!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι ειδικότητα έχετε;

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Τι ειδικότητα έχετε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Lord Brum έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:16
Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:59 Κάποτε, προ αμνημονεύτων χρόνων, υπήρχε ο αστικός μύθος για μια "βυσματική" ειδικότητα: σιτιστής ωδικών πτηνών :smt005:
ξέρω πραγματική βυσματική ειδικότητα όπου υπηρέτησε φίλος μου, με βύσμα την τότε ιδιαίτερη γραμματέα του υπουργού εθνικής άμυνας. Γραφείο ενημέρωσης κοινού Υπουργέιου εθνικής άμυνας. Ένα στην Αθήνα ένα στη θεσσαλονικη. Ξύσιμο 7¨00-15:00, μοναδική υπηρεσία κτιριοφύλακας (άοπλη) 1 φορά την εβδομάδα θεσσαλονικη και μία κάθε 2 βδομάδες αθήνα. Μη σου πω ονόματα τέκνων επιχειρηματιών και πολιτικών που ήταν εκεί.
Χε χε Πολεμικό Μουσείο Αθήνας και Θεσσαλονίκης σε εκδρομές με το σχολείο .Εκεί να δεις βύσματα και με ύφος καρδιναλίων. 'Ενα αρχιδάκι το ξέχεσα άσχημα ενώπιον όλων πρόπερσι.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:33
Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:59 Κάποτε, προ αμνημονεύτων χρόνων, υπήρχε ο αστικός μύθος για μια "βυσματική" ειδικότητα: σιτιστής ωδικών πτηνών :smt005:
ξέρω πραγματική βυσματική ειδικότητα όπου υπηρέτησε φίλος μου, με βύσμα την τότε ιδιαίτερη γραμματέα του υπουργού εθνικής άμυνας. Γραφείο ενημέρωσης κοινού Υπουργέιου εθνικής άμυνας. Ένα στην Αθήνα ένα στη θεσσαλονικη. Ξύσιμο 7¨00-15:00, μοναδική υπηρεσία κτιριοφύλακας (άοπλη) 1 φορά την εβδομάδα θεσσαλονικη και μία κάθε 2 βδομάδες αθήνα. Μη σου πω ονόματα τέκνων επιχειρηματιών και πολιτικών που ήταν εκεί.
Χε χε Πολεμικό Μουσείο Αθήνας και Θεσσαλονίκης σε εκδρομές με το σχολείο .Εκεί να δεις βύσματα και με ύφος καρδιναλίων. 'Ενα αρχιδάκι το ξέχεσα άσχημα ενώπιον όλων πρόπερσι.
Ρε εκεί είναι κάτεργο μπροστά στο γραφείο ενημέρωσης κοινού. Καταρχήν το πολεμικό μουσείο θεσσαλονικης βρίσκεται μέσα στο Γ'ΣΣ, μόνο οι χαιρετούρες σε όλους τους αξιωματικούς Έλληνες και μη που κυκλοφορούν εκεί μέσα σε έχει σε ένταση. Σε βλέπει και κόσμος. Σε γραφείο ενημέρωσης κοινού δεν μπαίνει ανθρωπος.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ΣΠΠΜ. Αλλά δεν ενδιαφέρομαι να το εξάσκησω στο μέλλον.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Στύγιος

Lord Brum έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:36
Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:33

Ρε εκεί είναι κάτεργο μπροστά στο γραφείο ενημέρωσης κοινού. Καταρχήν το πολεμικό μουσείο θεσσαλονικης βρίσκεται μέσα στο Γ'ΣΣ, μόνο οι χαιρετούρες σε όλους τους αξιωματικούς Έλληνες και μη που κυκλοφορούν εκεί μέσα σε έχει σε ένταση. Σε βλέπει και κόσμος. Σε γραφείο ενημέρωσης κοινού δεν μπαίνει ανθρωπος.
Άστο , το μουσείο είναι για να "φιδιάζει" το κωλόπαιδο του μπαμπά που είχε συμπεριφορά απαράδεκτη , ήθελε τσο και λο, ε του το έδωσα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:58
Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45
Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:42

:smt005:

158 άτομα στο ΚΕΣΝ μόλις 5 βρήκα να το έχουν δηλώσει.
Σηκωτους μας πήραν από Αυλώνα
Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την Ελλάδα. Όλοι χωρίς μέσον. Μα όλοι. Μα πως γίνεται, μόνο εγώ έχω μέσον αν θέλω κάτι;
Μλκ εγώ δεν έβαλα καν μέσον ,στη σειρά μου δεν υπήρχαν ούτε 5-6 πτυχιούχοι ΑΕΙ κι έγινα αναγκαστικά μαζί με 2 άλλους δόκιμος.

Αναγκαστικά δόκιμος δεν υπάρχει. Και μετά με πίεζαν να πάω (μου είπαν αφου είσαι από ΑΕΙ περνάς υποχρεωτικά εξετάσεις για δόκιμος) όταν το ξεκαθάρισα ότι δεν ενδιαφέρομαι να υπηρετήσω παραπάνω μου είπαν κοψου στα αθλήματα.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Στύγιος

Gewponos90 έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:46
Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:58
Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45 Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την Ελλάδα. Όλοι χωρίς μέσον. Μα όλοι. Μα πως γίνεται, μόνο εγώ έχω μέσον αν θέλω κάτι;
Μλκ εγώ δεν έβαλα καν μέσον ,στη σειρά μου δεν υπήρχαν ούτε 5-6 πτυχιούχοι ΑΕΙ κι έγινα αναγκαστικά μαζί με 2 άλλους δόκιμος.

Αναγκαστικά δόκιμος δεν υπάρχει. Και μετά με πίεζαν να πάω (μου είπαν αφου είσαι από ΑΕΙ περνάς υποχρεωτικά εξετάσεις για δόκιμος) όταν το ξεκαθάρισα ότι δεν ενδιαφέρομαι να υπηρετήσω παραπάνω μου είπαν κοψου στα αθλήματα.
Ναι ρε μαλάκα ,με πειθαναγκασμό με "έπεισαν" να δώσω τυπικές εξετάσεις ..
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Αρχηγος στοιχειου ΠΒ
Στύγιος

Αυτό που μ' έφαγε ήταν η εξάμηνη σχέση με την τουρκάλα :hebit: κι ότι δήλωσα στο έγγραφο ότι ξέρω λίγα τουρκικά ( τα είχα ξεχάσει ήδη), οπότε πούστη Στύγιε τράβα στη Λήμνο :lol:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:33
Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:28
Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:27

Δεν είχαμε ΝΔ όταν πήγα
Δεν παίζει ρόλο. Τα βύσματα είναι διαχρονικά. Δεν υπάρχει Έλληνας χωρίς το βύσμα του. Κι εγώ το ίδιο, αλλά εγώ είμαι ειλικρινής.
Εγώ δεν ζήτησα να πάω εκεί. Και έφαγα και μεγάλη πουτσα 3 μήνες
Κι εμένα πήραν στρατονομία, από ΚΕΕΜ Σπάρτης όπου παρουσιάστηκα, χωρίς να το επιλέξω. :o

Την επομένη από την άφιξη στην Καρδίτσα, ζήτησα να φύγω. Σε 2 βδομάδες μ' έστειλαν σε μονάδα πυροβολικού. Ειδικότητα σκοπευτής ΠΕΠ, ντεμέκ. :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vagabondo έγραψε: 27 Αύγ 2020, 21:09
Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:33
Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:28 Δεν παίζει ρόλο. Τα βύσματα είναι διαχρονικά. Δεν υπάρχει Έλληνας χωρίς το βύσμα του. Κι εγώ το ίδιο, αλλά εγώ είμαι ειλικρινής.
Εγώ δεν ζήτησα να πάω εκεί. Και έφαγα και μεγάλη πουτσα 3 μήνες
Κι εμένα πήραν στρατονομία, από ΚΕΕΜ Σπάρτης όπου παρουσιάστηκα, χωρίς να το επιλέξω. :o

Την επομένη από την άφιξη στην Καρδίτσα, ζήτησα να φύγω. Σε 2 βδομάδες μ' έστειλαν σε μονάδα πυροβολικού. Ειδικότητα σκοπευτής ΠΕΠ, ντεμέκ. :lol:
Παλι καλά που σε άφησαν να φύγεις σε 2 βδομάδες. Έμας οσους παραιτήθηκαν και ζήτησαν να φύγουν, τους κράτησαν εκεί και τις 8 σχεδόν βδομαδες για να κάνουν υπηρεσίες. Και 5 μέρες πριν την ορκωμοσία των Στρατονομων τους ήρθαν οι μεταθέσεις :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

omg kai 3 lol έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:44 Επιλοχιας Π.Α.Ο.τζης

Εικόνα
Carl gustaf είναι αυτό στην εικόνα Μόνο στην ΣΕΑΠ έριξα με υποδιαμετριμα τέτοιο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

ΔΕΑ(ΠΖ) χειριστής Α/Τ ΠΑΟ106.
Δυστυχώς,από την εσσο μου,δεν έπαιρναν στρατονομους.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 18:38 Γω έφεδρος δόκιμος ανθυπολοχαγός πεζικού χειριστής Milan, Π.Α.Ο. 106. Στον σχηματισμό όμως πέρασα και σχολείο πληροφοριών κι έγινα κι εκπαιδευτής. Βοηθός εκπαιδευτού για την πλήρη αλήθεια.
Παρόμοια θητεία είχαμε απλώς εγώ σαν ποιο νέος ειδικότητα σε tow και κορνετ είχα και εκπαιδευτής σε οπλίτες σε όλη την μεραρχία έκανα σε σχολειο ΠΑΟ και Μίλαν και σε εποπ σε κορνετ Α και σχολείο από το μηχανικό της Ταξιαρχίας για στρώσιμο ναρκών ως δριτης
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”