Πάντως όταν πηγες να κάνεις κάτι ανάλογο με την τουρκοκυπριακη μειονότητα πηρες πουλο αν θυμάμαι, τους οποίους τους στήριζαν ιδιαιτέρως οι αντικομμουνιστες Εγγλέζοι συμμαχοι σου, διότι δε δέχοντουσαν την προσάρτηση των εδαφών τους από άλλη χώρα.Gordian Knot έγραψε: 28 Ιουν 2020, 16:01Το βομβαρδιστικό επιχειρεί στην Αυστρία, μακάρι να το είχαμε στη διάθεσή μας όταν το χρειαζόμασταν να ξεφορτωθούμε τους Βασιβουζούκους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:53Δηλαδή έπρεπε οι Κύπριοι να έριχναν βόμβες λευκού φωσφόρου στην Τουρκία, και τώρα θα ήταν ενωμένη με την Ελλάδα.Gordian Knot έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:50 «Οι αποδώ γαμάνε, τους αποκεί»
Εντάξει, ικανοποιηθήκατε;![]()
Τα βάζουμε στη ζυγαριά και κάνουμε εκτιμήσεις για βραχυπρόθεσμα & μακροπρόθεσμα οφέλη σε τοπικό (για την Ελλάδα) & παγκόσμιο επίπεδο.
Ας αντιπαραβάλλω το παράδειγμα της Κύπρου:
Κατά τις δεκαετίες ’50 και ’60 είχαν να αντιμετωπίσουν 2 εχθρούς, τους Άγγλους αποικιοκράτες και τους Τούρκους σφαγείς.
Η αντίσταση εστίασε στους πρώτους και το νησί υπέστη τεράστιο πλήγμα από τους δεύτερους.
Γιατί πολύ απλά «διάβασαν» λάθος τα γεγονότα, δεν διέθεταν τη διορατικότητα, δεν μπόρεσαν να κάνουν μια σκέψη που σήμερα φαίνεται απλούστατη, προφανής:
Οι Βρετανοί κάποια στιγμή θα ξεκουμπίζονταν από τη χώρα (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συνέχιζαν να ασκούν επιρροή) - Αυτό συνέβη με τις περισσότερες τους κτήσεις. Οι Τούρκοι πάλι, όχι.
Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα είναι η εξής:
Είμαι με το βομβαρδιστικό που κάνει ρίψεις βομβών λευκού
φωσφόρου στον χώρο που έχουν συγκεντρωθεί αμφότεροι.
Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.![]()
Θα μας ευγνωμονούσε όλη η ανθρωπότητα. Ή έστω τα ⅔. Υπάρχουν και 2 δις ΣΚΛΑΒΟΙ του παιδόφιλου ψευδοπροφήτη που μάλλον δεν θα τους καλάρεσε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με τους antifa ή με τους γκρίζους λύκους ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Με τους antifa ή με τους γκρίζους λύκους ;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πατριώτης δε λέει τίποτα. Και οι κομμουνιστες όταν παίρνουν την εξουσία, γίνονται τα πιο σκληροί υπερασπιστές της εθνικής ανεξαρτησιας. Αντιθέτως άλλοι θεωρούν πατριωτισμό να σώσουν την οποία χώρα από τους πολιτικούς τους εχθρούς, γίνονται οι μεγαλύτεροι προδότες. Στην περίπτωση των Κούρδων της Τουρκίας, μιλάμε για ένα λαο βασανισμένο χωρίς δικιά του πατρίδα, άρα στεκεσαι δίπλα στους αγώνες τους, με τις οποίες επιφυλάξεις, η στηρίζεις πιο μετριοπάθεις φραξιες.Αλλιώς πηγαίνεις στην εν λόγω περίπτωση στον γιουσουφακισμο. Αλλωστε το pkk έχει ξεφύγει από την σταλινικη του φάση, και προωθεί πιο ριζοσπαστικες δημοκρατικές λύσεις, και γι αυτό έχει γίνει στόχος και από αριστερές οργανώσεις.Giorgos έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:58Ο χώρος μου είναι ο πατριωτισμός. Κομμουνισμός και πατριωτισμός δεν πάνε μαζί. Τι να κάνουμε; Και προφανώς δεν είμαι προκατελειμενος για τον κομμουνισμό γιατί έχω μελετήσει κομμουνιστική/αριστερή ιδεολογία και ιστορία. Εχω και συγγενείς κομμουνιστές (ΚΚΕδες και ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ) και μάλιστα ο νονός μου κατέχει υψηλή θέση στην τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.Πατριωτισμός και Κομμουνισμός δε συνάδουν πως να το κάνουμε; Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις.