Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:49
Θα αρχίζουν να τσιριζουν για δικαιώματα πάλι...
Ναι και θα φωνάζω και εγώ παρότι έχω βγεί δύο φορές από το σπίτι σε όλη την καραντίνα, ούτε τα σκουπίδια δεν κατεβάζω συχνά και ο κάδος είναι στα δέκα μέτρα από την είσοδο.
Ήξεραν πολύ καλά τι θα γίνει με τους συνταξιούχους. Κάθε μήνα που δίνονται οι συντάξεις συμβαίνει το ακριβώς ίδιο πράγμα. Ακριβώς το ίδιο... Μπορούσαν να ειχαν προγραμματίσει κάτι από τότε που άρχισε η καραντίνα εφόσον είναι γνωστό πως λειτουργούν οι παππούδες. Οτι δεν το έκαναν είναι δικό τους λάθος, όχι δικό μας για να φάμε και επιπλέον περιορισμούς στις ώρες κυκλοφορίας.
Τι να προγραμματισουν δηλαδη;
Πως να προγραμματισεις καποιο μετρο εναντιον της ηλιθιοτητας;
Δεν γινεται λεμε.Ο ηλιθιος θα βρει τροπο να κανει την μαλακια.Δεν μπορεις να τους "παλεψεις" με την λογικη.
Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:49
Θα αρχίζουν να τσιριζουν για δικαιώματα πάλι...
Ναι και θα φωνάζω και εγώ παρότι έχω βγεί δύο φορές από το σπίτι σε όλη την καραντίνα, ούτε τα σκουπίδια δεν κατεβάζω συχνά και ο κάδος είναι στα δέκα μέτρα από την είσοδο.
Ήξεραν πολύ καλά τι θα γίνει με τους συνταξιούχους. Κάθε μήνα που δίνονται οι συντάξεις συμβαίνει το ακριβώς ίδιο πράγμα. Ακριβώς το ίδιο... Μπορούσαν να ειχαν προγραμματίσει κάτι από τότε που άρχισε η καραντίνα εφόσον είναι γνωστό πως λειτουργούν οι παππούδες. Οτι δεν το έκαναν είναι δικό τους λάθος, όχι δικό μας για να φάμε και επιπλέον περιορισμούς στις ώρες κυκλοφορίας.
Δεν γινεται λεμε.Ο ηλιθιος θα βρει τροπο να κανει την μαλακια.Δεν μπορεις να τους "παλεψεις" με την λογικη.
Το κακό δεν είναι τι θα κάνει ο ηλιθιος, αλλά το ότι απότι φαίνεται... Είναι πολλοί.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:13
Εμένα με συμφέρει προσωπικά να ψοφήσουν πολλοί άλλοι. Έχω τους δικούς μου λόγους. Όχι με άρση μέτρων αλλά με ατομική ευθύνη. Φυσική επιλογή.
Kαι εμένα. Αλλά που. Έχω υποστεί απαγόρευση κυκλοφορίας από πολύ πιο πριν. Αυτοί θέλουν να πεθάνω εγώ και εγώ αυτοί. Ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα. Μόνο που εγώ είμαι στην έδρα μου και έχω το δίκαιο με το μέρος μου. Ελπίζω ο θεός να βοηθήσει.
Έχω καθίσει κλεισμένος στο σπίτι. Είμαι ασφαλής. Το χω ξανακάνει στο παρελθόν. Είναι καλή συνήθεια.
Von Mackensen έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:17
Αφήνω αυτό εδώ.
Στο τέλος εκείνο το «Εξάντλησα την υπομονή μου. Δεν θες να συνετιστείς.» λέχθηκε με ψυχρό ύφος Judge Dredd. Πίστεψα πως ο ηλικιωμένος (;) παραβάτης θα καταλήξει σε κύβο απομόνωσης.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
stergiosbik έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:22
Ορίστε πως, τώρα βγήκαν και συζητάνε να δίνονται σταδιακά οι συντάξεις για να μην μαζεύεται πολύς κόσμος. Ένα προφανές μέτρο που μπορούσε να είχε σχεδιαστεί από πολύ νωρίτερα και να μην υπάρχει θέμα. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα το κάνουν τελικά αλλά αυτό είναι μια λυση. Όσοι πχ εχουν επώνυμα από Α-Β στις 25, Γ-Δ στις 26 κλπ μέχρι το Ω.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Στην Ισπανία έχουν απαγορέψει όλα τα ποδήλατα και δεν δίνουν άδεια για προπόνηση ούτε στους παγκόσμιους πρωταθλητές ποδηλάτου που έχουν.
Καλα κανουν, ας το κανουν κ εδω κ εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα. Ειμαι νομοταγης πολίτης
Ομως βρίζουν τον κοσμο που παει βολτα ενω του λένε οτι έχει κάθε δικαίωμα.
Δεν του είπαν ότι έχει δικαίωμα να πάει για βόλτα. Του είπαν ότι έχει δικαίωμα να πάει για άσκηση. Ξεμούδιασμα στην ουσία. Καθαρά σωματική φάση. Όχι "πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι" (που αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που απορεί γιατί ο Θωμάς δε σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο στη μαλακισμένη)
Το κακό δεν είναι τι θα κάνει ο ηλιθιος, αλλά το ότι απότι φαίνεται... Είναι πολλοί.
Στο υπογραφω οτι και καθολικη απαγορευση κυκλοφοριας να επιβαλλουν,παλι θα βρεθουν ηλιθιοι που θα βγουν εξω.
