Naranjita έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:38
αυτό που δεν κατάλαβα είναι, ότι αφού αντιγράφονται τα πάντα την σήμερον, γιατί δεν έχει ξυπνήσει κανένας αλλαντοπαραγωγός εδώ πέρα, να το φτιάξει το ρημάδι να μην χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγές.
όπως έγινε με το προσούτο και τα λοιπά.
Εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν καποιοι που φτιαχνουν αλλα δεν εχει καμια σχεση σε γευση και αρωματα.
Οπως πχ το τυρι πεκορινο. Δεν εχει καμια σχεση το γνησιο απο Ιταλια με αυτο που φτιαχνουν εδω!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Volk έγραψε: 15 Σεπ 2022, 07:57
Το καλυτερο για καποιον που του αρεσουν τα λουκανικα ειναι να παρει μια μηχανη και να τα φτιαχνει στο σπιτι μονος του. Φτηνες ειναι, θα τα κανει αποσβεση απο τις πρωτες παρασκευες.
Κοίτα, το φρέσκο λουκάνικο δεν έχει γεύση λουκάνικου καθώς δεν υποστεί ζύμωση. Είναι για να ξεγελαστείς ότι τρως λουκάνικο και την ίδια στιγμή να τρως κάτι πιο υγιεινό. Και δεν τρώω συχνά. Η κρεατομηχανή είναι χρήσιμη για άλλους λόγους, κυρίως για να φτιάχνεις κιμά από κοτόπουλο, αρνί κλπ.
Naranjita έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:38
αυτό που δεν κατάλαβα είναι, ότι αφού αντιγράφονται τα πάντα την σήμερον, γιατί δεν έχει ξυπνήσει κανένας αλλαντοπαραγωγός εδώ πέρα, να το φτιάξει το ρημάδι να μην χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγές.
όπως έγινε με το προσούτο και τα λοιπά.
Εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν καποιοι που φτιαχνουν αλλα δεν εχει καμια σχεση σε γευση και αρωματα.
Οπως πχ το τυρι πεκορινο. Δεν εχει καμια σχεση το γνησιο απο Ιταλια με αυτο που φτιαχνουν εδω!
.
Απ ότι βλέπω είναι σα να φκιάνς Μπέικο Αέρος απλά απο διαφορετικό μέρος λιποκρέατος.....
Εμείς στο Ελλάντα προτίμησαν να φκιάν Μπέικο Βραστό με κάπνισμα ..... μόνο που δεν έχει καμμία σχέση με το Αέρος.....
Αυτό έγινε για να μην περιμένουν να ωριμάζει για 1 - 2 μήνες.....
Αν έτυχε να φάς ποτέ Μπέικο Αέρος θα έχεις καταλάβει.....και το Αέρος δεν έχει καποια πολυπλοκη συνταγή.....αλάτι και αέρας.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Naranjita έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:38
αυτό που δεν κατάλαβα είναι, ότι αφού αντιγράφονται τα πάντα την σήμερον, γιατί δεν έχει ξυπνήσει κανένας αλλαντοπαραγωγός εδώ πέρα, να το φτιάξει το ρημάδι να μην χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγές.
όπως έγινε με το προσούτο και τα λοιπά.
για να τα διαθεσει που ο αλλαντοπαραγωγος ;
σε οσους θελουν να φτιαχνουν το μεγαλειωδες πιατο της καρμποναρας ;
κ να το πληρωνουν χρυσο ;
τοσο μαλακες δεν ειμεθα (ακομα)
Naranjita έγραψε: 15 Σεπ 2022, 08:38
αυτό που δεν κατάλαβα είναι, ότι αφού αντιγράφονται τα πάντα την σήμερον, γιατί δεν έχει ξυπνήσει κανένας αλλαντοπαραγωγός εδώ πέρα, να το φτιάξει το ρημάδι να μην χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγές.
όπως έγινε με το προσούτο και τα λοιπά.
για να τα διαθεσει που ο αλλαντοπαραγωγος ;
σε οσους θελουν να φτιαχνουν το μεγαλειωδες πιατο της καρμποναρας ;
κ να το πληρωνουν χρυσο ;
τοσο μαλακες δεν ειμεθα (ακομα)
εγώ προσωπικά, στα τζόλια θα το βαζα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