Αν το PKK και οι αντίφα σύμμαχοι του αποκηρύξουν την ταξική συνήδειση και τον κομμουνισμό τότε ευχαρίστως να τους στηρίξω. Ως τότε είναι αντίπαλοι μου όπως και κάθε ομοϊδεάτες τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:44 Καλά τι ακραία, για το πόσο καβλωνει με τον δοσιλογισμο και τους γερμανοτσολιαδες έλεγε ο φίλος σου, αναμενομενο στον χώρο σου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Κομμουναλιστες, ελευθεριακοί σοσιαλιστές, φεμινιστές=όαση δημοκρατίας στη μέση ανατολήGolden Age έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:59Για να κατανοήσεις το PKK, πρέπει να κατανοήσεις και τις καταβολές του.Giorgos έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:36Κομμουνιστές δεν πρόκειται να στηρίξω ποτέ. Αυτοί έχουν μεταξύ τους κομμουνιστική και αριστερή αλληλεγγύη καο ταξική συνήδειση. Ενοπλοι κομμουνιστές είναι δημόσιος κίνδυνος. Οχι μόνο στην Τουρκία ή στο Ιράκ αλλά και στην Ελλάδα, την Συρία, το Ιράν και γενικά παντού στον κόσμο. Οπου εμπλέκεται ο κομμουνισμός εγώ είμαι εναντίον του κομμουνισμού γιατί πρόκειται για απάνθρωπη ιδεολογία συνώνυμη με τον ναζισμό. Πατριώτης φίλος μου λέει:"ακόμα και με τον διάβολο θα συνεργαζόμουν αν ήταν απαραίτητο για να γλυτώσει η ανθρωπότητα από τον κομμουνισμό". Λόγο ακραία λογική αλλά δείχνει ποσό μεγάλος κίνδυνος είναι ο κομμουνισμός. Επίσης οι κομμουνιστές του PKK(και γενικά οι κομμουνιστές και αντίφα σύμμαχοι τους) δεν κάθονται να τους βάλεις όρους.Golden Age έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:30
To PKK είναι σύμμαχος κατα της Τουρκίας. Απλά για τη στήριξή του πρέπει να του θέτεις όρους. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο... Απλά...να μην εκπαιδεύει εγχώριους επίδοξους τρομοκράτες.![]()
Σε ένα αυριανό κουρδικό κράτος άλλωστε, δεν θα 'ναι μόνοι τους. Θα υπάρχει και η Πεσμεργκά και οι δυνάμεις του Ταλαμπανί,που είναι κεντρώοι. Ακόμη και στους Κούρδους της Τουρκίας ή της Συρίας, δεν ασπάζονται όλοι τις απόψεις του PKK. Απλά το στηρίζουν ως το κίνημα ανεξαρτησίας. Στην Τουρκία μάλιστα κάποιοι Κούρδοι εθνικιστές προερχόμενοι απο το PKK είχαν δημιουργήσει μια δική τους οργάνωση, τα "Γεράκια". Αλλά επειδή το μεγάλο κίνημα είναι το PKK, δεν γινόταν να υπάρξουν τριβές.
Το PKK είναι γέννημα της τουρκικής ακροαριστεράς.
Την εποχή που ανθούσε η κόκκινη τρομοκρατία στη Δυτική Ευρώπη, ανθούσε και στην Τουρκία. Βλέπεις αυτοί που είχανε δημιουργήσει το όλο prοject δεν στόχευαν συγκεκριμένα στη Δυτική Ευρώπη, αλλά γενικά στο ΝΑΤΟ (εξού και αντίστοιχες οργανώσεις υπήρχαν και στις ΗΠΑ, ακόμη και στον Καναδά).
Στην Τουρκία είχε δημιουργηθεί μια μαοϊκή οργάνωση η οποία μάλιστα είχε αποκτήσει πολύ μεγάλη δύναμη. Είχε γίνει πιο ισχυρή απο ότι ήταν αντίστοιχα οι Ερυθρές Ταξιαρχίες στην Ιταλία. Και σε αντίθεση με την Ιταλία, οι Τούρκοι ακροαριστεροί είχαν κόντρα όλο το σύστημα εναντίον τους. Παρόλα αυτά απέκτησαν ισχύ και πήγαν κι ένα βήμα παραπέρα. Δημιούργησαν αντάρτικο και στο βουνό. Λόγω του αντικεμαλισμού τους, άρχισαν να απευθύνονται και στις μειονότητες. Οι Κούρδοι που είχαν και ιστορικό κομμουνιστικών κινημάτων, έσπευσαν ταχέως. Ήταν τόσοι πολλοί, που κάποια στιγμή η οργάνωση έγινε κουρδοκρατούμενη. Κάποια στιγμή οι Κούρδοι έθεσαν ζήτημα ανεξαρτησίας του Κουρδιστάν. Οι Τούρκοι διαφώνησαν, η οργάνωση διασπάστηκε κι έτσι προέκυψε το PKK. Οι Τούρκοι μετά ήταν αριθμητικά λίγοι και ανίσχυροι. Στο μεταξύ στην Τουρκία είχε επικρατήσει και στρατιωτικό πραξικόπημα που δυσκόλεψε τα πράγματα για τη δράση τους κι έτσι η οργάνωση εκείνη μετεξελίχθηκε σε οργανώσεις όπως η Ντεβ Σολ, που έκαναν χτυπήματα τύπου 17Ν και ΕΛΑ.