Χθες απογευμα που πηγα μαρκετ,ειδα εναν γυρω στα 65 χωρις κανενα μετρο προφυλαξης που πηγε να αγορασει 1 (ενα) βιταμ!!!
Θεωρεις οτι κατι τετοιοι παιρνουν χαμπαρι απο μετρα;
Μονο με την αποχη,οπως εκαναν στην Κινα,αντιμετωπιζονται τετοιοι ανθρωποι.
Στο υπογραφω οτι και καθολικη απαγορευση κυκλοφοριας να επιβαλλουν,παλι θα βρεθουν ηλιθιοι που θα βγουν εξω.
Χθες απογευμα που πηγα μαρκετ,ειδα εναν γυρω στα 65 χωρις κανενα μετρο προφυλαξης που πηγε να αγορασει 1 (ενα) βιταμ!!!
Γιατί ως γνωστόν αν δεν κάνεις τζίρο στο κατάστημα 50 ευρώ δεν είναι ψώνια.
Πάτε καλά ρε ή σας έχει βαρέσει ο κορονοϊός στο κεφάλι;
Νομίζετε ότι όλος ο κόσμος κατοικεί σε σπίτια όπως αυτά στα τουρκοσήριαλ που βλέπετε και όχι σε 40 τετραγωνικά που δεν χωράει ούτε για να τεντωθεί...
Ορίστε πως, τώρα βγήκαν και συζητάνε να δίνονται σταδιακά οι συντάξεις για να μην μαζεύεται πολύς κόσμος. Ένα προφανές μέτρο που μπορούσε να είχε σχεδιαστεί από πολύ νωρίτερα και να μην υπάρχει θέμα. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα το κάνουν τελικά αλλά αυτό είναι μια λυση. Όσοι πχ εχουν επώνυμα από Α-Β στις 25, Γ-Δ στις 26 κλπ μέχρι το Ω.
Ναι καλα.
Παλι μαζεμενοι θα ειναι εξω απο τις τραπεζες.
Ειτε για να πληρωσουν κατι,ειτε για ενημερωση κυκλοφοριας ειτε ειτε ειτε.
Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:38
Πρέπει να κοπεί ο λόγος της άσκησης. Χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για ξεπορτισμα.
απλά να μπει χρονικό όριο 15-20 λεπτά, απόσταση καμιά εκατοστή μέτρα από το σπίτι και όποιος παραβιάζει τα μικρά γραμματάκια π.χ. 3 μαζί ή καφές στο χέρι (τι άσκηση είναι αυτή) 2000 πρόστιμο.
Von Mackensen έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:17
Αφήνω αυτό εδώ.
Στο τέλος εκείνο το «Εξάντλησα την υπομονή μου. Δεν θες να συνετιστείς.» λέχθηκε με ψυχρό ύφος Judge Dredd. Πίστεψα πως ο ηλικιωμένος (;) παραβάτης θα καταλήξει σε κύβο απομόνωσης.
Τέρας ψυχραιμίας ο αστυνομικός. Ο τύπος που πήγε να πάρει το μπλοκ για να μη φάει το πρόστιμο, ήθελε πολλές φάπες
Ξέρουμε όλοι ότι η μόνη διαφορά είναι ότι 25 του μήνα 5.30 το πρωί θα έχεις όλο το Α-Β μαζεμένο. Εντάξει κάπου τι να κάνουμε, αν ο άλλος έχει τόσο ισχυρή ψυχολογική ανάγκη να σηκώσει όλη τη σύνταξη ας πεθάνει.
Νομίζετε ότι όλος ο κόσμος κατοικεί σε σπίτια όπως αυτά στα τουρκοσήριαλ που βλέπετε και όχι σε 40 τετραγωνικά που δεν χωράει ούτε για να τεντωθεί...
Μαλλον κατι δεν εχεις πιασει καλα ολες αυτες τις ημερες.
Αν δεν καταλαβαινεις γιατι ειναι λαθος το να βγαινεις να αγορασεις ενα μονο πραγμα αντι να κανεις κουμαντο και να κανεις τα ψωνια μαζεμενα μια στο τοσο,δεν θα κατσω εγω να σου το εξηγησω.Μεγαλο παιδι εισαι.
Α,και ολα αυτα χωρις κανενα μετρο προστασιας.
Μαλλον κατι δεν εχεις πιασει καλα ολες αυτες τις ημερες.
Αν δεν καταλαβαινεις γιατι ειναι λαθος το να βγαινεις να αγορασεις ενα μονο πραγμα αντι να κανεις κουμαντο και να κανεις τα ψωνια μαζεμενα μια στο τοσο,δεν θα κατσω εγω να σου το εξηγησω.Μεγαλο παιδι εισαι.
Α,και ολα αυτα χωρις κανενα μετρο προστασιας.
Ποιο είναι το μέτρο προστασίας; Το αντισηπτικό ή η χειρουργική μάσκα;
Γιατί και εσύ μεγάλο παιδί είσαι και θυμάσαι πολύ καλά ότι στην αρχή της υγειονομικής κρίσης έλεγαν παντού ότι η χειρουργική μάσκα δεν σε προστατεύει...
Όσον αφορά τα μαζεμένα ψώνια, άραγε, τι είναι πιο επικίνδυνο; Ή παρατεταμένη έκθεση σε έναν χώρο που κυκλοφορεί ο ιός ή οι πολλές μικρές επισκέψεις;
Για τα πυρηνικά και τα χημικά λένε το δεύτερο. Για τους ιούς και τα βακτήρια περιμένω κάποια μελέτη...