatronet.gr/diatrofi/trofim ... ipara.html
ναι! μην τρωτε κουνελια γιατι θα μεινει ο γιατρος χωρις πελατες....
ΠεριπτωσιολογιαΠτολεμαίος έγραψε: 05 Φεβ 2023, 18:15Δεν υπάρχει lol. Ο πατέρας μου έτρωγε αναρχα, ξυγκια γλυκά κλπ και το αίμα του ήταν σαν 20χρονου. Αντιστοίχως και γω σαβουριαζω διαφορά. Χοληστερίνη άφαντη.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:39ΛολGreen Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:33
Τα επίπεδα χοληστερίνης καθορίζονται γενετικά, η δε δίαιτα φέρνει ελάχιστο έως μηδενικό αποτέλεσμα.
Η μάνα μου είναι στα όρια απ'οσο μπορώ να θυμηθώ και τρώει λάχανα, χόρτα και πολύ πιο υγιεινή διατροφή.
Η διατροφή παίζει πολύ μικρό ρόλο.
κι εσυ εισαι απο τοῖς υἱοῖς Ἰσραὴλ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Φεβ 2023, 17:34ΚΑΙ ἐλάλησε Κύριος πρὸς Μωυσῆν καὶ Ἀαρὼν λέγων· 2 λαλήσατε τοῖς υἱοῖς Ἰσραὴλ λέγοντες· ταῦτα τὰ κτήνη, ἃ φάγεσθε ἀπὸ πάντων τῶν κτηνῶν τῶν ἐπὶ τῆς γῆς· 3 πᾶν κτῆνος διχηλοῦν ὁπλὴν καὶ ὀνυχιστῆρας ὀνυχίζον δύο χηλῶν καὶ ἀνάγον μηρυκισμὸν ἐν τοῖς κτήνεσι, ταῦτα φάγεσθε.OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2023, 17:12Πίσω από κάθε "δεν γουστάρω" υπάρχει ένας λόγος για αυτό - πολλές φορές ακόμα και εάν δεν το ξέρεις...mao mao έγραψε: 05 Φεβ 2023, 17:02
απλά δε γουστάρω. Όπως δεν θα φάω αρουραίο ή έντομα ακόμη και αν μου πουν οτι είναι πεντανόστιμα και θρεπτικά. Καλύτερα φοσόλια και σαλατίτσες. Εσύ κάνε μπέρμπεκιου με γάιδαρο αν θέλεις.
Ποιός είναι αυτός ο λόγος λοιπόν;
.
4 πλὴν ἀπὸ τούτων οὐ φάγεσθε, ἀπὸ τῶν ἀναγόντων μηρυκισμὸν καὶ ἀπὸ τῶν διχηλούντων τὰς ὁπλὰς καὶ ὀνυχιζόντων ὀνυχιστῆρας· τὸν κάμηλον, ὅτι ἀνάγει μηρυκισμὸν τοῦτο, ὁπλὴν δὲ οὐ διχηλεῖ, ἀκάθαρτον τοῦτο ὑμῖν· 5 καὶ τὸν δασύποδα, ὅτι οὐκ ἀνάγει μηρυκισμὸν τοῦτο, καὶ ὁπλὴν οὐ διχηλεῖ, ἀκάθαρτον τοῦτο ὑμῖν· 6 καὶ τὸν χοιρογρύλλιον, ὅτι οὐκ ἀνάγει μηρυκισμὸν τοῦτο, καὶ ὁπλὴν οὐ διχηλεῖ, ἀκάθαρτον τοῦτο ὑμῖν· 7 καὶ τὸν ὗν, ὅτι διχηλεῖ ὁπλὴν τοῦτο, καὶ ὀνυχίζει ὄνυχας ὁπλῆς, καὶ τοῦτο οὐκ ἀνάγει μηρυκισμόν, ἀκάθαρτον τοῦτο ὑμῖν·
8 ἀπὸ τῶν κρεῶν αὐτῶν οὐ φάγεσθε καὶ τῶν θνησιμαίων αὐτῶν οὐχ ἅψεσθε, ἀκάθαρτα ταῦτα ὑμῖν.
Μπα... Ακριβά...zteo έγραψε: 05 Φεβ 2023, 21:53 https://www.olivemagazine.gr/gastronomi ... -krokodei/
Κρέας κροκόδειλου και φιλέτα πύθωνα.
Έχουν κρέας τα έντομα;
Δεν έχει να κάνει με κάποια καταναλωτική ή κοινωνική πίεση, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η βιομηχανία τροφίμων και ταχυφαγείων έχουν αυξήσει πολύ το ποσοστό σε κοτόπουλο γιατί είναι πολύ φθηνότερο. Συνολικά η κατά κεφαλήν κατανάλωση κρέατος στις ΗΠΑ είναι περίπου 20% υψηλότερη από ό,τι στα μέσα της δεκαετίας του '70.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Φεβ 2023, 21:38
Κι εδώ βλέπουμε πώς αλλάζει η διατροφή ενός λαού (ΗΠΑ) στο χρόνο, όταν υπάρχει οικονομική πίεση να υιοθετηθεί ένα νέο φαγητό. Και μιλάμε για την πλουσιότερη χώρα.
Σε 50 χρόνια θα έχουμε το ίδιο διάγραμμα στην Ελλάδα, μόνο η κόκκινη γραμμή θα είναι τα τζιτζίκια.
εχω καραμπινα, και ξερω κατι ξερονησια με αγριοκατσικα. κομπλε ειμαι.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:37
Άμα έχεις τα χρήματα και άμα βρίσκεις, γιατί να μην τρως κατσίκι;
Beria.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:53 Κρέας καγκουρού.
Οι λιγότερες εκπομπές CO2 από κάθε άλλο κόκκινο κρέας, μόλις το 1/6 των εκπομπών του μοσχαρίσιου.
Δυστυχώς οι Αυστραλοί δεν έχουν βρει τρόπο να φτιάξουν οικονομικά βιώσιμες φάρμες καγκουρό, γιατί τα καγκουρά δεν καθονται ήσυχα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.