Ο Οτσαλάν στη συνέχεια είδε και απόειδε προκειμένου να ξεσηκώσει τους Κούρδους. Πολλοί πήγαν στο PKK, αλλά χωρίς να ταυτίζονται ιδεολογικά μαζί του.
Δεν γίνεται όμως το PKK τώρα να αλλάξει ριζικά ιδεολογία. Έκανε μια εσωτερική ιδεολογική αλλαγή μετά την κατάρρερυση του κομμουνισμού το '90 κι απο μαοϊκοκάτι, μετεξελίχθηκε σε αναρχοκομμουνιστικοκάτι.
Βασικός τους στόχος ωστόσο είναι η δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού κράτους. Ξέρουν ότι εαν επιτευχθεί αυτό δεν θα μπορούν να κάνουν και πολλά εαν το κράτος τους θα έχει ένα τέτοιο καθεστώς, όπως γίνεται τώρα στη βόρεια Συρία που έχουν αποκτήσει την αυτονομία τους. Εκτός αυτού, εκεί δεν θα 'ναι μόνοι τους. Θα 'ναι και οι Πεσμεργκά του Ιράκ που είναι δημοκρατικό κόμμα, θα 'ναι διάφοροι ακόμη και στη δική τους βάση. Θέλοντας και μη θα μετεξελιχθούν σε κάτι πιο κεντρώο.
Να μη γίνουν καθόλου κεντρώοι
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Οι σύμμαχοι του PKK είναι οι αντίφα οι οποίοι είναι οι νούμερο 1 εχθροί του ελληνισμού.Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι λέει η σοφή παροιμία.Στηρίζω μετριοπαθή κουρδικά κινήματα στο Ιράκ,το Ιράν,την Συρία,την Τουρκία και στην Κουρδική διασπορά.Το PKK ομως δεν είναι μετριοπαθές.Σχετικά με τις ριζοσπαστικές όπως λες αριστερές λύσεις που πρωωθεί το PKK αυτό δεν το κάνει λιγότερο κομμουνιστικό.Είναι σαν να λες οτι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ(άλλος φίλος των ΑΝΤΙΦΑ αυτή) είναι λιγότερο κομμουνιστική απο το ΚΚΕ.Συνεπώς η ταυτότητα του PKK(και τα κόμματα που το εκπροσωπούν στην πολιτική σκήνη όπως το HDP στην Τουρκία και το αριστερό κόμμα του Ιρακινού Κουρδιστάν και διάφορες παράνομες ομάδες στο ιράν και την Συρία) δεν το θεωρώ άξιο εμπιστοσύνης.Θα συμμαχούσατε όσοι δηλώνετε πατριώτες με τον ΣΥΡΙΖΑ,την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,το ΚΚΕ και την λοιπή αριστερά;Αν όχι τότε το ίδιο ισχύει και για το PKK.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιουν 2020, 16:19Πατριώτης δε λέει τίποτα. Και οι κομμουνιστες όταν παίρνουν την εξουσία, γίνονται τα πιο σκληροί υπερασπιστές της εθνικής ανεξαρτησιας. Αντιθέτως άλλοι θεωρούν πατριωτισμό να σώσουν την οποία χώρα από τους πολιτικούς τους εχθρούς, γίνονται οι μεγαλύτεροι προδότες. Στην περίπτωση των Κούρδων της Τουρκίας, μιλάμε για ένα λαο βασανισμένο χωρίς δικιά του πατρίδα, άρα στεκεσαι δίπλα στους αγώνες τους, με τις οποίες επιφυλάξεις, η στηρίζεις πιο μετριοπάθεις φραξιες.Αλλιώς πηγαίνεις στην εν λόγω περίπτωση στον γιουσουφακισμο. Αλλωστε το pkk έχει ξεφύγει από την σταλινικη του φάση, και προωθεί πιο ριζοσπαστικες δημοκρατικές λύσεις, και γι αυτό έχει γίνει στόχος και από αριστερές οργανώσεις.Giorgos έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:58Ο χώρος μου είναι ο πατριωτισμός. Κομμουνισμός και πατριωτισμός δεν πάνε μαζί. Τι να κάνουμε; Και προφανώς δεν είμαι προκατελειμενος για τον κομμουνισμό γιατί έχω μελετήσει κομμουνιστική/αριστερή ιδεολογία και ιστορία. Εχω και συγγενείς κομμουνιστές (ΚΚΕδες και ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ) και μάλιστα ο νονός μου κατέχει υψηλή θέση στην τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.Πατριωτισμός και Κομμουνισμός δε συνάδουν πως να το κάνουμε; Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις.Αν το PKK και οι αντίφα σύμμαχοι του αποκηρύξουν την ταξική συνήδειση και τον κομμουνισμό τότε ευχαρίστως να τους στηρίξω. Ως τότε είναι αντίπαλοι μου όπως και κάθε ομοϊδεάτες τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:44 Καλά τι ακραία, για το πόσο καβλωνει με τον δοσιλογισμο και τους γερμανοτσολιαδες έλεγε ο φίλος σου, αναμενομενο στον χώρο σου.
Άρα καλά σε λέω ούφο.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2020, 14:57Την χειρονομία των μςταλσδων λέω. Για τον βςη και τις παπαριες που ανεβάζεις στα τέτοια μουPapa John έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:42Ποιος Dio ρε ούφο,το βίντεο με τον Anton La Vey δεν το είδες ;Δημοκράτης έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:39 1 για ποιο λόγο πρέπει να είμαστε με κάποιον από τους δύο; μόνο ηλιθιος είναι με κάποιον από αυτούς τους 2
2 το σύμβολο με τα κερατάκια δεν είναι σατανιστικο. Είναι το σήμα της αγάπης στην νοηματική και το έκανε πρώτος ο dio που μεγάλωσε με κοφαλαλους![]()
Ναι και...Γάταρος έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:54Εκεί θα ήμουν με τους Έλληνες. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μάθετε να βλέπετε έξω από τα κουτάκια. Είναι σαν να σε ρωτάω αν είσαι με τους δημοκράτες ή με τους ναζί κι αν μου πεις με τους δημοκράτες να σου πω άρα καλά έκαναν οι δημοκράτες Άγγλοι και κρεμούσαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Παπαγιάννη, πάρ’ το αλλιώς γιατί θα βρείς.Papa John έγραψε: 28 Ιουν 2020, 18:30Άρα καλά σε λέω ούφο.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2020, 14:57Την χειρονομία των μςταλσδων λέω. Για τον βςη και τις παπαριες που ανεβάζεις στα τέτοια μουPapa John έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:42
Ποιος Dio ρε ούφο,το βίντεο με τον Anton La Vey δεν το είδες ;![]()
Και τον La Vey ξέρουμε και τον Άλιστερ Κρόουλι και τα πάντα όλα.
Τι σκατά vegan μπαχαλοσατανιστές/μάγιστροι του εξακοσιοστού εξηκοστού έκτου τάγματος είμεθα;
Εδώ συζητάμε για το ποιος καθιέρωσε την εν λόγω χειρονομία στο ευρύ κοινό και πως την όριζε ο ίδιος.
Γιατί πριν τον Dio, οι μόνοι που έκαναν «κερατάκια» δημοσίως (στη Δύση πάντα) ήταν κάτι Τεξανοί γελαδάρηδες (πιθανόν και άλλοι rednecks) και αυτό ελέγχεται. Ίσως να μην ήταν τόσο συνηθισμένος χαιρετισμός όσο νομίζουμε και να καθιερώθηκε αργότερα - προσωπικά, η πρώτη φορά που θυμάμαι να το βλέπω στα ΜΜΕ πλην συναυλιών και μουσικών δρώμενων γενικώς, ήταν σε συγκεντρώσεις του George Bush Jr.
Όταν ρωτήθηκε για τα περιβόητα "Devil’s horns" απάντησε με σαφήνεια, μπορείς να το διασταυρώσεις σε ένα λεπτό.
Συνεπώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Lucifer won’t claim your soul.It's NOT the devil's sign like we're here with the devil. It's an Italian thing I got from my Grandmother called the "Malocchio".
It's to ward off the Evil Eye or to give the Evil Eye, depending on which way you do it. It's just a symbol but it had magical incantations and attitudes to it and I felt it worked very well with Sabbath.
So I became very noted for it and then everybody else started to pick up on it and away it went. But I would never say I take credit for being the first to do it. I say because I did it so much that it became the symbol of rock and roll of some kind.
Για τις γαλοπούλες πάλι, και το φασιστάριο που έχει το θράσος να αυτοπροσδιορίζεται ως "Antifa", δεν βάζω το χέρι μου στο Νεκρονόμικον.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
karadeniz1
δεν μας ενδιαφερει να παρουμε θεση μεταξυ ξενων αντιφα και γκριζων λυκων. ας σφαχτουν μεταξυ τους αμφοτερα τα σκουπιδια...
εδω οι ντοπιοι αντιφα και ολοι οι φασιστεροι αναρχοκομουνιστες ειναι μαζι με τους γκριζους λυκους εναντιον του ελληνικου λαου
οπως ηταν και το 22 με τον κεμαλ και πολεμουσαν εναντιον της ελλαδας κατ εντολην του αρχηγου τους λενιν...
οπως ηταν και το 40 με ιταλους γερμανους αλβανους και βουλγαρους κατακτητες κατ εντολην του αρχηγου τους σταλιν...
τωρα αν μπορεσουμε εμεις οι ελληνες αυριο μεθαυριο, να παρουμε τους συμμαχους τους γριζους λυκους, ισλαμιστες,λαθρο, τουρκαλμπαν, μπουλγκαροσκοπιανα κ.λ.π και τους στρεψουμε εναντιον τους θα ειναι μεγιστο κερδος για τον ελληνικο λαο, την πατριδα και τη δημοκρατια.
