Σαν αντιβίωση με γεύση καφε είναιvatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά το πήρα απόφαση. Ήδη πίνω freddo espresso home made. 3 μνημόνια συνηθήσαμε, η γεύση του Nespresso θα μας χαλάσει τώρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Re: ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αφού έχεις ένα μίνιμουμ γευστικό κριτήριο, πώς την πατάς έτσι με τα φαγητά σου;
Εγώ πάω με την καμήλα μου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μα εγώ αυτά που μαγειρεύω είναι νόστιμα. Δεν ξέρω γιατί έχει κυριαρχήσει αυτή η ιδέα.georgeamfi έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:48αφού έχεις ένα μίνιμουμ γευστικό κριτήριο, πώς την πατάς έτσι με τα φαγητά σου;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτός είναι για απόγευμα ή Κυριακή πρωί στο μπαλκόνι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Δημοκρατικός
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Όλοι θα πεθάνετε - πάρτε το απόφαση.Σενέκας έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:29 Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα με τη μάσκα στο πιγούνι. Μπαίνεις σε ΜΜM και τρέμει το φυλλοκάρδι σου, όχι γιατί δε φοράνε μάσκα, αλλά γιατί το 80% τη φοράει στο στόμα/σαγόνι/στήθος. Δεν μπορεί να είναι όλοι τόσο μαλάκες! Και στην τελική, ναι γαμώ το κερατό μου, είναι. άβολο. Αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ ότι είμαστε όλοι τόσο καλομαθημένοι πλέον που δεν αντέχουμε ούτε μια ελαφριά δυσφορία για να κάνουμε το minimum που μπορούμε να κάνουμε για να μην ψοφήσουμε όλοι![]()
Δεν είσαστε αθάνατοι!!!
Βέβαια μπορεί να θέλεις εσύ να αποφασίσεις για το πως θέλεις να πεθάνεις, οπότε σε αυτή την περίπτωση έχεις κάποιο δίκιο - σου καταστρέφουν το όνειρο σου...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Είναι για χαλαρή απόλαυση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι εσύ γιατί χαίρεσαι βρε άνθρωπε; θα μας κληρονομήσεις;OANNHSEA έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:58Όλοι θα πεθάνετε - πάρτε το απόφαση.Σενέκας έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:29 Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα με τη μάσκα στο πιγούνι. Μπαίνεις σε ΜΜM και τρέμει το φυλλοκάρδι σου, όχι γιατί δε φοράνε μάσκα, αλλά γιατί το 80% τη φοράει στο στόμα/σαγόνι/στήθος. Δεν μπορεί να είναι όλοι τόσο μαλάκες! Και στην τελική, ναι γαμώ το κερατό μου, είναι. άβολο. Αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ ότι είμαστε όλοι τόσο καλομαθημένοι πλέον που δεν αντέχουμε ούτε μια ελαφριά δυσφορία για να κάνουμε το minimum που μπορούμε να κάνουμε για να μην ψοφήσουμε όλοι![]()
Δεν είσαστε αθάνατοι!!!
Βέβαια μπορεί να θέλεις εσύ να αποφασίσεις για το πως θέλεις να πεθάνεις, οπότε σε αυτή την περίπτωση έχεις κάποιο δίκιο - σου καταστρέφουν το όνειρο σου...![]()
.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τώρα που το λες....Naida έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:00Κι εσύ γιατί χαίρεσαι βρε άνθρωπε; θα μας κληρονομήσεις;OANNHSEA έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:58Όλοι θα πεθάνετε - πάρτε το απόφαση.Σενέκας έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:29 Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα με τη μάσκα στο πιγούνι. Μπαίνεις σε ΜΜM και τρέμει το φυλλοκάρδι σου, όχι γιατί δε φοράνε μάσκα, αλλά γιατί το 80% τη φοράει στο στόμα/σαγόνι/στήθος. Δεν μπορεί να είναι όλοι τόσο μαλάκες! Και στην τελική, ναι γαμώ το κερατό μου, είναι. άβολο. Αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ ότι είμαστε όλοι τόσο καλομαθημένοι πλέον που δεν αντέχουμε ούτε μια ελαφριά δυσφορία για να κάνουμε το minimum που μπορούμε να κάνουμε για να μην ψοφήσουμε όλοι![]()
Δεν είσαστε αθάνατοι!!!
Βέβαια μπορεί να θέλεις εσύ να αποφασίσεις για το πως θέλεις να πεθάνεις, οπότε σε αυτή την περίπτωση έχεις κάποιο δίκιο - σου καταστρέφουν το όνειρο σου...![]()
.
Ρε σεις ρεμάλια, αφού θα πεθάνετε που θα πεθάνετε, κάντε τον κόπο, γράψτε την διαθήκη σας και αφήστε κάνα φράγκο στην ομάδα μασαμπούκας!!!
Θα τρώμε, θα σας θυμόμαστε και σας μνημονεύουμε - ούτε τα παιδιά σας δεν θα το κάνουν αυτό!!!
Αύριο ε!!! μην ψοφ... ε... θέλω να πω μην πεθάνετε και δεν βάλετε την ομάδα στην διαθήκη σας!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ο κορονοϊός κολλάει και σε αυτούς με τις μεγάλες μύτες;
Νόμιζα ότι φυσώντας αυτά τα άτομα η μύτη τους κατευθύνει ηλεκτρικά φορτία κατά πάνω του (παραγόμενα από το επαγωγικό δυναμικό που προκαλεί η κίνηση αυτής της μύτης) και τον ιονίζουν και καταστρέφεται.
Να κόψεις τις φλωριές και να πάρεις καμιά μπύρα.vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.
Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.
Τι προτείνετε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 0 Απαντήσεις