!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:17
Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:11 Εδω εχει αντρες που κλαιγονται γιατι υπαρχουν συνετες γυναικες που λαμβανουν υποψη τους πορους διαβιωσης και για καποιον τρελο λογο επιθυμουν επιπολαιες και αμυαλες γυναικες που δεν θα το θεωρουν αυτο σημαντικο στοιχειο
Εδώ έχει άντρες που κλαίγονται, γιατί καμία δεν τους παίρνει σοβαρά για σχέση από αυτές που κοιτάζουν. Αν αλλάξουν τάργκετ γκρουπ, αντί να κλαίγονται, θα λυθεί το πρόβλημα. Ο λόγος που δεν αλλάζουν τάργκετ γκρουπ είναι, γιατί δεν επιθυμούν να μπλέξουν σοβαρά με κάποια και τους αρέσει το life style του 25άρη φοιτητή. Το μόνο πρόβλημα σε όλη τη φάση είναι ότι πρέπει να καταλάβουν τί πραγματικά θέλουν, για να είναι ευτυχισμένοι και η ευτυχία δεν σχετίζεται με καταγωγή, φύλο κλπ.
Ρε συ έχω βαρεθεί να κλαίγονται άντρες και γυναίκες ότι δεν βρίσκουν γκομενα/ο. Και σκέφτομαι μωρ' μαλακες γεμάτος ο τόπος ανθρώπους. Τι πρόβλημα έχετε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:22
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:20 Θεωρω οτι αν παρεις τυχαια εναν απο αυτους που λενε τα οσα λενε για τις Ελληνιδες,
ε κάποιο λόγο θα έχουνε οι άνθρωποι, αφου ειναι τόσοι πολλοί δεν τα λένετε τυχαία, οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά άσχετα αν εσυ το παιζεις ή και εισαι μέγας έραστης και απολύτος γνώστης, αυτο δεν αναιρεί πως υπάρχει προβλημα για μια μεγάλη μερίδα.
Οτι δεν αγαπουν αυτοι οι πολλοι αρκετα τον εαυτο τους;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:25
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:20 Θεωρω οτι αν παρεις τυχαια εναν απο αυτους που λενε τα οσα λενε για τις Ελληνιδες,
ε κάποιο λόγο θα έχουνε οι άνθρωποι, αφου ειναι τόσοι πολλοί δεν τα λένετε τυχαία, οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά άσχετα αν εσυ το παιζεις ή και εισαι μέγας έραστης και απολύτος γνώστης, αυτο δεν αναιρεί πως υπάρχει προβλημα για μια μεγάλη μερίδα.
Οτι δεν αγαπουν αυτοι οι πολλοι αρκετα τον εαυτο τους;
Γιατι τους ξέρεις προσωπικά έναν έναν; και για πιο λογο παιρνεις 100% το μέρος των γυναικών; για να δειξεις τι;

ακου δεν αγαπανε τον εαυτο τους, ρε σεις οχι και τοσο μουνοδουλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Δεκ 2021, 13:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Μια εποχή, προ εξαετίας, μετά από έναν χωρισμό άρχισα να μπαίνω σε έναν συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο, ανώνυμα απλώς για συζήτηση.
Σε μία περίοδο 15 μηνών που έμπαινα περιστασιακά, είχα πετύχει τρεις καλές "περιπέτειες", τρεις συναντήσεις φιάσκο που έμειναν στο πρώτο ραντεβού, μία συνάντηση που έμεινε κάπως φιλικά ως επικοινωνία, και μία σχέση που ξεκίνησε καλά και κράτησε έξι μήνες. Έκτοτε δεν ξαναασχολήθηκα αλλά με βοήθησε, μου έδωσε χρήσιμα συμπεράσματα.
Στο μεταξύ είχα μιλήσει με πλειάδα γυναικών και μέσω βάιμπερ.
Όλα αυτά με μία νορμάλ εμφάνιση, σχετικά καλή αλλά όχι γόη. Δεν είχα κάτι το εντυπωσιακό, απλώς δεν ήμουν και υπέρβαρος, το οποίο κάποιες απασχολούσε πολύ.
Φυσικά υπήρχαν και συνομιλίες που τέλειωναν νωρίς.
Αυτό που διαπίστωσα σε έναν άνετο χώρο που μιλάει κάποιος ανώνυμα και για καιρό, ήταν κάποια πράγματα σχετικά προφανή.
Σχεδόν όλες οι γυναίκες ήθελαν να μην είναι ο άλλος λιγούρης, να έχει καλό και ευγενικό λόγο και χιούμορ.
Μάλιστα εγώ δεν είχα σκοπό για συνάντηση γιατί το μέσο δεν το εμπιστευόμουν εύκολο, αλλά όταν έγινε ό,τι έγινε με την πρώτη κοπέλα, μετά άλλαξα γνώμη.
Ποτέ όμως δεν την έπεφτα αλλά ούτε έταζα πράγματα.
Ήταν μία χρήσιμη και διδακτική εμπειρία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:18
Σε αυτό που ρώτησες κολλάνε.
δεν ρώτησα για να λάβω απάντηση, έκπληξη εξέφρασα
μα θενκς που μπήκες στον κόπο