με αλλα λογια εμεις οι ανθρωποι πρεπε να παμε και με τον διαβολο ακομα αρκει να ειμαστε εναντιον των αναρχοαριστερων, των εχθρων του ανθρωπου!
και φυσικα υποστηριζουμε παντα τους αντιφα αναρχοκομουνιστες του εχθρου, γιατι ειναι συνηδειτοι προδοτες της πατριδας τους...
εδω οι ντοπιοι αντιφα και ολοι οι φασιστεροι αναρχοκομουνιστες ειναι μαζι με τους γκριζους λυκους εναντιον του ελληνικου λαου
οπως ηταν και το 22 με τον κεμαλ και πολεμουσαν εναντιον της ελλαδας κατ εντολην του αρχηγου τους λενιν...
οπως ηταν και το 40 με ιταλους γερμανους αλβανους και βουλγαρους κατακτητες κατ εντολην του αρχηγου τους σταλιν...
τωρα αν μπορεσουμε εμεις οι ελληνες αυριο μεθαυριο, να παρουμε τους συμμαχους τους γριζους λυκους, ισλαμιστες,λαθρο, τουρκαλμπαν, μπουλγκαροσκοπιανα κ.λ.π και τους στρεψουμε εναντιον τους θα ειναι μεγιστο κερδος για τον ελληνικο λαο, την πατριδα και τη δημοκρατια.
με αλλα λογια εμεις οι ανθρωποι πρεπε να παμε και με τον διαβολο ακομα αρκει να ειμαστε εναντιον των αναρχοαριστερων, των εχθρων του ανθρωπου!
και φυσικα υποστηριζουμε παντα τους αντιφα αναρχοκομουνιστες του εχθρου, γιατι ειναι συνηδειτοι προδοτες της πατριδας τους...
Στον Papa John απευθυνόμουν, όχι σε τουρκόσπορο.foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2020, 18:40Ναι και...Γάταρος έγραψε: 27 Ιουν 2020, 23:54 Εκεί θα ήμουν με τους Έλληνες. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μάθετε να βλέπετε έξω από τα κουτάκια. Είναι σαν να σε ρωτάω αν είσαι με τους δημοκράτες ή με τους ναζί κι αν μου πεις με τους δημοκράτες να σου πω άρα καλά έκαναν οι δημοκράτες Άγγλοι και κρεμούσαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Να του τα πεις σε προσωπικό μήνυμα.
Εδώ θα τρως γαμήσι.
Εδώ θα τρως γαμήσι.
Gordian Knot έγραψε: 28 Ιουν 2020, 19:11
Παπαγιάννη, πάρ’ το αλλιώς γιατί θα βρείς.
Τι σκατά vegan μπαχαλοσατανιστές/μάγιστροι του εξακοσιοστού εξηκοστού έκτου τάγματος είμεθα;
Εδώ συζητάμε για το ποιος καθιέρωσε την εν λόγω χειρονομία στο ευρύ κοινό και πως την όριζε ο ίδιος.
Γιατί πριν τον Dio, οι μόνοι που έκαναν «κερατάκια» δημοσίως (στη Δύση πάντα) ήταν κάτι Τεξανοί γελαδάρηδες (πιθανόν και άλλοι rednecks) και αυτό ελέγχεται.

https://fantasymerchant.com/2020/04/14/ ... d-gesture/
Ποιος Dio και ποια γατάκια μεταλάδες μου λες μωρέ...
Η χειρονομία αυτή χρησιμοποιείται στην pop culture από τα 20ς-30ς ακόμα,στο Χόλλυγουντ ειδικότερα.
Τον Dio περιμέναμε να μας ανοίξει τα μάτια...
*Τον δίσκο των Coven που φαίνεται στην πρώτη εικόνα τον έχω σε επανέκδοση.Εκεί υπάρχει ένα κομμάτι το ριφ του οποίου ξεπατίκωσαν οι Μουσικές Ταξιαρχίες στο κομμάτι που λέει "θα βραχυκυκλώσω το σεσουάρ/το σεσουάρ του κομμωτηρίου"...αυτό ακριβώς το σημείο
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Στο ευρύ κοινό έγραψα Παπαγιάννη, στο ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ.Papa John έγραψε: 28 Ιουν 2020, 23:01Gordian Knot έγραψε: 28 Ιουν 2020, 19:11
Παπαγιάννη, πάρ’ το αλλιώς γιατί θα βρείς.
Γιατί πριν τον Dio, οι μόνοι που έκαναν «κερατάκια» δημοσίως (στη Δύση πάντα) ήταν κάτι Τεξανοί γελαδάρηδες (πιθανόν και άλλοι rednecks) και αυτό ελέγχεται.
https://fantasymerchant.com/2020/04/14/ ... d-gesture/
Ποιος Dio και ποια γατάκια μεταλάδες μου λες μωρέ...
Η χειρονομία αυτή χρησιμοποιείται στην pop culture από τα 20ς-30ς ακόμα,στο Χόλλυγουντ ειδικότερα.
