!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ειδικότητα έχετε;
- omg kai 3 lol
Re: Τι ειδικότητα έχετε;
Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την Ελλάδα. Όλοι χωρίς μέσον. Μα όλοι. Μα πως γίνεται, μόνο εγώ έχω μέσον αν θέλω κάτι;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:42Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:40Στρατονομία πας μόνο με μέσο.Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:33
Εγώ δεν ζήτησα να πάω εκεί. Και έφαγα και μεγάλη πουτσα 3 μήνες![]()
158 άτομα στο ΚΕΣΝ μόλις 5 βρήκα να το έχουν δηλώσει.
Σηκωτους μας πήραν από Αυλώνα
Ordem e Progresso.
Α/Τ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Otto Weininger
Θα στα πω σε πμCavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την Ελλάδα. Όλοι χωρίς μέσον. Μα όλοι. Μα πως γίνεται, μόνο εγώ έχω μέσον αν θέλω κάτι;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:42![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:40 εμένα που μου βάλανε βύσμα χωρίς να το ξέρω και μου βγήκε απ'το στόμα; εκεί σε θέλω
μου'χει έρθει το χαρτί και είναι να παρουσιαστώ πεζικό σε 3-4 μέρες, απολαμβάνω τους τελευταίους ύπνους στο κρεβάτι μου, ντριν το τηλέφωνο πρωί πρωί
- Μμμμμμμμμ;
- Καλημέρα σύντροφε
- ...... α;
- Απ'το γραφείο του κ Τσοχατζόπουλου τηλεφωνώ
- ποιό;
- Μας είπε ο σύντροφος τάδε (γειτονόπουλο, είχαμε να μιλήσουμε χρόνια) ότι σας ήρθε το χαρτί να πάτε πεζικό. Να μην πάτε, θα έρθει άλλο χαρτί αεροπορία
- Τι λέτε ρε παιδιά δε γίνονται αυτά, πώς έτσι να μην πάω στρατό επειδή με πήραν τηλ;
- Ναι. Και να πάτε δε θα σας πάρουνε, θα έρθει άλλο χαρτί.
Ε, ήρθε. Και πήγα αεροπορία και εκεί βρέθηκα ο μοναδικός χωρίς βύσμα, και με καβαλήσανε σα νοικιασμένο γάϊδαρο
Ελλαδάρα, μαλάκα.
Ordem e Progresso.
Ομοίως, άλλους 2 μήνες Τρίπολη εκών άκων- μετά Τατόι- μετά Λήμνο και στα τελειώματα Λάρισα.Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:42Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:40Στρατονομία πας μόνο με μέσο.Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:33
Εγώ δεν ζήτησα να πάω εκεί. Και έφαγα και μεγάλη πουτσα 3 μήνες![]()
Μλκ εγώ δεν έβαλα καν μέσον ,στη σειρά μου δεν υπήρχαν ούτε 5-6 πτυχιούχοι ΑΕΙ κι έγινα αναγκαστικά μαζί με 2 άλλους δόκιμος.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την Ελλάδα. Όλοι χωρίς μέσον. Μα όλοι. Μα πως γίνεται, μόνο εγώ έχω μέσον αν θέλω κάτι;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:42![]()
Καλό. Εγώ ξέρω ένα άλλο, από τα Ιμαλάια, με τον γιο του βασιλιά που τον λυπήθηκε η τίγρη, και τον έσωσε. Ξέρεις, που μετά στο κυνήγι την παγιδεύουν, και το πριγκηπόπουλο επεμβαίνει και τη σώζει.Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:58Μλκ εγώ δεν έβαλα καν μέσον ,στη σειρά μου δεν υπήρχαν καν 5-6 πτυχιούχοι ΑΕΙ κι έγινα αναγκαστικά μαζί με 2 άλλους δόκιμος.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την Ελλάδα. Όλοι χωρίς μέσον. Μα όλοι. Μα πως γίνεται, μόνο εγώ έχω μέσον αν θέλω κάτι;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:42
![]()
Ordem e Progresso.
- Vasilis_Kotsampasis
- Phorum.gr user: Skatompagasas
ΕΛΔΥΚ λίγο μετά τη δολοφονία Σολωμου
ΟΚ, τα λέμε.Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:47Θα στα πω σε πμCavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την Ελλάδα. Όλοι χωρίς μέσον. Μα όλοι. Μα πως γίνεται, μόνο εγώ έχω μέσον αν θέλω κάτι;Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:42
![]()
Ordem e Progresso.
Εγώ δεν θα μπορούσα. Όταν πήγα Κύπρο και είδα τους κωλότουρκους εκεί, μου πήγε η πίεση στο 20. Ήθελα να τους καθαρίσω. Έβλεπα και στον Έβρο κάθε μέρα Τούρκους, αλλά δεν ένιωθα το ίδιο.
Ordem e Progresso.
Εντάξει , πίστεψε ό,τι θες . Γω την αλήθεια λέω πάντως ..Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 18:00Καλό. Εγώ ξέρω ένα άλλο, από τα Ιμαλάια, με τον γιο του βασιλιά που τον λυπήθηκε η τίγρη, και τον έσωσε. Ξέρεις, που μετά στο κυνήγι την παγιδεύουν, και το πριγκηπόπουλο επεμβαίνει και τη σώζει.Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:58Μλκ εγώ δεν έβαλα καν μέσον ,στη σειρά μου δεν υπήρχαν καν 5-6 πτυχιούχοι ΑΕΙ κι έγινα αναγκαστικά μαζί με 2 άλλους δόκιμος.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45 Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την Ελλάδα. Όλοι χωρίς μέσον. Μα όλοι. Μα πως γίνεται, μόνο εγώ έχω μέσον αν θέλω κάτι;
Σιτιστης Τ/Θ και β' ειδικότητα Α/Τ όπου έκανα και τον εκπαιδευτή σε δύο σειρές.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes