Δείξε λίγη κατανόηση κι εσύ.enterprise-psi έγραψε: 26 Μάιος 2021, 13:27Ομερτα ετσι; Κανένας δεν μιλάει, ευτυχώς έχω τον ξαδερφο με ντουκατι και μου τα λέει , μέχρι και υγρά φρένων έχαναν απο τα δοχεία, έπεσαν πάνω στα 250 ευρω dainese γάντια και κλάμαnyxtovios έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:22Και βαν οδική από πίσωSpoiler
enterprise-psi έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:10 Είναι travel motovloger αλλά δεν θα πρέπει να δείχνει τον εαυτό της, θα πηγαίνει μόνη της , μια κάμερα να αιωρείται και θα μυρίζουμε τα νύχια μας, για το που είναι, τι παίζει εκεί, ποια η ιστορία κλπ![]()
Ίσως το μεγαλύτερο ταξίδι του κλαμπ
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιαπωνέζα μηχανόβια θεά
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Γιαπωνέζα μηχανόβια θεά
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Γιαπωνέζα μηχανόβια θεά
Νομίζω έχει και χειρότερα π.χ. κάτι Bmw τουλάχιστον τα ducati είναι και όμορφαenterprise-psi έγραψε: 26 Μάιος 2021, 13:27Ομερτα ετσι; Κανένας δεν μιλάει, ευτυχώς έχω τον ξαδερφο με ντουκατι και μου τα λέει , μέχρι και υγρά φρένων έχαναν απο τα δοχεία, έπεσαν πάνω στα 250 ευρω dainese γάντια και κλάμαnyxtovios έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:22Και βαν οδική από πίσωSpoiler
enterprise-psi έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:10 Είναι travel motovloger αλλά δεν θα πρέπει να δείχνει τον εαυτό της, θα πηγαίνει μόνη της , μια κάμερα να αιωρείται και θα μυρίζουμε τα νύχια μας, για το που είναι, τι παίζει εκεί, ποια η ιστορία κλπ![]()
Ίσως το μεγαλύτερο ταξίδι του κλαμπ
![]()
![]()