Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
δεν έγινε έτσι
ο άνθρωπος θίχτηκε και προσπάθησε όσο μπορούσε να είναι τρυφερός χωρίς ίχνος απο αυτά που λες
Οι άλλοι λένε ότι τον "ξεπλένω". Τα πάντα είναι θέμα οπτικής.
οπτική είναι και κάποιες να ερεθίζονται απο τον Χαλκιά και για να το ξορκίσουν τον κατηγορούν για σεξισμό
εγώ που δεν ερεθίζομαι έχω την δικιά μου οπτική που είναι πιο ανεπηρέαστη
Είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι το θέμα είναι ηλικιακό και όχι σεξιστικό. Αρκεί να φανταστεί ότι στη θέση του Χαλκιά βρισκόταν μία γυναίκα της ίδιας ηλικίας με αυτόν, που χρησιμοποιούσε τις ίδιες προσφωνήσεις.
AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:08
Είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι το θέμα είναι ηλικιακό και όχι σεξιστικό. Αρκεί να φανταστεί ότι στη θέση του Χαλκιά βρισκόταν μία γυναίκα της ίδιας ηλικίας με αυτόν, που χρησιμοποιούσε τις ίδιες προσφωνήσεις.
Τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Άρα ο αχρείος επέδειξε ηλικιακό ρατσισμό
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Άρα ο αχρείος επέδειξε ηλικιακό ρατσισμό
Το ψωμί του ηθοποιού (καλώς ή κακώς) εξαρτάται από το να βγει στη τηλεόραση και να μιλήσει σχετικά με το πού εμφανίζεται.
Οταν τον στήνουν μισή ώρα και ξεκινούν τη συνέντευξη με αερολογικές φιλοσοφίες, τότε λογικό είναι να υπάρξει εκνευρισμός. Είναι σαν να τον κοροιδεύουν.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το 90% των ελ ηθοποιών -μαζί κι ο Χαλκιάς- δεν είναι του γούστου μου όσον αφορά τους ρόλους που έχουν υποδυθεί.
-Συνήγορος θύματος: ο Χαλκιάς θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν την σκότωσε
-Φάε Σκόρδα: Σήκωσε τα μπατζάκια και φάνηκαν οι τριχάρες του. Σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια ζητά βοήθεια ψυχολόγου
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:59
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση, αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Πάντως όφειλε τουλάχιστον να σεβαστεί ότι η άλλη ενοχλήθηκε και να το κόψει μετά την πρώτη ατάκα.
Οχι φυσικα.
Οταν ομως προηγουμενως με εχει υποτιμησει βαζοντας με να περιμενω σαν κανενα σκυλι αθετωντας την συμφωνια μας και μετα με ειρωνευεται παιζοντας την ανηξερη,μια χαρα θα της εδειχνα την ενοχληση μου.
Στο κατω κατω,ουτε την ιδια ηλικια εχουν,ουτε την ιδια ιστορια.
Δηλαδή αυτοί οι χαρακτηρισμοί χρησιμοποιούνται για να δείξει κανείς την ενόχλησή του;
Ειναι εμφανες στο βιντεο οτι μιλουσε απαξιωτικα ο Χαλκιας.
Οχι φυσικα.
Οταν ομως προηγουμενως με εχει υποτιμησει βαζοντας με να περιμενω σαν κανενα σκυλι αθετωντας την συμφωνια μας και μετα με ειρωνευεται παιζοντας την ανηξερη,μια χαρα θα της εδειχνα την ενοχληση μου.
Στο κατω κατω,ουτε την ιδια ηλικια εχουν,ουτε την ιδια ιστορια.
Δηλαδή αυτοί οι χαρακτηρισμοί χρησιμοποιούνται για να δείξει κανείς την ενόχλησή του;
Και ο τρόπος με τον οποίο μιλάς απαξιωτικά, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου, ακόμα και όταν έχεις δίκιο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Πριν λίγο καιρό είχε παρεξηγηθεί μια 18χρονη όταν την αποκάλεσα "κοριτσάκι". Μου είπε να το πάρω πίσω και εγώ της είπα "εσύ γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό και με αποκαλείς κύριε;".
Ετσι πήρα εγώ πίσω το κοριτσάκι, πήρε αυτή πίσω το πληθυντικό και το "κύριε". Και συνεννοηθήκαμε σαν άνθρωποι.
Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:59
Και ο τρόπος με τον οποίο μιλάς απαξιωτικά, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου, ακόμα και όταν έχεις δίκιο.
Εγραψα και πιο πανω οτι ο Χαλκιας μου ειναι αντιπαθης.
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να του δινω δικιο οταν το εχει.
Το θεμα στην ολη υποθεση θα επρεπε να ειναι η υποτιμητικη συμπεριφορα της παρουσιαστριας σε εναν αλλον ανθρωπο ο οποιος ειναι μεγαλυτερος της και καλως η κακως εχει μια καποια ιστορια μεγαλυτερη απο την δικη της.
Οχι μονο τον προσεβαλε βαζοντας τον να περιμενει αλλά τον ειρωνευοτανε κιολας μπροστα στα μουτρα του λεγοντας ταχα μου οτι δεν ηταν ενημερη και τετοιες πιπες.
Βάζουν τους συνταξιούχους να αυνανίζονται με τηλεπαρουσιάστριες που έχουν όλες την ίδια κοψιά, αλλά μετά παρεξηγούνται που τα σεξορομπότ έχουν -προς το παρόν- την ίδια φάτσα και αλλάζει μόνο η περούκα.
Το σωματείο των ηθοποιών πρέπει να πάρει τώρα θέση υπέρ του Χαλκιά για την απαράδεκτη συμπεριφορά της παρουσιάστριας απεναντί του.
Η εδώ δεν υπάρχει θέμα και σφυρίζουμε αδιάφορα;
Που είναι οι λαλίστατοι σε άλλες περιπτώσεις κύριοι του σωματείου;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εγραψα και πιο πανω οτι ο Χαλκιας μου ειναι αντιπαθης.
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να του δινω δικιο οταν το εχει.
Το θεμα στην ολη υποθεση θα επρεπε να ειναι η υποτιμητικη συμπεριφορα της παρουσιαστριας σε εναν αλλον ανθρωπο ο οποιος ειναι μεγαλυτερος της και καλως η κακως εχει μια καποια ιστορια μεγαλυτερη απο την δικη της.
Οχι μονο τον προσεβαλε βαζοντας τον να περιμενει αλλά τον ειρωνευοτανε κιολας μπροστα στα μουτρα του λεγοντας ταχα μου οτι δεν ηταν ενημερη και τετοιες πιπες.