Τον Dio περιμέναμε να μας ανοίξει τα μάτια...
*Τον δίσκο των Coven που φαίνεται στην πρώτη εικόνα τον έχω σε επανέκδοση.Εκεί υπάρχει ένα κομμάτι το ριφ του οποίου ξεπατίκωσαν οι Μουσικές Ταξιαρχίες στο κομμάτι που λέει "θα βραχυκυκλώσω το σεσουάρ/το σεσουάρ του κομμωτηρίου"...αυτό ακριβώς το σημείο
Ο ίδιος ο Dio σημειώνει ότι η χαρακτηριστική αυτή χειρονομία ευτελίστηκε και έχασε το νόημά της (κάτι σαν τον φασισμό, τον ρατσισμό κ.α. τα τελευταία 10~15 χρόνια), όταν άρχισαν να τη χρησιμοποιούν ακόμα και pop stars.
Είτε σ’ αρέσει είτε όχι, είναι συνυφασμένη με το Heavy Metal όπου και αποτελεί «σήμα κατατεθέν».
Και οι μαίανδροι δεν ήταν έμπνευση των Γερμανών, αλλά με αυτούς ταυτίζονται από τον Β′ παγκόσμιο πόλεμο και μετά, έτσι δεν είναι;
Τώρα αν εσύ νομίζεις πως όλοι αυτοί οι ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕΣ και τα ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ (σαν την Miley Cyrus και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον «καλλιτέχνη» είδε φως και μπήκε) το υιοθέτησαν επειδή γούσταραν occult rock των late ’60s, ε, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση.
Θα θυμάσαι φαντάζομαι μια τάση στη μόδα πριν 5-6 χρόνια, που ήθελε κάθε fashion victim να φοράει υποχρεωτικά και ένα *Rock* T-shirt. Μπλουζάκια των Ramones (κυρίως) αλλά και Motörhead βρήκαν τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα ατόμων που δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τα συγκροτήματα αυτά.
Υπάρχουν τάσεις που έρχονται ως φυσική απόρροια, δημιουργούνται μέσω ομαλής διαδικασίας (γι αυτό και αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου) και άλλες που είναι 100% τεχνητές και σχεδόν πάντα έχουν συγκεκριμένη -σύντομη- ημερομηνία λήξεως. Οι τελευταίες συνήθως ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σάλτα γαμήσου ρε πουστάκι που ονειρεύεσαι ότι θα μας γαμήσεις κιόλας.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Νομίζω πως κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση.Gordian Knot έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:40
Στο ευρύ κοινό έγραψα Παπαγιάννη, στο ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ.
Ο ίδιος ο Dio σημειώνει ότι η χαρακτηριστική αυτή χειρονομία ευτελίστηκε και έχασε το νόημά της (κάτι σαν τον φασισμό, τον ρατσισμό κ.α. τα τελευταία 10~15 χρόνια), όταν άρχισαν να τη χρησιμοποιούν ακόμα και pop stars.
Είτε σ’ αρέσει είτε όχι, είναι συνυφασμένη με το Heavy Metal όπου και αποτελεί «σήμα κατατεθέν».
Και οι μαίανδροι δεν ήταν έμπνευση των Γερμανών, αλλά με αυτούς ταυτίζονται από τον Β′ παγκόσμιο πόλεμο και μετά, έτσι δεν είναι;
Τώρα αν εσύ νομίζεις πως όλοι αυτοί οι ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕΣ και τα ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ (σαν την Miley Cyrus και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον «καλλιτέχνη» είδε φως και μπήκε) το υιοθέτησαν επειδή γούσταραν occult rock των late ’60s, ε, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση.
Θα θυμάσαι φαντάζομαι μια τάση στη μόδα πριν 5-6 χρόνια, που ήθελε κάθε fashion victim να φοράει υποχρεωτικά και ένα *Rock* T-shirt. Μπλουζάκια των Ramones (κυρίως) αλλά και Motörhead βρήκαν τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα ατόμων που δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τα συγκροτήματα αυτά.
Υπάρχουν τάσεις που έρχονται ως φυσική απόρροια, δημιουργούνται μέσω ομαλής διαδικασίας (γι αυτό και αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου) και άλλες που είναι 100% τεχνητές και σχεδόν πάντα έχουν συγκεκριμένη -σύντομη- ημερομηνία λήξεως. Οι τελευταίες συνήθως ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.
Εγώ σχολίασα το γεγονός ότι ο Dio παρουσιάζεται ως αυτός που καθιέρωσε την χειρονομία στο ευρύ κοινό,όπως το γράφεις.
Ε,δεν ήταν ο Dio,το αναφέρει και στο λινκ που σου έδωσα και λέει ότι τον ξεπέρασαν κατά πολύ (και τον Gene Simmons επίσης) οι Coven.
Αλλά,για όσους έχουν ασχοληθεί με τα αποκρυφιστικά κλπ,ούτε καν οι Coven δεν ήταν οι πρώτοι που το "φλάσαραν" σε ένα ευρύτερο κοινό.