και βέβαια απευθυνόμουν σε όλους εκείνους που δήλωσαν
ότι οι ελληνίδες προσελκύονται κυρίως από τα πορτοφόλια των ανδρών,
και προφανώς μιλούσαν βάσει δικών τους βιωμάτων, οικογενειακών
φαντάζομαι (από μάνες αδερφές-συντρόφους), οπότε εξέφρασα την
έκπληξή μου που το μοιράζονται δημόσια με αγνώστους και δεν ντρέπονται
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Συνεχίζοντας, πέτυχα και άνδρες όμως που έψαχναν κολομπαρά ενώ μερικοί κιόλας παρίσταναν αρχικώς ότι είναι γυναίκες, αλλά κάτι τέτοιο ξεχωρίζει σχετικά γρήγορα.
Με μία που υπήρχε εξαιρετική χημεία και ήταν να βρεθούμε, μου αποκάλυψε ότι ήταν παντρεμένη. Δεν το είχα αντιληφθεί διότι μιλούσαμε διάφορες ώρες και άνετα.
Με διέγειρε πολύ ερωτικά και δεν το σταμάτησα αμέσως, εννοώ την επικοινωνία.
Όμως δεν μπορούσα να περάσω την κόκκινη γραμμή που έχω θέσει από πάντα, να βρεθούμε δηλαδή κλπ.
Και έτσι σταματήσαμε να μιλάμε.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Όποιος δεν γουστάρει τις γυναίκες και τα κριτήριά τους μπορεί να αποσυρθεί από το φλερτ. Κι εγώ όταν τσαντίζομαι αποσύρομαι. Δεν έχουν αυτές καμιά υποχρέωση να αλλάξουν για να καλύψουν τις προσδοκίες μας.
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Διαπιστωνω οτι δεν γνωριζεις ουτε τα βασικα περι της ζωης, οχι μονο περι γυναικων.

Παντα, σε καθε περιπτωση, εχουν δικιο και γνωση, οι λιγοι, οχι οι πολλοι.

Παραδειγματα: Χιλιαδες θελουν να γινουν Ολυμπιονικες, ελαχιστοι το εχουν πετυχει. Ολοι θελουν να γινουν με νομιμο τροπο πλουσιοι, ελαχιστοι το πετυχαινουν. Τα ιδια και στο χωρο της επιστημης, της τεχνης, παντου!

Τη γνωση στο καθε θεμα, την εχουν ελαχιστοι και ακομα πιο λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να τη διαχειριστουν και να δουλεψει στη πραξη αυτη η θεωρητικη γνωση που κατεχουν.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

νύχτα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:29

Κι εγώ σου έδωσα ένα παράδειγμα ζευγαριού όπου το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο γιατί το είχαν ήδη λυμένο.

Δεν πηγαίνει κανείς να ανεμίσει το πορτοφόλι του μπροστά στις γυναίκες όταν κάνει καμάκι. Αυτό είναι ξεφτίλα. Υπάρχουν κανόνες ως προς τον τρόπο προσέγγισης και γνωριμίας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Βλήμα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:31 Όποιος δεν γουστάρει τις γυναίκες και τα κριτήριά τους μπορεί να αποσυρθεί από το φλερτ. Κι εγώ όταν τσαντίζομαι αποσύρομαι. Δεν έχουν αυτές καμιά υποχρέωση να αλλάξουν για να καλύψουν τις προσδοκίες μας.
:goodpost: :+1:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:34

Κι εγώ σου έδωσα ένα παράδειγμα ζευγαριού όπου το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο γιατί το είχαν ήδη λυμένο.

Δεν πηγαίνει κανείς να ανεμίσει το πορτοφόλι του μπροστά στις γυναίκες όταν κάνει καμάκι. Αυτό είναι ξεφτίλα. Υπάρχουν κανόνες ως προς τον τρόπο προσέγγισης και γνωριμίας.

Μη τους οδηγεις στην πλανη τυπε, αστους να ακολουθουν τη τακτικη τους. Μια χαρα τα πανε!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:34

Δεν καταλαβαίνεις Χριστό από αυτά που σου λέει. Ζωγραφίζει ωραία, πες της να στο ζωγραφίσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

δεν χρειαζεται φαντασια - κοιταξε γυρω σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:17
Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:11 Εδω εχει αντρες που κλαιγονται γιατι υπαρχουν συνετες γυναικες που λαμβανουν υποψη τους πορους διαβιωσης και για καποιον τρελο λογο επιθυμουν επιπολαιες και αμυαλες γυναικες που δεν θα το θεωρουν αυτο σημαντικο στοιχειο
Εδώ έχει άντρες που κλαίγονται, γιατί καμία δεν τους παίρνει σοβαρά για σχέση από αυτές που κοιτάζουν.
Εχω ακούσει και το αντίθετο. :lol:
Να κλαίγονται επειδή τους παίρνουν μόνο στα σοβαρά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Βλήμα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:31 Όποιος δεν γουστάρει τις γυναίκες και τα κριτήριά τους μπορεί να αποσυρθεί από το φλερτ. Κι εγώ όταν τσαντίζομαι αποσύρομαι. Δεν έχουν αυτές καμιά υποχρέωση να αλλάξουν για να καλύψουν τις προσδοκίες μας.
το προβλημα ειναι ακριβως αυτο
δεν τις αποδεχεστε για αυτο που ειναι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”