!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mea culpa.Είχατε δίκιο τελικά, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! 2

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Mea culpa.Είχατε δίκιο τελικά, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Ποιος οργανισμός κλείνει;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος »

Οργισμένος έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:45 Μας απολυει ο Τσιπρας και δεν κουνιεται φυλλο!!!!
Ξεφτιλες!!!
Είναι δίκαιο και έγινε πράξη
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Συριζαίος έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:47
Οργισμένος έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:45 Μας απολυει ο Τσιπρας και δεν κουνιεται φυλλο!!!!
Ξεφτιλες!!!
Ποσο δικιο εχω ο καριολης...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Σοβαρά τώρα! Κλείνει οργανισμός;
Τι να σου πω βρε Όργι, αν θέλεις να δώσεις πληροφορίες πού είσαι και τι έχεις κάνει σε σπουδές.
Και τελικά η Σουηδία δεν ακούγεται κακή. Εύχομαι να περάσεις τον σκόπελο, να παραμείνεις και να έχεις χρόνο χαλαρά, να οργανώσεις τη Σουηδία.

Συριζαίος έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:47
Ξεφτιλες!!!
Εσένα να σου δείξω κάτι συριζαίους (πρώην πασόκους Φ-Υ-Σ-Ι-Κ-Α) στην δουλειά που μία δεν μπορούν, μία οι κ*λ** τους πονούν, την μία την πιάνει και δύσπνοια αν της πεις να κάνει κάτι, να δουλέψει επιτέλους.
Έχεις δει την σκηνή στην Μαλένα όταν έφευγαν οι Γερμανοί; Κάτι τέτοιο μου φαίνεται θα γίνει και στη δουλειά κάποια στιγμή.
Να απολύσουν, αλλά να τσεκάρουν ποιος έχει τα τυπικά προσόντα για τη θέση του (ναι ΔΕΝ τα έχουν), ποιος έκανε μετάταξη παράνομα (ΝΑΙ έχουν κάνει) πόσες καθαρίστριες (στα νοσοκομεία και νοσηλευτές) έγιναν γραμματείς και ας δούμε πόσοι θα μείνουν μετά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Οργισμένος έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:43

Εγω καιγομαι κι εσεις με δουλευετε διχως κανενα οικτο. Εχω 3 παιδια ρε, καταλαβαινεις τι θα πει αυτο;;;
Όργι, αν όντως όσα λες είναι αλήθεια, μην το βάλεις κάτω ρε συ ακριβώς επειδή έχεις τα παιδιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί η παράθεση προηγούμενων ποστ, δεν τα διάβασα. Αλλά αν είσαι ικανός, όπως συνηθίζεις να λες, θα καταφέρεις να βγάζεις μερικά χιλιάρικα τον μήνα. Έτσι δεν είναι;

Δες και την θετική του πλευρά. Επειδή το κράτος μας δεν εφήρμοσε ποτέ flat tax, που ονειρεύεσαι, κατόρθωσες να μείνεις σ' αυτήν την θέση μέχρι τώρα, γιατί υπήρχαν λεφτά να πληρώνεσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
akritas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akritas »

Φωτιά στα τόπια έγραψε: 01 Απρ 2018, 22:46 Ποιος οργανισμός κλείνει;
H ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. λόγω χρεών...... :lol: :P
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

αυτό αγαπητέ όργι, το αντιμετωπίσαμε το 2013 εμείς στην Μαρφίν, όταν για 20 μέρες ήμασταν κλειστά και δεν ξέραμε τι θα γίνει.

μια ωραία πρωια, βρέθηκα με μόνον 50 ευρώ στην τσέπη, στα 42 μου, χωρίς άλλα εισοδήματα και με τον σκόπελο της αρρωστιας εμπρος μου.

ότι χρήματα είχα στην τράπεζα, ήταν δεσμευμένα. ότι είχαν οι δικοί μου, επίσης. δεν ξέραμε αν θα αποδεσμευθούν, δεν ξέραμε τι θα γίνει. και φυσικά, η αποζημείωση ήταν κάτι άπιαστο μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας.

εύχομαι ειλικρινά να μην το ζήσεις.

επίσης, αν αρχίσουν να απολυουν δημ υπαλλήλους και μάλιστα μπόλικους, θα καταρρεύσει το συμπαν. για αυτό μην λέτε μαλακίες οι υπόλοιποι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος »

O Οργισμένος για να προλαβαίνει να κάνει μεταπτυχιακό σε οργανισμό που ξύνουν τα παπαρια τους είναι.
Ορθώς κλείνει.
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Συριζαίος έγραψε: 02 Απρ 2018, 09:16 O Οργισμένος για να προλαβαίνει να κάνει μεταπτυχιακό σε οργανισμό που ξύνουν τα παπαρια τους είναι.
Ορθώς κλείνει.
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Ποιος σου είπε ότι διαβάζει ή παρακολουθεί μαθήματα την ώρα της δουλειάς;
Και εγώ κάνω μεταπτυχιακό τώρα και ζορίζομαι. Παίρνω άδεια για να τελειώσω εργασίες, να δω τι θα μου μείνει για το καλοκαίρι.
Και έχω εκκρεμότητες, παραδίδω εργασίες στην παράταση και πάλι οριακά. Υπήρχε βράδυ που ξεκίνησα να βγάλω όσο αντέχω την εργασία μου και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι ξημέρωσε. Ήταν Σαββατοκύριακο και δεν χτύπησε ξυπνητήρι και απλώς είδα τον ήλιο.
Εμείς δεν κάνουμε μεταπτυχιακά όπως φαντάζεσαι με την στυμμένη πορτοκαλαδίτσα, το χτυπητό αυγό και το βράδυ με την παρέα να πετάμε μολότωφ.

Γενικώς η συμπεριφορά μερικών εδώ μέσα, είναι απαράδεκτη.
Και καλά να πάθεις, να δεις πώς είναι και τέτοια. Και εγώ συμφωνώ με την μείωση του δημοσίου και ειδικά αν διώξουν τα ζωντανά στη δουλειά τελικά θα χαρώ πάρα πολύ ΑΛΛΑ, εκείνη την ώρα δεν θα τους το χτυπήσω.
Και ο Όργι δεν είναι σαν αυτούς.
Αντί να βγάζετε ό,τι σαθρό έχετε μέσα σας, ή σκεφτείτε να του προτείνετε κάτι πραγματοποιήσιμο ή μούγκα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εμμ... δεν ξέρω αν διαβάζει την ώρα υπηρεσίας, πάντως ποστάρει κατά συρροή εν ώρα εργασίας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δυστυχώς τώρα είναι πιο δύσκολο να αποδειχθεί, γιατί πάει η παλιά DB.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΑΛ; ΠΕΣΕ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΠΕΣΕ ΜΟΥ...

Δεν μπορειτε να καταλαβετε τι περναω. Ειναι διαφορετικο πράγμα η απολυση απο μια εφήμερη εργασία στον ιδιωτικο τομεα, απο το να απολυεσαι απο ευρυτερο δημοσιοτομεα απο μια εργασια με προοπτικη καλες απολαβες, γιατην οποια προσληφθηκεςνομιμα και με βασει τα πτυχια σου. Γιαυτο σας λεω δεν ειναι το ιδιο...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:06 Εμμ... δεν ξέρω αν διαβάζει την ώρα υπηρεσίας, πάντως ποστάρει κατά συρροή εν ώρα εργασίας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δυστυχώς τώρα είναι πιο δύσκολο να αποδειχθεί, γιατί πάει η παλιά DB.
Τα ακριβως αντιθετα ελεγες τοτε...αλλα ξεχνας ευκολα...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όχι τα ακριβώς αντίθετα, έλεγα ότι γενικά είσαι συγκρατημένος και ποστάρεις σε μη εργάσιμες ώρες. Αλλά υπήρχαν φορές που του έδινες και καταλάβαινε. Φυσικά αυτά τα έλεγα σε σχέση με κάτι αξιωματικούς του στρατού με εμπειρία στην διπλωματία και κάτι γιατρούς χωρίς σύνορα. Σε σχέση με αυτούς ήσουν ήρωας.

Δεν χαίρομαι για την απόλυση κανενός ατόμου. Εν προκειμένω καταδεικνύω την ειρωνεία του πράγματος. Αν απολύεσαι όντως, απολύεσαι γιατί γίνεται αυτό που θέλεις: μικρότερο κράτος.

Στο μεταξύ ο πατέρας μου και ένα τεράστιο ποσοστό της γενιάς του (όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τα στατιστικά απασχόλησης της ΕΛΣΤΑΤ), έχουν μείνει πρακτικά άνεργοι για να διατηρηθούν λίγο ακόμα στις θέσεις τους κάποιοι ΔΥ. Σχεδόν το σύνολο των ΕΕ της γενιάς του πατέρα μου έχει μείνει άνεργο και περιμένει πότε και αν θα πάρει σύνταξη, πράγμα χλωμό στις περισσότερες περιπτώσεις, λόγω συσσώρευσης χρεών προς τα ταμεία των ΕΕ.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον έχεις και 2 πτυχία, μπορείς να αναζητήσεις εργασία στην ελεύθερη αγορά. Δυστυχώς θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοϊκά όσο θα ήθελες να είναι, με τους ικανούς να καταφέρνουν να βγάζουν χρήμα.

Φυσικά έχεις στην διάθεσή σου και κάποια κοινωνικά εργαλεία -ξέρεις, απ' αυτά που απεχθάνεσαι. Μπορείς να κάνεις αίτηση για υπαγωγή σε κοινωνικά τιμολόγια, να αιτηθείς κάρτα σίτισης, επιδότηση ενοικίου, επίδομα ανεργίας μέχρι να σταθείς στα πόδια σου. Επειδή έχεις ανήλικα παιδιά, έχεις περισσότερα τέτοια εργαλεία στα χέρια σου. Δεν είναι ντροπή να τα αξιοποιήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

επίσης να δεις τι μπορεις να κάνεις με τα προσοντα που χεις. πχ ένας συναδερφος μου ετων 55 πήρε την εθελουσία και έμαθε να φτιαχνει κοσμήματα. έκανε και σελιδα στο φεις και πουλα σκουλαρικια και βραχιολια μακραμε.

κάτι βγάζει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”