Το αν ο Dio λέει ότι η χειρονομία ευτελίστηκε στην πάροδο των ετών,δεν μου λέει κάτι.Η χειρονομία είναι αυτή που είναι και σημαίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο.Αυτοί που την χρησιμοποιούν (ως δημόσια πρόσωπα πάντα),είναι φανερό ότι κάτι θέλουν να δείξουν,ότι κάπου ανήκουν και ότι σε κάτι συγκεκριμένο (και,sinister) πιστεύουν.Εγώ π.χ.,αν πάρω ως παράδειγμα τον εαυτό μου,δεν πρόκειται να κάνω αυτή τη χειρονομία ποτέ,γιατί είναι εντελώς αντίθετη με αυτά που πιστεύω και με χαρακτηρίζουν.Τα άτομα που πάνε σε συναυλίες και βλέπουν τον εκάστοτε σταρ να κάνει τη χειρονομία και αυτοί την επαναλαμβάνουν ως άβουλα όντα,πάλι δεν μου λέει κάτι...ή μάλλον,μου λέει κάτι - ότι ο σταρ πέτυχε το στόχο του.Αλλά,αν το δεις και αλλιώς,υπάρχει κάποιος λόγος που κάποιοι άνθρωποι πάνε σε τέτοιου είδους συναυλίες,προφανώς τους αρέσει να βλέπουν τέτοια πράγματα.ΔΕΝ πάμε όλοι σε μέταλ συναυλίες !
Επίσης,κάνεις μεγάλο λάθος,τεράστιο θα έλεγα,αν νομίζεις ότι η κάθε Miley είναι τόσο ανίδεη όσο φαντάζεσαι.Συν το γεγονός ότι δεν τα κάνουν από μόνοι τους αυτά αλλά ακολουθούν τις εντολές των image makers που φροντίζουν να περνάνε μία συγκεκριμένη εικόνα για κάθε σταρ.Η Miley και η κάθε Miley είναι πολύ πιο χωμένοι σε αυτά από εμένα και εσένα και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς όταν γεννιούνται, ζουν και δραστηριοποιούνται σε έναν από τους μεγαλύτερους occult οργανισμούς στον κόσμο,τη βιομηχανία του θεάματος.
Διαφωνώ επίσης ότι η συγκεκριμένη φάση έχει ημερομηνία λήξης όπως γράφεις.Υπήρχε από την αρχή της σώουμπιζ,υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει,με διαφορετικό περιτύλιγμα κάθε φορά.Από εκεί προκύπτει και η διαφορά εικόνας μεταξύ Coven και Miley,όμως τα κίνητρα είναι ακριβώς τα ίδια.
Για την ιστορία του PKK δείτε εδώ: https://www.elaliberta.gr/διεθνή/μέση-α ... ία-του-pkkGolden Age έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:59Για να κατανοήσεις το PKK, πρέπει να κατανοήσεις και τις καταβολές του.Giorgos έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:36Κομμουνιστές δεν πρόκειται να στηρίξω ποτέ. Αυτοί έχουν μεταξύ τους κομμουνιστική και αριστερή αλληλεγγύη καο ταξική συνήδειση. Ενοπλοι κομμουνιστές είναι δημόσιος κίνδυνος. Οχι μόνο στην Τουρκία ή στο Ιράκ αλλά και στην Ελλάδα, την Συρία, το Ιράν και γενικά παντού στον κόσμο. Οπου εμπλέκεται ο κομμουνισμός εγώ είμαι εναντίον του κομμουνισμού γιατί πρόκειται για απάνθρωπη ιδεολογία συνώνυμη με τον ναζισμό. Πατριώτης φίλος μου λέει:"ακόμα και με τον διάβολο θα συνεργαζόμουν αν ήταν απαραίτητο για να γλυτώσει η ανθρωπότητα από τον κομμουνισμό". Λόγο ακραία λογική αλλά δείχνει ποσό μεγάλος κίνδυνος είναι ο κομμουνισμός. Επίσης οι κομμουνιστές του PKK(και γενικά οι κομμουνιστές και αντίφα σύμμαχοι τους) δεν κάθονται να τους βάλεις όρους.Golden Age έγραψε: 28 Ιουν 2020, 15:30
To PKK είναι σύμμαχος κατα της Τουρκίας. Απλά για τη στήριξή του πρέπει να του θέτεις όρους. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο... Απλά...να μην εκπαιδεύει εγχώριους επίδοξους τρομοκράτες.![]()
Σε ένα αυριανό κουρδικό κράτος άλλωστε, δεν θα 'ναι μόνοι τους. Θα υπάρχει και η Πεσμεργκά και οι δυνάμεις του Ταλαμπανί,που είναι κεντρώοι. Ακόμη και στους Κούρδους της Τουρκίας ή της Συρίας, δεν ασπάζονται όλοι τις απόψεις του PKK. Απλά το στηρίζουν ως το κίνημα ανεξαρτησίας. Στην Τουρκία μάλιστα κάποιοι Κούρδοι εθνικιστές προερχόμενοι απο το PKK είχαν δημιουργήσει μια δική τους οργάνωση, τα "Γεράκια". Αλλά επειδή το μεγάλο κίνημα είναι το PKK, δεν γινόταν να υπάρξουν τριβές.
Το PKK είναι γέννημα της τουρκικής ακροαριστεράς.
Την εποχή που ανθούσε η κόκκινη τρομοκρατία στη Δυτική Ευρώπη, ανθούσε και στην Τουρκία. Βλέπεις αυτοί που είχανε δημιουργήσει το όλο prοject δεν στόχευαν συγκεκριμένα στη Δυτική Ευρώπη, αλλά γενικά στο ΝΑΤΟ (εξού και αντίστοιχες οργανώσεις υπήρχαν και στις ΗΠΑ, ακόμη και στον Καναδά).
Στην Τουρκία είχε δημιουργηθεί μια μαοϊκή οργάνωση η οποία μάλιστα είχε αποκτήσει πολύ μεγάλη δύναμη. Είχε γίνει πιο ισχυρή απο ότι ήταν αντίστοιχα οι Ερυθρές Ταξιαρχίες στην Ιταλία. Και σε αντίθεση με την Ιταλία, οι Τούρκοι ακροαριστεροί είχαν κόντρα όλο το σύστημα εναντίον τους. Παρόλα αυτά απέκτησαν ισχύ και πήγαν κι ένα βήμα παραπέρα. Δημιούργησαν αντάρτικο και στο βουνό. Λόγω του αντικεμαλισμού τους, άρχισαν να απευθύνονται και στις μειονότητες. Οι Κούρδοι που είχαν και ιστορικό κομμουνιστικών κινημάτων, έσπευσαν ταχέως. Ήταν τόσοι πολλοί, που κάποια στιγμή η οργάνωση έγινε κουρδοκρατούμενη. Κάποια στιγμή οι Κούρδοι έθεσαν ζήτημα ανεξαρτησίας του Κουρδιστάν. Οι Τούρκοι διαφώνησαν, η οργάνωση διασπάστηκε κι έτσι προέκυψε το PKK. Οι Τούρκοι μετά ήταν αριθμητικά λίγοι και ανίσχυροι. Στο μεταξύ στην Τουρκία είχε επικρατήσει και στρατιωτικό πραξικόπημα που δυσκόλεψε τα πράγματα για τη δράση τους κι έτσι η οργάνωση εκείνη μετεξελίχθηκε σε οργανώσεις όπως η Ντεβ Σολ, που έκαναν χτυπήματα τύπου 17Ν και ΕΛΑ.
Ο Οτσαλάν στη συνέχεια είδε και απόειδε προκειμένου να ξεσηκώσει τους Κούρδους. Πολλοί πήγαν στο PKK, αλλά χωρίς να ταυτίζονται ιδεολογικά μαζί του.
Δεν γίνεται όμως το PKK τώρα να αλλάξει ριζικά ιδεολογία. Έκανε μια εσωτερική ιδεολογική αλλαγή μετά την κατάρρερυση του κομμουνισμού το '90 κι απο μαοϊκοκάτι, μετεξελίχθηκε σε αναρχοκομμουνιστικοκάτι.
Βασικός τους στόχος ωστόσο είναι η δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού κράτους. Ξέρουν ότι εαν επιτευχθεί αυτό δεν θα μπορούν να κάνουν και πολλά εαν το κράτος τους θα έχει ένα τέτοιο καθεστώς, όπως γίνεται τώρα στη βόρεια Συρία που έχουν αποκτήσει την αυτονομία τους. Εκτός αυτού, εκεί δεν θα 'ναι μόνοι τους. Θα 'ναι και οι Πεσμεργκά του Ιράκ που είναι δημοκρατικό κόμμα, θα 'ναι διάφοροι ακόμη και στη δική τους βάση. Θέλοντας και μη θα μετεξελιχθούν σε κάτι πιο κεντρώο.
Και κάτι ακόμη. Μπορεί το PKK σήμερα να αποτελεί "τοτέμ" για τους αναρχοκομμουνιστές της Δύσεως, ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα.
Τη δεκαετία του 2000 (και πιο μετά) τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τότε οι δυτικοί αναρχοκομμουνιστές έβλεπαν ως συμμάχους τους τζιχαντιστές, λογω αντιαμερικανισμού. Οι Κούρδοι (και το PKK) ήταν σε σύγκρουση με τους τζιχαντιστές και οι δυτικοί αναρχοκομμουνιστές έβλεπαν τους Κούρδους σαν "αμερικανοτσολιάδες". Όλα άλλαξαν όταν εν μέσω του συριακού εμφυλίου, το PKK δημιούργησε την αναρχοκομμουνιστική διοίκηση στη βόρεια Συρία και ήλθε σε επαφή με την τουρκική ακροαριστερά.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος