Είναι travel motovloger αλλά δεν θα πρέπει να δείχνει τον εαυτό της, θα πηγαίνει μόνη της , μια κάμερα να αιωρείται και θα μυρίζουμε τα νύχια μας, για το που είναι, τι παίζει εκεί, ποια η ιστορία κλπ
Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:51
Ρε Νυχτόβιε, για να καταλάβω. Θεωρείς ατενσιοχορισμό τα γούστα της κοπέλας, γιατί; Τόσοι ποστάρουν φωτό στα μίντια, ίδιου περιεχομένου και εκεί δεν παίζει θέμα. Το ότι υπάρχουν και οι ''γιάσου κόκλα'', δεν σημαίνει πως θα πρέπει να μπει η καύλα των Κυριών στην ντουλάπα, για να μην ερεθίζει τα έκπληκτα ματάκια ηλιθίων.
Ναι, το θεωρώ. Δείχνει πιο πολύ τον ευατό της παρά τα μέρη που πήγε.
Αλήθεια; Έχω δει εγώ μηχανόβιους της Κυριακής που ποστάρουν στο φατσομπούκι την περιβολή τους και στήνονται με σελφοκόνταρο,για να βγει καλλίτερη η μάπα τους. Μπας και τσιμπήσουν γκομενάκια που γουστάρουν easy riders ,αλλά έχουν το voltaren στην κωλότσεπη για εντριβή. Άσε που πάνε καμιά 20αρια χλμ μακρυά για κοκορέτσια και νομίζουν πως άγγιξε North Kape, το παπουτσάκι τους.
Ίσως το μεγαλύτερο ταξίδι του κλαμπ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
αυτό το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει σε πολλά άλλα
πχ βιντεάκια στο youtube όπου ερασιτέχνες οργανοπαίχτες ανεβάζουν κιθαριστικά cover τραγουδιών
ο μέσος άντρας πιάνει μερικές χιλιάδες προβολές (εκτός από τους γνωστούς youtubers του χώρου), η μέση γυναίκα μπορεί να φτάσει και το εκατομμύριο και βέβαια στα σχόλια γίνεται χαμός, λες και είναι διαγωνισμός γαμπρού από κάτω
Θες να πεις πως ο απώτερος στόχος σας δεν είναι να αναπαραχθείτε;
Πώς να αναπαραχθούμε; γράφοντας πίπες σε μία γκόμενα που ζει στην άλλη άκρη του πλανήτη και που δεν πρόκειται να διαβάσει ποτέ και που δεν νοιάζεται παρά μόνο για τα λάικς;
Και πώς φταίω εγώ που κάποιοι κάνουν βλακείες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:51
Ρε Νυχτόβιε, για να καταλάβω. Θεωρείς ατενσιοχορισμό τα γούστα της κοπέλας, γιατί; Τόσοι ποστάρουν φωτό στα μίντια, ίδιου περιεχομένου και εκεί δεν παίζει θέμα. Το ότι υπάρχουν και οι ''γιάσου κόκλα'', δεν σημαίνει πως θα πρέπει να μπει η καύλα των Κυριών στην ντουλάπα, για να μην ερεθίζει τα έκπληκτα ματάκια ηλιθίων.
Αλήθεια; Έχω δει εγώ μηχανόβιους της Κυριακής που ποστάρουν στο φατσομπούκι την περιβολή τους και στήνονται με σελφοκόνταρο,για να βγει καλλίτερη η μάπα τους. Μπας και τσιμπήσουν γκομενάκια που γουστάρουν easy riders ,αλλά έχουν το voltaren στην κωλότσεπη για εντριβή. Άσε που πάνε καμιά 20αρια χλμ μακρυά για κοκορέτσια και νομίζουν πως άγγιξε North Kape, το παπουτσάκι τους.
Εγώ και οι μηχανόβιοι μου όποτε πάμε touring δεν βγάζουμε καμιά φώτο που εστιάζουμε στις φάτσες μας. Βέβαια δεν θα πούλαγαν κιόλας.
ΕΝΤΙΤ Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ανύπαρκτοι άντρες ατενσιοχορ. Δεν εννοούσα για την Ολλανδέζα μόνο επειδή είναι γυναίκα
enterprise-psi έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:10
Είναι travel motovloger αλλά δεν θα πρέπει να δείχνει τον εαυτό της, θα πηγαίνει μόνη της , μια κάμερα να αιωρείται και θα μυρίζουμε τα νύχια μας, για το που είναι, τι παίζει εκεί, ποια η ιστορία κλπ
Τους ρωτάς αν πιάστηκαν πάνω στη μηχανή τόσες ώρες;
Τους ρωτας αν θέλουν να μαζέψουν χιλιόμετρα με τις λαδιερες κουδουνιστρες τους (θενε κ ξηροκαμπανα τα ταγαρια) κ μετα να δίνουν απ'τα μωβ για λάστιχα και ιμάντες;
Θες να πεις πως ο απώτερος στόχος σας δεν είναι να αναπαραχθείτε;
Πώς να αναπαραχθούμε; γράφοντας πίπες σε μία γκόμενα που ζει στην άλλη άκρη του πλανήτη και που δεν πρόκειται να διαβάσει ποτέ και που δεν νοιάζεται παρά μόνο για τα λάικς;
Και πώς φταίω εγώ που κάποιοι κάνουν βλακείες;
μα δεν είπα ότι φταις
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Εγώ και οι μηχανόβιοι μου όποτε πάμε touring δεν βγάζουμε καμιά φώτο που εστιάζουμε στις φάτσες μας. Βέβαια δεν θα πούλαγαν κιόλας.
Εντάξει μαν μου. Χαίρομαι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τους ρωτάς αν πιάστηκαν πάνω στη μηχανή τόσες ώρες;
Τους ρωτας αν θέλουν να μαζέψουν χιλιόμετρα με τις λαδιερες κουδουνιστρες τους (θενε κ ξηροκαμπανα τα ταγαρια) κ μετα να δίνουν απ'τα μωβ για λάστιχα και ιμάντες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και βαν οδική από πίσω
Ομερτα ετσι; Κανένας δεν μιλάει, ευτυχώς έχω τον ξαδερφο με ντουκατι και μου τα λέει , μέχρι και υγρά φρένων έχαναν απο τα δοχεία, έπεσαν πάνω στα 250 ευρω dainese γάντια και κλάμα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.