!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:26
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:12
foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53
Είναι δυνατόν να μη μπορεί να γίνει τίποτα;

Ποιος φταίει για αυτό το πράγμα, σε ποιον πρέπει να κάνω μήνυση
Ο κοκ δεν τηρείται επειδή η αστυνομία κωλοβαράει και πίνει καφέδες. Ο εισαγγελέας σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επέμβει, αφού η μή τήρηση του κοκ είναι η κανονικότητα και όχι κάποια εξαίρεση και φαίνεται παντού δίχως καμία προσπάθεια. Αλλά και ο εισαγγελέας κωλοβαράει και πίνει καφέδες.
Μόνο ο ΚΟΚ δεν τηρείται ή μόνο οι αστυνομικοί και οι εισαγγελείς κωλοβαράνε και πίνουν καφέδες σε αυτή τη χώρα;

Τα πάντα είναι πιο κάτω απο τον πρώτο κόσμος, αλλά σίγουρα πιο πάνω απο τον τρίτο. Χάλια η κατάσταση στους δρόμους, αλλά δεν είμαστε δα και Λιβερία ή Αίγυπτος. Φυσιολογικότατη κατάσταση για το επίπεδο ανάπτυξής μας.
το πρόβλημα στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι όντως ο εισαγγελέας και μετά οι μπάτσοι. Το πρόβλημα γενικότερα είναι ότι δεν λειτουργεί το κράτος, και το παράδειγμα του νήματος είναι μία έκφανση αυτού.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:29 Πέρυσι πήγα Σερβία οδικως κ πράγματι ειναι καλύτερη η κατάσταση στους δρόμους από εδώ. Όχι σε ποιότητα ασφάλτου βέβαια αλλά στο ότι σέβονται τους πεζούς. Πολύ καλύτερα από εδώ, αν θέλετε πιστέψτε το αλλα έχει δίκιο σ αυτο ο υδράργυρος.

Επίσης πήγα Κροατία και Σλοβενία. Η Κροατία οριακά έχει καλύτερες υποδομές, ποδηλατοδρόμους κ τέτοια. Η Σλοβενία ειναι τελείως άλλου, σα να είσαι στην Αυστρία. Φανταστείτε είχε γίνει ένα τρακάρισμα στην Εθνική κ τα αμάξια έκαναν ουρές με τρόπο να διευκολύνουν γερανούς κ ασθενοφόρα. Εδώ θα καβαλαγαν κ τη λεα.

Τι φταίει λοιπόν; 1. Όγκος οχημάτων. Η Αθήνα κ οι υποδομές της δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο μεγάλο πληθυσμό. 2. Οδηγική παιδεία 3. Παιδεία γενικώς.

Πολλή προσοχή, τα τροχαία που συμπεριλαμβάνουν πεζούς ειναι παρά πολλά. Εγω ξέρω δυο χοντρες περιπτώσεις κ στη μία ακόμα τον ψάχνουν γιατί ο μάγκας την έκανε.

Προσωπικά κινούμαι με μηχανη καθημερινά κ όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολυ φοβάμαι. Παλιά τσακωνομουν κάθε μέρα, πλέον έχω καταλάβει ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τον κοσμο, απλά φροντίζω για την ασφάλειά μου να γυρίσω σπίτι στο παιδι μου κ οι άλλοι να πάνε να γαμηθουν.
Εγώ και πράσινο να έχω σε διασταύρωση, περνάω σαν να απειλείται άμεσα η ζωή μου.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:33
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:12

Ο κοκ δεν τηρείται επειδή η αστυνομία κωλοβαράει και πίνει καφέδες. Ο εισαγγελέας σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επέμβει, αφού η μή τήρηση του κοκ είναι η κανονικότητα και όχι κάποια εξαίρεση και φαίνεται παντού δίχως καμία προσπάθεια. Αλλά και ο εισαγγελέας κωλοβαράει και πίνει καφέδες.
Μόνο ο ΚΟΚ δεν τηρείται ή μόνο οι αστυνομικοί και οι εισαγγελείς κωλοβαράνε και πίνουν καφέδες σε αυτή τη χώρα;

Τα πάντα είναι πιο κάτω απο τον πρώτο κόσμος, αλλά σίγουρα πιο πάνω απο τον τρίτο. Χάλια η κατάσταση στους δρόμους, αλλά δεν είμαστε δα και Λιβερία ή Αίγυπτος. Φυσιολογικότατη κατάσταση για το επίπεδο ανάπτυξής μας.
το πρόβλημα στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι όντως ο εισαγγελέας και μετά οι μπάτσοι. Το πρόβλημα γενικότερα είναι ότι δεν λειτουργεί το κράτος, και το παράδειγμα του νήματος είναι μία έκφανση αυτού.
Σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει τεράστια βήματα. Δεν είναι ρεαλιστικό να υπάρχει προσδοκία το κράτος να είναι σαν των ανεπτυγμένων κρατών. Η Ελλάδα είναι μια ντεμί κατάσταση μεταξύ Μέσης Ανατολής και Νοτίου Ευρώπης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 01 Οκτ 2020, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος,
:lol:
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:36 Σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει τεράστια βήματα. Δεν είναι ρεαλιστικό να υπάρχει προσδοκία το κράτος να είναι σαν των ανεπτυγμένων κρατών. Η Ελλάδα είναι μια ντεμί κατάσταση μεταξύ Μέσης Ανατολής και Νοτίου Ευρώπης.
Σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει βήματα προς τα πίσω.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:34
Εγώ και πράσινο να έχω σε διασταύρωση, περνάω σαν να απειλείται άμεσα η ζωή μου.
Τα στοπ είναι χειρότερα. Αλλά κ γενικά πρέπει να εχεις υπόψη τι μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε στο μυαλό του. Πχ πλησιάζεις σε αγορά, ειναι πιθανό κάποιος να σταματήσει ξαφνικά κ απροειδοποίητα γιατι πήρε τα ματια απο το κινητό κ ειδε γκαραζ που το πέρασε για θέση στάθμευσης. Με φουλ προσοχή θα σωθείς στο 98% των περιπτώσεων. Γιατί σε τέτοιο ποσοστό οι κάφροι κανουν προβλέψιμες μαλακιες. Το 80% μάλιστα τους βλεπεις απο μακριά. Το 2% εύχεσαι να μη σε βρει, δεν μπορείς να κανεις κάτι άλλο. Ειναι εντελώς απρόβλεπτο, απλα ήρθε η ώρα σου.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:38
Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:36 Σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει τεράστια βήματα. Δεν είναι ρεαλιστικό να υπάρχει προσδοκία το κράτος να είναι σαν των ανεπτυγμένων κρατών. Η Ελλάδα είναι μια ντεμί κατάσταση μεταξύ Μέσης Ανατολής και Νοτίου Ευρώπης.
Έλα ρε συ τώρα, πριν λίγες δεκαετίες ο κόσμος έχεζε στους δρόμους.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:43
Ινδός είσαι, φίλε μου;
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.

Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.

Ποιος φταίει για αυτό το πράγμα, σε ποιον πρέπει να κάνω μήνυση, δε μιλάμε για απλή αμέλεια εδώ πέρα μιλάμε για μια ολόκληρη περιοχή (Παλλήνη) στην οποία ισχύει ο νόμος του μαλάκα οδηγού σε όλα τα επίπεδα, από τους μονόδρομους που είναι κανονικότατα διπλής, τις διαβάσεις που τις γράφουν όλοι στα αρχίδια τους ή τις χρησιμοποιούν για άνετο πάρκινγκ μέχρι τον κάθε επαγγελματία που φορτοεκφορτώνει ό,τι ώρα γουστάρει όπου γουστάρει.
νταξει, το περασες το μηνυμα. καταλαβαμε

κουλ στορι μπρο
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:45
Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:43
Ινδός είσαι, φίλε μου;
Με τα σκουπίδια και τα μπάζα στις ρεματιές και στις παρυφές των πόλεων, ήταν όντως σαν την Ινδία. Τουλάχιστον σήμερα έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

πήζον bot έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:47
foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.

Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.

Ποιος φταίει για αυτό το πράγμα, σε ποιον πρέπει να κάνω μήνυση, δε μιλάμε για απλή αμέλεια εδώ πέρα μιλάμε για μια ολόκληρη περιοχή (Παλλήνη) στην οποία ισχύει ο νόμος του μαλάκα οδηγού σε όλα τα επίπεδα, από τους μονόδρομους που είναι κανονικότατα διπλής, τις διαβάσεις που τις γράφουν όλοι στα αρχίδια τους ή τις χρησιμοποιούν για άνετο πάρκινγκ μέχρι τον κάθε επαγγελματία που φορτοεκφορτώνει ό,τι ώρα γουστάρει όπου γουστάρει.
νταξει, το περασες το μηνυμα. καταλαβαμε

κουλ στορι μπρο
Μην παρεξηγιέσαι ρε συ, εντάξει, να λέμε ότι ήταν ζαίος να ικανοποιηθείς.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:50
Με τα σκουπίδια και τα μπάζα στις ρεματιές και στις παρυφές των πόλεων, ήταν όντως σαν την Ινδία.
Ακόμα ετσι είναι :102:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 18:45
Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 18:17
foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.
Τηλέφωνο επι τόπου στην τροχαία, μην ασχοληθείς καθόλου με αυτόν.
Πιάσε κουβέντα με τους άλλους γονείς για οποιοδήποτε θέμα στη μέση του δρόμου, ακλόνητοι για όσο χρειαστεί.
Μα έχω δουλειές. Αυτό είναι το θέμα. Δε μπορώ να κάτσω 1.15 δυο ώρες στη ζέστη με τα παιδιά κουρασμένα και πεινασμένα μέχρι να δεήσει να έρθει η τροχαία. Και κυρίως γιατί να έρθει; Αφού δεν είναι πια εκεί αυτός. Δεν την καταλαβαίνω καθόλου αυτήν την απαίτηση, ξεκάθαρα έχει σκοπό να σε αποθαρρύνει.
Τι γιατί; Γιατί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αυτό θα έκανες. Δεν θα γινόταν μαγικά και θα έμπαινε φυλακή ο παραβάτης. Μπορείτε και να ζητήσετε να τοποθετηθεί κάμερα στο σημείο, αν δεν υπάρχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

hellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 18:12 Η αλήθεια είναι ότι η τήρηση του ΚΟΚ απαιτεί άλλα πράγματα. Πάντως εγώ δεν βλέπω τόση καφρίλα και παρανομία. Υποθέτω ότι κάτω στο κεφαλοχώρι σας η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη.
Μιλάμε για Παιανία = Μεσόγεια = Αρβανίτες... :102:
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:36
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:33

Σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει τεράστια βήματα. Δεν είναι ρεαλιστικό να υπάρχει προσδοκία το κράτος να είναι σαν των ανεπτυγμένων κρατών. Η Ελλάδα είναι μια ντεμί κατάσταση μεταξύ Μέσης Ανατολής και Νοτίου Ευρώπης.
Το κράτος στρέφεται ενεργά υπέρ της παρανομίας.

Πχ η κυβέρνηση θα καταργήσει την αφαίρεση πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα σε ράμπες και τετοια, όπως και την ισόβια αφαίρεση διπλώματος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”